88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Én se tom miről van szó, de azért grat!
Hero lettél vagy mi?
-
Gratu!LA!
-
Gratu szeki a zseblámpává való kinevezésedért 

-
sajnos nemtom miről van szó, de grat szeki :P -
Hat igen, ez respekt!! Grat!!! 

-
YUUUUUUUUUUUUUUUPPP Nagyon naagy Graaatz Szekiii :D:D::D
-
jaja grat szeki 
-
Nem arulok el semit de!!
SZEKI MELYSEGES TISZTELETEM!!
És HATALMAS MESTER VAGY!! -
Ehh, faja, egyre jobban bánom, h el kell mennem abba a táborba, és igen, nem örülök h ki kell mozdulnom gép elől, az a tábor csak a kötelezőség miatt kell :/
Gordi, pls, majd RS honlpara firkálgass már ilyeneket, meg azt reklámozzad, ha már van egy faja honlapunk ^^
BB 1 hét mulva!
HorgaszPicsara PM-ezzetek sűrűn, ha meg nincs bent, csapjatok rá Maya kezére, mi az h nem horgászik :P
Te jó ég, egy nőre bíztam a farmolós karimat... -
Én eddig kb 10-15 Homut törtem be
-
MOnd ezt azknak akik +16+-os homuval rohangálnak, és első enchantra jött ösze nekik...... -
A +6-ra nagy bátorság volt egyáltalán megpróbálni az enchantot. A balta meg pech. -
grat!
Én valamiért nem vagyok ilyen szerencsés :(
ezzel le is nulláztam magam, most 1-2 hét szünet amíg lesz kedvem és időm megint játszani -
Egy tanácsot írnék csak hozzá: Akinek pk pontja van akkor az szépen dolgozza le a queszttel nullára vasárnapig! Úgy tuti nagyobb funn várható vasárnap.
GL -
Hölgyek urak!!!
Megérett az idő egy újjabb csapatépítésre!!!!
Vasárnap mindenki aki él és mozog legyenszives online tartozkodni 13 orától!!
Egy óriási erődemonstrációval egybekötött raidbossolást készitünk melyben nem kisseb a cél mind 70+ os raid bossokat ölni!!
Ezért mindenki tehát mindenki legyenszives vasárnap 13-hajnalig megérkezni és a lehetö legtöbb ideig játszani!!!
RS+RSII FTW
Találkozó Giran Templom Vasárnap ebéd után 14 órakor. -
lol:) Te nagyon hülye:)
Fel lehet ismerni a béna cipőjéről meg a nevetős somjárol:)
Scammerek lenyulták a ruhamat:)
-
jobbra..... -
lol kép
-
-
Nah tegnapi Raiden a csapat droopoltatott egy tallum helmetet!! Grat nekünk.. 
Jah egyébként Gugg3r megmutatta a jövő év új ruhastílusát!
Vigyázat Gugg3rtől jobbra lévő ember egy Bűnözőő!! vádolják több mint 50 ember (köztük pár hero) ellen elkövetett embersértés vádjával, és guggernek még tartozik 1 pvp-vel

-
lvl 50 SH.
Örömmel megyek, ha van hely és társaság ^^
Ja tényleg, 50 vagyok!!! :P
De sajna szombat reggel megyek egy hétre táborba (kötelező a diplomához, utáálom az ürgét, aki csinálja). -
idézet:
"játékban nem lehet csak a windows-ban de az már nehezükre esett h leírják h a windows-ban hol" -
Rémember12 #53131 de nekem csak a lineage2-ben invert az egér a windowsban teljesen jó
-
gondolom start menu, vezérlőpult, egerek
ott van valahol biztosan
invert mouse neven lesz -
Rémember12 #53129 és bocs h itt kérdeztem de máshol nem válaszolnak
-
Rémember12 #53128 hello, én nem a fizetös l2-vel jáccok de remélem nem baj ha itt kérdezek nos az a baj h a játékban invert az egerem(szval ha föl tölöm a kép le ha le akkor föl megy) és megkérdeztem h hogyan lehet kivenni azt mondták h a játékban nem lehet csak a windows-ban de az már nehezükre esett h leírják h a windows-ban hol lécci segítsetek!! mit tegyek?
-
Na faja elolvastam, hogy mit is ér. Nagyjából semmit, mobok itemeket dobnak, amikből tüzijátékot lehet craftolni, ennyi az egész, márcsak a tüzijáték piaci ára érdekelne, de 20K fölé nem mennék az biztos... -
Emberek új event van kilátásban, remélem ismét tele keressük magunkat és nem valami hülyeség lesz!!!!
-
Koreaban mar elesben megy a C5. NAban remeljuk Augusztusban
-
hát akkor ez még nem sok
monnyuk nem toom mit akarok ez még az első mmo játék amivel játszom (mondjuk nem vok a legroszab csak még tanulni kell) és a C4 tökéletes arra hogy megtanuljak játszani csak érdekelt -
Kóreában már megy a tesztszerver. -
sziasztok a C5 mennyire üzemel már????? vannak már szerverek amik használják? -
Orfen raid 40-52lvl nuker vagy 70+ DD BD+SWS+Recharger te mien kaszt vagy? Jah a Raid azzal kezdődik hogy aki 53lvl azt vissza kell verni 52re(és ez nem vicc) -
Én annyira nem bizniszeltem nagyon anno, asszem azalatt a 3-4hónap alatt 2milláról felhúztam magam 9millára... azért nem nagy pénz, de szimpla farmolással, meg azzal a maréknyi droppal ami esik, kilehet bírni :)
emléxem legnagyobb drop valahol oren vára környékén volt, valami C-s cipő... c-crystal lett belőle, amit aztán ketté osztottunk, fél perc mulva már 300k-val voltam gazdagabb :D -
Igen, de én vmi Orfen, vagy ilyesmi nagyfalatra emnnék most szívesen, kicsiből volt sok, megnézném, mit tud egy ilyen jószág! -
Jah, 30 sec mi? annyira SZERETNÉD!! Aztán aki-be kacsolós procedúrával úgy fél órát eltöltessz, aztán meg előtte is wc, zsepi, pia, kaja. aztán 3 perc tanulás, mert bakker hátha elvitték... :P -
Sanca #53117 Kikapcsolva 10 perc. Bekapcsolva kb 30sec:D -
Kapcsold ki a képernyőt... akkor talán nem fogod azt nézegetni... :) -
Sanca #53115 Ja csak olyankor 10 percentkent nezegetem hogy na, elvittek-e mar ezt, stb, szal ez nem mukodik sajnos:) -
Pedig pont ez a lényeg mindegy mivel csak valamivel bizniszelni. Kiültetni a karit venni/eladni. Miközben te tanulsz/vizsgázol a zseton gyűlik dolgozik neked.