88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Sámán
    Köszi mindenkinek, Gath neked a rendrakást is köszi!
  • Szekijoe
    Gratula
    Ah végre megvan hova megyek xp-t leechelni
  • GAthersw
    grat grat
  • phalanx
    graaaat

ceri is 75?
  • Sámán
    Na szóval:
  • Sámán
  • Csulip
    WoW remélem hamar itt lesz^^ a hazai polcokon
  • M313R
    Sziasztok,

Szeretnék megosztani veletek egy jó hírt a Chronicle 4-hez kapcsolódóan:
    Az Amex-tec hivatalosan is hozni fog mind az alapjátékból mind pedig a 15 és 60 napos NCSoft általános Time Cardokból.
    Ez azt jelenti, hogy akinek nem fűlik a foga hitelkártyás fizetéshez vagy eddig nem tudta a játékot beszerezni külföldről most már az is képes lesz ehhez a közösséghez csatlakozni.
    Az alapjáték már tartalmazni fogja a Chronicle 4-et is, a Time Cardok pedig érvényesek lesznek más NCSoft által kiadott fizetős Online játékok havidíjának befizetésére is (Auto Assault, City of Heroes, City of Villains, Tabula Rasa stb.) Amikből a tervek szerint szintén kerül a hazai boltok polcaira.
    A részletek hamarosan (szerintem még a héten) kikerülnek a cég honlapjára.
  • Peetboy
    Sziasztok!

Én még sose hallottam erről a játékról. Most mindenki ennyire odavan érte?

Mi az,hogy fizetős? Sokan nem sajnálják rá a pénzt?

Valaki mondja el nekem miről szól,addig is letöltöm a Demóját.
  • MeoH #53224
    Hat ha otp webkartyad van akkor a MASTERCARDOT valaszd, mart az annak felel meg. Ha Visa electronic kartyad van az elvileg nem mukxik. Par G-projinak sikerult azt irja kicsit lentebb.
  • Csulip
    Meoh neked is Visad van ?
  • Csulip
    hát köszi szépen mindkettőtöknek, majd még meglátom mi lesz : ( lehet hogy télleg meg kell majd rendelni.. :/
  • malter
    bounty hunter-t csinálom,de hol találom ezt a receptkönyvet?
  • Cobra.
    Az OK, hogy vesz dobozost, de erről a kártyáról a havidíjat se fogja tudni fizetni.
    Malter, free-n is van receptkönyv, minden törpének. De most nézem, hogy miért spoilos, amikor WarSmith akarsz lenni? WS csak Artisanból lehet, Scavengerből meg csak Bounty Hunter.
  • MeoH #53219
    A kedvenc uzenetem... Es Cobranak igaza van vmiert nem fogadja el a kartyat. Nekem is igy sz@rakodott a webkartya. Az lett belole, hogy vettem 1 dobozost:P
    innet
    Regelsz, es megrendeled azt 3-4 munka nap es itt is van.
  • malter
    freen jaja,de nincs receptkönyv,legalábbis nem tudok rolla hogy spoisnak lenne:)
  • Cobra.
    Lehet nem jó az a kártya, amiről fizteni akarsz.
  • Csulip
    Hellosztok! az lenne a kérdésem hogy oankor mi van amikor meg szeretném venni a serial kódot és azt írja ki hogy "REFUSED".. valaki help lécci már nagyoon szeretnék játszani csak ez a szar nem enged :((
  • ThedarkmanHUN
    HAli all! Lenne az a kérdésem hogy felraktam a L2-t és csináltam accountot is. Be is tudok lépni vele az oldalon de viszont mikor inditom el a game-t és kérdezni az ID-t meg a PWD-t beirom ami az accountom és nem enged belépni. Miért van ez?
  • Anahita
    leírás a kardról:
    http://forums2.warcry.com/read.phtml?f=1104&id=846248
  • xt198
    na erre kivancsi vagyok :P
    van zene is alatta? :)
  • xt198
    bsz beast
  • fr0z3n
    wallpapers:
    http://www.lineage2.co.kr/pds/wallpaper.asp
  • Sámán
    Mindegy hogy veszed vagy kiütöd -én pl másik karijaimtól szedtem el- lényeg hogy meglegyenek. Recit beraktad a recikönyvbe és úgyse csinálja meg???
    Amúgy valamelyik free-n vagy??? ha igen, ott nem tudom mi a trükkje
  • malter
    megvan minden,70d cry,10steel,70varn,de amit lehetett vettem piacon,kiutni kell mindent?a küldetes cuccok közt ott van 7J gem,7j decob +reci
  • Sámán
    Kapsz ugye hozzá egy recit amit be kell rakni a recikönyvbe (2x rákatt, ok, és már benne is van), aztán a küldi izéken kívül kell még hozzá ez+az, pl 70 d-cry -de ezt ha megnézed a recikönyvedbe úgyis felsorolja (7 gyűrű kell, tehát mindenből 7x), aztán ha csinálod nem a használható cuccok, hanem a küldi tárgyak között fognak megjelenni -kb ennyi -én nemrég csináltam csak onnan emlékszem
  • malter
    csinaltam spois torpet de masodik kaszt kozben elakadtam,megvan minden a 7gyuruhoz,de nem rakja ossze "Nincs más dolgod, mint összerakni a 7 gyûrût. "ennyit ir vackok plz aki tudja hlp:)
  • najó
    jok voltatok a tegnapi siegen:)
    Link
  • Cobra.
    A szervered fórumán tedd fel ezt a kérdést.
  • LineageII
    offon?
  • Kako13
    Szevasztok!

Lenne 1 nagy kérésem...
    Meg tudnátok mondani hogy ,hogy tudom egyesíteni a subclass-t? mer Orc-al az összes fajtáját végigtoltam és egyesíteni akarom... vki help :-( pls.... :-(
  • BEAST #53202
    köszönöm mindenkinek =D ... és 22. :p
  • LineageII
    Sziasztok eddig L2J-n játszottam de mostmát biztos hogy fél éven bellül megveszem a gémet és offon fogom tolni.arra kérlek titeket hogy mondjátok el hogy működik ez a gamecard feltöltés stb mert nem értek hozzá.meg még arra lennék kiváncsi hogy offon minden szerveren 1x rétek vannak?és hogy milyen karit indítsak mert azt se tom hogy harcos legyen e vagy varázsló:)
    Amúgy szinte midnent tudok a játékról, az L2J alatt eléggé megismertem.
  • TruBy
    BSZ Beast ,ez hanyadik? :)
  • GAthersw
    BSZ Beast.
  • azazel
    köszi köszi
    köszi
  • BEAST #53197
  • Pukkka
    BSZ Beast!
  • BEAST #53195
    köszönöm