88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Nem csak a szintel van a gond, az meg sok lud disznót győz alapon még eldöcögne valahogy, de az új hero skill a hero fear, ami egyenessen 100%-os és tömegeket képes futásra kényszeríteni nevetségessé teszi az egész siege-t... Hát ez szánalmas az NCSZAFT részéről... -
nem kell kikezdeni a nagyobbakkal :)
ráértetek volna kötekedni vagy éppen visszaütni, ha eléritek az ő szintjüket
én már könnyen beszélek, elmenekültem :)
most kb. 1/2 évig nem érzem magam olyan picinek és nyugodtan játszhatok :)
-
Háááát ez csak részben igaz, amit szeki mond, a HE-k több cuccot birnak el, ennyi náluk a plusz, azaz szinte semmi, viszont a PR-ek enyhén erösebbek lettek az új p.atk, meg stb növelő selfbuff-jukkal (Razi p.atk-ja p.atk levéllel prophet buffban 3600) és persze az SR-ek atk.speed-je is erössen megnövekedett... Detto elmondása szerint BOP-al 700+ Soul-al 600+. Na ennyit a nagy HE tápságról... -
Az ijjászok maradtak a törösök erősödtek a nukerek maradtak overtápok. -
Üdv!Úgyhalotam a C5-ben megerősödnek a Hawkeye karakterek, ha tud valaki erről valamit légyszives írjon.Az Adventurer-rol is szeretnem tudni ha valakinek van róla információja, hogy gyengül vagy marad ahogy van? -
Törpémnél van egy majd oda adom este ok? -
greater healt tudok egyet adni, kivéve ha már egy van, nem tom, h 4 vagy 5 öt osztogattam már el...
De mindazok, akik tőlem kaptak könyvet, igazán honorálhatnák ezt 1 db curse fearrel :) -
BaalKain #55046 Amit elfelejtettem: kéne Bss és Bbsps reci, valaki már mondta hogy lenne neki csak hülye módon nem csaptam le rá...
Dallie: köszi szépen a könyveket!
Ami még kell: DW, Guidiance, Btb, Magic barrier és Greater heal. -
Erotikus #55045 Sziasztok! Végre sikerült regelnem magam és eliskeztem a gamet mig kicsike vagyok de keresné 1 magyar klánt! spoilos leszek és a nevem [HUN]EMo -
Dallie #55044 Baal, ezek nagy része van nálam/Pyrosnál, pm-elj ránk és adunk. -
BaalKain #55043 Kéne nekem 2 btb, 2 bts, 2 guidiance, 1 haste, 1 death whisp, 2 magic barrier, 3 greater heal könyv. Fizetek értük! Lécci help! -
Sanca #55042 lvl 76-os MS noblesse letemre en is 2 loves vagyok 1 nukernek, vagy akar 1 loves 1 PR-nek, szal ez nem csak az SE-kkel van igy:) -
Amikor találkoztunk és ahol mi farmoltunk(a tigrist meg a gargoylet) azután hely után iszonyat sok farkas grp és watcher van legalább 4-6 farmolóhely -
dragster #55040 Sziasztok. Lenne pár kérdésem a Boss jewelekkel kapcsolatban. Érdekelne mit adnak,és az is,hogy ki lehet e szedni pl Orfenből 70+os karikkal :) Vagy esetlek uccsó ütés számít. -
van holy resistant sb-m az SE nek kell majd adom ha neked még nincs -
Hehe most aztán véged 
Sb-ket amiket azok a farkasok dobnak farmolok Angyalkával -már csak azért is mert marha jó ott a spoil
(Már ha nem zavarnak el onnan...)
Ha lesz fölös szólok
-
Diniz miattam van az xp lost ostromon jól szerepeltél
Sajna sokan voltak.
Majd visszahúzzuk úgyis kell neked SP. Relaxálj és peace. Én spec nem tudtam hogy van xp scroll de majd legközelebbre veszünk
A cov-odra szükség van minden ostromon!!!!! Mikor elmentél be is írtam hogy a 77re delvl garantált mert ostrom hétvége van
De mivel az sps-em meglépte a 61et mostmár bármeik klassommal mehetek xp-zni. Még 2 könyv hiányzik (trance, erase) és akkor minden C5ös könyv megvan sajna nekem már kékek ezek a mobok. -
Sajna lekéstem az ostromot
, után meg aludtam -de akkor sokmindenről nem maradtam le
-
na ja de ez nem a ti vagy a catalyst hibája, ncsoft teljesen elbaszta ezt a játékot kb c3 környékén és azóta csak minden chronicle ront rajta -
Roviden: eselytelenek vagyunk... oszinten megvallva en mar a c4s 78s buffokat, skilleket is durvanak tartottam, amik nagyon eselytelene tettek a kisebbeket. A c5ben ez meg durvabb, ezzel a hero skillel. A szerverunkon levo Catalyst ally olyen szinten overpowered, hogy mas allynek eselye sincs ellene. Gondolok itt a tomenytelen lovera, magas szintu aktiv jatekosokra, akik mind noblessek, a honapban 21 herojuk van. Es egyre tobben allnak at az oldalukra... Harcba kezdtunk, amiben semmi eselyunk. Es ez ma tokeletesen beigazolodott. Jo parunknak el ment a kedve jatektol hirtelen. Mert barmennyire hajtunk, sosem erjuk utol oket. Es attol felek, hogy ha ez tovabbra igy megy jo paran abbahagyuk. Legalabbis a Sieghardton. En imadom ezt a jatekot, de nem igy. Ahol 73as szinten 2 loves vagyok 1 varinek... Szerettem a pvpet, de nem igy. A kasztok kozti balance nulla. Lehet, hogy ezeket a sorokat holnapra megbanom, de ez a nagy budos igazsag. jo8 -
Kurgal #55033 Video van rola? -
Sanca #55032 Mi volt? o.O -
Dallie #55031 Én eddig azt hittem, hogy a WoW-ban nevetséges a pvp, de a mainál nagyobb játékdesign hibát még nem láttam :) -
Hat en nagyon el vagyok keseredve a mai siege miatt. Rohadt ncsoft nem tud balancolni. Ez a mocsok Catalyst meg gusztustalanul visszael a helyzettel.
En erre a semmi jatekra mar kezdem sajnalni a penzt.
NCSZAFT
-
Lehet túlmelegszik a kártya, vagy bugos az új driver. -
c4 free-re kéne -
Dobd ki őket, nem jók már c5 re. -
hi
mér van az, h egy óra játék után befagy a graf, s a vpu recorver hozzza vissza?
1800Xl catalist 6.8 -
Azért kicsit bővebben is kifejthetnéd h mi nem sikerült v honnan nem tudtal tovabblépni. -
Dallie #55024 Kölcsön íjat keresek az esti ostromra, lehetőleg B-set, de ha mondjuk egy Emi, az is több lenne mint a semmi. lvl 55 destroként nem igen tudok még máshogy ártani - feltéve, ha valami csoda folytán be tudom nyomni a frenzyt és utána életben maradok még fél percig, mert akkor tudok takarítani a saját portámon karddal is 
-
Sorbon #55023 Illetve még csak elven wizard:) -
Sorbon #55022 Egész nap probálkoztam de nem sikerült feltenni chronicle 5-öt! Már windowst is újra telepítettem de semmi. Feladom ennyi ha valakinek kell egy account ami december 7-ig van fedezve szóljon (lvl 22 SPS). -
var #55021 Ha szerveztek kiskaris raid partyt, akkor írjátok ide is be pls! -
MA este fél 11 től gyülekező és 11-1 ig gyilok!!!!!!
-
ErrOrHUN #55019 vasárnap hajnal 3 és vasárnap este 11 -
Konkrét időpont 

-
Sanca #55017 Hanykor is vannak sieghardton a siegek? -
13as kariként én csak XP-vesztésre lennék jó ha egyáltalán bárki is időt szakít arra hogy megöljön :D -
Mindenki aki él és mozog kérem ma este legyen onlyne oren várát foglaljuk el a magunk részére!!!
Életbe vágó és sorsdöntő a mai siege!! -
Sziasztok!
Minden RisingSunost megkérek adja tovább az informáciot.
Siegen kis töke beruházással a-grades szinten halalonken 70k nincs XP vesztés!!
Ivoryban az underground shopban tudtok veni scrolt!! Mindenki vegyen ma estére aés ha megvan a vár utána nem lesz gond a klánnak biztositani azt!