88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• McWolfy
    amúgy GRAT!
  • McWolfy
    Ilyen képpel is lehet nyerni? hát loll :P
  • pharao
    Na frag irj már valamit!!!!!
  • xt198
    lol, gratz xD
  • MeoH #53597
    Vki hires lett!!!
  • gPROject
    karmian és demon kesztyű kellene
    megtudnád nézni mennyi coin kell hozzá?
  • Szekijoe
    Én éppen még 40es vagyok ha kell valami akkor beváltom
  • xt198
    látom megy az üzlet
  • Sámán
    55fölött nem lehet low coinokat beváltani?????? Ez tényleg rohadékság!!!!
    Mondjuk tény hogy én eddig csak eladtam mindet -viszont amennyire lezúgott az áruk lehet hogy már jobban megéri beváltani mint eladással szórakozni icipici haszon reményében -egész cuccok azért jobban elmennek -vagy legfeljebb krisóban
  • gPROject
    wtb karmian/demon tunic/stockings/gloves pm here

megint kitaláltak egy okosságot a játék készítők, tegnap coinért akartam kesztyűket venni, de az npc elküldött a francba, mert magasabb vagyok, mint lvl55 :(
    eddig ez nem volt probléma, akár 60 felett is lehetett a coinokat tradelni cuccokra
  • mAilkaEVO3
    Yuup az öreg BS mammon tudja összetenni az A és S Dualokat:P ha jól tom kell hozzá egy Dual Crafts stamp (vagy mijja rák) meg egy rakat AA :D
  • BEAST #53590
  • Sámán
    Mindenki rájött és most mindenki fetreng a röhögéstől és nem bír válaszolni
  • FragStaR
    Jó ez válasz akart lenni (meg egy rejtett poén höhö vajon ki jön rá?:) ) Sámán #53584 es üzenetére csak nOOb vagyok és Szekijére ment
  • FragStaR
    Jaja Gondolkodtam már rajta h esetleg veszek több accot nem rossz 5let. Csak félek h 2 account már macerás lenne. Meg ki írányitaná a 2. at. Nem szeretem ablakban futtatni .
  • LineageII
    de én komolyan várom az adományokat:)
  • LineageII
    nekem is donateljetek pls a Budapest 23.ker KIskócsag utca 6/B-re pls:D
  • Sámán
    Őszintén mi 2x donateltünk, de abból simán fizethettünk volna még 1 accot jó pár hónapig -az meg azért mégis a sajátod marad
    Ha van rá kapacitásod szerintem jobban megéri egy utánfutós, healeres acc
    Na meg nincs utána az a hülye érzésed hogy kínai farmerek a te pénzeden zabálnak be a Mekibe
    Eventeknél -legalábbis ennél- meg nem a szint hanem a mobok mennyisége a lényeg -és hogy nagyjából zöldek midnenképp legyenek -ha van egy kicsi, de haladósabb karid akkor ilyenkor azzal kell nyomni
  • Szekijoe
    A most hétvégi tökös event tuti zseton(lesz tuti sok tökölés, a nagy tök a nyerő) ha szólózgatsz zöldet üss.
  • FragStaR
    vagy gyurj ra most a tökös eventre abból talán csöppen vmi
  • FragStaR
    LoL ne hülyítsétek már szegényt :) Adam Donate elned kell ha akarsz cuccot és kész
    Minden szinthez találsz küldetést, ami már gazdaságossabbá teszi a hentelést
  • matamm
    pl volt 1 event amikor te nem jáccottál h én pl 140milliót kerestem rajta! és ha lettél volna te is kerestél volna mivel összeszedtük az akkori kis karikat 1 partyval öltük az eventbossokat ami/boss10millió
  • GamerAdams007
    Ti mondjátok már meg hogyan szerezzek pénzt!!! 30ason Wastelands-ben ütöm a mobokat, de 1 mob az 15 DSS, ami (15*12=)180 adena, viszont a mobok 190et dobnak, vagy néha nem is dobnak... Ha 10a-t szerzek 1 mobból, akkor hogy a fenébe gyűlik össze pénza C-s cuccra??? A matik meg annyira nem akarnak esni, hogy 60as leszek, mire kiesik annyi mati amennyi kell a Chez...
  • Szekijoe
    Megkérném az RS-t, légyszi segítsetek szerintem ma este nem tudom mikor meg kellene ölni még 1 raid bosst nekem. A Ketráknál a falu mellett. AZ ICből max 1-2 nukert tudok esetleg hozni.
  • Szekijoe
    Eh rift party = 40-50 perces kalapálás átlagos xp, pvp mentes zónában.
    Mindegy az egésszel csak annyit akartam mondani, hogy BD tuti mindíg talál partyt. (Az IC ben tegnap is BD hiány volt engem mondjuk nem zavart mert kb 2 órán keresztül csak a RAID Bossomat figyeltem)
  • Nethyrrea
    ne halandzsázz itt nekem, az új helyekről foggalmam sincs :D
  • Nethyrrea
    a 90 magyar kb egy-két hónappal azután kezdett a sieghardtra szállingózni hogy tele lett a tköm a folyamatos szólózástól és kiléptem :D
  • matamm
    nekem 65ösként 2200hp és?:D
  • MeoH #53572
    1. igen
    2. nem
  • homeless
    Nekem is lenne pár kérdésem:
    1. Ha gamecard-al fizetek, akkor honnan fogják tudni, hogy az én accomhoz tartozik?(van rajta valami kód?)
    2. Tervezik e új szerver beindítását? Ha igen, mikor?

Most még biztos nem jövök offra, talán majd ősszel, de ez a 2 dolog érdekelne. Mert ha mondjuk augusztusba beindúlna egy új szerver, akkor szerintem nem várnék őszig.
  • GamerAdams007
    Jah amugy meg azert lenne fontos a Brigandine Helm, mer akkor kapnek +150 Hp-t vagy mennyit, ami nem jönne rosszul a 32-es CON-om mellé, ígyis csak 800 körüli HPm van...
  • GamerAdams007
    Nem megvenni akarom, csak kolcsonbe kene, amig felnyomom a karit 30rol 40re, vagy legalabbis amig lesz Cs cuccom... Telleg mAilka/Shanway C-s cuccot is tudtok kolcsonozni, vagy kezdjem el kiutni a matikat?
  • strupkamilan
    nekem most mondta az egyik haverom ha csak a játékot veszed meg akkor nem lehet azt az 1 hónapot lejátszani csak ha veszel hozzá gamecardot vagy webcarddal
  • Cobra.
    A dobozos verzió árában benne van 1 hónapnyi játék, utána fizetni kell, vagy hitelkártyával, vagy Gamecarddal, amit elvileg már lehet kapni itthon is az Automexnél, ahol a játékot is.
  • LineageII
    informálatlan*
  • LineageII
    Mivan ezzel a megvásárlós dologgal?hogyha úgy nemtom hogy vásárolom meg akkor nem kell havonta fizetni vagy mi?? bocs de belekavarodtam! help!:)
    szégyenlem magam hogy ilyen infirmálatlan vagyok:(
  • donoki
    Én is elkezdtem játszani ezel a játékkal csak nem az officiálon :)
  • McWolfy
    remélem ebből az eventből is jól megszedem magam :)
    De inkább jobban, mint a raidesből :P
  • B@lu
    Endu egy boxolt wc vel solozott forest of deadban tallumban es atlagos fegyoval 76 os szinten...