88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• phalanx
    már van egy fasza karid, miért akarsz tovább xpzni?
    a játékot ne hagyd abba ha napi 1-2 órára belogolsz körülnézni, pvpzgetni egy kicsit meg részt veszel a clan eseményekben az több mint elég (nekem legalábbis)
  • Gordis2k
    Ne bannoltak. Egyszerűen sok. Nehezen tudok este fennleni mert sok napközben a harci helyzet:(.

És azt a kevés időt a barátaimmal partyznam de sajna ez nem jön össze.
    Tegnap este megkértem mindenkit, hogy partyzunk csináljunk valamit együt és a hmmegés hámmogás nagyon rosszul eset.

Nem fogok botból rohangálni egész nap és főleg nem fogok szólozni életem végiég.

Kicsit elszigetelem magam. Néha majd benézek hátha valami változik.
  • Sorbon
    ???? Nem ám itt hagysz minket Gordi!!!!!
  • B@lu
    mi a picsa van?
    csak NEM B..????
  • Adre
    mi történt?
  • Szekijoe
    saints/disciplines/darkomen mélye. Álltalában mindegyik elején fizikál rezisztes mobok vannak DE beljebb....
  • Szekijoe
    Lehet igazad van. De talán egy kicsit rugalmasabbnak kellene lenned
    Mivel eléggé kissebbségben van a magyarság. Én örültem, hogy Mailka és Shanway vezetésével eléggé sikerült felduzzasztani a magyar allyt és elég sokat nyuzsögtek ahhoz hogy felfigyeljenek rájuk. Amnikor bejött a C5 néhány magyar átment a Francra és a magasszintű hardcore magyarok átjöttek(aki akart) az IC-be és Spidernek átadták a lehetőséget, hogy vezesse a klánban maradt magyarokat. Azt nem tudom jól csinálja vagy rosszul De egységben egy társaságban/klánban/allyban lehet jobban fejlődni mert sokan csak így tudnak magyart találni. Másik verzió a gyors fejlődésre a 2-5 fős baráti társaság account megosztással egymást húzva fejlődik.
    Bármit választotok baráti tanácsként talán annyit mondanék hogy minimál követelmény a 70 amikor kidughatja az ember a fejét hogy esetleg beleköt valakibe (a nagyobb klánokból) a miniál cél a 75 (a subhoz szükséges bossokat segítünk megölni)utána már harár a csillagos ég. Az biztos hogy elég sokan tudják mit jelent a HUN végződés a kari név mögött.
    Nem tudom ki mit/hogyan csinált a free szervereken az idő majd dönt ki marad ki megy.
  • GAthersw
    Saints... Botparty?
  • Gordis2k
    viszlát
  • Adre
    Kellene egy kis help XPzésbe."Kinőtük" martyrt és nem tudjuk hova tovább.(72aw/72bd/72bishop/69se) Vki vmi ötlet?
  • darkmenx
    utalom -> utal :P
  • darkmenx
    ez se neki jo, hanem a klannak... ha meg utalom par tagot a klanba nyilvan nem fogja segiteni azt...
  • Szekijoe
    Hm pedig érdemes lenne belépni az RS académiába.
    C5 óta van clán reputáció point rendszer. Az akadémiában nevelkedő karakter repu pontot hoz a clánnak de amikor megcsinálja a 2 kasztváltót automatikusan kilökődik az académiából és beléphet bármeik klánba. A repu pontból pl a klánvezér nagyobb mdef passív skillt tud venni a klánnak. De ehhez iszonyat sok pont kell.
  • mAilkaEVO3
    yuup megnem mondom miért de 3 milla körül van a full de a knóvlédzs is ennyi :DD
  • Gumbo
    megfelelő user.ini
  • Endaer
    Mi tagadas, mielott letrehoztam volna az accomat a PlayNC-n, Cuccoska baratom mar mondogatta, legyek Rising Sun-os, de egyreszt nem ismerek szinte senkit onnan, akit meg igen, nos... oket pedig cseppet sem kedvelem (sorry, de minek mondjak mas indokot ha egyszer igy van ). 4en kezdtunk jatszani, csinaltunk egy sajat klant - feltehetoen feleslegesen, tudom... :) Mindenesetre koszonom a meghivast.
  • Gordis2k
    Ez egy noblees kepeség Far Vision skill:):):)
  • Sorbon
    Lvl 37 es nem vagy meg RS-ban???? Ha van kedved csatlakozni PM játékban SpiderHUN-nak!
  • Sorbon
    100k mert vettem tole 1500 Dbsps-t is igy szolt a megallapodas:)
  • Endaer
    Tiszteletem... :$ most mar 2. hete jatszok off Sieghardton, par emberrel mar talalkoztam is; ha esetleg koszongetek nagy lelkesen, hogy vegre magyarul beszelhetek a jatekban, legyszi ne rohogjetek ki! :) jo jatekot,

End'
  • ErrOrHUN
    100k egy ilyen kraftért? :D:D:D
  • Sorbon
    Tudom nem nagy szám, de első sikeres craftom offon. És nem mellesleg 2M-et hoz a konyhára...
    [IMG][/IMG]
  • pharao
    Sajna magyar oldalakon is angolul vannak leírva. Ha konkrét skillekről lenne kérdésed, akkor PM-ben fordulj hozzám...
    A többieknek meg
  • Sámán
    Köszi
  • Sámán
    Régebben szumó last hit miatt nem tudott krisót húzni -ha a petje ütött akkor az nem számított az ő ütésének
    Most vagy nagyon jól kell időzíteni a töltést vagy le kell állítani a petet az uts ütése előtt
    He-al az a gáz hogy egy töltés elég lassú és elég közel kell menni a mobhoz, doom knight meg pl elég jól stunnol -szerintem
  • Kori
    nem tudtok egy oldalt ahol a skillek jelentése levan írva magyar nyelven

sajna angol tudásom elég gyatra, fordítgatni meg nehéz
  • ZsuzS
    gratu :)
  • ErrOrHUN
    anno nekem azt mondták, hogy HE-vel lehetetlen krisót húzni. 4-5 óra krisózással produkáltam 2-t általában :D
  • Sámán
    Próbálj meg summonerrel krisózni és meglátod mekkora öröm lesz egy 10es
  • ErrOrHUN
    kérdezd meg Tovandát ki a kedvenc kristályhúzója :D
  • Sámán
    Még 1 kis apróság
  • ErrOrHUN
    muszáj ;)
  • fr0z3n
    shan te hogy tudsz ilyen tavolra zoomolni? vagy csak en latom hogy messze van a kamera a foldtol?
  • Sámán
    Ha már úgyis mindenki kraftolgat...

Azért az igazsághoz hozzá tartozik hogy betört 2 nm cipő, 2 nm pajzs, egy mj earring, és sikerült még egy dc shield meg egy mj ring -az egyenleg így kb nulla -de azért 24 óra alatt rendesen beforgattuk a vagyonunkat
  • Dallie
    Jah, a destrot már számolgattam ezen az oldalon, elég durvának tűnt:P
  • B@lu
    lol jacc el 1 810 as sh val ful lbuffban:)
    vagy 80 destroyer
  • Cobra.
    Csak szólok, hogy elég bugos ez az L2calc, szóval ne vegyétek túl komoylan az értékeket. Mindjárt első nézéskor találtam egy olyat, hogy nem lehet beállítani a weapon mastery szintjét, meg a Demon setre +1WIT-et ad, nem -1-et.
  • FragStaR
    Na itt mindenki kiélheti végre magát : l2calc
  • GamerAdams007
    :)
  • Nethyrrea
    erre szokták aztmondani hogy : you got WTFPWNED!

xDD