88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
2-3 nagyon ráérő playert keresek nagy tök szétveréséhez, akinek van ideje és kedve segíteni pm riverdesouza
pár óra mulva leszek csak, addig afk
van valaki royal coin member? kelllene egy bloody orchid recept, megszerzem a hozzávalókat, ha valaki betudná váltani
persze vennék is, ha van valakinek -
mivel kikerult netre ugye az offos npcdata igy siman lehet csinalni -
nemtok rola de konnyu kiprobalni
menj oda es ha radfordul akkro agro -
Vagy épp a log in szerver van lehalva... -
akkor csak a hosts-al van probléma... semmi más nem lehet... -
Lenne egy kérdésem: off C4-hez létezik aggrochecker? -
Kérdezd a szerver titánjait-gmjeit, a freeken kint szokott lenni honlapon gm-es emil cím. -
Vagy a host file od van átírva vagy amikor indítod rakd be ablakba (mielőtt belogolnal) és akkor latni fogod ha tuzfal rakerdez h atengedje e v sem -
Persze!...még haver userjével és jelszavával is kipróbáltam de semmi, pedig ő tud játszani otthon...
-
az oldalon regisztráltál? :D -
Hali mindenki!
Mivel sehol nem találtam megoldást a bajomra ezért kérdezek itt (persze ha nem baj)
Én is szívesen játszanék ezzel a játékkal de egyenlőre nem tudok :(
Az a gond, hogy fel van telepítve, fel is update-elte magát a cucc, a hosts file-ba beírtam amit kell, meg is pingeltem a szervert, idáig tökéletes....de ahogy elindítom a játékot és beírom az usernevemet és jelszavamat, és a login-ra kattintok, nem csinál semmit...nem is ír ki alulra se semmit...még ha összevissza írkálok be neki betűket, akkor sem írja még azt sem, hogy "incorrect password" vagy ilyesmi...szóval semmit ...mintha fittyet hányna arra, hogy nyomom a gombot, csak kattog...ennyi.
Már mindent próbáltam...MSN-t leállítottam, tűzfal, vírusírtó, torrent kikapcs, gép újraindít kb 30-szor.
Az igaz, hogy routeren keresztül játszok, de az nem lehet probléma, hisz sokan mások is így nyomják...
Szerintetek mi a gond?
Bocsánat az ilyen jellegű kérdések miatt, ígérem többet nem teszek fel :D
Köszönöm a segítséget, még ha nem használ akkor is ;)
-
Dallie #54153 Igen, a +6-os bónusz miatt akartam. -
Mostmár lesz, ha valamilyen része +6 vagy a fölé lesz nyomva a setnek, bónuszt fog adni. -
Páncélnál az a +6 pdef nem sokat ér, ha nagyon el vagy eresztve anyaglag, akkor a top páncélra érdemes a +3-at felrakni, de többnek nincs értelme. -
armorokat sokkal nehezebb enchantolni mint fegyókat ez mindíg is így volt, egyébként meg minek akarsz armort enchantolni?
-
Dallie #54149 Lenne egy rövidke kérdésem: tudja valaki, miért van az, hogy az armorok könnyebben törnek over-enchantnál, mint a fegyverek?
Nem tudok felhúzni egy armort sem +6-ra... Tegnap FPA tört be +6-nál, előtte meg egy Briga felső +6-nál :(
Mert ugye a scroll szerint EA is 60%-os, mégis, olyan, mintha 40% lenne ...
Dallie -
Adre #54148 Sztem craftost,mert ugyebár gyártasz SS-eket, meg seedelhetsz vele ezerrel
-
Anahita #54147 kis szinten (lv20-30) milyen törpét érdemes tartani? dss, dbsps, dcry -ból lehet némi pénzt gyűjteni? vagy inkább spoilossal gyűjtögetni matikat? -
előrdul... én pl 2napig kerestem tallum plate armorhoz darabokat... végül cwh-ban találtam, de persze nem kaptam meg, mert másnak kellett, aki többet játszott mint én :P -
Anahita #54145 avadon sapit vennék, reális áron
(vaze egy 200 fős free szerveren előbb veszek mint itt ahol ezren ülnek a piacon) -
http://www.youtube.com/watch?v=aLZzyjI8M48&mode=related&search=Lineage%20
:) -
Gumbo #54143 Leanege mindjárt az elején :) -
hang nélkül elmegy :D:D -
Anahita #54141 L2 bemutató :) -
#54065 -
-
Ogriiiiiiiiiii
Ha indul a C5 akkor lenne egy kis spoil meló az én DC sapi recimet kell kiszedni
C5 spoilra Ag armour recik!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
deCkman #54137 Megváltoztattam azt is ,kaptam e-mailt a resetről,de ugyanúgy nem tudok belépni...Már elegem van ,nem tudom mi a gondja....:( -
Hát Ogri :)
Helyes, remélemmlegközelebb engem is visztek :P -
Ha belépsz off oldalon a my account link alatt, utánna ahol írja, hogy Lineage 2 fizetsz, és hogy activ-e, avagy deactive egy ilyen keretben, ott van egy kék kocka, ami névszerint ACCOUNT DETAILS. Rá kell menned, és a legfelső keretben van ugyanúgy egy kék kocka, amibe az van írva: RESET PASSWORLD. Ott írd át a dolgokat és kész... -
A játék jelszot is átírtad vagy csak az oldalon lévőt? -
deCkman #54133 hurrá megkaptam az accom, meg is valtoztattam meg minden, de MIERT NEM TOK BELEPNI SE C4-RE, SE C5 PTS-re!?Azt írja ki, hogy nem megfelelő az accountjahoz a pass.Az NCsoft oldalan meg betudok loginolni!:( nem ertem!Ötleteket pls!Hostot mar kitoroltem.Nem lehet, hogy az a gond, hogy fennt van a c5 is meg a c4 is? -
nem kell ennyire súlyosnak felfogni a dolgot... poénnak tettem be, ha már mindenki Lvup-os képet tesz
-
wow. -
BaalKain #54130 Na egy uccsó mára szintén tőle:
http://pictures.carstyling.hu/Shot3.jpg
Mondjuk ez nem annyira extrém :) -
Midas #54129 
-
LOL 
-
BaalKain #54127 Na itt egy kép is róla:
http://pictures.carstyling.hu/shot2.bmp -
hosszú menet volt, de végig sétáltuk
-
BaalKain #54125 Grr Admint szeretnék kérni az előző kettő törlésére...
www.sg.hu-t nemtom miért pakolássza be mindenhova.
http://pictures.carstyling.hu/shot.jpg ez a link, úgy látszik másképp nem megy.