88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• VipJoco
    Updatelt L2 PTS-re +fizetett acc
  • Jo3y
    Ahoz hogy pts-t kitudjam probálni mi szükséges?
  • MeoH #53800
    O mar csak orak kerdese es lent van:) GoGo Frag!!!
  • FragStaR
  • Adre
    Kitől lehet kérni/venni, kalószem-monokli-hairpin recepteket?
  • xt198
    szekinél biztos akad egy overenchanted... :)
  • Culram #53796
    Rendben meg megbeszeljuk.

Valakinek van Plated Leather Setje. MeOH, ha van ilyened azt is megbeszélhetjük.
  • MeoH #53795
    Csere megoldhato. Van 1 ava setem pajzs nelkul, csak ossze kell szedni mert kolcsonben van. Gameben megbeszeljuk ha erdekel.
  • GamerAdams007
    Mikor lesz már a PTS, 27-e van!
  • Culram #53793
    Én is, de nincs pénzem. Esetleg elcserélném Doom Heavym teljes setem (némelyik része +3as) Avadon Robe Set-re, ez a pajzsokra is értendő. Asszem jó üzlet.
  • Anahita
    Avadon robe szetet vennék, olcsón, ha lehet :)
  • FragStaR
    mail ment
  • eFk3
    Sajnos nemjo a mikrofonom, esetleg tudnal adni msn-cimet vagy egyebet?
    xtrinal _ kukac _ gmail _ pont _ com ide is elkuldheted.
  • FragStaR
    Akkor ADD Game re klikk beírod a kodot ami a dobozban van és ezután kell beírnod a Game card Számot vagy a bankkártya számot h tudj játszani de ha nagyon nem megy gyere fel ventrilo ra és megbeszeéljük IP : 195.38.96.80 port : 3784 jelszó : bazen És a L2 szobába a jelszó "paraszt" és s2k
  • eFk3
    mar van accountom csak nem tudom aktivalni.
  • FragStaR
    Csinalnod kell egy playNC s accountot itt
  • eFk3
    igen, de pontosan mit kell kivalasztani? az account megvan mar csak aktivalni kellene de nem tudom hogyan.
  • MeoH #53785
    Uj acc.nal hiaba van az 1honap free, akkor is meg kell adni a kartyaszamot amirol majd fizeted vagy a gamecardnak a kodjat is elfogadja, ha jol emlekszem, csak vmit ki kell valasztani elotte. Anelkul nem fogadja el, sajna.
  • eFk3
    Hali.
    Segitsegre lenne szuksegem. Most rendeltem meg az eredeti L2-t pdcomerol es elvileg van hozza 30 napos ingyen jatek. De nem tudom hogyan kell aktivalni. Kaptam egy Game Activation Card-ot de ezzel nem jutottam sokra. pls help!
  • GamerAdams007
    :)
  • GamerAdams007
    LOL
  • McWolfy
    Próbáld ki úgy, hogy sétálsz, akkor elég gyorsan felpörög.
  • GamerAdams007
    Ok :(
  • Sámán
    Köcke
  • Sámán
    Vipiék is felpróbálják ha majd egyszer kifogy a bsps-ük és bejutnak a városba
  • Sámán
    Tutyin se néz ki rosszul
    [/IMG]
  • Szekijoe
    omg rózsaszín selyem pizsama a törpén

Gratula!!!
  • Szekijoe
    Sajna nincs sima healing poti rec a Clán hallban. Csak olyan amilyeneket a mailkanak adtam. Sajna addiog venned kell a potit amig fel nem nősz a crafthoz.
  • najó
    juhhúúú:)thx szeki:)
    [/IMG]
  • GamerAdams007
    Jah lehet igazad van, majd kipróbálom!
    Télleg Szerki nem tudnál szerezni nekem a Clan Hall-otokból egy sima Healing Potion recit? Ugyértem hogy nem Greater-t... Csak mer mAilka-tol kaptam egy Greater-t de azt meg nemtom legyartani, kell még 9-10 szint... viszont addig se akarok poti nélkül maradni... szal tudnál nekem szerezni egyet plz! Ha lehet ingyér kéne!
  • Szekijoe
    Jó poén

A hiba nálad lehet, mert ha én leülök regenerálódni nekem szokott a 3.is , ah asszem az lehet nálad, hogy szólózol. Partyban regenerálódás közben is szokott nőni, vagy ez valami bug nálam
  • BEAST #53771
    =D
  • GamerAdams007
    Van egy kis gondom a regenerationnel... Amikor leülök, akkor a 3 csík közül 2 töltődik, de a 3. nem!!
  • GamerAdams007
    Aham okok, akkor kezdek vmivel, de még nemtom mivel... :) Talán DA... vagy ott is egy BD, hogy megnezzem C5-be milyen lesz a karim, esetleg egy SPS... na mind1 szal választék az van :)
  • mAilkaEVO3
    Köszönöm mindenkinek :)
  • TruBy
    Neo gratula, es sztem erdemes kezdeni karit pts-en annak, aki hamar ki akarja probalni az uj dolgokat...10*-es lesz a szerver, és asszem (remélem) minden kedden felnyomjak a karikat lv 75 fole...olyan lesz mint egy high rate, csak official modra :) Nagy lesz az biz
  • Cobra.
    Hasonló, mint egy HR szerver, csak it nem folyamatosan kapod a sok XP-t hane mpár naponként megszorozzák valamennyivel a meglévő XP-d meg Adena-d. Arra jó, hogy kipróbáld az új dolgokat meg másik karaktert.
  • GamerAdams007
    Télleg megéri kezdeni egy karit a PTS-en? Nem csak időpocsékolás az egész?
  • gPROject
    Sword of Valhalla 100% recit vennék, ha esetleg lesz valakinek eladásra!
    vasárnapig meló és nem leszek, de ide privi jöhet
    majd plz rakjatok fel képet a teszt szerverről :)

• GamerAdams007
    Tudom, nem nagy cucc, de hát jobb, mint a semmi! :)