88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• hpzolee #53321
    csaaaaa mi a helyzet veled?
  • Szekijoe
    privi ment. Ha nem kaptál akkor irj és elküldöm megint.
  • Jockey
    na jah, de nekem nem 75ös kari kéna vagy nagyobb..
    igazából karit szerettem volna váltani, esetleg acc cserével vagyvalami, mert annyira nem ragaszkodnék az assahoz, de akkor lehet beporbálom mint mondtam 1 hóra, aztán majd meglátjuk, max pihizik megint 1 évet az acc...:P
  • MeoH #53318
    Elnezest felre ertettelek:) Az hittem, hogy a magyaroktol szeretnel karit:) Google a baratod, ki fog dobni jo par oldalt. De ezek sztem eleg dragak. Inkabb huzd Csendet.
  • Jockey
    emlékeim szerint volt valami külföldi site, ahol eladása kínáltak fel karikat, de nem emléxem mi volt a neve..
    de lehet befüzetem akkor csendet egy hónapra, aztán meglátjuk mennyire lesz party vagy sem
  • MeoH #53316
    Gyere vissza a 43as kariddal, lenne most partid. High lvl karit nem hiszem, hogy felkinal vki is kozulunk... Mert vagy nincs, akinek van, az pedig nem hiszem, hogy eladja.
  • Cobra.
    Szerintem segítenének gyorsan fejlődni, nem olyan kicsi a karaktered és van elég sok új ember, aki hasonló szintű.
  • Jockey
    Sziasztok!

Sok új arc van, ezért bemutatkozom: Csendpenge néven játszottam régen (assasinnal) (balu tuti ismer még...:p)
    Kéne nekem help, mivel ti még most is aktívan nyomjátok. Tyrant kari érdekelne, esetleg valami más high lvl kari. Ha van ár lehetőség szivese visszatérnék kicsit, de az assasinom megragatd 43-on még valamikor ősidőkbe. Minimális pént is beletudnék fektetni, de ne ez legyen a cél...:P
  • xt198
    ehehehe :D nemsok embernek van ám kkk-ja offon... max törpéknek, de azok se mind olyan gazdagok :P
  • McWolfy
    Mikor lesz nekem ilyen sok mindenem? :(
    De hajrá mindenki és gratsz :)
    Majd csak behorgászom magam a kkk-sok közé :P
  • xt198
    grat!
    tyű de gazdag itt valaki.. na meg cuccban is elvan eresztve :D
  • Szekijoe
    Gratula neked is
  • Sámán
    Nagyon aranyos! Igazad van -nehogymá ilyen bena b-s robe-ba rohangálj a városba egy krafterrel! Avadon már tök égő!
    Graaat!!!
  • fr0z3n
    sikeres A-grade Craft

• Anahita
    Csak én nem tudok csatlakozni?
    "The connection to the update server has been terminated"
    a system-ben lévő .exe-vel pedig Gameguard üzenet.
    ilyet eddig csak freen láttam
  • Cobra.
    Szép fegyver, SA mikor és mi lesz rajta?
  • B@lu
    ja a dc csak a show maitt volt.. meg hianyzik a sapi..

GORDI!!!!!!!!!!!!!!!!! helllppp!!!:)
  • VipJoco
    Csaló Diniz!!!
    Egyik pillanatban Tallum másikban meg már DC. De azért grat a fegyóhoz is
  • Sámán
    Csííííítteeeer!!!!
  • Szekijoe
    Gratula makker
  • xt198
    woot! grat
  • pharao
    Gratuulllaaa! ^^
  • MeoH #53299
    Grat Diniz!!!!
  • B@lu

• BEAST #53297
  • Nethyrrea
    régi szép idők....már lassan el is felejtettem hogy alapítótagja vagyok a Redemption szövetségnek ^^
  • Nethyrrea
    lol, az az atomhülye firebird... xDDD
  • Akhi
    hehe jaja tudod papir kari vok:D Ilu nem tom mar mindenki mondot mindent hihetetlen hogy egyedul csak az ondbey tudja mikkor jon
  • Sámán
    LOL!!! Poti hegyek és bsoe. Látom felkészültél mindenre
  • Sámán
    Ne idegesíts pls, tegnap hajnali 2 körül azzal a biztos tudattal mentem alukálni még 3órát meló előtt, hogy hulla fölöslegesen maradtam fenn ilyen relatíve marha sokáig hogy gyorsangyorsan meg legyen minden küldim, mert Baium csak 5 nap múlva jön (és nem most azonnal hajnali 3kor)
    Bár az a rohadt rongyot nem sikerült összevérezni pár óra gyakás árán se, remélem a többieknek nagyobb sikerük volt -mert ha jól tudom amikor kiléptem még senkinek se jött össze...
  • phalanx
    uhh akkor még lehet várnotok kell még egy darabig, mintha valaki azt mondta volna ally chat-en hogy tegnap vagy ma reggel öték le baiumot
  • Gordis2k
    LOLOLOOOL

Ezen a képen egyut harcol area69 unite01 és szyl)a masikon meg ilu es quaz egy csapatban:) látom sokminden változott:)
  • Akhi
    Baiumot varjuk :D
  • Culram #53288
    Ki tudja, hétvégén nyitva van e aza Amex-tec?
    Vagy nincs valakinek egy fölös gémkardja?
  • Snau
    Plaync-n lehet csinálni ingyen accot ugyan de utána az általuk forgalmazott játekok kozul amivel szeretnél játszani fel kell venned.Na ehhez viszont kell egy games acc. ill egy sorozatszám amibol ok látjak megvetted e ill neteten kértél hozza accot /ami szintén + mani mintha megvenned/.No ha már van games accot felvéve ill hát felvételnél már meg kell jelölni a fizetés modját/GC v online kártyák/ de utána is meglehet változtattni a fizetesi modját.Szóval a Plaync-s accodon akar 2 v 3 kulonbozo aktiv játek is lehet egyszerre csak gyozd penzel!:)
  • Cyb3r
    Mégint én vok , és megint hülye kérdésekkel zaklatlak titeketde léci segitsetek!azt mondták meg kell venni a gamet hogy acc-ot tudjak csinálni de a plaync-n ingyen lehet csinálni csak a gamecard kodot kell beírni!!ez beválhat vagy sem...esetleg egy pro gamer nem adná meg a MSN címét?elöre is kösz
  • Snau
    Zitussal már én is ott voltam!
    Ki volt addva hogy maradjak mindig hátul moboktol km távolságra.Azért csak sikerült néha a kamera elé kerülnöm.:D
    Azok a régi szép idők!
  • mazsa
    Hehe, ott vagyok én is. :)
    Ha jól emlékszem, először Orfen raidnek indult a dolog. :)
  • hpzolee #53283
    zoleeq3.uw.hu/dragonvalley.avi
  • Sámán
    uccsó lemaradt...