88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
dadas9999 #55133 eddig nem próbáltam de tényleg nem akar menni a walker.
19:16:59 WP v3.06F (c) Sauron
19:16:59 Link LoginServer Succeed.
19:17:29 ->Login LoginServer Timeout. -
Erotikus #55132 kira :D És meik szerveren a legjobb a quest szorzo ? vagy azis 1 :D minden 1 ? -
Jungle #55131 itt:
Bartz 1x
Sieghardt 1x
Kain 1x
Lionna 1x
Erica 1x
Gustin 1x
Devianne 1x
Hindemith 1x
Teon 1x
Franz 1x
-
Sorbon #55130 Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy lvl 23-30 között nemtudtok ajánlani valami jó farmoló helyet ahol elég tisztességesen lehet adenát droppolni? Mert már lassan a bsps-t sem tom megvenni abból ami esik. Előre is köszönöm a segítséget. -
Erotikus #55129 Sziasztok! Holtudom megnézni a szerverek szorzokat ? PLz -
thx -
vagy fist típusú fegyvert választasz, abból alapból mindkét kezedbe jut, mondjuk tudtommal csak tyrantnak van rá masteryje vagy dual kardot, de csak gladiatornak és bd-nek van rá masteryje... amúgy kováccsal tudsz dualoztatni kardot. tudom itt ilyet bűn kimondani, de menj fel egy free serverre, ott van gm shop ahol tudsz vásárolni ilyeneket minden nehézség nélkül és ki tudod próbálni... -
Hali!
Megszeretném kérdezni, hogy hogyan lehet a játékban két fegyverrel harcolni? -
dalos #55125 Miska koszi szepen,de sajna nekem a set fajlba egy csomo szar van beirva,es nem tudom hogy kell mit atirni.Ezert orulnek neki ha valaki kuldene nekem egy mukodo set fajlt
koszi -
najó #55124 ProtocolVersion=694 müxik
kár ezen kiakadni már,hogy bot,meg lolozni:P
bufferek 99.9%-a volt mar bot,nagyreszt bot,boxoltak botként stb...
de pl.nuker valszeg nem bot(hacsak nem boxoljak,ami elvileg csunyabb még a botbuffernel is:DD)ahogy még ceriak se volt az -
C5be már nem műxik a sétáló... -
tán nehéz szintezni nélküle? lol.... hova fajult ez a játék. -
dalos #55121 Sziasztok
Tudna nekem valaki abba segiteni,hogy a C5be miert nem tok a kulso Walkerel belepni?Le is toltodtem az oldarol a L2Walker uj versoit es egyszeruen nem enged fel,mindig ido tulepest ir ki.Ha valakinek lenne esetleg egy olyan Host,vagy Set fajla ami mukodo kepes nagyon megkoszonem.
cim,[email protected]
Elore is koszonok minden segitseget -
tényleg utso noob kérdés mára, melyik bufferrel járok jobban egy Warcryerrel vagy egy Profethel (mögöttem futó izének :P ) vagy tök ugyanazok a buffjai csak az egyik party a másik meg egyénekre hat? -
Köszönöm az infokat :) -
49 Profeth es 60+ BD SWS buffokban :P ugy hogy a törpe "öl" és a kicsike besegít most igy halad.. a másik megoldás hogy paralizált mobot ölt nekem nagyon nagyon lassu fejlődésnek tünt... -
Esetleg buffold meg rendesen remélem legalább WC buffokban ütöget de a BD/SWS még tud dobni rajta (partybuffok automatikusan rámennek a petekre) ennél gyorsabb csak 78as CoV vagy Pof-al lesz -
Használ :) de igy is lassunak érzem :P -
Használjon beast ss-t. -
paralizálost probáltam :P csak ritka lassan öl. -
nem egy c4 pts en tolom csak :) cska szeretnek egy SPS törpe kislányt :) Striderrel éls nem tudom melyik jobb WS vagy Spoiler :) -
paralizálod és hagyod, hogy a sári ölje meg, vagy legyél buffer, mert ugye kcisiket is lehet buffolni. -
van valami jó "trükk" amivel jol lehet fejleszteni a kissárkit? Riadbossnál ha csak ö üti és én nem akkor több xpt kap? -
Huh ez jó kérdés 
Jó eséllyel meghalunk mindenki csak saját felelősségére jön utánam! Tegnap qazzi minimum 4szer esett hanyatt DE a végére csak elérte, hogy odaért egy MXG-s hero grp és leverették az egész raidelő allynkat a bossal. Tehát pár meghalásra lehet számítani ami nem nagyon számít az én Sagitáriuszomnak viszont a te spectral dancerednek még talán először a 78at el kell érni hogy legyen feláldozható xp-d
-
nekem is volt ilyen, bishoppal... egymás után 5x xD -
és ha realbe megy a BD ? :)))) ^^ -
Hát ha mind besteszem egy oldalon az én képeim lesznek:)) igy két kép a többi link.
Ez:)
Ez:) -
Nem nekem nem szokott lenni... tudod, az scak a lányoknak van :)
Amúgy magamon sosem láttam ilyen borultságot, csak mások karikáit szoktam ugrálni, mert egy nagyobb raiden bizony van, hogy 3-4 sárga-narancs etc karika, hóesés meg többi miújság villog körülöttem, rövid távon hozva a frászt rám...
Egyébként érzésem szerint ez videókártya függő lehet... -
Nagyon sajnálom de melótúltengésem van...
Ma is 5.45 ota fenntvagyok és rohangálok kb este 8 ig utána max egy két ora és elájulok. Sjnos ez most állandosul amig a KV zó tulajdonost nem vált bármilyen formában.
Beteszek képet az egyik ilyen aurárol.
McWolfy: Baromi jól megfogalmaztad neked is szokot lenni?
1. még egy éve kezdödött a solár flear castolásánál a 38 orkoknál a karakterem és az ork között kis vilámkitörések huztak át amik 750 es rangen keresztől cikáztak miközben körbeirták a mobok körvonalát akár egy lézer.
2. megjelentek a sárga 900 as rangéjú körök az elátkozot földeken mind DV a batlehealt spamolásánál.
3. nagy partykban hetekig GC ben tereltünk it már rendszeresé vált a kör és megjelent egy hatalmas kristály ami a fejem felet pörgöt az ice bolt használatakor, ugyanitt ogri heart of pagrioja a már emlitett hoesést idézte meg 2x.
4. kb. egy honapon keresztül lvl68-72 ig FoD ben minden! varázslatom elkezte idézni az effekteket de semi más hatása nem volt csupán vizuális: a leirt villám effekt, a hydroblast egy 200-250 es rangéju kék kört hozot létre, a szleap hullámos köd, a healt 900 as arany kör, frostbolt cry és a legszebb az icedagger egy hatalmas búrát aminek a felszinén hullámok kusztak lefelé.
5. ezutan ahogy jot eltünt néha meg meg jelent amigy le nem subolodtam és attól a pillanatol boldog boldogtalan láthata az auráimat. A BTM az esetek 90% ban 3 ! kölömböző aurát idéz.
6. MAjd ujból minden varázslatom nekiált a death spikém egy csavaros forgoszelet hoz létre és a vérszivésom egy vörös hullámot az átkaim zöld köröket.
Huh hoszú lett bocsi:)
Valószínűleg semmi köze hozza de a karakterem fortuna kedeltje:
kb. 100 kraftbol 80+ sikeres kb. 100! fulldrop egy év alatt (a fele a és b grade) és ami lehet csak belemagyarázás de minden nekem kedvez a c4 végén minden nap funoltam kicsit és kb. 30 pvp ből 15 ben M. critet lőtem. Nem tudom de ezekre a dolgokra szeretnék választ kapni mert NCsoft nem hajlandó rá!
u.i. még hosszab lett. -
megint elkezdtel jatszani? :OOO -
Gordiiiiiii!!!! Túl sokat alszol!! 
Hajnal 3kor kellett volna meghiúsítani egy MXG raidet
Nagyon kezdenek elszemtelenedni ezért mostmár én is úgy vagyok, hogy le kellene törölni a vigyort a képükről.
LF BD + SWS acc for GANK PM me
A karik nem hagynák el a várost ergó no para/no xp lost! -
igen -
igen, van ilyen csavargó spirálban és hóesésben, meg minden ilyen vacakban... -
Akarom mondani 900 range-es sugaru kör, és én vok a középpontja, és ha arrébmegyek jön velem. -
Várjcsak most jut eszembe, L2j-n már láttam a földön kék-sárga karikákat, úgy 900 range távolságba, arról beszélsz? -
Ilyet még életembe nem láttam, pedig láttam már embereket kasztolni...
-
Nem, egy kiba nagy területen, úgy egy percig villog valami csillivilli izé... Néha látni sem lehet tőle. -
Mint a Hydro Blast-nál a víz a lábadnál? Arra gondolsz? -
Ha elnyomsz egy varázslatot, megjelenik valamiféle efekt körülötted, lehet ez hóesés, kiba nagy spirális áramlás, vagy csak egy kék-sárga karika... -
milyen aurákról van itt szó? erről még nem is hallottam...