88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Szekijoe
    Az RS is jár Raidelni ha jól tudom, DE nem tudom mennyire bírnád hosszú távon, hogy "nah most gogo" 5-10 perc a limit annyi idő alatt ott kell lenni ha Ongbey érkezik akkor már szinte vesztett ügy sőt volt olyan hogy a Catalyst csak annyira tartott fel hogy az Ongbey éppen odaérjen. Természetesen általában -XP vel záródik(ha van pvp esetleg nem zárod -XP vel mert Brezzel rezelteted magad) vagy kapsz valami minimál xp-t. Legrosszabb esetben eldobálsz pár cuccodat mert 5 pk felett voltál piros és kinyírtak körülötted mindenki aki felkapkodhatta volna a cuccaid.
  • McWolfy
    U.I.: Én is úgy mennék vmi ilyen nagy raidre :(
  • McWolfy
    Én csak horgászgatok, elvagyogatok, új vagyok még pénz forgatáshoz, de majd beindul ez az üzlet is és már dobogatom fel a farmereket, ha 100-1 bejön, már akkor is megérte borsot törni azoknak a jkgklsvbis-nak az orruk alá..
  • Sanca
    Hat igen, forgatni kell a penzt:) Mondjuk nekem most(meg mar 1 jo ideje) fejlodni sincs idom, nemhogy bizniszelni a vizsgak miatt.
  • Szekijoe
    huh azért nem lazán de az bizti, hogy én állandóan fogatom a zsetont. Itt a Sieghardon most hogy lebannoltak pár farmert iszonatosan megugrott az AA ára. Azzal is lehetett szakítani.

Nincs sok pénzem de tuti nekem van a legtöbb cuccom kölcsönadva. Habár Gordi/mailka páros lehet hogy már ebben megelőzött.
  • Sanca
    Ja hogy csak ugy lazan vettel 1 lvl 12-est, ok:) Mi is farmoljuk anthyt, de nem mindig van lvl 12-es kristaly grp, sot.

Cat dance-al simen el tudod erni az 500-as criticalt, arra lennek en kivancsi.
  • Szekijoe
    Kb 2 hete voltunk Antharaszt ölni én meg éppen 2 nappal előtte vettem 1 12es zöldet hátha riften fel tudom majd húzni, de éppen lehetett postolni az IC fórumon, hogy kinek van legnagyobb szüksége 13as kristályra, én is jelentkeztem hogy 2 hét alatt összehozok egy draco bowt csak kell még 300 queszt item a random recepthez, meg most lettem éppen sagitarius a HE vel,meg persze semmim nincs hozzá DE összerakom. Jah és Antharasz raiden utóbbi időben rezer grpban voltam 4 bishoppal ergo semmi xp-nem járt, DE a 13as crisót ideadtákmiután Antharasz hanyattesett Mert tudták elég fanatikus vagyok.

Az IC ben főleg fanatikus HC gamerek vannak, partyzás közben is logolgatnak és körbenézik az összes "neves" raidbosst hogy nem-e spawnolt. Utána már versenyfutás a farmerekkel ha ellámázzuk akkor jó eséllyel bukta (az utolsó 7 napban amin én részt vettem, vagy részt vettem volna de le lett fújva az ellenség túlzottan nagy létszáma miatt 1 antharasz, 1 orfen, 1 Zaken, 1 Baium, 1 lilith, csak 1 sikeres Orfen raiden voltam ezen a héten)

Csak 88-at ad a crit ratehez ez ha jól emlékszem full buffban (bd+sws) 450-460 crit rate ezzel már bízom benne, hogy minden második crit lesz de majd ha leszek ilyen partyban akkor megszámolom
  • Sanca
    OMG. Honnan volt lvl 13-as kristalyod? o.O 500-as crit ratel mennyit critelsz mondjuk 20bol?
  • Szekijoe
    Igen focus-os
  • pharao
    Gratu szeki, remélem focus-t raktál rá...
  • Szekijoe
    Már rajta van az SA (Elég sokszor haltam a 13as kristályért)
    Tegnap ráraktam (3szor mentem be a blacksmithez sajna éppen kempelte egy klánwaros tőrös hívnom kellett Dinizt és Ilut hogy tuti rá tudjam rakni)
    Viszont az SS és arrow craft mára maradt. Majd berakok screenshotot hogy buffolva mien értékeim vannak.
  • Sanca
    Gz. SA-val mi a helyzet?:P
  • Sanca
    Hala a jo istennek a main tetkoi nem maradnak meg a subon.
  • Sanca
    +4wit -4men
    +4int -4men
    +4con -4str
  • VipJoco
    Bazz Szeki te aztán szerencsés vagy! Gratula
  • MeoH #53098
    Grat!!
  • Szekijoe
    Egy kép az utóbbi napok 60%-os craftjaiból
    Mert hiányzott egy ilyen a fegyó gyűjteményembe

(Bocsi a nagy képért csak siettem mert álmos voltam)

• Jacky
    Koszi! Es ha a subja shillen elder? Megmarad nala is? Jo ez a fajta neki is?
  • xt198
    +wit -men
  • Jacky
    Sziasztok!
    Milyen dye-t ajanlotok egy spellsingernek?
  • GibboRamone
    gratu!
  • mAilkaEVO3
    WEEEEEEEEEEEEEEE GRAAT GRAAT ;)p
  • ZsuzS
    Hihi újabb szint köcce azoknak akik nem hagyták hogy egyedül éljem át
  • Letal0
    Amikor multkor halottam feloled 34 volta!:)Gyorsabban fejlodsz offon mint en high raten!
  • Letal0
    Lol kocka tompi grat!
  • McWolfy
    Mert mire nem isztok?
  • TruBy
    Gratu Tompesz!
    Tudod, jelmondat: "Erre hétvégén iszunk"
  • Szekijoe
    Gratz
  • xt198
    grat
  • pharao
    Gratula az 58-hoz!!!
  • Gumbo
    http://lin.warcry.com
  • Gordis2k
    MInden este raid!!!!!!!!!
  • Turboman
    Tovabbi kerdesem lenne, C-s cuccot betorok honnan tudom meg hogy abbol mennyi kristaly lesz?
  • VipJoco
    Grat az 58-hoz! Ha nem lesz este raid akkor kiprobaljuk az új dancet :P
  • matamm
    Nah itt az én kicsi kis másik karim:D
  • McWolfy
    De egy jó tanács, ne menjél rózsaszín meg ilyen tiritarka szépségekre, maradjál zöldnél, halovány kéknél és fehérnél, előbbi kettőt lehet, ss nélkül is tudod gyilkolni, így 100% haszon :)
    Ha meg offon játszassz, keressed mailka -t, vagy Shanway -t, h esetleg begyere a magyar allyba, ahol segítséget is kapsz és esetleg el is magyarázzák dolgokat.
  • Szekijoe
    Accuracy nevű skill ha bevan kapcsolva akkor kevesebb miss-t ütsz. Ha olyan helyre mész ahol minden rózsaszín vagy piros akkor érdemes használni. bekapcsolós skill: amikor bekapcsolod akkor fogyasztja a manát amikor nem akarod használni ki lehet kapcsolni. Ha elfogy a manád automatikusan kikapcsol.
  • Szekijoe
    A destroyerek fegyó arzenálját általában a pénzük mennyisége határozza meg.
    Először is kétkezes óriáskard + Health SA, (ha nem health SA van a kardon akkor kell neki egy Healthos Blunt is, hátha ő tankol)
    Ha megvan a kétkezeskard akkor egy íj kell mellé, hogy ne kelljen minden mobhoz odafutnia. (és az íjjat még pvpben is tudja használni)
    Ha sokat partyzik warlorddal akkor érdemes beruháznia egy polearmra is.
  • Turboman
    Ja hulyeseget irtam nem vivious skillem van hanem accuracy, de ez mi.
  • Turboman
    Koszi az infot, nekem fist blade-m van, lehet erre nem igazan jo. Szerintetek egy destryer-hez milyen fegyo lenne jo?