88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Köszi mindenkinek, Gath neked a rendrakást is köszi! 
-
Gratula 
Ah végre megvan hova megyek xp-t leechelni
-
grat grat -
graaaat 
ceri is 75? -
Na szóval: 

-
-
Csulip #53228 WoW remélem hamar itt lesz^^ a hazai polcokon -
Sziasztok,
Szeretnék megosztani veletek egy jó hírt a Chronicle 4-hez kapcsolódóan:
Az Amex-tec hivatalosan is hozni fog mind az alapjátékból mind pedig a 15 és 60 napos NCSoft általános Time Cardokból.
Ez azt jelenti, hogy akinek nem fűlik a foga hitelkártyás fizetéshez vagy eddig nem tudta a játékot beszerezni külföldről most már az is képes lesz ehhez a közösséghez csatlakozni.
Az alapjáték már tartalmazni fogja a Chronicle 4-et is, a Time Cardok pedig érvényesek lesznek más NCSoft által kiadott fizetős Online játékok havidíjának befizetésére is (Auto Assault, City of Heroes, City of Villains, Tabula Rasa stb.) Amikből a tervek szerint szintén kerül a hazai boltok polcaira.
A részletek hamarosan (szerintem még a héten) kikerülnek a cég honlapjára. -
Sziasztok!
Én még sose hallottam erről a játékról. Most mindenki ennyire odavan érte?
Mi az,hogy fizetős? Sokan nem sajnálják rá a pénzt?
Valaki mondja el nekem miről szól,addig is letöltöm a Demóját. -
Hat ha otp webkartyad van akkor a MASTERCARDOT valaszd, mart az annak felel meg. Ha Visa electronic kartyad van az elvileg nem mukxik. Par G-projinak sikerult azt irja kicsit lentebb. -
Csulip #53223 Meoh neked is Visad van ?
-
Csulip #53222 hát köszi szépen mindkettőtöknek, majd még meglátom mi lesz : ( lehet hogy télleg meg kell majd rendelni.. :/ -
bounty hunter-t csinálom,de hol találom ezt a receptkönyvet? -
Az OK, hogy vesz dobozost, de erről a kártyáról a havidíjat se fogja tudni fizetni.
Malter, free-n is van receptkönyv, minden törpének. De most nézem, hogy miért spoilos, amikor WarSmith akarsz lenni? WS csak Artisanból lehet, Scavengerből meg csak Bounty Hunter. -
A kedvenc uzenetem... Es Cobranak igaza van vmiert nem fogadja el a kartyat. Nekem is igy sz@rakodott a webkartya. Az lett belole, hogy vettem 1 dobozost:P
innet
Regelsz, es megrendeled azt 3-4 munka nap es itt is van. -
freen jaja,de nincs receptkönyv,legalábbis nem tudok rolla hogy spoisnak lenne:) -
Lehet nem jó az a kártya, amiről fizteni akarsz. -
Csulip #53216 Hellosztok! az lenne a kérdésem hogy oankor mi van amikor meg szeretném venni a serial kódot és azt írja ki hogy "REFUSED".. valaki help lécci már nagyoon szeretnék játszani csak ez a szar nem enged :(( -
ThedarkmanHUN #53215 HAli all! Lenne az a kérdésem hogy felraktam a L2-t és csináltam accountot is. Be is tudok lépni vele az oldalon de viszont mikor inditom el a game-t és kérdezni az ID-t meg a PWD-t beirom ami az accountom és nem enged belépni. Miért van ez? -
Anahita #53214 leírás a kardról:
http://forums2.warcry.com/read.phtml?f=1104&id=846248 -
na erre kivancsi vagyok :P
van zene is alatta? :) -
bsz beast -
fr0z3n #53211 wallpapers:
http://www.lineage2.co.kr/pds/wallpaper.asp
-
Mindegy hogy veszed vagy kiütöd -én pl másik karijaimtól szedtem el- lényeg hogy meglegyenek. Recit beraktad a recikönyvbe és úgyse csinálja meg??? 
Amúgy valamelyik free-n vagy??? ha igen, ott nem tudom mi a trükkje
-
megvan minden,70d cry,10steel,70varn,de amit lehetett vettem piacon,kiutni kell mindent?a küldetes cuccok közt ott van 7J gem,7j decob +reci -
Kapsz ugye hozzá egy recit amit be kell rakni a recikönyvbe (2x rákatt, ok, és már benne is van), aztán a küldi izéken kívül kell még hozzá ez+az, pl 70 d-cry -de ezt ha megnézed a recikönyvedbe úgyis felsorolja (7 gyűrű kell, tehát mindenből 7x), aztán ha csinálod nem a használható cuccok, hanem a küldi tárgyak között fognak megjelenni -kb ennyi -én nemrég csináltam csak onnan emlékszem
-
csinaltam spois torpet de masodik kaszt kozben elakadtam,megvan minden a 7gyuruhoz,de nem rakja ossze "Nincs más dolgod, mint összerakni a 7 gyûrût. "ennyit ir vackok plz aki tudja hlp:) -
najó #53206 jok voltatok a tegnapi siegen:)
Link -
A szervered fórumán tedd fel ezt a kérdést. -
LineageII #53204 offon? -
Kako13 #53203 Szevasztok!
Lenne 1 nagy kérésem...
Meg tudnátok mondani hogy ,hogy tudom egyesíteni a subclass-t? mer Orc-al az összes fajtáját végigtoltam és egyesíteni akarom... vki help :-( pls.... :-( -
köszönöm mindenkinek =D ... és 22. :p -
LineageII #53201 Sziasztok eddig L2J-n játszottam de mostmát biztos hogy fél éven bellül megveszem a gémet és offon fogom tolni.arra kérlek titeket hogy mondjátok el hogy működik ez a gamecard feltöltés stb mert nem értek hozzá.meg még arra lennék kiváncsi hogy offon minden szerveren 1x rétek vannak?és hogy milyen karit indítsak mert azt se tom hogy harcos legyen e vagy varázsló:)
Amúgy szinte midnent tudok a játékról, az L2J alatt eléggé megismertem. -
BSZ Beast ,ez hanyadik? :) -
BSZ Beast. -
köszi köszi
köszi -
-
Pukkka #53196 BSZ Beast! -
köszönöm
-
Tüzijáték event meeeegy!!!!