88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• GamerAdams007
    Én se tom miről van szó, de azért grat! Hero lettél vagy mi?
  • TruBy
    Gratu!LA!
  • pharao
    Gratu szeki a zseblámpává való kinevezésedért
  • xt198
    sajnos nemtom miről van szó, de grat szeki :P
  • MeoH #53149
    Hat igen, ez respekt!! Grat!!!
  • mAilkaEVO3
    YUUUUUUUUUUUUUUUPPP Nagyon naagy Graaatz Szekiii :D:D::D
  • phalanx
    jaja grat szeki
  • Gordis2k
    Nem arulok el semit de!!
    SZEKI MELYSEGES TISZTELETEM!!

És HATALMAS MESTER VAGY!!
  • McWolfy
    Ehh, faja, egyre jobban bánom, h el kell mennem abba a táborba, és igen, nem örülök h ki kell mozdulnom gép elől, az a tábor csak a kötelezőség miatt kell :/
    Gordi, pls, majd RS honlpara firkálgass már ilyeneket, meg azt reklámozzad, ha már van egy faja honlapunk ^^
    BB 1 hét mulva!
    HorgaszPicsara PM-ezzetek sűrűn, ha meg nincs bent, csapjatok rá Maya kezére, mi az h nem horgászik :P
    Te jó ég, egy nőre bíztam a farmolós karimat...
  • Szekijoe
    Én eddig kb 10-15 Homut törtem be
  • azirafael
    MOnd ezt azknak akik +16+-os homuval rohangálnak, és első enchantra jött ösze nekik......
  • Cobra.
    A +6-ra nagy bátorság volt egyáltalán megpróbálni az enchantot. A balta meg pech.
  • gPROject
    grat!

Én valamiért nem vagyok ilyen szerencsés :(

ezzel le is nulláztam magam, most 1-2 hét szünet amíg lesz kedvem és időm megint játszani
  • Szekijoe
    Egy tanácsot írnék csak hozzá: Akinek pk pontja van akkor az szépen dolgozza le a queszttel nullára vasárnapig! Úgy tuti nagyobb funn várható vasárnap.

GL
  • Gordis2k
    Hölgyek urak!!!

Megérett az idő egy újjabb csapatépítésre!!!!

Vasárnap mindenki aki él és mozog legyenszives online tartozkodni 13 orától!!

Egy óriási erődemonstrációval egybekötött raidbossolást készitünk melyben nem kisseb a cél mind 70+ os raid bossokat ölni!!
    Ezért mindenki tehát mindenki legyenszives vasárnap 13-hajnalig megérkezni és a lehetö legtöbb ideig játszani!!!

RS+RSII FTW

Találkozó Giran Templom Vasárnap ebéd után 14 órakor.
  • Gordis2k
    lol:) Te nagyon hülye:)

Fel lehet ismerni a béna cipőjéről meg a nevetős somjárol:)

Scammerek lenyulták a ruhamat:)

• B@lu
    jobbra.....
  • FragStaR
    lol kép
  • BEAST #53135
  • TruBy
    Nah tegnapi Raiden a csapat droopoltatott egy tallum helmetet!! Grat nekünk..
    Jah egyébként Gugg3r megmutatta a jövő év új ruhastílusát!
    Vigyázat Gugg3rtől jobbra lévő ember egy Bűnözőő!! vádolják több mint 50 ember (köztük pár hero) ellen elkövetett embersértés vádjával, és guggernek még tartozik 1 pvp-vel
  • McWolfy
    lvl 50 SH.
    Örömmel megyek, ha van hely és társaság ^^
    Ja tényleg, 50 vagyok!!! :P
    De sajna szombat reggel megyek egy hétre táborba (kötelező a diplomához, utáálom az ürgét, aki csinálja).
  • xt198
    idézet:
    "játékban nem lehet csak a windows-ban de az már nehezükre esett h leírják h a windows-ban hol"
  • Rémember12
    de nekem csak a lineage2-ben invert az egér a windowsban teljesen jó
  • xt198
    gondolom start menu, vezérlőpult, egerek
    ott van valahol biztosan
    invert mouse neven lesz
  • Rémember12
    és bocs h itt kérdeztem de máshol nem válaszolnak
  • Rémember12
    hello, én nem a fizetös l2-vel jáccok de remélem nem baj ha itt kérdezek nos az a baj h a játékban invert az egerem(szval ha föl tölöm a kép le ha le akkor föl megy) és megkérdeztem h hogyan lehet kivenni azt mondták h a játékban nem lehet csak a windows-ban de az már nehezükre esett h leírják h a windows-ban hol lécci segítsetek!! mit tegyek?
  • pharao
    Na faja elolvastam, hogy mit is ér. Nagyjából semmit, mobok itemeket dobnak, amikből tüzijátékot lehet craftolni, ennyi az egész, márcsak a tüzijáték piaci ára érdekelne, de 20K fölé nem mennék az biztos...
  • pharao
    Emberek új event van kilátásban, remélem ismét tele keressük magunkat és nem valami hülyeség lesz!!!!
  • MeoH #53125
    Koreaban mar elesben megy a C5. NAban remeljuk Augusztusban
  • Looooser
    hát akkor ez még nem sok
    monnyuk nem toom mit akarok ez még az első mmo játék amivel játszom (mondjuk nem vok a legroszab csak még tanulni kell) és a C4 tökéletes arra hogy megtanuljak játszani csak érdekelt
  • Cobra.
    Kóreában már megy a tesztszerver.
  • Looooser
    sziasztok a C5 mennyire üzemel már????? vannak már szerverek amik használják?
  • Szekijoe
    Orfen raid 40-52lvl nuker vagy 70+ DD BD+SWS+Recharger te mien kaszt vagy? Jah a Raid azzal kezdődik hogy aki 53lvl azt vissza kell verni 52re(és ez nem vicc)
  • xt198
    Én annyira nem bizniszeltem nagyon anno, asszem azalatt a 3-4hónap alatt 2milláról felhúztam magam 9millára... azért nem nagy pénz, de szimpla farmolással, meg azzal a maréknyi droppal ami esik, kilehet bírni :)
    emléxem legnagyobb drop valahol oren vára környékén volt, valami C-s cipő... c-crystal lett belőle, amit aztán ketté osztottunk, fél perc mulva már 300k-val voltam gazdagabb :D
  • McWolfy
    Igen, de én vmi Orfen, vagy ilyesmi nagyfalatra emnnék most szívesen, kicsiből volt sok, megnézném, mit tud egy ilyen jószág!
  • McWolfy
    Jah, 30 sec mi? annyira SZERETNÉD!! Aztán aki-be kacsolós procedúrával úgy fél órát eltöltessz, aztán meg előtte is wc, zsepi, pia, kaja. aztán 3 perc tanulás, mert bakker hátha elvitték... :P
  • Sanca
    Kikapcsolva 10 perc. Bekapcsolva kb 30sec:D
  • GamerAdams007
    Kapcsold ki a képernyőt... akkor talán nem fogod azt nézegetni... :)
  • Sanca
    Ja csak olyankor 10 percentkent nezegetem hogy na, elvittek-e mar ezt, stb, szal ez nem mukodik sajnos:)
  • Szekijoe
    Pedig pont ez a lényeg mindegy mivel csak valamivel bizniszelni. Kiültetni a karit venni/eladni. Miközben te tanulsz/vizsgázol a zseton gyűlik dolgozik neked.