88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Dragooon #54973
    sziasztok! lenne egy olyan, problémám, hogy amikor belépek a Lineage-be (5. chronicle), kattintgatok a szerverekre, de semmi nem történik =()
    volt már egy ilyen problémám a 4-gyel is, de azt egy update megoldotta. egy csomó helyen keretem már erre gyógyírt, de semmit nem találtam.. valakinek van vmilyen tippje?
    (röstellem, hogy nem a free-be írtam, de ott úgy láttam, hogy nem nagyon élnek emberek, ezért próbálkozom itt. ha valaki büntipontot akar ezért adni, tegye meg :S)
  • gPROject
    nincs
  • ingy3nfr3g
    azért régen ezekre egy sleep mig büvészkedik +silence és bumm véged
  • Anahita
    hogyan kell a clan academy-ás dolgot megcsinálni? törpével.
    schuttgartban odamentem a blacksmithez de nem mond semmit.
  • GAthersw
    Húzva van a CPU?
  • GamerAdams007
    FearmYAngeR nevű Human Fighter megszületett! :) Szerintem végülis Dark Avanger lesz, de Hawkeye-on és Treasure Hunteren is gondolkodom. Ez majd még úgyis elválik... mAilka-t nem értem el egyelőre, de még majd próbálkozok, és akkor ismét RS-ben leszek, meg minden :DD Na pápá, még ingém biztos talizunk majd...
  • Akhi
    Na szal aszem en tapasztalatom is jo lesz ha nincs Gordi:P en egy szegeny le nerfelt 77-s mystic muse vagyok:( nincs sleepem istenem!!!!!!!!!!!!!!:( na komolyra forditva:) nalam igy nez ki: ice vortex, viz gyengites,viz,viz,viz,viz:) olyan casting speedel hogy csak na:) ha 900 rol kezdodik 1vs1 be sok karit lenyomok. Azert nem kezdek cancelel mert 600 range es kockazatos azal kezdeni ha 900 rol mesz az ellenek,de ez is szitutol fugg... egy buffolt ijasznal pl idom nincs elnyomni a cancel-t:) szal ezel csak anyit akkartam hogy c4 be se sokat hasznaltam pvp re inkabb pve re. Pve ben nagyon rosz hogy nincs sleep,foleg sleeping cloud par segget mar meg mentetem vele foleg a sajatom:) stoory: s-grades TH vs a-grades MM = hozam se ert a TH,altatas nelkul azal a comboval nyomtam amit elol irtam, szoval ez szitu fugo ha o jon vagy jonek engem kinyirni es bele vagyok merulve az xpbe akkor lehet buktam :( de ha en megyek olni! akkor par kari borul.Es nem nyomtam a Delete gombra mikkor bejott a C5 nem nem, mert igy is tapcsiter maradt,a necro meg foleg . UTALOM AZ OSSZES NECROPANCSERT :P
  • Szekijoe
    kezdésnek 76+ os spell ami magában foglaljaaz aktuális elemed elleni gyengítést+ annyit vagy többet sebez mint az elemed legerősebb spellje, utána 1 lövés az elemed legerősebb speljével = a célpont halott kivéve nagyonsok hp-s ellenfelek azokba kell lőni egy harmadikat is Általában köszönni sincs idő. (az én elderem77s a hawkeyem76 is így szokott hanyattesni)
    C5 ben a tőrösök is kb ilyen gyorsan ölnek. Az ijjász 2-3 lövésből öl. A tyrant ahogy hallottam több ütésből de iszonyat attk speed miatt ez időben kb ugyanannyi

• nubyy
    Kérdés: Nem szokott az sh laggolni amiatt, h messze van a server?
  • ingy3nfr3g
    Aham ezt könnyű mondani mond te hogy tolsz egy pvp-t c4-ben varival??
  • phalanx
    lol ti nagyon nem vagytok képben
  • _Neo
    de ha pl többen támadnak egy varit akkor nem árt neki, ha lealtatja szépen az ellenfeleit... mondjuk necro rulz, mass-slow aztán érjenek utol ;)
  • ingy3nfr3g
    nemazért a húsz fillélért de alap hogy régen pvp-ben a vari sleep aztán minden átok rá és akkor már ja leosztja a sebbzést :P
  • MeoH #54960
    Lol, hat hogy... radver 2k dmg vagy inkabb meg tobbet 1 mp alatt. Pvpben ritkan hasznaltak sleepet a varik.
  • ingy3nfr3g
    valaki nem akar l2 accot cserélni wowra? :D
  • TruBy
    Neo jo lenne, ha meg most kezdenel a napokban kiskarit, es lv1-tol pm-eznel mailkara, mert a klan most kiskarikat gyart, es talan lenne partyd is :)
    kellenek a kiskarik a klanpontok miatt...Clan lv6 a cél!
  • ingy3nfr3g
    az úgy érdekelne akkor mégis hogy pvp-zik ?
  • Sáska
    Én csak akumának kérdeztem meg.. Nekem wow van már, nem l2;) aztért thx a válaszokat a nevében is
  • Tufa
    th!
  • GamerAdams007
    Na hali lányok, régi accomat nem sikerül vissza szerezni (egyelőre!!!), mert PlayNC Support nem ír vissza a levelemre, a biztonsági kérdésre a választ meg elfelejtettem... xD Úgyhogy megvettem a dobozos gamet +60 nap GC-t, szal most újat kezdek, Sieghardton is, meg Franz-ot is kipróbálom. Sieghardton szerintetek mit kezdjek? Gondoltam Dark Avanger-re is, meg Silver Ranger-re, meg SH, SpS, szóval van pár jelölt :) Ti melyik karit javasolnátok, most így C5 idején, melyik az űber kari, meg a leggyorsabban fejlődő, hasonlók? (Tudom, mindig azt mondjátok, h azt válasszak ami a legjobban tetszik, csak az a helyzet, hogy a Summonereken kívül minden kari tetszik :D ). Na ha segítenétek az szupi lenne... Majd ingém talizunk megint...
  • _Neo
    link
    2) a következő filet keresd meg: /WINDOWS/SYSTEM32/DRIVERS/ETC/HOSTS és ird be az alabbiakat :
    195.184.181.216 l2authd.lineage2.com
  • Szekijoe
    Egy magas szintű nukernek nincs szüksége sleepre pvp-n.
    Nem is értem mit kérdezel
    A Nightfall az egy új játék? Mert akkor eltévedtél az az L2 hivatalos játékának a fóruma
    Bár ott feljebb van valami sárga betűvel írva
  • Master Rick
    Felmentem de nem találtam :(((.
  • _Neo
    http://arena.upc.hu/lineage2/index.php - itt mindent megtalálsz...
  • _Neo
    Most, hogy c5 van a varázslók hogy pvp-znek ilyen sleepel? Vagy jön a tank uralom?
  • Master Rick
    Hi nem tudja valaki a Nightfall szerverének az IP-jét???
  • Kurgal
    Keményen overpopok a kezdő helyek :)
  • McWolfy
    Tegnap elég jópofa pvpzések voltak... találkoztunk zarichevel is... egy srácot bufferestől mindenestől agyonvertünk, aztán kilépett a warbol, mert h neki ez mégsem jó, mondtuk, h keltjük, mert nem szeressük egyenlőtlen harcot. Szépen elment, majd egy óra mulva jön, köszönök, megáll mellettem, köszön, azt összekalapál pár haverjával...
    Na utána párszor szétvertük, meg úógy kb egész környéket borítottuk oda-vissza...
    Gyerek meg ki-be ugralt warba...
    Sose bízzatok senkibe... aki meg azt mondja, h ne kötekedj, csak fejlődj békésen, azt lődd agyon és barikádozd el magad a hullájával.
  • Szekijoe
    Huh! Jobban megnéztem az IC fórumot és tényleg Rune-ban lesz CH. Aktuálisan nem vagyok klántag az átszervezés miatt. Meg így talán tudok farmolni magamnak C5ös könyvet ez a könyvfarmolás a legnagyobb kibaszás a gaméban. Öszesen 4 mobból esik a clarality könyv és iszonyat lassú respawn nekem még 6 fajta könyv hiányzik.
  • Sanca
    Miert nem Rune-ban vettek? Stuttgardi clan hall az nem B grades?
  • McWolfy
    nekünkisnekünkisnekünkis klán házat :)
    Majd írok PM-et Gordinak az ügyben.
  • xt198
    nem kapták fel, csak ha visszaolvastál volna a fórumba, nem kérdeznéd :)
  • Dallie
    Csak kérdeztem, nem vagyok otthon az IC ügyeiben:) Volt róla egy topic, megkérdeztem, ennyi, nem kell felkapni a vizet.
  • Szekijoe
    Ha jól tudom az IC most vett 5.2 milliárdért Clánhallt Stutgartban. Szerinted viccből vették?
  • Dallie
    L2guru-n van egy topic arról, hogy az IC lelép a Franz-ra, mert nem igazán voltak oda, hogy a szerver 2/3-ával mindig háborúban vannak. Igaz ez?
  • matthew 55
    Lenne egy kérdésem:

Hol lehet felvenni a klánarmoros küldetést?????

PLS vki írja meg! Előre is köszi!
  • Taptarap
    hát tee???????
  • McWolfy
    Eladod.
  • McWolfy
    Ez annyira cukiiiiiiiii