88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Angyalka szalad még néhány kőrt sb farm helyeken -nekünk is kell még pár -de 1-2 bizti lesz pluszba is 
-
Berakhattad volna a postod számát 
40-61ig sps-emmel 1-3szor Ilu körül 3-5ször kb. spam battle heal for the win
De szerintem ezt nem mindenki látja nagyon függ a terepviszonyoktól. -
wtf? milyen aura ez meg mi van? -
Beposztoltam ide pár képet amint aurákat idézek a varázslataimmel még pár ehte!
Azok jelentkezését várom akiknél jelentkeznek ezek a nagy 5-6 külöböző effektű aurák! -
Jacky #55089 szerintem is :) -
Spoil jobban megéri szerintem
-
Most én "summonnak" egy kis hacklinget használok a BH mellé :P
csak kiváncis lettem volna a BigBoom és társai miatt megérte volna-e nem BH nak hanem WS nek lennem... -
LaWMaN #55086 Keresnék pár új bishop könyvet, mivel nemsokára 56 leszek. Szóval, akinek van Trance, Major Heal, Turn Undead, Erase, Mana Burn, Magical Backfire (lvl 56-os) könyve, illetve Major Group Heal és Mana Strom (lvl 58-as) spellbookja, és hajlandó megválni tőle, az legyen szíves keressen meg ingame, vagy itt pm formájában.
Köszönöm -
Hehe az a belekötés kb úgy nézett ki hogy vissza mertél-e szólni/ütni ha elzavartak/poénból legyaktak/healelték,buffolták a mobodat,bossotokat stb vagy nem
-
Azzal hogy ss-t is használhatnak nagyon durvák lettek! Egy törpi egyedül elég lassan gyakja le a mobokat még buffolva is -ha van mellette egy dd gólem biztos jobban halad (még ha az el is szed egy kicsi xp-t)
-
Lenne egy kérdésem a WS summonja mennyivel javítja a fejlődést egy törpének a BH hoz képest? Azaz sokkal jobban lehet fejlödni WS el 74 ig mint egy BH val? Ennyire sokat dobnak a summonok? -
ErrOrHUN #55082 sejtettem, halvány lila fingja sincs az egészről -
Error ö nincs köztünk csak eszt oszt állandó jeleggel:):P -
najó #55080 koszi,akko gludioba kell koltoztetnem az uj torpim,merta kezdővarosba felment nagyon az adó,gondolom az schuttgarthoz tartozik már -
katt sieghardt-ra -
najó #55078 valaki tudja most hol a legkisebb az ado? -
najó #55077 trancet azt tudunk adni,ahogy nézem farmolt vipi:) -
Dallie #55076 Én nem látom, miért ne háborúzhatnánk velük. Ha ez a hero tápolás nem lett volna C5-ben, akkor lenne esélyünk ellenük.
Tudod, van egy mondás: nem látod a fától az erdőt. Kb. ez a helyzet amikor a SOA/Catalyst csapat befordul a sarkon, napszemüveget kell felvenned vagy lecsökkenteni a gammát a játékban hogy láss is valamit :) -
ErrOrHUN #55075 csak azért kérdezem, mert mikor elkezdtük a háborút, egyetlen egy valaki volt, aki az egész ellen szavazott és indokolta is -
ErrOrHUN #55074 eddig simán lehetett ölni őket, c5ben már nem lehet. amúgy kivagymivagy közülünk?
-
Sanca #55073
-
Sorbon #55072 Nem free-n játszom hanem itt offon. Csak mivel nem ment megprobáltam hogy free-n elindul-e.
-
mi a szar lett a gameval? nem lehet szerverre bemenni :(( -
Midas #55070 nem vicböl hero egy hero sztem jó hogy full táp amugy sztem is kár volt bele kötni egy erős klánba aliba..... -
Dallie #55069 Főleg ha 21 van belőlük a domb másik oldalán :) -
ErrOrHUN #55068 te meg ne tojj be míg engem látsz :D -
siege nélkül is van l2, én pl. még sosem voltam :)) -
ErrOrHUN #55066 félreértetted, van a heroknak eg yskillje amit most kaptak, valami fear. a lényege, hoyg az enemy elkezd rohanni a másik irányba és nemtud semmitsem csinálni. és ahogy kinéz elég nagy százalékban landol ez a szar, így esélytelen herok ellen küzdeni -
Hali!
Ugyan én nem voltam ott, nem láttam, hogy mennyire voltak túlerőben v mennyire nem, illetve mennyire nem volt esélyünk, de sztem kicsit eltúlozzátok a dolgot. Egyetértek, hogy nuker powaa van, de igazából csak rajtunk múlik a dolog... Ha mi is felhúzzuk magunkat 75+ra akkor több esélyünk lesz, és azért azon sztem ne csodálkozzatok, hogy ha egy 66os kari 2 loves egy 78+as nukernek, full buffba, top S cuccba, és miegymás. Sztem ez más játékba is így van, aki magasabb szintű, jobb cucca van, és jobb buff van rajta, az nyer. Ha egy 78as kari megy neki egy 78as nukernek akkor sztem nem lenne ENNYIRE esélytelen a dolog... Bár én nem vagyok olyan pro, ezt beismerem... Ez csak az én véleményem... Bocs hogy én nem voltam ott, de 13as szinten semmit nemtok ott kezdeni, és ez az időpont is késő nekem. Amúgy meg én december 7ig mindenképp maradok, addig van ugyanis accom, de talán folytatom utánna is ha lesz kedvem...
Jó szórakozást azoknak akik itt maradnak és kitartóan kűzdenek a szintjükért és a cuccaikért, és nem menekülnek el, csak mert pillanatnyilag nincs esélyük egy csapat nuker ellen, akik túlerőbe vannak...
Na pápá... -
LineageII #55064 hajrá mindent bele!továbra is olvasom hogy harcoltok:P
-
Ki aza hülye, aki otthagyná a játékot? Én is sajnálom, hogy nem mentem, de elég lestrapált voltam Való Világbeli dolgok miatt és reggel suli...
Gerillaharc rulz, amúgy akit meg zavar catalyst az tojja le őket a fenébe... csak akkor nagyfiúk ha legalább annyi hero van kéznél, mint amennyi 60 as van nálunk
-
ez szép volt
-
Hazaértem sajna még melo 1000rel de muszály hozáfüznöm valamit.
Nagyon sajnálom!!
Szerettem volna ha tegnap mindenki résztvesz egy hatalmas és élvezetes siegben.
Öszintén 80% ra tettem, hogy veszteni fogunk!
De nem igy lett nem vesztetünk!! Hála a c5 nek esélyünk sem volt bizonyitani tudásunk... Nevetséges szánalmas bohoc játékot csináltak kedvenc l2 ből ami életem része lassan 1 éve.
De nem adom fel a gerilaharc kell sikerélmény kell és mindenki ujra megkapja a játéktól amire szüksége van! Kérek mindenkit még ne adja fel fizesen be még egy honapot adjon egy esélyt és mindent megteszek , hogy a klán lvl 6 legyen és talán kicsit jobb lesz!!
Fontos mert nélkületek nem akarom! Kérlek titeket maradjatok és még egy kicsit segitsetek és ha végkép nem megy együtt kitalálunk egy új megoldást!
Sajnálom de egyszerüen nevetségesen unballansz lett a játék alacsony vs magas szint területén... kitartás. -
De ha freen játszol akkor írjál pls free fórumba 
Bár gondolom már nem fogsz visszanézni. -
Sorbon #55059 Megvan a hiba a tűzfal volt a gond, elfelejtettem kikapcsolni..... 
Én kérek elnézést....! Köszi szépen a segítséget. Akkor tápolom tovább kiskarimat (lvl 22 elven wizard). -
A kapcsolódás akadályozhatja tűzfal, router, valamilyen Windows hiba, illetve ha nem megfelelő klienssel akarsz felmenni egy szerverre. Pl C5-ös klienssel nem tudsz free szerverre felmenni. Az hogy nem megy fel a C5, az inkább valami Windows hibára utal. -
ErrOrHUN #55057 selfbuffban öltem soat tegnap. ez nem szintkérdés, a meglepetés a lényeg. kicsik vagyunk, így nekünk marad a gerillaharc -
Sorbon #55056 Free serveren pedig a C4 csak addig megy ahol a serverek listája van onnan nem lép tovább a karakteremre....?????....????? -
Sorbon #55055 Auto update-nál felső sort végig tölti (Download lineage2 new file irva) majd visszalép asztalra és ennyi. Nem értem...... 
-
Sorbon #55054 Sziasztok felteszem Lineage 2 chronicle 4-et(eredetit), majd auto update. Ez elég kéne hogy legyen ahhoz hogy menjen Oath of blood ugye? Mert én probálkoztam már client letöltéssel is de se így se úgy nem megy. Sőt feltenni sem hajlandó az 5-öt. Nem vágom mi lehet az ok akinek volt ilyen problémája pls help!!!!!