88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Adre #55617 ezt mind?
-
matehamar #55616 ezzt dobta antharas
-
Még jó hogy nem nekem ment a kérdés! 
A másik, hogy majd elmondom ha jobb kedvemben leszek! Köcce............ -
Nekro sub... Identitászavaros pap... Kisgyerekeket mikor ultetsz az oledbe?:P -
Itt egy kép a nOOb dettorol aki persze nem volt online amikor a toi bossokat ölték így nekem kellett bejönnöm vele ^^ De nem számít mert Frag el így is megalázom majd
-
Huh hát nem a kérdés volt hülye, hanem úgylátom aki kapta...
Joco: Vannak emberek akik elfelejtik honnan jöttek a ti kicsi csapatotok pontosan ide tartozik.
És esetleg ha nem akarod máshogy privátban közölhetted volna normális hangnemben. -
LOL nem hükye kérdés volt csak eccerüen kivi voltam hoyg mi történt. de nem halok bele ha nem mondod meg:D -
sosenem =D ... de addig is nekem ott az Eve onlany =P -
najó #55609 nem megy a wow:)l2>wow:DD -
tul sokat ultel monitor elott xD -
hö zenélt az l2 topic:o -
-
ErrOrHUN #55605 snipeban? -
Kicsit elavult módszerek... De vannak olyan hatásosak mint egy pisztoly
-
Mail plz felejtsük el a hülye kérdéseket! Eladó azt kész! ENNYI 
(kérnék egy új szmájlit ahol az ember fejbelőheti magát) -
Milyen range? Nuker 900 archer 900:)
Te amugy milyen szerveren játszol? Saját?
-
LoLka mitörpént Frazal? -
Nah emberek, NCsoft no comment...
WTS Adena (max 250KK-m van)
WTS Account: Sieghardt-> 67 Overlord
41 Spellhowler
34 Orc monk
35 Dwarf spoilos
7 Human fighter :)
Teon-> 23 Orc shaman
Franz-> 42 Elf fighter (+1KK+ruci)
Akinek kell, pm itt... -
ErrOrHUN #55599 akkor azt se felejtsük el, hogy az íjásznak minimum egy lövéssel több ideje van a range miatt, főleg snipeban, amúgy a fennmaradó 3 helyre mehetnek amiket mondtál :D -
bd buffok msot jók nukernek, eléggé :D
-
BD és 78as EE buff nélkül nehezebben megy a felbuffolt nuker manájának a pörkölése. Ne felejtsük el hogy nem olimpiárol beszélünk ahol mindenki self buffban van. -
Eladó account Franz-on lévő 40es karival. pm me itt -
ErrOrHUN #55595 elég oda 3 íjász 3 prophet akik szépen elpörkölik a manát :D -
Jaj én a saját szerveremből indultam ki itt agy topos nuker groupba már nem fér bele az új nerfelt sps:) és minden magára valamit adó nukernek ijász vagy necromanta a szubja:). ha 2 necromanta van az két mass fear!! és ekkora matacal az minimum a fél groupot megfutamitja az meg 10 sec agyatlan futas:). De amúgy igen sokminden döntene visszont én megszervezem ezt a dolgot mert kiváncsi vagyok:). Sok a fun kari itt az ICA ban simán benne lesznek több öszeálításban is:). -
Igen engem is az érdekelne, hogy meik party erősebb top archer vagy top nekro party HA mindkettőben csak 1 Heró van. Ha valameiknek több herója van main karakteren az már félig eldöntötte a csatát sajnos már az is erőssen befolyásolja a végeredményt, hogy mennyire van egy csoportban a party mert az ijjász grpnek csak úgy van ownoló ereje a necrók ellen ha egy kupacban vannak és egyből assistolják egymást de így nagyobb az esély hogy beszopják a hero feart, míg a nekrókból elég ha 2 kezd el lőni egy ijjászt. Jah és mondjuk az még eléggé el tudja dönteni a csatát hogy mennyi karakternél van a GCP/QHP on IG.
Jah -
Sanca #55591 A mage group az nem feltetlen jelenti a necro groupot. Ha full necro group akkor szerintem is a "mage" group nyerne, de ha mondjuk csak 2 a necro van a groupban akkor mar nem. 1 frapson lattam hogy a hero HE 2-shotolja a hero sps-t, sps a varazslatat sem tudta elkasztolni ennyi ido alatt. Namost csinalja ezt meg az sps a HE-re, talan akkor tudja ha mind2 lovese magic crit(kb 4*4x kisebb esely mint az archer critre), es az archer nem interruptolja, marpedig fogja ha belebasz 3.5k-t, es belebasz a 450+os crit rattel. -
Ez biztos? A necromantám top bufban 3870 m atac 1320 c speed 13k+ hp minen varázsalatommal hpt szivok és az idézet petem fulbufban mindősze 10% kal kisebbet nukol mind én:) 90% os ancor és 700 rangben 80% os mass curse fear és fulbufban ez nem tévedés +700% magic crit esély. Én azt mondom BD+EE+WC+SE+4 ilyen és mindennek vége és akkor még nem külső SE és EE van ot és +2 nuker.
Jöhet az archer ellenpélda:) -
Legújabb WinRarral vagy WinZippel kell kitömöríteni, akkor jó lesz. Ha mégis kérné, akkor add meg azt a könyvtárat, ahova kicsomagoltad. -
Szergej90 #55588 Hali!Valaki segítsen pls!Letöltöttem a játékot és mikor telepíteném akkor kéri az 1es CD-t pedig tudtommal nincs hozzá semilyen CD, meg már több ismerősöm is feltelepítette.SZval ha vki tudja erre a gyógyírt az legyen szíves és írjon.Köszi! -
Sanca #55587 Hat egy archer "odaer" ha jo buffban van. Top buffos archer grp > top buffos mage grp. -
ha lehet roszul fogalmaztam a tank karakterek talan odaérnek néhány de azok meg minek? A DA is a macskájával tud ölni:) mondjuk azzal jol:)
-
jaja, nyílt terepen powerkiller a th szubjával nem győzte kapkodni a lábait amikor visszalőttünk neki, közben vödörszám vedelte a qhp potit -sajna Cerin nem volt acumen, stb ezért villámgyorsan kirohant a range-ből mielőtt kinyiffant volna 
Nem tudom hányas lehet, de ha a varakáknál simán lekaszabolja a virágokat akkor nem lehet kicsi
Tény hogy amikor odatelportáltunk, gyakorlatilag mellettünk állt és egyből gyakni kezdett csak a bsoe segített rajtunk
De mivel muszáj volt odamennünk küldi miatt, sétáltunk egyet és messziről már nem volt olyan nagylegény
-
Gumbo #55584 TEmple Knight -
Hát azt kel mondjam nyilt terepen ha a th nem melletem ál meghal.
De mondok még durvabbat csak hogy sokoljak:) ha egy nuker eldonti meg kell halnod nem létezik lineagéban karakter aki odaér mielöt meghal azonos buffok esetén. Buff nélköl meg nem vagyok hajlandó megmozdulni sem!!
-
LineageII #55582 amúgy nem írásvédett a fájl és tudtommal hozzáférhetek -
LineageII #55581 amúgy thx a helpet =)
-
LineageII #55580 és egy töredezetség mentesítés jó ötlet lenne? -
LineageII #55579 hááát hely az van bőven de lehet hogy valami vírus:S -
ErrOrHUN #55578 ..!.. -
jaja azt rofogi, hogy nincs eleg helyed, plusz hogy iras vedett a fajl. tutti, hogy teljes jogod van a rendszer felett? Mert akko kiabal ilyeneket.
Vagy pm errorhunak, mert o vagy vmelyik rokona irt neked:P