88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Megint enyém az összes kiskari 
-
najó #56105 nekunk is az volt baromi sokat er 

na viszlat go gothic:) -
ErrOrHUN #56104 screenshot vagy meg sem történt :D -
Háááá mivan itt kéremszépen tegnap óta semmi comment?
Akkor mjad én!Dc-Gaiters Full dropp yea!!!!

-
Mindenkinek köszönöm az ant queenes történeteket. Amint játék özelben leszek kipróbáljuk. -
Tárgytalan, Cuccoska közbenjárásával, és Tovanda memóriájával sikerült a küldi, már nálam a mark. Köszönöm! :$
-
Szép napot!
Sikerült elakadnom a Judgement of Searcher küldetés legvégén (lvl39es quest a második kaszthoz); tud valaki segiteni, hol lehet az a bizonyos fa, amit a térkép ugyan jelöl, csak épp ott nem találok semmit... :) Eddig kb. 8 oldalon néztem utána a leírásnak, na meg persze az NPC szövegét is figyeltem...
"9. If you read what Alankel says, he'll tell you to go to the place on the your in-game map that has a red flag marked and come back with gold. If you go to that place on the map [Look at the picture but it is sort of between Dion and Floran.] you will find a tree. However, if you click on the tree, a window where you can click an option cmoes up. If you click on it, a wooden chest and a rusted key come out. If you open the box with the key, you will get 20 gold bars/nuggets. Take this gold back to Alankel."
A térkép piros zászlót nem mutat, csak azt a sárga kis tűt, aminek a környékét már 4. órája folyamatosan felderítem... Az, hogy Alankel jelenleg Alex néven található meg, csak slusszpoén, de azt kiderítettem magamtól.^^ Aki megcsinálta már ezt a küldit, és még emlékszik rá, hogy volt ez a része, kérem, segítsen ki...
Köszönöm.
-
Baium=Gonosz
Angyalok=Jó
Az angyalok a menyből szálnak alá arra a hírre, hogy egy bolond halandó felélesztette baiumot(tehát tévedes azt hinni baium barátai).
Az angyalok küldetése elpusztítani Baiumot és azt aki kiakarja szabaditani.
Sztori vége.:):) Úgyhogy egy tévhit, hogy az angyalok baiumot segitik csak sajna npc nem sebez npct így nekünk kell elvégezni a piszkos munkát miközben baium és a hurkalé angyalok is minket csapnak.... -
Hihi ma meglátogattuk TRIGORRE-val az egyik nagyurat:DDD egy kis premier Plan kép róla :D :D
ui: még jó hogy UDben voltam :D majdnem túl éltem^^

volt időm SHotolhatni de ez komoly hogy az angyalok ütik Baiumot ő meg vissza is ut? vagy csak túl nagy maflást kaptam:D:D replay is van :D
-
Sanca #56097 Ugy hallottam hogy a 2. az vmelyik RB-bol, 3.-at meg antharas meg valakas dobja. 4. meg 450.000 nobless passba kerul, ami igencsak durva:D -
A másodikat raidbosból a harmadikat meg kraftból szerzed kb enyi. -
Arra király hogy ha valahol nagy party (katakomba legmélye, toi teteje stb) vagy pk készül ne kelljen 1-2 hiányzó emberkének gyalog odamázni, vagy az egész partynak kijönni miatta 
De több embernél gyorsabb ha kimegy a party
-
Új summoner skill: venni kell egy summon krisót gocerybe, aztán ha oda akarsz menni ahol egy summoner éppen van akkor hivasd meg vele magad partyba és a summoner maga mellé tud idézni. Summoner akármilyen messziről ki tudja jelölni a partytagokat 
Nem rossz, bár egy egész party elhordása igencsak sok idő, mert a skill marha lassan jön vissza. De az idézés csak akkor látszik ha közvetlenül az illető mellett állsz -bár ennek ugye nem sok értelme van -akit el akarsz rángatni annak kb olyan effekt jön mintha soe-zna. Ha messze van akit a sumo megidéz akkor csak annyi látszik hogy egyszercsak megjelenik az illető ott ahol a sumo látszólag csak ácsorog
Természetesen akit el akarsz rángatni annak előbb bele kell egyeznie -mégiscsak majdnem 50k egy ilyen sumo krisó...
-
annyit lehet eddig tudni, hogy az elsőt a black marketes mammonál lehet venni a leguccsót meg a nobless adja -
Sanca #56092 Tudja mar vki hogy hol lehet felvenni/megszerezni/megcsinalni ezeket a +buffslotos dolgokat? -
tudod, we hét frí szervörz -
Jungle #56090 voltam ott én is, lehet pont az az 50 emberes eset volt, amit Szeki írt. valahogy egészen magasra felhozták ant queent, magas varik kapkodták a silencet/parat a picik meg a néhány elszabaduló guardtól nagyon gyorsan feküdt. azt nem tudom akkor hogyan sikerült, mert mikor látták a dropszedési szándékomat az egyik bd orvul lepkzott hiába futottam
-
de ne sorold :D kösz -
pl az is meg bab meg mysticworld meg még sorolhatnám
-
Azt irtak masik forumon hogy valami foszerver vagy mi ahova a serverek csatlakoznak az behalt es igy nemlehet egyik szerverre se belepni vagy mi -
Nekem most ugyanez a gondom, C4FPTS-re (free pts :) ) mennék. Bejön az indítási kiskép és semmi nem történik utána. -
nemtom offon hogymegy de mi megoltuk ant queent 44es varikkal!
annyi volt a taktika hogy kell elemental summoner aki a segitoket szedi le, necro ill sh. summoner leszedi a segitoket aztan kinyirni az ant larvat akor nem respawnolnak a segitok akik toltik a queent aztan kill queen. jo meghaltunk egy joparszor de megoltuk! :D -
Pl nf?
-
jah ez egyébként nevetséges, mert pl a free szervereken meg Gameguard hibát jelez ki... érdekes :P -
nubyy #56082 Meg holmi MM patchet is felraknak...
-
ErrOrHUN #56081 áll a server karbantartás van -
Lenne egy oltári nagy problémám. Nem akar elindulni a Lineage(tegnap pedig még müködött), bejön az indítási képernyő aztán már nem csinál semmit.
PLZ segítsenek
ui: újra telepítést már próbáltam -
nem a kezemmel lol a kémemmel): -
Fenn van a kezemmel megneztem nem egyszer amugy meg egy szer vegigneztem ahogy egy kb 50fős csapat kuka.... szét csapta oket az összes nagy kari silence meg ancor:) ideges voltam mert a kemem multkor meghalt pedig egy halom jo cuc volt a foldon:) de azért lassan felkapkodtak:)
-
srácok ha elindul a server és hazaérek kell amjd nekem egy summoner,h kipróbáljam az új patchet:) -
C4 ben 2darab 70+os nuker grp és egy 40+os nuker grp kellett az Ant queen megöléséhez.
C5ben én 1 próbálkozásról hallottam ott 50 karakterrel nem sikerült. Habár valameik TH leszaladhatna Ant nestbe megnézni ott van e a queen ha igen akkor C5ben még tuti senki nem ölte meg a Sieghardon.(ha nincs akkor farmolás alatt van csak meg kell nézni hogyan csinálják) -
Ant queen el kapcsolatban lenne egy kérdésem. A fórumot átolvastam taktikákat keresve. Az lenne a kérdés melyik müködik?
Ami eddig szimpatikus volt az egy külön linken található, és azt részletezi, hogy a queent el kell távolítani a helyéről a bejárat közelébe. Ez müködik?
Köszi elölre is. -
Peldaul?:) -
Szeki', nem a közös játéktól, meg a rendes emberektől akarunk elzárkózni a 3 klántársammal, hanem egyrészt nem akarok érintkezni egyesekkel, másrészt amiben egy RS léptékű klán nekünk tudna segíteni, azt más ismerősök (pl. Cuccoska) segítségével már megkaptuk. 2 hete kezdtunk játszani de már 40esek vagyunk; nem verhetetlen, de szerintem egész tempós kezdés. DMXnek abban igaza van, hogy csak azért nem kell RS tagnak lennünk, hogy az RSnek jó legyen; de itt nem az előny-szerzésről van szó, hanem arról, hogy nem tartom lehetőségnek, hogy olyan logót hordjak, amit azok is, akiket nem is bírok elviselni. Igy nincs ilyen bajunk és kész - ettől még minden más RS tag felé nyitottak vagyunk, minden értelemben... :) -
Örülök, hogy pont ott lehettem, gratula! :) -
fr0z3n #56071 LOL! Nem gondoltam volna hogy sikerul 

-
LineageII #56070 ja:D (bocs hogy beleszóltam:S
)
-
Szerintem veled csak az a gond, hogy nem tudod mikor kell aludni menni. Ha tudod hogy lesz valami akkor el kell menni előtte 6órával aludni és nem lesz gáz. De csak annyit szabad játszani amennyi jól esik ha nagyon fáradt az ember akkor meg kell mondani hogy elmész aludni és kész. -
ErrOrHUN #56068 miért akarsz xpzni? :D -
....majd adok tanácsot mit kell csinálni solozás közben....én tudom