88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• LineageII
    dejó neked:D
  • Gordis2k
    Jöhet a link.
  • B@lu
    van valami biztato hir?
  • Sámán
    Sajnos csak békák...
  • Jo3y
    Siker..noh szerintem érdekesek lesznek és itt mutatkozik az is hogy tényleg erösebb gépekre lesz szükség xD
    Jah és van 1 videó is amit a fejlesztök készitettek. Új petektől kezdve az új enchant effectekig minden bennevan.De azt szerintem sokan láttátok már :)
    Ha nem szoljatok és kitüzök 1 linket.
  • Jo3y
    És ahogy igértem a képek ^^

Remélem összejön xD
  • GamerAdams007
    Igen, csak hozzáadod a serialt, meg a GC kódot és beléphetsz és folytathatod.
  • Akhi
    Itt
  • Rousty
    Cs
    Valaki tudna helpelni elfelejtetem hol lehet accountot csinálni és adig nem tok gamelni
  • haakarod
    Vagyis azt szeretném kérdezni tömören,h.ezt a trial accot,és az ezen lévö karimat folytathatomtovább,ha majd megjön a játék,és a gamecard?
  • Gordis2k
    LOL az ényém a Road Café pécsen a kereskedőkháza előti téren:)

Mailka, blackmanta, detto és én is pécsiek vagyunk):
  • haakarod
    Mégvalami!Csináltam 1 playaccot,ugyanaz games accot,a trial kulcsal,az a kérdésem,h a játékot,meg gamecardot jövö héten veszek,de evvel a trialos acctal folytathatom majd a játékot,nemkell ujbol kezdenem a karimat?Remélem értelmesen leirtam
  • PhoenixKnight
    Képet nem lövök be de elmesélem : Giran az tele van árusokkal de dion már az nem annyira ( 1 jobb priv serveren: paradise,voltak ennyien giranban+ dionban 3k online emberrel)
  • haakarod
    Srácok!Aki Franzon jáccik,belöne 1 képet dion,és giran piacrol?Megöszönném!
  • Gumbo
    melyik kávézó? (csak mert pécsi vok :))
  • Gordis2k
    63 ember:)

én 30k ért az 1 év alatt.

de elárulom több mint az egy negyedét 4 ember vette:)

A többi titok:)
    pontosan 11 hónapja intézem az adénát beszerzési áron:)
    Mikor keztem 450ft/milla volt most 105ft/milla

Válalkozó vagyok informatikával foglalkoztam(zom) évekig most van egy kávézóm pécs belvérosában . És műanyag nyílászárók gyártásával eladásával is tevékenykedek nem kicsit:)
  • Sámán
    Azért ha belegondoltok hányan vettek és mennyiért... simán összejön...
  • LineageII
    Gordi te mit dolgozol? :D
  • Dallie
    Tudom, de még úgyis sok :)
  • najó
    lol,jovan mivel o most bizta amerikat hivja elarulom,hogy nem csak maganak vett abbol a 4ből...:D
  • GamerAdams007
    Jézus g*ci te télleg képes voltál 4 milla HUF-ot költeni egy játékra? Ha ennyid van oszd má meg velem is!!
  • Sámán
    NEM!
  • Dallie
    4 millió ungarische forintova? Az szép :)
  • Gordis2k
    Vajon mit szolna NCsux ha tudna közel 4millióért vettem eddig adenát:) azok a farmerek érdekes modon még mindig dolgoznak...
  • Gordis2k
    NEM:):P
  • PhoenixKnight
    Tudsz/tudtok vmi olyan helyet ami megbizható? mert gondolom ugy müködik a dolog hogy fizetsz és megkapod a pénzt .... Nem akarom emgszivni hogy nemad semmit
  • Sámán
  • Sámán
    Azt hogy megveszed arról nc-soft (elvileg) nem tud, az meg hogy valaki odaad neked 100milla adenát az nem tilos
  • Gordis2k
    Lotetek már ki +4 soul bowból +3as acumenes top mage fegyot?? az a nem mindegy:)
  • PhoenixKnight
    Téll ha adenat veszek és már megkaptam mondjuk 1 honapja utána még kibannolhatnak? (megtalálják a srácot aki adenat adott )
    meg adenat venni mennyire kockázatos? mert lehet hogy veszek bár franzona legdrágább . Az adena vásárlás még valódi pénzben is emgéri : kevesebbet kell szarakodnod alacsonyabb szintü szörnyekkel
  • Gordis2k
    Na akkor ez exploit??? Offon két fegyó a kezemben.

• BaalKain
    Én teonon azt sem tudtam, hogy létezik a walker. 66-os voltam full A-ban egy +7es soes-el és 150m adenával.
    Annyi volt a titkom, hogy kail coinokat farmoltam látástól vakulásig
    Aztán Gordi bevezetett a séta világába mikor átjöttem siegh-ra. Áthoztam 400 misi adenát és éltem mint hal a vízben. Itt is csak a buffert sétáltattam és mivel megint necrot csináltam 1 lövés volt minden curse death linkkel (ez mobonként kb 1500-2000 adena bevétel). Ezzel magamra szedtem még 200 misit kb.
    Na aztán 71es szinten elkezdtem sétálni, cursed bone stb. Az már költségesebb, de egylőre van rá keret.
  • BEAST #56836
    ezert a jatekert fizetni kell?
  • PhoenixKnight
    1ébként csak Sieghardton bannoltak? mert franzon senki nem tud ienről hogy botokat bannoltak volna... Franzon még az adminok is jóarcok.
    Elég nehéz önerőből bármit is csinálni l2be(én nem botozok): 280k adenam van 28 as szinten clan oath armor + falchion ... 1etlen jo dolog ami történt velem az az hogy tegnap kiesett 1 Long Spear ami számomra elég sokat ér
  • BaalKain
    Fura hogy a bow-lófej dual miatt nem húzták rád hogy exploitolsz :)
  • Gordis2k
    76/67 voltam mikor a raidelesek miat feltettem az igt. Enyit arról menyit kockul ki:). De amig én ezt elértem minden eleségem 76/76/76 lett igy lépnem kellet. Ncsop bekaphatja 5000 botfarmer és minket bannol képmutató férgek.
  • Anahita
    csináltam egy free trialos karit, gondoltam körbenézek vele.
    a törpfaluban kapásból 4-5 kiolvashatatlan nevü törp rohangált épp a szintjüket verették vissza a guarddal.
  • BaalKain
    Az 1.1%
  • dadas9999
    nincs szándékomban kételkedni Sirch-ben, csak nehéz elhinni.
    a girani vizek mellett nem láttam mást mint a ragnarock klán 4-5 tagját pecázni napi 24 órában. az NF gm-jei...hehe, bezzeg a saját szerverükön... :)
    valószínű hogy Sirch kilóg a sorból csak rossz társaságba került
  • Dallie
    Amúgy egy pár millás kezdőtőkévét a kezdetektől jól forgatva bizony egyre többed lesz. Én csak a saját példánkból tudok kiindulni, pár millával hova jutottunk el. Ha valaki vállalja, hogy x hét múlva visszaadja, szerintem nagy karik adnának annyit amenyi kell a piacoláshoz. Kivéve, ha az illetőt abszolút nem érdekli más, csak a ZOMG két hét alatt 60-as vagyok, akkor tökmindegy miből indul, akkor is azt fogja mondani, hogy nem lehet elérni semmit donate és botozás nélkül.