88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Cobra.
    Ha jól tudom, akkor eltűnnek a Zariche használatával begyűjtött Pk pontok. De javítson ki valaki, ha nem így van.
  • Sanca
    Megvan vkinek, vagy tud vki linket a l2-es forraskodra? Foleg a formulak miatt erdekel.
  • GamerAdams007
    332 PK pontot is szép lesz majd utánna ledolgozni ám! :)
  • Dallie
    Mondtam, hogy 100k patk simán elérhető vele ^^
  • Szekijoe
    Ez a hero úgy látszik elég gyengén tolta.
    Itt egy kép tegnap Zebedee funnolt kicsit a Zaricsivel

És még csak nem is noblesz.
  • darkmenx
    minel tobbet pkzol annal nagyobb lesz az ereje a kardnak viszont annal tobbet is veszit az "elettartamabol"
  • MeoH #55860
    Sajat buff lehet. Ezert brutal vele az OL/WC es persze a bufferek, foleg a PP.
  • Dallie
    Ez közel sem a max, azt hiszem 90 000 p.atk volt több titánnak is a karddal, nézz körül L2guru fórum screenshot részlegében.
  • Cobra.
    Na itt a kép

Mondjuk ez a full max, ami kihozható Frenzyvel (na jó nem teljesen, mert egy +5CON/-5STR tatoo van rajta)
  • Cobra.
    L2 scrollok se biztos, hogy felmennek, elvégre azok is buffok. De nem hiszem, hogy túl nagy szüksége lenne buffra a Zariche birtoklójának. C5 preview alatt volt egy kép egy Titanról Zariche-hel, hát az előző képen látható Hero Titan elbújhat mellette (vagy inkább előle ).
  • Dallie
    Nem kaphat semmilyen külső buffot, szóval maradnak a potik és az L2 scrollok.
  • GAthersw
    Akkor az a tuti, ha pl. egy WC veszi fel. OL buffok se mennek rá?
  • LineageII
    mert ha vki felveszi a zarichét és partyba van kiesik a partyból, nem léphet partyba és buffot sem kaphat
  • GAthersw
    Miért ne lehetne?
  • LineageII
    ne is említsd=) de előnybe van vmi varival szembe nem? a base adatok miatt meg duble handed weapon mastery vagy tévedek?
  • Cobra.
    Az a kár, hogy ha felveszi valaki a Zariche-et, akkor nem lehet buffolni (meg gondolom elveszti a meglévőket). Na most képzeljétek el milyen lenne a Titánt Zariche-hel, full buffban
  • xt198
    hát ha hero valor ha nem hero valor ha gumikacsa, akkoris nagyot üt :D
  • Jo3y
    ohh, nah ezt nemtudtam..kár érte mert amugy nagyon szép kis statot lehetett vele kihozni
  • Dallie
    valor nélkül volt, megkérdeztem :)
  • Szekijoe
    Azt látom hogy hero ez a titán de az a kérdés hogy ez Hero valorral ennyi vagy a Valor+++ még erre megy rá?
  • Dallie
    Nem nehéz elképzelni, mert C5-ben íjat használva alig ad bónuszt a frezny és a rage :) Jóval gyengébb patk/accu/atk speed lenne dracoval.
  • Jo3y
    uhh ésakkor ezt a statot képzeld el 1 focusos draconic bow-al
  • Dallie
    Értem. Mint mondtam, ez "nub" cuccokban, buffokban és lvl 61-en van. Csak neked, csak most, tessék egy titan statjai :)

• ErrOrHUN
    az acc a pdef az mdef az eva és a crit rate az ami megnyugtat :D
  • ZsuzS
    mostmár biztos sokkal nyugodtabb :D
  • Dallie
    Error, ez lvl 61, B-s ékszerek és armor, sa nélküli fegyó:) De azért nyugodtan nyugodj meg :D
  • ErrOrHUN
    mostmár megnyugodtam :D
  • Gordis2k
    divine 30% dark ellen
    elementel 30% tüz és 20% minden más
    unholly 30%:)
  • Sanca
    Tudja vki hogy az unholy resistance, divine protection, elemental protection mennyi +% vedelmet adnak a megfelelo nuke-ok ellen?
  • Dallie
    Prophet/bishop buffokal. Táncok, imba (78-as) buffok nem voltak rajtam, valamint a Zealot-ot is elfelejtettem benyomni :). Fegyó egy tiszta, +0 Dragon Slayer, páncél egy Bluewolf szett.

• laths
    hát nemtudom mi érdekes lehet egy bishop statjain:D de kb 1600at tudok healelni
  • GamerAdams007
    grat vmi képet statokról, dingről kapunk? :)
  • Dallie
    grat :)
  • laths
    lvl70 yuppee:)
  • agyhalál
    Küldtem privátot.
    Köszi előre is.
  • GamerAdams007
    Hát nem sokat változtattak az előző CG videóhoz képest, lényegében csak 1 ugrás helyett szaltót raktak be meg hasonlók... nemtom mi lesz ez...
  • fr0z3n
    Innet le is lehet tolteni,nekem jon vagy 0,5 KB/s el :P
  • LineageII
    éléggé izé:D lassan tölti és folyton elakad:S
  • MeoH #55828
    Uj CG video, nehany ismeros reszlettel: Road 2 L2 menu alatt Es remeljuk ez ujabb kiegeszitest jelent a jatekhoz:P
  • Szekijoe
    Tegnap a 4sep grpot összeállítottuk de nem mertünk lemenni mert mindíg eltüntek a mobok3kor a netem is elment