88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Ugra-bugra 
Ur,Isten lehet en is jatekot valtok mert igy h nem lehet ugralni tok unalmas...
-
huncsuzlee árulja a 71es th-ját sieghardton, kérdezd meg őt -
Gratu!
-
-
jupiiiiiii
-
Tisztan latszik az elf csaj kezében a valhalla...a két tőr pedig tényleg faszság ráadásul nincs is olyan tőr a jatekban...nah mind1 szép rövid video.
hmmm Viszont elég szomorú hogy sokan elhagyjatok az L2öt, DE legalább marad utánna kari
, szóval kérem a téteket kiinek milyen karija van eladó?!egy THnak naon örülnék
-
eddig fel sem tűnt , jó hogy szóltál -
tudom hogy nem az ... ezért untam meg :P -
az ugra-bugra nem ebbe a játékba való, már csak az kéne
amúgy se lenne sok értelme amikor állandó target van
majd az aion-ba lesz jump
lehet neked újdonság, de lehe kattintás nélkül is menni :P -
EAgle15 #52808 Hanyagoljátok már a wow-ot itt légyszi. Senki nem kiváncsi rá. -
Ez nem WoW hanem lineage 
-
igen , ha ezek így lennének L2-ben énis visszamennék :D -
Gumbo #52805 kell hozzá recept is, egyébként az artisan tud -
nagyon jo a cinematics, főleg az elf hölgy lábát csinálták meg szépre :D
csak kár semmi köze a játékhoz, annyi h. elf meg darkelf, meg tőrös.
nincs benne ugrabugra stb :(
bár mondjuk én örülnék hogy l2-ben megcsinálnák azt mint wowban, hogy lehessen ugrálni, meg ne kattintással kelljen menni. szerintem tök király lenne, tán még urjakezdeném :D -
Turboman #52803 Hello Mindenkinek! Segitsetek melyin kasztot kel valtani a torpemmel hogy tudjak DSS gyartani? Mar van ket torpem az egyik artisan a masik meg scavenger, de nem akar az egyiksem gyartani. Mit rontok el? Koszi a segitsegeteket.
-
Anahita #52802 dimension diamond-okat csak a kasztos küldi alkalmával lehet szerezni?
vagy más módja is? -
Talan o jatszik is, talan azert van neki, talan ha te is jatszanal,talan reszvettel volna a legutobbi eventben, talan lenni neked is, talan... -
Behalt a ventri szerver? Se ventri, se klan...hm, erdekes lesz a kommunikacio:P -
Na neki meg már 58-on van Mothertree-je...
-
pedig nincs, elhiheted leto-k csak itt a Plains Of The Lizardmen feliratnál, Apostet katával szemben vannak -
ASZTAROHADT! Ez az uj C5ös video SOKKOL....
C5 Cinematic -
Hello! Official Siegharton eladnám lvl 55-ös Spellsingerem! Priv me.. -
Jo3y #52795 Vannak oan orkok is :D
De lizard maneknek is kell lenniuk a hegyek töviben..a kissárkányos kuldinél van 1 nagy sarkány a hegyen, nah arra fele vannak ien gyikok :D -
lvl53-54es szintre... :D -
meg csoportmobok :) -
a plains of lizardmen sincs messze Orentől... Oren körül Offon timak orcok vannak .. -
Jo3y #52791
Oren körül kellene lenni lizardmennek...énis gyktam már ott öket :S -
-
-
Anahita #52788 plains of lizardmanben megvan, oks, koszi. oren körül nincs egy darab sem :( -
Nah en is beujjítottam egy új fegyóra!! Pedig meg csak 58-9 vaok 
Nah itt a kep...
-
http://lineage2.stratics.com/content/library/quests/quest.php?id=214
ezt nézd meg . Itt le van irva az egész SPS kasztváltó.Képekkel illusztrálva :) Nagy segítség lehet -
EAgle15 #52785 Hello!
Oren Castle északi része, Town Of Oren teljes környéke, Skyshadow Meadow, Plains Of The Lizardmen. Ezeken a helyeken keresd. -
Anahita #52784 pls, help valaki
leto lizadman warrior-t keresek sps küldihez.
baszottul unom már, hogy egy napig kell keresnem minden mobot.
senki nem tudja hol van, a térképek meg nem ott jelölik -
Nem, offon nincsennek tatoo-k, csak dye-k vannak, de sztem így normális stattokat lehet elérni, nem úgy mint free-n, mikor az absolut tatoo-val egy vazsinak 6500 HP-ja van és 1100-as p.def-je... -
Grat, de hát ilyet... 61-esen máris Miracles van a kezében, hát szép!
-
Jo3y #52781
Hát ahol eddig végiglestem sehol nemtaláltam tetkot..lehet ezis ien freeserveres kaksi..sry :S -
Jo3y #52780
Gratu :)
Viszont lenne 1 kérdésem is. Nemtudom hogy lehet-e valahogy tatookat osszepakolni mert 1 divin-nel még jobb statod lenne
-
Prof William #52779 De ugye megmarad a régi kontinens is? Csak lessz még egy plussz új... -
Gratula te tápcsííter Jocó!!!!