88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
LOL
akkor 76 + os a tag?:)
az munka ocsem! -
lordjanek #54607 honnan lehet letölteni? vannak ört szerverek? help pls 

h
-
2007 nyarán már l3 is betás lesz :) -
Kurgal #54605 Idő mint a tenger, addig tervezem a játékot LA2-vel, amíg ki nem jön egy másik értelmes nagynevű mmo. 2007 nyaráig van idő + fél év amíg kiderülnek az új játék gyengéi, hogy érdemes e vele foglalkozni. -
Vagy ti is csináltok egy farmolós/xp-zős nekró vagy ilyesmi partyt és éjjel-nappal fut a gyalogló :) -
Kurgal #54603 Egy a baj, hogy elég sok lesz belőlük. -
WS vagy BH semmit nem ér önmagában igazából partyba nem nagyon visznek és no grades cuccokban csak megunod a gamet vele -
WS vagy BH ilyenkor a legjobb talán... -
én WS... -
Kurgal #54599 Ti milyen karit kezdenétek az új szerveren? -
tökmindegy , mindkettő gyík bőr
-
hajrá én ! :D -
inkább 3. subjával se :D -
Hehe csináljon csak karit aki akar új szerveren és ízlelje meg milyen a kínszenvedős farmolás lowlowlow cuccokban, ss/potik nélkül (newbie támogatás se tart örökké), 30on (talán már top ng-ben) ülhet le 4-5 mob után, gondoljon bele milyen sirály lesz 60on megszerezni egy régen áhított top c cuccot -persze csak úgy kb 1 év múlva, az adena aranyárban lesz (ha majd egyszer lehet kapni), aztán mire jönnnek mégis vissza csodálkozni fognak hogy Sieg-en már csak a többiek második szubjával kapnak partyt
-
Sztem Draco-t akart írni -
lol diniz, egy kissé eltévesztetted...Draconic set+ Draconic bow -
viszont nemis olyan nehéz a pénzszerzés mint L2-ben :) -
jol latom ugye hogy fasza drake setben van a srac?
vagy nm? -
Igen csak emlékeim szerint nem az igazi nevem adtam meg nekik, mert nem szeretem kiadni az adataim ilyen helyekre, és nem tom pontosan mit adtam meg... -
Frag addig oké, hogy nem lesz rajta cucc, pénz, senki nem tud segíteni, de másnak se lesz semmilye! -
Felejtsetek már el ezt az uj szervert semmi cucc nem lesz rajta és pénze sem lesz senkinek kölcsön sem fog tudni adni senki sőt nem lesz kivel siege elj még vagy fél évig, továbbá mindenki pk zni fog mindenkit mert mindenki csinal rajta fun karit. neo te meg irj emailt a support nak más is vissza tudta szerezni az accjat ugy h nem tudta a biztonsagi választ. -
Ügyes voltál nyuszómuszó 

-
Mi az a skill ott a 7-es shortcut-ban? -
Hali! Mivel a jelszo változtatós cuccnál nem tudom mi volt a kérdésre a válasz, ezért újból kell kezdenem a játékot, és szerintem a Franz szerveren fogom újból kezdeni, mert az EU szerver lesz, és remélhetőleg nem lesz minden ilyen oltári drága, mivel nem hiszem, h rögtön az elején mindenki donate-el majd, elvégre még a botoknak is meg kell majd szerezni a lovét :) És többek közt azért is választanám a Franz-ot, mert EU szerver lévén nem hajnalba lesznek a siege-ek, és nem kell hajnali 3kor ott állni majd a Manor Manager-nél hogy beválthasd a seed-eket. Érdekelne ki jönne át Franz-ra, illetve ki kezdene ott 1 karit? -
senki ? :)
-
Ki mondta, hogy az Ol nem tud PvP-zni?
Ui.: kicsit megizzasztott, és 1v1 volt...a tobbiek siettek, de nem tudtak megakadalyozni :) -
dragster #54583 Sziasztok megint kérdéssel fordulnék hozzátok :)
Minap spoilozgattunk Draconic Bow Shaftokat és azt szeretném tudni,hogy a receptet honnan tudnám megszerezni hozzá. Annyit mondtak ha receptet akarok akkor 5ös szintű ally kell vagy a Ketra Orcokkal vagy a Varka Silenosokkal,viszont az nekem nem világos,hogy lesz ebből recept :)
Segítségeteket előre is köszönöm. -
Kurgal #54582 EVE onlineban eszméletlen frusztráló a PVP. Iszonyat összegek és cuccok oda veszhetnek egy halállal korra-nemre való tekintet nélkül. -
Ja meg persze farmereknek lenne kis kiesés, ha nem is sok azzal, hogy, nem kell többet pénzt átvinniük egyik szerverről másikra cirka 40% haszonért :) -
Nem lenne akkora katasztrófa, ha egyszer mindenki átvihetné karakterét... Mondjuk egyértelműen lenne belőle gáz, de jó lenne európai szerveren játszani... -
Elárulok neked egy titkot, értelmes mennyiséget nem tudsz kifogni kézzel... erre van a gyalogló horgászós megoldása. -
http://www.netdisaster.com/go.php?mode=manif&url=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1075756116
Nyehehe
-
bazz ha ez igaz akkor én elmegyek az ncsofthoz és eltöröm a derekát mindnek.... a 36 os skilltábla még jó ötlet na de a tobbi!? -
EVE onlány simán odaveri az L2-t mass pvp-ben , de legalább akkora hülyeség L2-t Eve-hez hasonlítani mint WoW-hoz :) -
Hy' nem tudtok esetleg magyar leirast a horgaszatrol?
Nagynehezen kifogtam egy halat,de csak osztonosen nyomogattam a skilleket :P -
Sanca #54574 Sztem egy 8 slotos panel is eleg lenne, minek 36:D -
még annyi tennék hozzá, hogy a 36slot panelben valszeg úgy lesz megoldva mint wowban.
a képernyő alján, és jobb szélén 1-1 sor panel van, mind1ikben 12 slot (wowban 14 de ez lényegtelen) -
Images are photos taken at an NC conference I guess, PlayForum doesn't lie afaik, gonna have it translated just incase though.
Edit Had a Korean friend look it over, here was his response:
[Kaion :: Shieldhearth! ] says:
person in the first picture is lead of business in nc soft
it is updated to lineage 2 in september in Korea
Lucy imo says:
so its defintely real?
[Kaion :: Shieldhearth! ] says:
yes
magyarra fordítva annyit tesz: az emberke az első képen az nc soft egyik vezető nemtommicsodája (embere).
ezt fogják berakni septemberben a koreai szerverekre.
ez tényleg igaz?
-teljesen -
tuti nem -
Mi a turo? Erdekes uj koreai patch:
ez igaz lenne?