88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Ha jól tudom, akkor eltűnnek a Zariche használatával begyűjtött Pk pontok. De javítson ki valaki, ha nem így van. -
Sanca #55865 Megvan vkinek, vagy tud vki linket a l2-es forraskodra? Foleg a formulak miatt erdekel. -
332 PK pontot is szép lesz majd utánna ledolgozni ám! :) -
Dallie #55863 Mondtam, hogy 100k patk simán elérhető vele ^^ -
Ez a hero úgy látszik elég gyengén tolta.
Itt egy kép tegnap Zebedee funnolt kicsit a Zaricsivel
És még csak nem is noblesz. -
minel tobbet pkzol annal nagyobb lesz az ereje a kardnak viszont annal tobbet is veszit az "elettartamabol" -
Sajat buff lehet. Ezert brutal vele az OL/WC es persze a bufferek, foleg a PP. -
Dallie #55859 Ez közel sem a max, azt hiszem 90 000 p.atk volt több titánnak is a karddal, nézz körül L2guru fórum screenshot részlegében. -
Na itt a kép
Mondjuk ez a full max, ami kihozható Frenzyvel (na jó nem teljesen, mert egy +5CON/-5STR tatoo van rajta) -
L2 scrollok se biztos, hogy felmennek, elvégre azok is buffok. De nem hiszem, hogy túl nagy szüksége lenne buffra a Zariche birtoklójának. C5 preview alatt volt egy kép egy Titanról Zariche-hel, hát az előző képen látható Hero Titan elbújhat mellette (vagy inkább előle
).
-
Dallie #55856 Nem kaphat semmilyen külső buffot, szóval maradnak a potik és az L2 scrollok. -
Akkor az a tuti, ha pl. egy WC veszi fel. OL buffok se mennek rá? -
LineageII #55854 mert ha vki felveszi a zarichét és partyba van kiesik a partyból, nem léphet partyba és buffot sem kaphat -
Miért ne lehetne? -
LineageII #55852 ne is említsd=) de előnybe van vmi varival szembe nem? a base adatok miatt meg duble handed weapon mastery vagy tévedek?
-
Az a kár, hogy ha felveszi valaki a Zariche-et, akkor nem lehet buffolni (meg gondolom elveszti a meglévőket). Na most képzeljétek el milyen lenne a Titánt Zariche-hel, full buffban
-
hát ha hero valor ha nem hero valor ha gumikacsa, akkoris nagyot üt :D -
Jo3y #55849 ohh, nah ezt nemtudtam..kár érte mert amugy nagyon szép kis statot lehetett vele kihozni -
Dallie #55848 valor nélkül volt, megkérdeztem :) -
Azt látom hogy hero ez a titán de az a kérdés hogy ez Hero valorral ennyi vagy a Valor+++ még erre megy rá? -
Dallie #55846 Nem nehéz elképzelni, mert C5-ben íjat használva alig ad bónuszt a frezny és a rage :) Jóval gyengébb patk/accu/atk speed lenne dracoval. -
Jo3y #55845 uhh
ésakkor ezt a statot képzeld el 1 focusos draconic bow-al
-
Dallie #55844 Értem. Mint mondtam, ez "nub" cuccokban, buffokban és lvl 61-en van. Csak neked, csak most, tessék egy titan statjai :)
-
ErrOrHUN #55843 az acc a pdef az mdef az eva és a crit rate az ami megnyugtat :D -
mostmár biztos sokkal nyugodtabb :D -
Dallie #55841 Error, ez lvl 61, B-s ékszerek és armor, sa nélküli fegyó:) De azért nyugodtan nyugodj meg :D -
ErrOrHUN #55840 mostmár megnyugodtam :D -
divine 30% dark ellen
elementel 30% tüz és 20% minden más
unholly 30%:) -
Sanca #55838 Tudja vki hogy az unholy resistance, divine protection, elemental protection mennyi +% vedelmet adnak a megfelelo nuke-ok ellen? -
Dallie #55837 Prophet/bishop buffokal. Táncok, imba (78-as) buffok nem voltak rajtam, valamint a Zealot-ot is elfelejtettem benyomni :). Fegyó egy tiszta, +0 Dragon Slayer, páncél egy Bluewolf szett.
-
hát nemtudom mi érdekes lehet egy bishop statjain:D de kb 1600at tudok healelni
-
grat vmi képet statokról, dingről kapunk? :) -
Dallie #55834 grat :) -
lvl70 yuppee:) -
Küldtem privátot.
Köszi előre is. -
Hát nem sokat változtattak az előző CG videóhoz képest, lényegében csak 1 ugrás helyett szaltót raktak be meg hasonlók... nemtom mi lesz ez... -
fr0z3n #55830 Innet le is lehet tolteni,nekem jon vagy 0,5 KB/s el :P -
LineageII #55829 éléggé izé:D lassan tölti és folyton elakad:S -
Uj CG video, nehany ismeros reszlettel: Road 2 L2 menu alatt Es remeljuk ez ujabb kiegeszitest jelent a jatekhoz:P -
Tegnap a 4sep grpot összeállítottuk de nem mertünk lemenni mert mindíg eltüntek a mobok
3kor a netem is elment