88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Adre
    ezt mind?
  • matehamar
    ezzt dobta antharas
  • VipJoco
    Még jó hogy nem nekem ment a kérdés!
    A másik, hogy majd elmondom ha jobb kedvemben leszek! Köcce............
  • MeoH #55614
    Nekro sub... Identitászavaros pap... Kisgyerekeket mikor ultetsz az oledbe?:P
  • FragStaR
    Itt egy kép a nOOb dettorol aki persze nem volt online amikor a toi bossokat ölték így nekem kellett bejönnöm vele ^^ De nem számít mert Frag el így is megalázom majd
  • Gordis2k
    Huh hát nem a kérdés volt hülye, hanem úgylátom aki kapta...

Joco: Vannak emberek akik elfelejtik honnan jöttek a ti kicsi csapatotok pontosan ide tartozik.
    És esetleg ha nem akarod máshogy privátban közölhetted volna normális hangnemben.
  • mAilkaEVO3
    LOL nem hükye kérdés volt csak eccerüen kivi voltam hoyg mi történt. de nem halok bele ha nem mondod meg:D
  • BEAST #55610
    sosenem =D ... de addig is nekem ott az Eve onlany =P
  • najó
    nem megy a wow:)l2>wow:DD
  • BEAST #55608
    tul sokat ultel monitor elott xD
  • Lynx_TWL
    hö zenélt az l2 topic:o
  • BEAST #55606
  • ErrOrHUN
    snipeban?
  • Sámán
    Kicsit elavult módszerek... De vannak olyan hatásosak mint egy pisztoly
  • VipJoco
    Mail plz felejtsük el a hülye kérdéseket! Eladó azt kész! ENNYI
    (kérnék egy új szmájlit ahol az ember fejbelőheti magát)
  • Gordis2k
    Milyen range? Nuker 900 archer 900:)

Te amugy milyen szerveren játszol? Saját?
  • mAilkaEVO3
    LoLka mitörpént Frazal?
  • TruBy
    Nah emberek, NCsoft no comment...
    WTS Adena (max 250KK-m van)
    WTS Account: Sieghardt-> 67 Overlord
    41 Spellhowler
    34 Orc monk
    35 Dwarf spoilos
    7 Human fighter :)
    Teon-> 23 Orc shaman
    Franz-> 42 Elf fighter (+1KK+ruci)

Akinek kell, pm itt...
  • ErrOrHUN
    akkor azt se felejtsük el, hogy az íjásznak minimum egy lövéssel több ideje van a range miatt, főleg snipeban, amúgy a fennmaradó 3 helyre mehetnek amiket mondtál :D
  • xt198
    bd buffok msot jók nukernek, eléggé :D
  • Szekijoe
    BD és 78as EE buff nélkül nehezebben megy a felbuffolt nuker manájának a pörkölése. Ne felejtsük el hogy nem olimpiárol beszélünk ahol mindenki self buffban van.
  • matamm
    Eladó account Franz-on lévő 40es karival. pm me itt
  • ErrOrHUN
    elég oda 3 íjász 3 prophet akik szépen elpörkölik a manát :D
  • Gordis2k
    Jaj én a saját szerveremből indultam ki itt agy topos nuker groupba már nem fér bele az új nerfelt sps:) és minden magára valamit adó nukernek ijász vagy necromanta a szubja:). ha 2 necromanta van az két mass fear!! és ekkora matacal az minimum a fél groupot megfutamitja az meg 10 sec agyatlan futas:). De amúgy igen sokminden döntene visszont én megszervezem ezt a dolgot mert kiváncsi vagyok:). Sok a fun kari itt az ICA ban simán benne lesznek több öszeálításban is:).
  • Szekijoe
    Igen engem is az érdekelne, hogy meik party erősebb top archer vagy top nekro party HA mindkettőben csak 1 Heró van. Ha valameiknek több herója van main karakteren az már félig eldöntötte a csatát sajnos már az is erőssen befolyásolja a végeredményt, hogy mennyire van egy csoportban a party mert az ijjász grpnek csak úgy van ownoló ereje a necrók ellen ha egy kupacban vannak és egyből assistolják egymást de így nagyobb az esély hogy beszopják a hero feart, míg a nekrókból elég ha 2 kezd el lőni egy ijjászt. Jah és mondjuk az még eléggé el tudja dönteni a csatát hogy mennyi karakternél van a GCP/QHP on IG.

Jah
  • Sanca
    A mage group az nem feltetlen jelenti a necro groupot. Ha full necro group akkor szerintem is a "mage" group nyerne, de ha mondjuk csak 2 a necro van a groupban akkor mar nem. 1 frapson lattam hogy a hero HE 2-shotolja a hero sps-t, sps a varazslatat sem tudta elkasztolni ennyi ido alatt. Namost csinalja ezt meg az sps a HE-re, talan akkor tudja ha mind2 lovese magic crit(kb 4*4x kisebb esely mint az archer critre), es az archer nem interruptolja, marpedig fogja ha belebasz 3.5k-t, es belebasz a 450+os crit rattel.
  • Gordis2k
    Ez biztos? A necromantám top bufban 3870 m atac 1320 c speed 13k+ hp minen varázsalatommal hpt szivok és az idézet petem fulbufban mindősze 10% kal kisebbet nukol mind én:) 90% os ancor és 700 rangben 80% os mass curse fear és fulbufban ez nem tévedés +700% magic crit esély. Én azt mondom BD+EE+WC+SE+4 ilyen és mindennek vége és akkor még nem külső SE és EE van ot és +2 nuker.
    Jöhet az archer ellenpélda:)
  • Cobra.
    Legújabb WinRarral vagy WinZippel kell kitömöríteni, akkor jó lesz. Ha mégis kérné, akkor add meg azt a könyvtárat, ahova kicsomagoltad.
  • Szergej90
    Hali!Valaki segítsen pls!Letöltöttem a játékot és mikor telepíteném akkor kéri az 1es CD-t pedig tudtommal nincs hozzá semilyen CD, meg már több ismerősöm is feltelepítette.SZval ha vki tudja erre a gyógyírt az legyen szíves és írjon.Köszi!
  • Sanca
    Hat egy archer "odaer" ha jo buffban van. Top buffos archer grp > top buffos mage grp.
  • Gordis2k
    ha lehet roszul fogalmaztam a tank karakterek talan odaérnek néhány de azok meg minek? A DA is a macskájával tud ölni:) mondjuk azzal jol:)
  • Sámán
    jaja, nyílt terepen powerkiller a th szubjával nem győzte kapkodni a lábait amikor visszalőttünk neki, közben vödörszám vedelte a qhp potit -sajna Cerin nem volt acumen, stb ezért villámgyorsan kirohant a range-ből mielőtt kinyiffant volna
    Nem tudom hányas lehet, de ha a varakáknál simán lekaszabolja a virágokat akkor nem lehet kicsi
    Tény hogy amikor odatelportáltunk, gyakorlatilag mellettünk állt és egyből gyakni kezdett csak a bsoe segített rajtunk
    De mivel muszáj volt odamennünk küldi miatt, sétáltunk egyet és messziről már nem volt olyan nagylegény
  • Gumbo
    TEmple Knight
  • Gordis2k
    Hát azt kel mondjam nyilt terepen ha a th nem melletem ál meghal.

De mondok még durvabbat csak hogy sokoljak:) ha egy nuker eldonti meg kell halnod nem létezik lineagéban karakter aki odaér mielöt meghal azonos buffok esetén. Buff nélköl meg nem vagyok hajlandó megmozdulni sem!!
  • LineageII
    amúgy nem írásvédett a fájl és tudtommal hozzáférhetek
  • LineageII
    amúgy thx a helpet =)
  • LineageII
    és egy töredezetség mentesítés jó ötlet lenne?
  • LineageII
    hááát hely az van bőven de lehet hogy valami vírus:S
  • ErrOrHUN
    ..!..
  • MeoH #55577
    jaja azt rofogi, hogy nincs eleg helyed, plusz hogy iras vedett a fajl. tutti, hogy teljes jogod van a rendszer felett? Mert akko kiabal ilyeneket.
    Vagy pm errorhunak, mert o vagy vmelyik rokona irt neked:P