88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
adjad meg neki az elérési utat, ahova lementetted játékot :) -
Üdv.Letöltöttem a C4-et és elinditom a telepítést és kéri az egyes cd-t.Milyen 1-es cd?Elöre köszi -
Hm, majd engem is vihetnétek, igyekszem, már majdnem 39 vok 
M.Atack 4ever
-
Anahita #52856 pajzán pajzán baby pet-ek
csak sikerül most már -
najó #52853 használd ki rendesen ezt a 2óra pihit:))) -
Na szép itt mindig csak a panaszkodás megy?
Érdekes én 24/7 ben kockulok ha van party azéha nincs azé:)! -
Ha nagyob szintben leszünk azaz beérlek titeket megyünk együtt! Tompi BD, Santa SWS, Gugg3r ad full buffot, HunFlash huzgálja a mobokat mert úgyis meszire ellő, Én meg leszurok majd mindenkit 
-
...ismerem... -
Turboman #52849 Koszi a segitseget igy mar kezd vilagos lenni.
-
ez nem a karaktered szintjétől függ , van a "Create Item" skilled amit idővel fejleszthetsz , így lvl20on megtanulhattad a 2-es szintűt , 28on lesz 3-as , majd 36os szinten 4-es ... nem vagyok benne biztos de ha jól emlékszem CSS-hez 4-es create item kell -
Turboman #52847 Hello Mindenkinek! Kerdesem a kovetkezo artisan torpem van most lv23-as ugye vannak receptek amit meg nem tud gyartani, az l2 oldalon le van irva, hogy egyes szint kettes, harmas.... Ez azt jelenti hogy az egyes szint a torpenek lv10-nek lennie, vagy 2 szint lv20 stb. hogy gyartani tudjon? Lehet rosszul fogalmaztam meg a kerdest ezert bocs.
(PL: ha most lv23 a torp milyen lv kell hozza hogy CSS tudjon gyartani)
Koszi a segitseget
-
Kell még 3 darab plate leather boots part és lesz kölcsöncipő
-
Nem! Csak tudod akarhányszor beírtam allychat-en, hogy elmennék party-zni semmi válasz vagy ha volt akkor pedig: Te miért nem MeoH-val mész? Így csinálok egy olyan karaktert amit hátha többen visznek party-zni, ha meg nem akkor beszoptam! Az új karim egy TH kezdemény ami remélem 2-3napon belül meg is lesz 40! Jah és ha valakinek van plated leather cipője eladó vagy kölcsibe odaadná megköszönném! -
LvL 50Bladedancer lvl60 Warlord:D -
Joco te meg bebarmultál? Mit kezdtél?
-
75/53 és lesz ez még jobb is.
A mai naprol meg anyit ez a tetü sineater 4x is csak 1 pk pontot vit le, hogy rohadna meg. Így most 5 van de ma megolt egy mob vörösen és kidobtam a méééregdrága daemon gatyám .... tud valaki kölcsönadni pénzt? De legalább a tetves töröst kinyirtam a szaros trainje elöl:)
-
Jah, és jóó lenne ha a ventri megjavulna, mert kellene már szóban is kommunikálni, mert unalmas a gyakás...:P -
Jelenleg a seggemben Gugg3r-el OL buffban toljuk, 59, remélem hétvégén meglesz a 60, mert addig nembizti, hogy felbirok jönni... -
Problema megoldva!! -
Leta majdnem 33 az új karimal, a vazsi továbra is 61 és az is marad! -
Letal0 #52837 Helyzetjelentest kerek ! ki hanyas officialon! Kulonosen mail, gordi , tompi es tarsai!:) nameg ugy altalaban mivan!
-
Ventri szerver megjavul mostanaban? Kicsit 1dul erzem magam igy klan nelkul, jo lenne legalabb hallani:P -
Este raid party, lehetőleg 33 feletti bossokra megyünk, aki érdekelt, az majd ally chaten, vagy pm-ben csipogjon.
-
Letal0 #52834 Vegulis ez lienage forum:)
-
felejtsuk már el ezt a wow témát, senki nem kíváncsi rá... -
egy szóval nem mondtam hogy a wow milyen, csak azt mondtam hogy a lineage király ennyi. nemtoom miröl beszélsz -
Sanca #52831 WC-nek nagy matk-os fegyo kell, foleg pvp-ben. -
Bebo SoM van a kezemben nem tőr
-
Jahm, nekem meg 35! 
Készül első kasztváltó és lassan SH leszek
Muhaha, reszkessetek!
Ma este meg kéne raidelni, tegnap nem volt meg a napi 5-6 raid adagom! -
Huh gratz mindenkinek aki szintet lépett, jó droppot kapott vagy sikerült valami kraftja. Visszatértem (nem mintha nagyon eltüntem volna de az utóbbi héten nem voltam nagyon aktív) -
#52827 Grat Chara 

Jól látom, tőr van a kezedben ?
Franki is ez ajánlott nekem B-s, fegyverként. De hát azért a Warcryert mégis úgy teremtették, hogy blunttal irtsa a népet nem?
Valakinek esetleg tapasztalata erről?
Freesek kiméljenek
-
bleh , már az írás se megy , mindegy is ,felesleges vitatkozni valakivel aki szerint egy játék túl élethű xD -
lol , istenem , ne legyél már ekkora idióta , senki sem mondta hogy a wow az isten ... ha te ilyen olvastál valahol is akkor a szövegértéssel is problémáid vannak ... csak xt leírta ő mit hiányol a játékból , egy "izgalmasabb" irányítást , de persze rögtön jönnek az ilyen észlények mint te is , pff
( túl élethű , tejóég , menj orvoshoz , eeez csak egy jááték!) -
nem mondom én, hogy wow über alles. l2őt is wowot is meguntam már:) -
grt
-
Nálunk az egyetemen tudjátok milyen plakátot találtam?? hirdetést egy leszoktatóterápiáról és valóban netről és dohányzásról leszoktató csoportokat szerveztek:D nagyon gáz:D úgyhídják ezt hogy wirefüggőség:D kíváncsi vagyok mikor lesz büntetőtétel az UTP túladagolás:D -
UramIsten! Jóóó hogy szóltatok...megyek is a boltba wow-ot venni! Legalább lehet vásárolni magyarországon boltba! ÁÁÁÁÁÁÁ! Meg vagytok ti őrülve! Legkirályabb játék a Lineage2!!! (csak az a baj vele, hogy túúl élethű és ha sokat kockul az ember, nagyon nehéz lessz róla lejönni és függgőséget okoz! ezt csak azoknak mondom akik most is lájnédzseznek 

)
-
mindig is tudtam
-
elfogultak :> -
látom te is gyorsan felfogod hogy miről is van szó...