88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• phalanx
    gather, egy inaktív account-al hogyan lehet pénzt keresni?
  • McWolfy
    katt rá kétszer és előjön a menüje, ott vannak gombok, z egyik fülben, azokat kirakhatod gyorsbillentyűre is.
  • GAthersw
    Miben mesterkedtek puttákok?
  • ErrOrHUN
    *megadnod
  • ErrOrHUN
    akkor állítsd be azt, hogy gamecarddal fizetsz, és nem kell megadnom kártyaszámot. de reggelésnél mindenképp szükséged van +1 hónapnyi gamecardra. én megadtam és gond nélkül lett 3 hónapom
  • gPROject
    pontosan kell megadnod az kártya adatait is, név cím stb.
    nekem volt, hogy 5-6 próbálkozás után sikerült csak
  • PíszLávJuniti
    Segítenétek, hogy Mew the Cat mit csinál tulajdonképpen?
    Támad arra akit elkezdtem csapni??
  • Akuma-D
    Nekem nem fogadja sajnos el... OTP-s visa elektron kártyám van, de nem... Valami áthidaló megoldás esetleg? :(
  • gPROject
    visa electron is jó, én azzal fizetem
    kiválasztod a visa-t, beírod a kártyaszámot aztán a hátoldalon van a cvc vagy cvv vagy milyen szám az aláírás mezőben az utolsó 3 számjegy
  • Akuma-D
    Nekem is hasonló problémám van... ez kicseszés...
  • Sáska
    hello
    új account-nál készitésénél nem tudjátok hogy lehet kikerülni a kártya szám megadást? nincs dombornyomott kártya, s későbbiekben gamecarddal lenne a fizetés. thx
  • gPROject
    semmi, ua utánna is :(
  • nubyy
    A game meddig updatel kb? Hátha az gyorsabb, mint fileplanet-ről leszedni a klienst:S
  • xt198
    systemet töröld, update.
    nekem bejött (amikor c4 UGYANILYEN üzenetet dobott ki...)
  • Sámán
    Köszike
  • gPROject
    c5 óta bejött már vagy 10x és az a nagyobbik baj, hogy utánna nem lehet visszamenni gép újraindítás nélkül, mert kivág ugyanígy :(
  • gPROject
  • gPROject
    nem tudja valaki ez miért van?

• McWolfy
    TEMPEEEST!!!!
  • Szekijoe
    Spring Water of Mimir at Ivory Tower

Requirement - Lv 75 and Star of Destiny from Fate’s Whisper Quest.

1. Go to Magister Ladd to start Spring Water of Mimir at 4th floor Dark Wizard Guild, he will ask you to get Pure Silver(Q).

2. To get Pure Silver, go to Magic Trade Wesley to start Supplier of Potion Quest at 1st Floor Underground Shopping Area.
    To get a Moon Dust(Q) you need 10 Something parts(Q) plus 1 Volcanic Ash(Q).

To get Luna(Q) you need 10 Moon Dust(Q) plus 1 Quick Silver(Q).

To get Pure Silver(Q) you need 1 Luna(Q) and 1 Quick Silver(Q).

Total list is 100 moonstone shards(Q) + 10 Volcanic Ash(Q) + 2 Quick Silver(Q).

Something parts(Q) and Quick Silver(Q) from Hallate Maid at ToI.

Volcanic Ash(Q) and Quick Silver(Q) from Hamess Orc Shaman(?) at Blazing Swamp.
    After you got all those Quest item, u need to heat it with 1degree flame to get Moon Dust/Luna/Pure Silver. You can use other degree but it will not be 100%, other degree may get more or fail and remember to follow the sequence to make and heat using Alchemist’s Mixing Urn.

3. After you got Pure Silver(Q), go back to Magister Ladd he will tell you he need to see Magister Joan.

4. Magister Joan is at 3rd Elven Wizard guild, he will tell you in order to get True Gold, you need to get him Stone of Wisemen(Q) from Group Mob at GC called Black Shadow.
    Return Stone of Wisemen(Q) to Magister Joan, he will give you True Gold(Q).

5. Go back to Magister Ladd, he will ask you to get him Bloody Fire(Q).

Bloody Fire(Q) is from Bloody Guardian inside Lair.

6. Return to Magister Ladd, he will tell ask you to bring 1st Pure Silver, 2nd True Gold and 3rd Bloody Fire and use 3 Degrees to heat using Alchemist’s Mixing Urn.

*Not sure whether you can get Tears(Q) at 100% rate.

7. Return the Tears to Magister Ladd, he will give you 1 Weapon enchant scroll A and tell you to drink the Tears(Q)

*My friend say it is a bug, don’t drink it or you will get DC.

8. After Quest, you have to go Class’s Grand Master, Grand Magister, Blacksmith or High Priest for subclass you want to change.
  • Cobra.
    Gyorsan szerezz be egy Pole-t
  • GamerAdams007
  • Sámán
    LOL!!!! Próbaképp bekukkantottam Franz szerverre -persze hogy a legnépszerűbb botképző helyre,törpikhez, és miket találtam?! Természetesen egy nagy rakás tök egyszerre mozgó/gyakó/nem válaszoló pénzcsináló spoilnövendéket
    Annyira egyszerre szaladgálnak, nehéz lekapni őket külön-külön
  • NiuHUN
    tudom én azt :P
    Amex-Tectől rendeltem énis,mert galaxisba nemvolt.
    Amúgy bankkártya nélkül nemis lehet aktiválni vagy mi ? oO
  • gPROject
    ha megadod egy bank kártyának az adatait akkor is aktiválódik és nem kell, hogy pénz legyen a kártyán
  • GamerAdams007
    Minek rendelted meg, amikor itt magyarországon, a CD-Galaxisban is lehet kapni?
  • NiuHUN
    elvileg 60 napos gamecarddal együtt rendeltem meg,de majd elválik holnap
  • nubyy
    GameCardot rendeltél? Nekem ma jött meg és nem tom használni, mert az 1 hónapos ingyenes próbát nem adja be, míg nem töltöm fel:S
  • Sanca
    Tudja most vki hogy lehet-e vegul A grade helmetet spoilolni/dobja-e a mob, vagy megin toi questelni kell?
  • Anahita
    mi van ezzel a klándologgal most? valaki elmondaná a lényeget, ki mikor kerül vissza klánba? (ma este, holnap, szombaton, mindenki mást mond)
  • Jungle
    Kezdőfaluban sztem érdemes az összes questet megcsinálni, akkor kb 20ig lesz newbie shotod :)

többit passz, gamecardos izékben más tud talán segíteni
  • Szekijoe
    Nem értem mi a bajod! Ezek csak a prophetjeim valamivel csak kell buffolnom a 9 fős partyaimat!!!
    Chara !
    Ha hamarabb mennél amulettet ütni a 2 új buffunkhoz, akkor, gondolj rám is légyszi (ismétlés a tudás anyja)
    Ha estleg mi megyünk hamarabb, én is duplázok majd.

köszi
  • NiuHUN
    Sziasztok!
    5 perce hívtak,hogy holnap délelőtt fogják hozni a játékot végre
    Szeretnék kérdezni addig pár dolgot,hogy holnap ne kelljen ezekkel foglalkozni hanem egyből kockulhassak :P
    Hogy is tudom aktiválni?
    Hogy érdemes 1 kezdőnek nekiáálni,milyen questeket érdemes megcsinálni és,hogy lehet viszonylag hamar jó cuccokhoz jutni?
    Nagyából ennyi lenne előre is köszönöm a válaszokat!
  • xt198
    nemjo a kép :/
  • Gordis2k
    Huh megusztok nem lesznek botok francz szerveren menyunk oda tuti jo jatek lesz!! Ha esetleg ne adj isten akar egy bot lesz ezt lepkzuk.

• Szekijoe
    Oksa ha ilunak lesz rá igénye vagy a magyarokkal megyünk zergelni akkor behozunk. Ja azt sajna nem garantálom hogy 78 maradsz de a 77re nagyobb esélyed van mint a 79re Most szinte mindenki az új C5ös könyveket farmolja(nekem is kell még 6, ilunak 7) oda meg nem hiszem, hogy kivinnénk mert elég durva arcokat láttam(nem tudom honnan ismertek fel untaggedként hajnalban kimentünk démon setben és Articula még pirosodni is hajlandó volt rajtam így szépen adtak egy jó farmhelyet)
  • nubyy
    Cs all!

Megvettem a game-t, aktiváltam is, de nem adta meg az 1 egy hónapot, azt írja, h lejárt a game cardom. A játék mellett egy activaton gomb van, de ha rámeek akkor kéri a game cardot, 1 card-ot adtak a game-el, de azt meg nem fogadja el. Ezzel mit kezdjek?
  • najó
    egyből volt:)
    kicsit szivatas most a c5,sleep hasznalhatatlan megkell szokni hogy nem hasznalom,meg hogy nemigazan van hely ahol tudnek szolozni
    azt a par uj varikonyvet meg kikell utni,majd meglassuk
    herbek jok lettek,questek most sincsenek
  • Dallie
    Tetszik az új Frenzy és Rage. Sajnos íjjal még nem volt alkalmam kipróbálni, így nem tudom, azzal a fegyvertípussal mennyit gyengült. De kétkezes karddal, omg... Tegnap előttig (azaz C4) egy bishop buffjaival (Pyroska:)) 2405 volt a max. patk-om. Tegnap ugyanilyen körülmények között 3790, és később, amikor a "nagyokkal" ütögettem ki a könyveket, BD+prophet buffokkal 4000 fölé ment - mindezt egy +3-as Greatsworddel.

A Zealot-ot még nem tudtam kipróbálni (az lvl 58), de ahogy olvastam, +100 crit ratet ad :). Yikes!