88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Gordis2k
    De régen voltam :) GRAT mindenhez.

Én csak roűöviden:
    75sps/56Necro

Full drop:
    100% valhala recipe
    sls, dwaren mail, aquastonic ring, 5-6 d-s pajzs
    Sikeres craft:
    4 som 17 maja exer 1 fonix <---(ezt ma 5 perce) ja es 1 maja tört be:)tehat 18/17 jujujuj:)

es majaring +4 maja ring +4 earing+4 fonix earing+4 egy earing es egy som sajna betort :)

Shanway<---------- A szerencse fia.
  • ZsuzS
    Gratu :)
  • Anahita
    szükségem volna egy karmian és egy demon kesztyűre.
    kölcsön, bér, lizing, tartós bérlet, ingyen, pénzért, bármilyen megoldás érdekel.
    3 napja nem bírok szerezni.
  • VipJoco
    Gratula
  • Szekijoe
    Gratz
  • MeoH #52935
    Grat a 2 uj 60+osnak:P
  • pharao
    LoL, az nem kifejezés :P
  • matamm
    Grat erre ma iszunk:D
  • pharao
    Grat magamnak és Truby-nak
  • Midas
    grat
  • ingy3nfr3g
    énis erre gondoltam de hátha valakinek van már nem használatos cucca és akkor nem kell még venni, de pénz is jól jönne amiböl megvehetném a cuccot
  • TruBy
  • TruBy
    Oooo hogy rohadna meg...rosz kép :P
  • TruBy
    Nah Dual lv 60! Pontban 12:00-kor. Helyszín: Devastated castle area!
  • Gumbo
    annyi pénzt meg occsoért lehet donatolni :)
  • Sanca
    Egy BW heavy, tsu*tsu, meg BO set siman kijon 60-bol, es az mar egesz jo setup.
  • gPROject
    egy kis jó hír azoknak akiknek nincs dombor nyomott kártyája, hogy lehet fizetni visa electronnal
    legalábbis nekem sikerült befizetnem a havidíjat róla
    a cvv kódot a kártya hátulján találjátok, az aláírás meletti utolsó 3 szám
  • matamm
    150misi mire?:D az meg már nem is sok....
  • xt198
    Szerintem ne cuccot, hanem kb. kérj kölcsön pénzt, vegyél luxory/top c fegyó+karmiánt és farmold vissza a pénzt...
  • Nethyrrea
    jön a halál, kéne 150 misi ahhoz legalább, ha nem több. annyit meg nem fogok venni.
  • ingy3nfr3g
    nincsen valakinek elado a-s varicucca meg acumenes varifegyoja?
    vagy c-s kölcsön is jólenne de valami kell mert 56-on cucc nélkül nem gyors a fejlödés gyanítom :P
  • Sanca
    +4int -4men; +4wit -4men; +4con -4 str

Mellesleg ezt a -8men-t nem nagyon erezni...
  • Cobra.
    +WIT-MEN minden mennyiségben. Viszont így egyedül ki se menj a városból, mert így kb 10 mobot tudsz lelőni a manádból :) Ha befér (és felrakható), akkor még egy +CON-STR dye is jól jön.
  • GamerAdams007
    Köszi! Amúgy meg megjelöltelek iWiW-en...
  • HITMorpheus
    Spellsingernek milyen dyes-t ajanlotok lvl52 felett?
  • TruBy
    Gratu G.Adam
  • GamerAdams007
    Hi! Na képzeljéttek ma elballagtam! Nehéz volt, kicsit ciki volt ott minden termen végmenni 4 csokor virággal, de csak sikerült! Na majd meglátjuk mi lesz a kövi suliba...

Bocs az off téma miatt...
  • ingy3nfr3g
    Hi
    nemsokára énis officialra megyek egy 56-os sps-el, remélem van még hely a magyar allyban. :)
    Amugy kis bibi hogy meztelen a kari szal nemtom kölcsön cucca van e valakinek mig összeszedem vagy megveszem a sajátom. :(
  • Csulip
    hm ,wow ^^ koszi ^^
  • Sonic13
    ha csináltatsz akkor CIB internetkártyát csináltass, azt rögtön kézbe kapod, rögtön tudod használni és csak 500 Ft/hó-ba kerül.
  • pharao
    Boldog SZ napot Meoh, de aztán el ne bízd magad...
    Akkor itt is Boldog szülinapot MEOH barétom!!
    Mondjuk a sört hiányoltam
  • VipJoco
    BSZ te manatöltő!
  • ZsuzS
    Sok Boldogságot MEOH
  • matamm
    BSZ MEoh!!!
  • MeoH #52905
    Thx 4 All! Negyed evszazados lettem...
    Beast, Nethyrrea gyertek vissza!! Ha azon mulik bevallalom a kasztvaltot..:P
  • xt198
    énis :D
  • BEAST #52903
    igen de mi béta/prelude gémmel kezdtük , akkor még annyi hiányossága volt a játéknak , meg akkor nagy tápcsíter magyarság sem volt aki segített a dolgokban :D szal akkor nehezebb volt [büszke] ... kb 2-3 hetente elhatározom hogy megint aktiválom az accomat mert hiányoznak a nagy pvp csaták meg az ostromok ... de rájövök hogy 40 körül a második kasztváltó miatt feladnám :P
  • Nethyrrea
    az jó mert nekünk öregeknek még egy-másfél év se volt elég....errefel meg amikor megunom és kilépek l2-ből, odajön a hivatalosra egy rahedli ember játszani az én időzónámban. na szép.
  • Szekijoe
    A kedélyek megnyugtatása miatt közölném hogy a Catalyst egyik alklánjáé ADEN és azért nem catalystos a klán, hogy ha ki akarnának szúrni a jónéppel akkor fel tudjanak íratkozni DUSK-nak és ismét jót tudjanak derülni azon hogy megszívatták az egész szervert.
    Úgyhogy aki Aden befoglalását tervezgeti az előszöris hozzon össze min 3 nuker grp-t lehetőleg mind 70+. És nem ártana eléjük 1-2 íjjász grp sem. ezután van egy kis esély, hogy 1-2 szövetséges eléri a tróntermet