88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Updatelt L2 PTS-re +fizetett acc -
Jo3y #53801 Ahoz hogy pts-t kitudjam probálni mi szükséges? -
O mar csak orak kerdese es lent van:) GoGo Frag!!! -

-
Adre #53798 Kitől lehet kérni/venni, kalószem-monokli-hairpin recepteket? -
szekinél biztos akad egy overenchanted... :) -
Culram #53796 Rendben meg megbeszeljuk.
Valakinek van Plated Leather Setje. MeOH, ha van ilyened azt is megbeszélhetjük. -
Csere megoldhato. Van 1 ava setem pajzs nelkul, csak ossze kell szedni mert kolcsonben van. Gameben megbeszeljuk ha erdekel. -
Mikor lesz már a PTS, 27-e van!
-
Culram #53793 Én is, de nincs pénzem. Esetleg elcserélném Doom Heavym teljes setem (némelyik része +3as) Avadon Robe Set-re, ez a pajzsokra is értendő. Asszem jó üzlet. -
Anahita #53792 Avadon robe szetet vennék, olcsón, ha lehet :) -
mail ment -
eFk3 #53790 Sajnos nemjo a mikrofonom, esetleg tudnal adni msn-cimet vagy egyebet?
xtrinal _ kukac _ gmail _ pont _ com ide is elkuldheted. -
Akkor ADD Game re klikk beírod a kodot ami a dobozban van és ezután kell beírnod a Game card Számot vagy a bankkártya számot h tudj játszani de ha nagyon nem megy gyere fel ventrilo ra és megbeszeéljük IP : 195.38.96.80 port : 3784 jelszó : bazen És a L2 szobába a jelszó "paraszt" és s2k -
eFk3 #53788 mar van accountom csak nem tudom aktivalni. -
Csinalnod kell egy playNC s accountot itt -
eFk3 #53786 igen, de pontosan mit kell kivalasztani? az account megvan mar csak aktivalni kellene de nem tudom hogyan. -
Uj acc.nal hiaba van az 1honap free, akkor is meg kell adni a kartyaszamot amirol majd fizeted vagy a gamecardnak a kodjat is elfogadja, ha jol emlekszem, csak vmit ki kell valasztani elotte. Anelkul nem fogadja el, sajna. -
eFk3 #53784 Hali.
Segitsegre lenne szuksegem. Most rendeltem meg az eredeti L2-t pdcomerol es elvileg van hozza 30 napos ingyen jatek. De nem tudom hogyan kell aktivalni. Kaptam egy Game Activation Card-ot de ezzel nem jutottam sokra. pls help! -
:)
-
LOL
-
Próbáld ki úgy, hogy sétálsz, akkor elég gyorsan felpörög. -
Ok :( -
Köcke 
-
Vipiék is felpróbálják ha majd egyszer kifogy a bsps-ük és bejutnak a városba
-
Tutyin se néz ki rosszul 

[/IMG]
-
omg
rózsaszín selyem pizsama a törpén
Gratula!!!
-
Sajna nincs sima healing poti rec a Clán hallban. Csak olyan amilyeneket a mailkanak adtam. Sajna addiog venned kell a potit amig fel nem nősz a crafthoz. -
najó #53774 juhhúúú:)thx szeki:)
[/IMG]
-
Jah lehet igazad van, majd kipróbálom! 
Télleg Szerki nem tudnál szerezni nekem a Clan Hall-otokból egy sima Healing Potion recit? Ugyértem hogy nem Greater-t... Csak mer mAilka-tol kaptam egy Greater-t de azt meg nemtom legyartani, kell még 9-10 szint... viszont addig se akarok poti nélkül maradni... szal tudnál nekem szerezni egyet plz!
Ha lehet ingyér kéne!
-
Jó poén 
A hiba nálad lehet, mert ha én leülök regenerálódni nekem szokott a 3.is
, ah asszem az lehet nálad, hogy szólózol. Partyban regenerálódás közben is szokott nőni, vagy ez valami bug nálam
-
=D -
Van egy kis gondom a regenerationnel... Amikor leülök, akkor a 3 csík közül 2 töltődik, de a 3. nem!! 
-
Aham okok, akkor kezdek vmivel, de még nemtom mivel... :) Talán DA... vagy ott is egy BD, hogy megnezzem C5-be milyen lesz a karim, esetleg egy SPS... na mind1 szal választék az van :) -
Köszönöm mindenkinek :) -
Neo gratula, es sztem erdemes kezdeni karit pts-en annak, aki hamar ki akarja probalni az uj dolgokat...10*-es lesz a szerver, és asszem (remélem) minden kedden felnyomjak a karikat lv 75 fole...olyan lesz mint egy high rate, csak official modra :) Nagy lesz az biz
-
Hasonló, mint egy HR szerver, csak it nem folyamatosan kapod a sok XP-t hane mpár naponként megszorozzák valamennyivel a meglévő XP-d meg Adena-d. Arra jó, hogy kipróbáld az új dolgokat meg másik karaktert. -
Télleg megéri kezdeni egy karit a PTS-en? Nem csak időpocsékolás az egész? -
Sword of Valhalla 100% recit vennék, ha esetleg lesz valakinek eladásra!
vasárnapig meló és nem leszek, de ide privi jöhet
majd plz rakjatok fel képet a teszt szerverről :)
-
Tudom, nem nagy cucc, de hát jobb, mint a semmi! :)