88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
És amikor még TOI-ba is csak a nagyon burzsulyok jártak b-s cuccba :D
-
Itt egy kép Szekiről, amikor mé aranyos kis elf fiúcska volt 

-
Azért nem vagy rajta mert te return 2-őt nyomtál
-
Jóvanna
Elég ha egyszer leírod
Akkor valaki kisegít, mi az igazság?
-
nem -
MEGJÖTTEM!
-
Snau #53275 EQ2-t és GW-t én is automextől vettem rájadásul iipek csak maradt példányokat ,DE akkor még frissek voltak, megjelenés közeli időben kezdték el árulni azokat!
L2 dobozos kiadásáért nem hiszem hogy nagy lesz a tolongás.Mondhatnók "kicsit" későn jutott ez a lehetőség a kezükbe.Remélem az általuk NCSoftos GC-dot felhasználható játéklistában már szereplő Aion /Év vége fele lehet már béta!/ nevü játék majd időben hozzájuk kerül.
GC lehet hogy kicsit drágább most de az elöbb emlitett NCSoft lista általi sokoldalú felhasználhatósága miatt is praktikusnak tartom + ugye a sok accot fizető emberkéknek elég jó lehetőség + hát nincs riziko hogy vhogy lehuznak. -
Snau #53274 Szegény Zitus már erről a képről is lemaradt csak partitagként látni hogy veletek volt.Pedig itt real Zitus volt.:)
u.i Ajánlatodat vettem most szabira megyek ha visszajöttünk nyaralásból megdumcsizzuk. -
jaja azt nézem, shaere ic logo nélkül.. ilyet se sűrűn látni ! -
Az első Orfen raidemen
És még nem is voltam IC-s mert kicsi voltam még
-
2004 decemberében készült a kép -
wow neked vannak még ilyen régi képeid? 
-
max +20 és mindíg 60%az esély enchantnál. Jól mondom?! -
minimum 2 :D vagy 3 ?
-
lol Hány éves ez a kép?!
-
először meg se találtam magam :)
-
Grrrrr béka 
De most tuti jó lesz

-
WOW mien screenshotot találtam 
-
hát én nemtom pontosan, de én az amcsi Sieghardton nyomtam, és szerintem olyan 10.000-12.000 ember/server
bár mondjuk SH elég népszerű, biztos vannak a többi szerveren is. -
Cyb3r #53262 Értem, KÖSZ.akkor már csak azt szeretném kérdezni hogy egy szerveren átlagba mennyien játszanak? -
Mert amit letöltesz, abban nincs benne a kód, amivel meg tudod csinálni az accountodat. Anélkül meg nem sokra mész a letöltött játékkal (illetve mehetsz free szerverekre, de itt megintcsak képbe jön a "kevesebb" szó
)
-
Cyb3r #53260 Csak annyit szeretnék kérdezni hogy ha lelehet tölteni a gamet a lineage2.com-ról akkor minek megvenni a gamet?Nem toltam még szoval help pls
-
Köszi az épitő kritikát, néhány megjegyzés:
- Természetesen lehet venni csak GC-t 60 naposat 7990 HUF-ért link
- ha külön veszed meg akkor 12980 HUF-ba kerülne a 11990 HUF egy kedvezményes ár, a kedvezmény mértékéről beszélhetnénk de szerintem a mostani folyamatosan gyengülő forint mellett még nem érdemes, valamint most mindegyik új NCSoft termék elég nyomott áron került külön-külön is bevezetésre, így nem tudunk ennél nagyobb extra kedvezményt is biztosítani.
FragStar:
Valóban limitált nyitó mennyiség érkezett de ha szétkapkodjátok akkor reményeink szerint azonnal jön az utánpotlás! -
Asszem 3300 Huf ot vont utoljára amikor ellenőriztem azóta pedig folyamatosan esik a forint mivel én még a webkártyáért is fizetek havi 1k Huf-ot tehát megéri a 8k-ért a 60 napos gamecard. -
ja és ahogy nézem csak GC-t nem is lehet venni lololol? -
ők is értenek hozzá...
5ezer a game
ha a gamet+2x30napot veszel (tehát 2hónap) az már 12ezer...
tudtommal 3000forint egy hónapra, 2hónap 6000
tehát 11ezer lenne...
:(
LEHET TALÁN visszanézek egyszer... wow után :P -
Na emberek Mo-.n is meg lehet venni már az Lineage 2 dobozos verzióját Amex-Tec Ez a Régi automex áruház csak ahogy látom átnevezték magukat. Ez az üzlet kb a Lurdi-ház mögött van (lágymányosi híd Budai oldala) Az 1 es villamossal könnyedén meg lehet közelíteni:) Nem kifejezetten egy áruházról van szó inkább csak postai úton szeretik küldeni a szoftvereket de ha odamész és becsöngetsz akkor kinyitják az ajtót és beengednek:) Én inkább ezt a módszert ajánlom mert a postával vannak gondok és sokszor 1 hétig várni kell rá. (annó EverQuest 2 t és Eq2 GameCardot vettem/rendeltem itt szal vágom már) Szóval harcra fel akinek még nincs accja offon és szeretni jönni (egyébként Jó lesz ha siettek mert EQ2 vel alig játszanak Mo-n és azt is pillanatok alatt elkapkodták -gondolom ebből sem mernek berendelni több száz db ot) -
Gyere vissza!!!!!!!!!!!!! 
Az acc be van fizetve én úgyis csak akkor tudok xpzni mikor már a fiam alszik, addigra már te is aludni szoktál.
-
Gratuuu mindenkinek 

-
mikor mihez van kedvem 
nincs igazán van kedvem a sub-al vacakolni, inkább a tankot fejlesztem tovább
és te mikor jössz már vissza?
-
Snau #53251 Gratu nektek!
Különösen neked őskocka asszonyság!:)
Szeki,Ilu és ..../mindenki/ nektek is utólagos gratu!Ilu subod mi lett?
-
Neked is graaat!!!! 

-
Gratuuuuuuuu 

-
hehe hali 
ha emléxel rám, én is human knight voltam (vagyok) és én se kaptam tul sok partyt, mégis eljutottam oda ahol most vagyok, pedig én aztán sose eröltettem túlságosan az xpzést
-
Sztem kezd újból! :D Esetleg kezdj varival és akkor nem sztem nem nagyon kell majd partyznod... -
Olvasgattam a fórumot és ahogy látom van jópár 70+ -os magyar karaker. Minden elismerésem! Én még anno OB, prelude, C1 idején toltam egy Human Knight-tal, de számomra kínszenvedés volt az egész. 39-es szintnél abba is hagytam. :) Open Beta nagyon jó volt, aztán kiürült az egész. Alig találtam magamnak partyt, valami DD karit kellett volna kezdenem inkább.
-
Omg gratz! -

-
grat! 
-
weeeeeeeee graaatz VIUUUU :))))