88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Veszel 10 ugyanolyan típusut és a Grocery-be, vagy Magic Shop-ba megkeresed a Symbol Maker NPC-t, beszelsz vele, es keves penz fejebe rad rakja... lényege, hogy valamibe gyengit teged, vmibe erosit... pl az utésed erejét, tehát a p.atk-od megnőveli, de csökkenti a maximális életerőd, tehát HP-d, és hasonlók... -
BSZ Milka -
LOL ilyet... free szerver tele van laggal, nem működnek jól a varázslatok/skillek, gyengebbek a mobok mint kellene nekik, csomó funkció nem működik, pl. castle siege, manor system, es sztem még jó sok dolgot kihagytam... officialon működik minden, alig van lagg, es minden jól van beállítva... röviden ennyi :) -
izem #53759 hi
lamer kérdés:mi a különbség a free,fizetös szerver közt? -
Samspye #53758 Sziasztok!
Légyszi segítsen valaki! Hogy kell használni a Henna Dyes-t? Azt mondták, hogy ezekkel sokkal erosebbek tudunk lenni! De nem tudom, hogy használjam :S Olyan szerveren vagyok ahol megengedett a korlátlan subclass felvétel és GM Shop-ban lehet venni ezt a henna dye-t. Vlakai elmagyarázná pontosan hogy is kell használni meg mire való?
Előre is köszönöm! Bye! -
BSZ
-
Lecserélem a logómat, erre most mindenki más is megváltoztatja? :D -
Kindgrind #53755 THX -
Gordi, Te meg kivagy, fogadok, hogy sárkányod sincs...
Én meg képzeld srác, 2 éves korom óta olvasgatok űrhajós dolgokat, de valahogy még 5 éves koromban sem képzeltem, h 3 év kemény tapasztalatszerzés után elvezetem a vasat....
Boldog öregedést Mailka ^^ -
Ja es BSZ Mailka.
(Mar csak 2ev es nyugdijas berlet!!! Hajra, ne add fel!!!)
-
Probald meg innet.
www.fileplanet.com regelsz es onnet es letud szedni. Illetve van 1 ftp cim is:
FTP: 87.229.7.78
user = login
pass = login -
BSZ Miska, őőőőőőő Milka...
-
Mondtam valami kis gagyi cég gagyi szervere lehet.:):):)
Fileplanet nem tudom pontosan hogy van a cim valaki ossza be!! -
MEKKORA MOST OLVASTAM VÉGIG:):):)
És tényleg Ilu te ki vagy???^^ beszarok...
Jaaa és szeki isten látja lelkem te vagy a villág kockája és leborulok:) így számolva még én is magassabb vagyok mind milka és az összegyüjtött xp arányában sehol nem vagyunk hozzád:) de milka alapkasztja 77es:) erre mondtam:) te első magyar a HEROk közt:)
-
Kindgrind #53747 Onnan naon lassan jön:( -
:):):) www.lineage2.com <----- nem tudom legális e az oldal nekem gyanus mert ritkán frissit de le lehet tölteni L2C4 et:):)
Flame nem érdekel nem szólok bele sétélok is meg nem is és azt csinálok amit akarok a karim 10 hónap kemény munkája 100000 embernek segitettem már de pl az utóbi időben segitségre szorulok sok a mel+gond és hamar elfogyí az eröm megprobálok a lehető legkevesebbet elvenni. Ha valaki úgy gondolja zavarja PM engem.
LEGFONTOSABB:
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK LEGJOBB BARÁTOMNAK MAILKANAK ÉS SOKSOK SIKERT AZ ÉLETBEN ÉS AZ ÉL2ETBEN IS. IMADOM AZT A KEDVES FEJED.
HIPHIP HURRÁ A LEGNAGYOBB OFFOS(TALÁN MÉG FREES) MÜKÖDŐ ALLY VEZETŐJÉNEK:)
MIIKA MIIKA:) -
Talán a nagy piros felirat fent a kép alatt? -
Kindgrind #53744 Hi all!
Valaki tudna adni egy linket ahonnan le lehet szedni C4es L2-t?
Naon meg köszöném -
-
-
Zajlik az élet... 

LOL! Ez annyira tipikus! Brazil szappanopera effektus. Ha nincs min vitatkozni akkor csinálunk
Deja Vuuuuuuu Mindegy hogy 80x lerágott csont, unalmasabb napokon jó az is
(aki -állítólag- nagyon régóta olvassa ezt a fórumot biztos észrevette hogy ezek a párbeszédek majdnem szó szerint már néhányszor elhangzottak?!)
Az én véleményem: mindenki úgy játszik ahogy akar, annyit kockáztat amennyit akar. Még az életben talán számít amikor valaki meló nélkül szerez előnyöket (kesst) -mert azt tuti mások megkárosításából szerzi -de itt nem!
Azon felül mindent vagy semmit alapon igen durva (ban) kockázat is van benne -ezt csinálja magának mindenki ahog érzi.
A klán logo alatt az élőhalottak vannak betiltva -az hogy valaki "élőhöz" köti magát simán mehet, logo nélkül meg mindenki azt csinál amit akar
Egyébként meg a főfősétálóellenes szószólók váltak a legnagyobb sétálókká -gondolom egy percig sem voltak olyan naívak hogy a azt hitték a kölcsön/eladott accaikkal (főleg healer/bufferes accok) valaki tényleg játszani akar -ha mégis akkor bocs
Mindegy... Aki kötekedni akar az úgyis talál valamit -ha nem akkor majd megint előveszi ezt
-
Szegény Gatherswnek mennyi munkája lesz...
Képet vagy ide SG-re vagy a saját webtárhelyedre rakj fel (minden előfizetéshez jár valamennyi tárhely), atw, freeweb meg ilyenek nagyon megbízhatatlanok, ráadásul atw-n tiltva is van a direkt linkelés. -
BSZ milka
egyébként meg, saját accountja, ő fizeti, szive joga micsinál vele -
toom hogy nem ide tartozik... de szerintetek hova érdemes képet feltölteni? pld. ez az SG-s képfeltöltés megbízható? mondjatok mar linkeket plz 
-
Culram #53737 De tényleg... nagyarcozik egy olyan aki nem válalja magát, és pluszban jön itt azzal hogy kimiótamilyenöreghányévesvaneszemélyije.
Ezzel elmondta hogy itt szerintem mindenkikenek a kora szintje alatt van.
A másik meg hogy: mindenki úgy játszik ahogy akar, tud, bírja...
Annak örül aminek akar... Én most például: BSZ mAilka!!! -
BSZ mAilka! -
te vagy a hüJe , jóóó.... -
Azok..
Skacok: -Szeretkezz, ne haboruzz...!! Sztem a vegen ma assem tudjatok min vitatkoztok.
-
hujek vagytok
-
Kösziiiii :D
Tapi aláirásom utolsó sora :D csak ennyit mondok:) meg még azt tenném hozzá hogy aki hüJe az haljon meg :D:P:P -
deCkman #53731 Hallod adtam egy puszit!Azt hittem ,hogy attól elkussolsz, de tessék itt a seggem
csókold meg!:D Ne büntess kérlek!:DD
-
OMG te tényleg ennyire sötét vagy??????????????
Bocsika akkor nem szóltam semmit. NC. -
deCkman #53729 Előbb olvasnád el ,hogy mit írsz..Egy 8 éves gyereknek szerinted lehet személyie?Ha már valami nagy dolgot szeretnél mondani, írd nagy betűvel!:D
Na jó nem alacsonyodok le a 2,5 éves rutinodhoz!Pusszancs :D:D:D -
akkor beszélgess és fórumoz Kovács Pistikével hátha neki van már személyie.. -
hát az a baj, hogy most se.......
BSZ MILKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-
deCkman #53726 Figyi nem gondolod ,hogy ez az oltás elég gyerekes volt?Kovács Pistike jobban oltogat...:)Amugy van már személyid?:D:D 
-
deCkman #53725 Én kérek elnézést,te felsőbbrendű intelligencia!:D
Bocsánatot kérek,akkor még nem ismertem ezt a fórumot:P -
nem jelöltem meg csak zavar a bűz amit árasztasz magadból, bocsika ^^ -
hát ez meg is látszik én meg 2 és fél éve és ezért nem is értelmezek félre egy SC-ot. -
deCkman #53722 Ja igen,2 napos regg,fél éve olvasom a forumot ....bocsika ^^