88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• McWolfy
    adjad meg neki az elérési utat, ahova lementetted játékot :)
  • istenostora03
    Üdv.Letöltöttem a C4-et és elinditom a telepítést és kéri az egyes cd-t.Milyen 1-es cd?Elöre köszi
  • McWolfy
    Hm, majd engem is vihetnétek, igyekszem, már majdnem 39 vok
    M.Atack 4ever
  • Anahita
    pajzán pajzán baby pet-ek

csak sikerül most már
  • najó
    használd ki rendesen ezt a 2óra pihit:)))
  • Gordis2k
    Na szép itt mindig csak a panaszkodás megy?

Érdekes én 24/7 ben kockulok ha van party azéha nincs azé:)!
  • VipJoco
    Ha nagyob szintben leszünk azaz beérlek titeket megyünk együtt! Tompi BD, Santa SWS, Gugg3r ad full buffot, HunFlash huzgálja a mobokat mert úgyis meszire ellő, Én meg leszurok majd mindenkit
  • Sanko
    ...ismerem...
  • Turboman
    Koszi a segitseget igy mar kezd vilagos lenni.
  • BEAST #52848
    ez nem a karaktered szintjétől függ , van a "Create Item" skilled amit idővel fejleszthetsz , így lvl20on megtanulhattad a 2-es szintűt , 28on lesz 3-as , majd 36os szinten 4-es ... nem vagyok benne biztos de ha jól emlékszem CSS-hez 4-es create item kell
  • Turboman
    Hello Mindenkinek! Kerdesem a kovetkezo artisan torpem van most lv23-as ugye vannak receptek amit meg nem tud gyartani, az l2 oldalon le van irva, hogy egyes szint kettes, harmas.... Ez azt jelenti hogy az egyes szint a torpenek lv10-nek lennie, vagy 2 szint lv20 stb. hogy gyartani tudjon? Lehet rosszul fogalmaztam meg a kerdest ezert bocs.
    (PL: ha most lv23 a torp milyen lv kell hozza hogy CSS tudjon gyartani)

Koszi a segitseget
  • Szekijoe
    Kell még 3 darab plate leather boots part és lesz kölcsöncipő
  • VipJoco
    Nem! Csak tudod akarhányszor beírtam allychat-en, hogy elmennék party-zni semmi válasz vagy ha volt akkor pedig: Te miért nem MeoH-val mész? Így csinálok egy olyan karaktert amit hátha többen visznek party-zni, ha meg nem akkor beszoptam! Az új karim egy TH kezdemény ami remélem 2-3napon belül meg is lesz 40! Jah és ha valakinek van plated leather cipője eladó vagy kölcsibe odaadná megköszönném!
  • matamm
    LvL 50Bladedancer lvl60 Warlord:D
  • Gordis2k
    Joco te meg bebarmultál? Mit kezdtél?
  • Gordis2k
    75/53 és lesz ez még jobb is.

A mai naprol meg anyit ez a tetü sineater 4x is csak 1 pk pontot vit le, hogy rohadna meg. Így most 5 van de ma megolt egy mob vörösen és kidobtam a méééregdrága daemon gatyám .... tud valaki kölcsönadni pénzt? De legalább a tetves töröst kinyirtam a szaros trainje elöl:)
  • TruBy
    Jah, és jóó lenne ha a ventri megjavulna, mert kellene már szóban is kommunikálni, mert unalmas a gyakás...:P
  • pharao
    Jelenleg a seggemben Gugg3r-el OL buffban toljuk, 59, remélem hétvégén meglesz a 60, mert addig nembizti, hogy felbirok jönni...
  • MeoH #52839
    Problema megoldva!!
  • VipJoco
    Leta majdnem 33 az új karimal, a vazsi továbra is 61 és az is marad!
  • Letal0
    Helyzetjelentest kerek ! ki hanyas officialon! Kulonosen mail, gordi , tompi es tarsai!:) nameg ugy altalaban mivan!
  • MeoH #52836
    Ventri szerver megjavul mostanaban? Kicsit 1dul erzem magam igy klan nelkul, jo lenne legalabb hallani:P
  • McWolfy
    Este raid party, lehetőleg 33 feletti bossokra megyünk, aki érdekelt, az majd ally chaten, vagy pm-ben csipogjon.
  • Letal0
    Vegulis ez lienage forum:)
  • ooorrrsss
    felejtsuk már el ezt a wow témát, senki nem kíváncsi rá...
  • ooorrrsss
    egy szóval nem mondtam hogy a wow milyen, csak azt mondtam hogy a lineage király ennyi. nemtoom miröl beszélsz
  • Sanca
    WC-nek nagy matk-os fegyo kell, foleg pvp-ben.
  • ZsuzS
    Bebo SoM van a kezemben nem tőr
  • McWolfy
    Jahm, nekem meg 35!
    Készül első kasztváltó és lassan SH leszek
    Muhaha, reszkessetek!
    Ma este meg kéne raidelni, tegnap nem volt meg a napi 5-6 raid adagom!
  • Szekijoe
    Huh gratz mindenkinek aki szintet lépett, jó droppot kapott vagy sikerült valami kraftja. Visszatértem (nem mintha nagyon eltüntem volna de az utóbbi héten nem voltam nagyon aktív)
    Grat Chara
    Jól látom, tőr van a kezedben ?
    Franki is ez ajánlott nekem B-s, fegyverként. De hát azért a Warcryert mégis úgy teremtették, hogy blunttal irtsa a népet nem?
    Valakinek esetleg tapasztalata erről?
    Freesek kiméljenek
  • BEAST #52826
    bleh , már az írás se megy , mindegy is ,felesleges vitatkozni valakivel aki szerint egy játék túl élethű xD
  • BEAST #52825
    lol , istenem , ne legyél már ekkora idióta , senki sem mondta hogy a wow az isten ... ha te ilyen olvastál valahol is akkor a szövegértéssel is problémáid vannak ... csak xt leírta ő mit hiányol a játékból , egy "izgalmasabb" irányítást , de persze rögtön jönnek az ilyen észlények mint te is , pff

( túl élethű , tejóég , menj orvoshoz , eeez csak egy jááték!)
  • Lynx_TWL
    nem mondom én, hogy wow über alles. l2őt is wowot is meguntam már:)
  • GibboRamone
    grt
  • Bucser
    Nálunk az egyetemen tudjátok milyen plakátot találtam?? hirdetést egy leszoktatóterápiáról és valóban netről és dohányzásról leszoktató csoportokat szerveztek:D nagyon gáz:D úgyhídják ezt hogy wirefüggőség:D kíváncsi vagyok mikor lesz büntetőtétel az UTP túladagolás:D
  • ooorrrsss
    UramIsten! Jóóó hogy szóltatok...megyek is a boltba wow-ot venni! Legalább lehet vásárolni magyarországon boltba! ÁÁÁÁÁÁÁ! Meg vagytok ti őrülve! Legkirályabb játék a Lineage2!!! (csak az a baj vele, hogy túúl élethű és ha sokat kockul az ember, nagyon nehéz lessz róla lejönni és függgőséget okoz! ezt csak azoknak mondom akik most is lájnédzseznek)
  • BEAST #52820
    mindig is tudtam
  • Lynx_TWL
    elfogultak :>
  • BEAST #52818
    látom te is gyorsan felfogod hogy miről is van szó...