88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Jó a fotósod
-
hmmz ilyen jól nézek ki ? :P eddig észre se vettem :D ^^ -
Sanca #55534 gz!
Ird at akkor alul a cuccost:) -

-
Izgis nap): nobless és ICAs lettem:)
-
Sanca #55531 Hat igen, igy belegondolva 40*400 az kurvasok:) Csak ez nehezen megvalosithato ugye... Pl nekem sincs idom felhuzni 1 karit lvl 40-re, tanulas maitt, meg ha tolom akkor is inkabb exp hogy meglegyen a lvl 78. De ennek a 400 pontnak a nem meglete majd kompenzalodik a hetfon kapott 1000 ponttal:D -
Vazze update szerver már online, be lehet lépni, de persze game server meg down... fogadok ha game server végre up lesz akkor meg az NPC szerver miatt fogunk szívni...
-.-
-
igen 7 nap és ott lesz a visszaszámlálás a feje felett :D -
várj pontossan 24h-t de egy percel se korábban és utánna menni fog. Ha 24h eltelte előtt próbálod meg ujra ua. fogja irni. nekem is volt ilyen :( -
Anahita #55527 ha fizetni akrom az accountomat kiirja hogy csalas gyanus.
valszeg azért mert nem elfelejtettem átrakni a pénzt a másik számláról és 2x megpróbáltam fizetni úgy, hogy nem volt fedezet. most már van rajta pénzt, de nem emged fizetni. ilyenkkor mi van? -
ott lesz a feje felett de asszem 7 -
Anahita #55525 ha törlök egy karit, hány nap múlva törlődik véglegesen? -
Kedves barátaim:)
unalom üző következik annak is aki nem unatkozik!:)
Egy nagy és különleges feladat.
Amire csak együtt vagyunk képesek.
elég sok embernek van most 40es karija repupontok miat
Hát eljött az idő használni akinek nincs az csináljon kis karit!
ANT QUEEN RAID!! KB. egy hét mulva tessék készülödni lesz még infó:) -
Nálunk ezt szerencsére már tudtuk. Szóval nálunk ki lett adva, hogy mindenki húzzon fel egy karit 1-40re ez 400rep pont ha 40en csinálnak 1 karit az 40x400= 16k természetesen lehet többet is
eddig ahogy én nézem még tart a lelkesedés ez ügyben mert néhányan még mindíg írják fórumon, hogy megint/még mindíg teli a policeacademy és az altjuknak nem jutott hely
Van academy hall of fame oda irogatják kik húztak karit(nem hiszem hogy lenne valami díj de lelkesítőnek jó nézni ahogyan törünk előre, szép hosszú a lista) Mondjuk lehet nálatok még a probléma ha szétforgácsoljátok az erőt nálunk még C4ben eldöntötték az új klán létrehozását, az új klánnak kell először lvl6nak lennie, Rune clánházzal, eddig ezek a célok megvalósultak. nem tudom a ti allytok mekkora de lehet mindegyik klánt fejlesztitek és ezért egyiken sem látszik a fejlődés. 10k lvl6, 5k 1.guardunit, szerintem +5k a 2. guard unit tehát ez elég hosszú folyamat rá kell feküdni a kiskarikra még lehet én is felhúzom a 26os sorci növendékemet.
Jah nálunk kiadták hogy mindenki állandóan legyen Allyventrin mégha nem beszél akkor is. Én általában elhuzódom valameik üres szobába mert elég hallgatni a magyar ventrit ott is állandóan beszél valaki.
Ha más nem akkor én
De elég jó érzés látni, hogy állandóan 40-50+ ember van fenn allyventrin és ha van valami akkor mindenkit beraknak 1 chanelbe és bemondják hol van találkozó.
-
Sanca #55522 Uhh meg pluszban 5k rep point a Guard unit alakitasa?? Mind2 vagy kulon-kulon? Ennek nem fognak orulni...:S -
Szerintem néhány indok, hogy miért megy nálunk gyorsabban:
C5 előtt meg lett mondva hogy aki Hero lesz az csak C5ben ha már benn van az új klánban csak akkor legyen hero. A mi allynkban asszem 2en vagyunk Herók ez mindjárt kezdésnek 1-1k rep pont volt.
Mivel régebbi a szerver több karakterkezdemény van az accokon pl az az én accomon is van még pár félkész kari és ha valaki tud 78+os buffert boxolni akkor méggyorsabb a szintlépés. De általában ahogy én hallgatom ventrin inkább spanolják egymást meg együtt nyüzsögnek. Behoznak egymásnak buffert. Jah meg az is táp, hogy így alt kari húzás közben is tudnak lfg-zni Allychaten. Nem vonom kétségbe azt sem, hogy botból húznak fel karikat 1-40re, mert az kicsit érdekes hogy van aki már a 3-4. karit húzza fel viszont a kasztváltó az tényleg még mindíg szívás nekem majdnem 1millámba került.
Amivel mi még sok pontot szereztünk szerintem a RAID-ek. Én nem tudom hogy minden raid boss ad-e vagy csak amik valami quesztben benne vannak de a Clán quesztes bossok tuti darabja 150rep pont. Én 3 Raid touron voltam (de én az utóbbi időben nem vagyok annyira aktív sokszor elaludtam és nem játszottam a fiam miatt) mindegyik alatt min 4 boss esett hanyatt 4-5 grouppal öltük a bossokat 3 grp az alsó határ amivel még meg lehet ölni. A 3 tourból az egyik végén leraidelt minket az MXG hero grp (hero fear szépen szétszaladtunk) a másik végén szép lassan elfogytunk és az utolsó bosszt nem tudtuk megölni 20 perc alatt. A harmadikon elfogytak az ölhető bossok de addigra már 3-4 órája csak bossokat öltünk
Mondjuk a Sieghardon éppen szerencsénk volt ebben mert a Fő raidelő farmer Allyt C5 elején kibannolták a szerverről és ezért az elején lehetett bossolni.
Mondjuk szerintem főleg a kiskarik felhúzásával szedtük össze. DE pl én 1170 pontot hoztam a klánnak hero az 1k és legraduáltam egy 40es karimmal. Ilu felhúzott 1ről 40re egy karit és graduált az 400pont. És akkor nekem úgy tűnik mi ketten vagyunk a legkevésbé aktívak
Jah és hogy tudd 10k pont a lvl 6 klán és még utána kell 5k pont a Guard unit kiállításához. A klánskilleket amik már vannak, nem tom mennyi pontért kaptuk. -
Te klán ellenség! 
(nálunk mindenki klánellenség aki klánon kívül mer húzni karaktert C5ben 1-40 lvlig mert klán pontoktól fosztja meg a klánját
) És gondolom valami felszerelést is kapnál esetleg. Általában este 7 után vagyok asszem egy 100k-s Cestust esetleg tudok adni ha kell. Sőt ha rám pm-ezel esetleg át tudok menni ventrin szólni az RS-eseknek, hogy vegyenek be jah vagy ha elkiáltom magam azt az egész Sieghardon látják úgyhogy valaki csak be tud venni.
-
Sanca #55519 Igy van. De hogyan sikerult osszeszedni a 10k-t? o.O Nekunk meg csak 4k van, pedig ment a lvl1-40 meg 2nd class change meg 3 fajta fesztival megnyerese na es persze pvp(amibol tul sok nem jon). -
most fent van -
Erotikus #55517 vagyis spiderhun :D -
Erotikus #55516 Még nincsen! pedig viszonylag sokszor akkartam pm-et irni sniperhun-nak de nemvolt fent(remelem nem elirtam a nevet l2-be ) :( De ha van lehetoseg akkor belepnek szivesen:) meg csak 8as vagyok nincs sok idom nagyon a jatekra de szerdatol lesz jo sok idom :) (kreszt tanulok :S ) -
És a törpéd benne van a magyar klánban?
-
Erotikus #55514 Én igen dwarf vagyok! vagy nem nekem szolt ?:) -
Jama85 #55513 Üdv mindenkinek, Akik ugy dontenek hogy atjonnek a franz szerverre azokat szivesen varjuk a klanunkban, eleg sulrun fentvagyok Jama neven de kuldhettem mailt is. [email protected].
bb -
Dwarf vagy? -
Lattod Szeki'ba kellett neked a 2 subclass... Mennyivel konnyebb lenne az eleted 1 kaszttal:P -
Erotikus #55510 Koszonom Cobra de ezt ismerem de sajna meg nincsenek feltoltve a kuldik csak a kasztvaltok:) de ha valaki tud ajanlani 1 jokis izgis kuldit es a jutalom is jo ez elfogadom:) lv10-15 kozoti kuldik erdekelnenek! -
L2Vackokon van valamennyi, jobbat szerintem nem találsz. Link felül a bannerban lila betűkkel. -
Erotikus #55508 Sziasztok végre vége a sulinak es jatszatok :)
Az lenne a kérdésem hogy van valaki SH-n aki level 10 koruli? Mert akkor kalandozhatnak 1ut :) es nem lenne olyan "uncsi" a fejlodes!
Masik kerdesem meg hogy nem tud valaki olyan magyar l2 hirportal ahol sok kuldi levan irva magyarul? sajna nemtudok mas nyelven:(
Na udv -
Dallie #55507 Chara láttam ma reggel Giranban egy törpnél 22 darab Flaming Dragon partot, nézz körül lehet megvan még. -
Nem. Már kisakkoztam az a lényeg hogy azokat a clánskilleket kell kifejleszteni legelőször amik heir-eknek és a knight-oknak növel valamit mert akkor azt mindenki kapja és nálunk azért lökdösik ki a noblesseket át a royal guard unitbe mert aki a main klánban van az knight rangot kap a noblessnek alapból nagyobb rankja van tehát ő még az elder és baron buffokat is megkapja. Tehát ha lesz order of knights akkor engem abba is át fognak lönki hogy ne foglaljam a többiek elől a helyet
-
Sanca #55505 Ha valaki noblesse, akkor sem kapja meg az osszes clan buffot, de tobbet kap mint aki siman clan member(kivetel lvl8 clan), es nem noblesse. -
Érdekes akor ahogy nézem a klánbuffok nobleseknek járnak vagy az feletieknek.
-
ha van vkinek Flaming Dragon Skull Piece , akkor szóljon pls :) itt ,játékban ,akárhol :) -
Anahita #55502 artisans frame, oriharukon, silver mold recit tudok adni. -
Sanca #55501 http://www.lineage2.com/news/chronicle5_01.html
noblesse: baron; hero: marquis
a noblesseknek/heroknak celszeru a royal guardba, vagy a order of knightsba lenni, igy minel tobb tag kaphatja meg a magasabb szinthez kotott klanbuffokat ( http://www.lineage2.com/news/chronicle5_02.html ). Masrol nem tudok. -
WTB 100k C bsps és 5k C sps!!!!!! (tegnap is kinyírtak olimpián mert kifogytam az sps-ből 
) PM itt vagy délután 5-7 között ingame!
-
Ilu nekem van pár recim tuti. -
Tud valaki valami infót arról, hogy mi a különbség ha valaki a main klánban van vagy a Royal Guardban. Az utóbbi időben kicsit ping-pongnak érzem magam
Már másodszor mondja az éppen aktuális klánvezérem, hogy drop tag please
-
a következő recepteket keresem megvételre:
cokes, leather, steel, oriharukon, crafted leather, metallic fiber, metallic thread, blacksmith frame, artisan frame, steel mold, silver mold
pm itt a forumon pls