88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Dallie #55699 Gratula, mondtam, hogy gyere velünk és ne fizikulj, de csak nem hagytad magad elcsábítani
-
Állítom Angyalka a létező legbénább spoilos. 3 szint óta gyakom vele a connabikat, más törpi ennyi idő alatt már egy marék b-ss + néhány sov recit begyűjt, neki egy darab se jött még, viszont... 

-
Csak ha dawnhoz iratkozol kell fizetni 50 ropit, lehet, hogy tévedek de a rift nem befolyásolja asszem hanem csak a seal stone meg a Festival.
ui.: szívesen, ha törölni kell mindig számíthattok rám
-
Köszi Midas, Lawman és neked is Gath!
-
A seven sings-nek 2 periódusa van. Első héten el kell döntened hogy a dusk-hoz vagy a dawn-hoz akarsz-e csatlakozni -adott NPC-nél fel kell iratkozni -ez 50ropiba kerül. Ha feliratkoztál onnantól az első héten bemehetsz akármelyik nekróba vagy katakombába ingyen és bérmentve. Amelyik oldalra feliratkoztál annak szerezhetsz pontokat (de ez hosszú riftnek meg a leadott seal-stoneoknak is van jelentősége azt tudom -simán bemenni és gyakni is jó:D). A következő héten amelyik oldal nyer csak az mehet be a katakombákba illetve a nekrókba -de ha előző héten nem iratkoztál fel egyikhez sem akkor biztos hogy nem mehetsz be köv hétig -most úgy tudom pont nem a feliratkozós hét van... 
Legalábbis Sieghardton -nem tudom ebből a szempontból van-e különbség a szerverek között...
-
Kurgal #55694 Nem tudjátok véletlen a Heretics Catacomb-ba, hogy lehet bejutni? Mikor enged be az őr? -
jó jó de egyrészt volt velünk 78 as:) másrészt meg 13 vs 1 13 fullos 75 körüli én amugy BlackMantával voltam. De értelek én is tudom milyen egy 76 os nukerrel megölni egy 5 fős 70 es csapatot. -
Köszi szeki :)
Biztos voltam h. c5-be már máshogy van, meg reméltem is, de azért ez is nagy hülyeség szerintem h. az nyer akinek több a heroja de hát ez van :D
Egyébként a 76os moonlight sentinelemmel következő képp vagyok buffolva (77 pp, 77sws, 77bd)
: fire, fury, warrior, haste, shield, might, ww, berserker, focus, death whisper, guidance, magic shield, btb, song of- vitality, wind, hunter, water+rapid shot, illetve néha warding is
necro az kap emp3, acu3, zerk, ww2, shield, magic shield, btb, bts, conc+mystic, wind, water, vitality, warding -
ah csak tituskát akartam felhomályosítani ők sosem fogják kinyirni a spec raid bossokat(ja és az antharasz fülest kihagytad a felsorolásból
)
Én csak azt írtam amit egy átlagos kocka botternek fel kell húznia hogy összemérhesse az erejét a többiekkel és legyen esetleg esélye is. Itt a Sieghardon kevés a summoner. -
Gordi a 78 és a 76 az eléggé messze van a közel egyszinthez. Akkor beszélhetsz közel egyszintről ha ugyanazokat a skilleket tudod használni. És mint tudjuk a 78 as skillek nagyon durvák. -
Jah ezt a kommentet valamiért nem vettem észre.
Szóval a 4sep rift elég gáz volt C4ben is DE meg lehetett csinálni szerintem C5ben is ugyanaz.
Szóval amikor én csináltam akkor a party összeállítás a következő volt:
78EE,78WC,78BD,78SWS,78OL,78Bishop,2darab 78HE és én a 76os HEmel. mindenki nagyon durván felszerelve az ijjászok focusos Dracoval. a Rift alatt én asszem 10-20QHP-t ittam de csak ritkán jöttek rám a mobok. Elég sűrűn necces volt a helyzet mert az idővel is küzdesz. Általában nem látszottunk ki a mobokból. Az egész lényege, hogy minden szobában addig kell ölni a mobokat amíg nem esik a party leadernek a kulcs amivel ki tudja nyitni a következő ajtót. A szobákat szerintem szinte lehetetlen teljesen kitakarítani a sok mob és a gyors respawn miatt. Amikor van kulcs akkor mindenki közelhúzódik az ajtóhoz a leader kinyitja és mindenki átmenekül a következő szobába magukkal húzva az előző szoba minimum fele mobját. Akkor rátapadva a következő ajtóra le kell verni az átjött mobokat ha le vannak verve akkor lehet pihenni amennyit akarsz DE ugye az egészre összesen csak 1 órád van! Nálunk az EE bsps-sel rechargeolta magát ilyenkor +bd concentratio+sws 2manatáp éneke ilyenkor mindíg addig rechargeolt amíg az egész party teljesen fullra nem került. Akkor egyből indítottuk a mobokat. Nálunk senki nem halt meg. Én legalább 2 olyan esetről tudok hogy top party ment be és mégis volt aki meghalt közülük. A végén (5-6. szoba nem emlékszem pontosan) a Raid boss szoba rövid pihenő után szabad gyorsan nekiesni mert ha lejár az idő akkor game over.
A végén nem érdekes kinek mennyi gobletje és hogy kinek mennyi broken partja van. A raid boss szerintem 100%os eséllyel jön. Ha sikerül kinyírni a Bosst akkor akinek van 1000broken partja az átválthatja. Nekem 1 gobletem van sőt azt sem tudom mi van akkor ha megvan mind a 4.
Szerintem a mage grpnak kissebb esélye van megcsinálni mert nem tudnak elég manát bevinni. Ha elfogy a manájuk mielőtt meglenne a kulcs és nem tudnak átjutni az ideiglenes safe zónába akkor vége a dalnak. Habár még sosem láttam full 78as nuker grpot xp-zés közben (ostromon igen de akkor is nagyobb ütközetek után a manáért rimánkodás folyt belőlük mindíg)
Mondjuk a Hero fesztivált is elég elképzelhetetlennek gondoltam nuker grpal mégis azzal lehet elérni a legtöbb pontot viszont a festiválnál ha megszakítod akkor kiszámolja mennyi pontot gyűjtöttél és te vagy a király. A 4sep riftnél ha megszakítod akkor nem értél el semmit kezdheted elölről az egészet. -
Szeki tudja:) csak titokban tarja:)
Az meg hogy egy Mystic Muse UD! ben kinyir egy 13 fős vele közel egyszintű csapatot mindent elárul a c5 botrányos hibáirol... -
Sanca #55687 rendesen felbuffolt ijjasz = pp + bs + sws + cov + cat the queen 3 + valor + drac bow focus + baium ring + ant queen ring = gg :)
Mellesleg a #55671 kommentemet nem tudnad megszakerteni? -
ErrOrHUN #55686 amíg a herok száma nincs kiegyenlítve :D -
Dallie #55685 Szeki, ti most jártok siegekre, vagy addig nem, amíg a hero skilleket khm, nem egyensúlyozzák ki?
-
Bármeik rendesen felbuffolt nuker meg tudja ölni a hawkeyet CSAK azért nem láttál még ilyet mert nincsen rendesen felbuffolt nuker nálatok hogy képben legyél
rendesen felbuffolt ijjász = 78prophet+BD+SWS (és nem fér rá több buff)
rendesen felbuffolt nuker = 78EE+SE+BD+SWS+prophet
Habár a vita meddő mert már C5 van! És itt az nyer akinek több heroja van. Bármien overpower vagy és vagytok vagy 50-100an ha jön pár hero enemy tuti hogy csürheként szaladtok a világ 4 égtálya felé és bármien összehangolt a védelem ha nem tudod irányítani a karidat csak fogcsikorgatva nézed ahogy vigyorogva kivégeznek és nevetve vadásszák le az összes supportot, a logodat visszanézve nem érted miért sebzel ilyen keveset egy healerbe mikor te vagy a healerek rémálma vagyis csak voltál mert az ellenséges herokkal való találkozás bekúszik a rémálmaid közé
Csak hogy értsd C5ben már van:
UD (+pdef+mdef kb UD erősség)
fear (területre hat és ha fel vagy buffolva nagyon jó eséllyel bejön szinte mindenkin akin bejön az szalad)
Valor (allyra hat 2 percig tart +++ mindenre ami szerinted kell a nagyobb sebzéshez) -
lol lehet kicsin ingerült volt a válasz de tudod ha valaki nem tudja elmondani hogy off vagy free szerveree szeretne fellépni addig mit is mondjunk? és asszem nem eccer nem kéccer kérdeztük hogy melyikre. de ha nehéz volt válaszolni csak ugyanazt hajtogatta . akkor sajna ez van ^^
ui: énis 1 évet freeztem csak meguntam a sok bugot wipe-ot ^^ ennyi -
hát ja, most aztán jól megmondtad neki
-
dadas9999 #55681 az oldal tetején ki van irva valami. vegyetek fel szemüveget ha nem látjátok.
a hülye online játékra többnyire megkeresik a pénzt és nem tolják a seggük alá.
ha én nem szeretek egy játékot eszembe se jut a fórumát látogatni. olvasgassátok a free fórumokat és ott parasztozhatjátok egymást, itt ne. -
neked alig van nagy arcod, tudod vannak olyan emberek akiknek nem tolnak oda a seggük alá tizezreket hogy hülye online játékokra költség . Azoknak marad a free játék igy és hál istennek az ilyen nagyképű parasztok sem jönnek oda!!
Én egyáltalán nem szeretem ezt a játékot de ez a hozzászólásod minösíthetetlenül nagyképű volt.
DaniSun neked megoldodott a probléma, mert a barátnömnek is ugyanez a gáz a játékkal.
-
Gumbo #55679 hát sok pénz meg szerencse kell hozzá, mert az armor jobban törik sokkal -
nem esélytelen, mer ha lehet +16os fegyo, akkor lehet +16os armor is, es egyebkent meg egy SpS/Necro/SH siman lelovi oket freen, de sztem offon is... -
:P
Azért azt tegyük hozzá hogy az undoritó hogy minden free-s normális pvp szerveren minden 2. karakter, és minden 3. karakter hawkeye, mind1ik +16os fegyóval, és esélytelen őket megölni :D -
te figyuzzál kicsit tudod te ez milyen fórum eltudod olvasni a cimét? ? ? csak GYK kedvéért: Lineage2 - MMORPG (OFFICIAL-FIZETŐS) a free serverekkel kapcsolatos problémákra van egy spec fórum ahol tudnak segíteni mert mi nem értünk, foglalkozunk különféle free-s cuccokkal. fent megtalálod a linket szép szines segítek FEHÉR-PIROS-KÉK-PIROS-FEHÉR sok sikert :D és lécci többet ilyen témával ne irj ide KÖFF. -
DaniSun #55675 nem fizettem semmit! Sieghardt-n szeretnék menni de egyszerüen nem lép tovább! A C4-nél is így volt server választásig eljuttotam és onnan nem ment tovább! -
hogy miért tudsz azt tudom:D de hogy miért nem azt nem ^^ megvetted? activáltad? plaync-s acc-ot?:D msot van a leállás OFFICIalon lehet azért -
Jó akkor kezdjük előről milyen serveren akarsz játszani? Menyi pénzt fizettél érte? Fizetél érte? -
DaniSun #55672 Valaki mondja már meg hogy mikor kiválasztom a servert hogy melyiken szeretnék menni onnan miért tudok tovább lépni??? -
Sanca #55671 Vki aki csinalta mar el tudna pontosan magyarazni hogy hogy mukodik a IT relic+gobletes quest(amikor te valaszthatod a recipet)?
Meg ezzel kapcsolatban par kerdes:
Kell ugye az 1000 relic, es melle 1 goblet eleg, vagy kell mind a 4?
Hol kell bejelentkezni erre raidboss-olesre (?) ami utan lehet recipet valasztani?
A partybol mindenkinek meg kell hogy legyen a 1000 relice es X(?) goblete hogy bejelentkezhessenek, vagy eleg csak Y embernek, es akkor az az Y ember valaszt majd recipet?
Archer-dagger groupoknak is van eselye, vagy csak mage groupoknak? -
Tegnapi full dropok... (remélem a mai termés azért jobb lesz :))
Ez meg csak úgy érdekességképpen :)
-
LaWMaN #55669 Dehogynem
. Minden sikeres +3 fölött enchant felér egy jobbfajta szívrohammal, hát még a craftok
. Szóval grat.
Amúgy meg vége az eventnek jöhettek subokkal partyzni
.
-
Midas #55668 gratz 
-
Jó-jó, tudom hogy nem egy nagy szám manapság... 

[/IMG]
-
LineageII #55664 vedd meg vegyél gamecardot stb:D én nem értek hozzá majd más elmagyarázza... -
Dallie #55663 Hm, furcsa, hogy eljutsz a szerverválasztásig, ha még accountot sem tudtál csinálni.
Amúgy meg rakd ablakos módba és engedd át a tűzfalon. -
DaniSun #55662 Valaki mondja már meg hogy kell el inditani ezt a rohadt játékott!!!! -
lol
-
letörölni és jáccani a passziánszal... -
DaniSun #55659 Hogy vagy merre kell megcsinálni az új regisztrációt??? Addig elindul a játék amíg szervert kell választani és onnan nem tudok tovább lépni!!!! Valaki segítsen mit kell ilyenkor csinálni???
-
Engem érdekelne ez a szerver... :) gondolom itt off úgyhogy pm me plz :)