88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• KABALL
    Halod Beast te nagy cimborálya vagy a zsírgombóc PvP bajnok DGP(Dagatt geci paraszt),jaj köhöm,elnézést a nyelvbotlásért.Tehát te "dmx" cimborálya vagy?
    Ti nagy FREE server betyárok vagytok ám!Szinte már felnézekrád,de sajnos tisztában vagyopk azzal hogy minket bunko OFFicialos playereket szarbase néztek.Hiszen a tudásunk,az béka segge alatt van,arról ne is beszélyünk milyen hülye az összes 70+-os subbos kari tulajdonosa....
    Hova gondolunk mi bunkók!!!
    Szerintem inkább amit csokira költötök azt,tegyétek fére a PlayBoy-ra,mert mint tugyuk sajnos nem minden eggyes FREE SERVEREN van az patch hogy a női karaktereken nincsen ruha,ergo sajnos nincs mire vernetek a faszotokat. lásd:Dallie valamivel ezelötti írásában!
    Csak a te kedvedért hagytam benne helyesírási hibákat hogy amint sikerölt felapoznod,a szótárt illetve a magyarértelmező kéziszótárak valamelyikét,tudd verni a melledet hogy milyen kibaszottul okos degenerált génkezelt kis köcsög vagy.
    NA
  • Sanca
    Udv. En pl teonon jatszom.
  • BEAST #57026
    najo , mar csak te hianyoztal ratyi =DD ... hogysmint? :D
  • Pukkka
    Popcornt jobbra, vagy balra találni? =D

ui.: Hova lett pyros? oO
  • BEAST #57024
    igazad van =) ... nos azt hiszem mara sok lesz a forumozasbol , es mielott osszerugnam megint valakivel a port csendben elvonulok aludni , jo ejszakat mindenkinek =D
  • Dallie
    Majd holnap más stílusban alkotok (szakmai ártalom, meg hangulatember vagyok nemkicsit - ennyit a mosakodásról:)), ma ritka szar napom volt, betudom ennek a cinikus hangvételt. Amúgy nem te verted ki a biztosítékot - bár azt hiszem ezt te is tudod - hanem azon emberek sokadszori nemtudomka megnyilvánulása, akik a free szerveren szerzett tapasztalataik alapján félvállról ideköpik, hogy márpedig offon többezer a minimum 70 felett, ha ennél kevesebbed van, menj el bolgárkertésznek, mert ott legalább a szabad levegőn vagy. Mivel kaptam egy bocsánatkérést, úgy fair, ha én is kérek egyet, főleg mert egy játék miatt nem fogok állóháborút kezdeni senkivel (a villám nem jöhet számításba, akkor nem lenne belőle soksok felesleges hozzászólás:))
  • BEAST #57022
    senki sem akar semmit sem felreerteni , foleg nem szandekosan , a "laza kapcsolasu peldad" ezek szerint pedig nem tukrozi a mondanivalodat , hisz tobbszori atolvasas utan is ugyanaz az ertelme a mondatnak , de ezt tudjuk be a esti idonek , ha tenyleg nem ugy ertetted ahogy irtad akkor bocsanatot kerek, amugy meg a magaslo meg mindig nem all jol :p
  • Dallie
    Leesett végre (többszöri elolvasás után)! Ne légy már hülye, Szörny komám! Csak nem gondolod, hogy a WoW-ra értettem a pvp countot? Az csak egy laza kapcsolású példa volt, főleg a kockázatmentes halálra vonatkozóan. A pvp count meg az e-peen természetesen a free L2-re vonatkozott. Ejnye-bejnye, muszály megdorgálnom magam, így este 11 felé majdnem sikerült megvezetned a saját irományommal:) Eszembe sem jutott, hogy valaki szándékosan félre akarja majd érteni.
  • BEAST #57020
    sajnos nem talalt , a 16-ot egy ideje mar elhagytam , de ha te es a "logikad" ennyire vagytok kepesek akkor tenyleg felesleges errol vitatkozni , foleg hogy mint tudjuk ehez neked is kene tudnod valamit a temarol
  • Dallie
    Leesett végre (többszöri elolvasás után)! Ne légy már hülye, Szörny komám! Csak nem gondolod, hogy a WoW-ra értettem a pvp countot? Az csak egy laza kapcsolású példa volt, főleg a kockázatmentes halálra vonatkozóan. A pvp count meg az e-peen természetesen a free L2-re vonatkozott. Ejnye-bejnye, muszály megdorgálnom magam, így este 11 felé majdnem sikerült megvezetned a saját irományommal:)
  • Dallie
    Így van, nem ismerem a többi MMO-t, a WoW-ot is csak sajtó US closed béta idején kezdtem és 1 hónapja adtam el az accomat. A htxbai (csak tudnám mi a fene az a htx) alapján úgy 14 éves lehetsz súlyadóval együtt, ha az ÁFA-t is hozzácsapom, akkor megkapod a 16-os karikát, bár rezeg a léc. És (pedig a tanárom mindig mondta, hogy éssel ne kezdjek mondatot!) fiatalkorúakkal nem szokásom vitába bonyolódni (pedig ez már éppen kezdett érdekelni, de az imént rájöttem, hogy mégsem).

Egy méltán híres Cartman idézettel zárnám a mai estimesét, úgy tanulságképpen. "Aztakurva!"
  • BEAST #57017
    ezt nem is vitattam , abban teljesen igaza van hogy latszolag ingy3nnek fogalma sincs mirol beszel , nekem csak az nem tetszett hogy a vegere odabigyesztett egy olyan legbolkapott dolgot ami szoges ellentetben all az addigi mondanivalojaval , de ez tenyleg off , sry
  • Anahita
    talán az idézett mondatodra gondol Beast, a vita, amihez nem értessz.:O

pedig szerintem jól fogalmazta meg Dallie.
    maga a vita feltételezi, hogy olyan dolgokról kell egymás meggyőzni amihez mindkét félnek van ismeretanyaga.
    no ez ingy3nfr3g részéről nem áll fent, mert ő nem játszott még sosem offon, tehát felesleges olyan dolgoról vitázni, amihez az egyik félnek nincs ismeretanyaga.
    na ez elkalandozott téma volt, sorry. nem szorosan az L2-höz tartozik :P
  • BEAST #57015
    igen , teljesen ... de foleg mokas hogy a szovegerteseddel is gondok vannak ... de egy apro segitseg , ha olvastal volna tudnad hogy hogy nem a pvp/arena reszehez szoltam hozza hisz lentebb mar reagaltam arra , de mivel gondolom hatalmas tapasztalatra tettel szert mas mmokban L2 elott biztosan tudod hogyan mennek a dolgok pl a wowban

az elobb kiemelt erv okan nem szandekozom belemenni ilyen bugyuta vitakba , htxbai

ui. nem all jol ez a magaslorol stilus :>
  • Dallie
    oh, még valami, meg kell követnem magam, hiszen azt írtam, ehhez nem szólok hozzá többet, aztán mégiscsak. Egye fene.
  • Dallie
    Miről nincs fogalmam? Ha a free szerverekre gondolsz, de van. Ha a pvp-re és az arénára, meg az ezek közti különbségre, arról is van. Kiábrándító, igaz?
  • BEAST #57012
    a post eleje meg talan logikus es ertelmes ... de csoppet rohejes a vita fogalma utan...

"Bár a vita fogalma sem illik ide, mert az mindkét fél részéről logikus és értelmes gondolkodást feltételez, bizonyos minimális tudásanyag megléte mellett"

... valami olyasmivel dobalozni amirol ezekszerint neki sincs fogalma, vegulis semmi gond , most dobalozhatnek olyan dolgokkal mint a szalka vagy a gerenda esete , de minek ... ezek utan logikus gondolkodast nem varhatok
  • Gordis2k
    Huh ez apák egy kivételesen kurtulált logikus és értelmes válasz volt. Köszönet érte:)

És 100% ban egyetértek.
  • BEAST #57010
    neked is grat a sok eszhez :D
  • BEAST #57009
    rofl , te biztos L2vel jatszol? vagy nagyon nem tudod mi a kulonbseg az arena es a pvp count kozott :D:D
  • KABALL
    Akkor nyomasd tovább free aztán írogás,még olyan fórumokra ahol mindenki OFF-os serveren jáccik te nyomos!
    Birka nimród ditrót gnóm szutyók manó!^^
  • Dallie
    Hagyd, nem érti, csak ahhoz van épp elég agysejtje, hogy a free, az ingyen, a könnyen, a kockázatmentesen, a következmények nélkül, a gyorsan, a pvp és a walker szavak valahogy megférjenek a levegő mellett.

De nincs is ezzel baj, ahogy mAilka aláírásában is megtaláljátok, az idióták meg a vita, ugye... Bár a vita fogalma sem illik ide, mert az mindkét fél részéről logikus és értelmes gondolkodást feltételez, bizonyos minimális tudásanyag megléte mellett.

ps.: hivatalos kérés az official fórum moderátora felé: ha megkérhetlek, a hivatalos szerveren nem jártas (azaz ingyen szervereken próbálkozó) emberek hozzászólásait, ha nem is mindet, de moderáld a fórum fejlécében található tétel szerint:
    A nem fizetős (free) szerverekkel kapcsolatban a free fórumon keres információt. A topik olvasói nem tudnak semmit a free szerverekről ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

ps2.: részemről ez volt az első és utolsó hozzászólás ezzel kapcsolatban, további jó szórakozást a kockázatok és következmények nélküli kis világodban - tudom javasolni a World of Warcraft c. MMORPG-t, amit a Blizzard alapvetően így tervezett meg, így még csak ingyenes szerverre sem kell menned, hogy bünti nélkül pvp-zhess, és dicsekedj az e-péniszed méretével, aminek a mértékegysége a pvp pont, és kétezer alatt a csajok inkább elugranak mű e-peenért a sarki dildó shopba.
  • dadas9999
    freen én is pvp-zek bárkivel, még a fába is belekötök.
    majd játszál offon és rájössz, hogy ez más világ
  • ingy3nfr3g
    srena azért jo mert nem pk lessz belöle de a mass pvp bossolással a legjobb :)
  • ingy3nfr3g
    hát mi haverokkal szoktuk a mass pvp-t tolni nemérdekel ha az ellen 4* annyi ugyanolyan szintü kari szerintem a legjobb dolog az l2-ben a pvp :)
    jó okés lehet nemmindenki gondolja így de én a pvp-ért jáccom ennyi
  • dadas9999
    milyen aréna nap? aréna pvp nem számít.
    párezer? ne akaszz ki :)
    kicsit nagyobb munka van a karidban mint freen és jobban odafigyelsz rá, mint felelőtlenül belekötni mindenkibe.
    akkor esetleg ha folyamatosan védik a seggedet a klántársak.
    de sajnaos ide is begyűrűzött a magyar mentalitás. vannak bizonyos klikkek akik együtt járnak kelnek xp-znek, a többek le vannak nagyívben.
    fullbuff nélkül pedig egymagad a nagyvilágban ne legénykedj, mert levernek mire levegőt veszel. utána meg sirhastz a tobbieknek, hogy segítsenek bosszút állni, csak akkor lapít a nagytöbbség.
  • Gordis2k
    Ezekszerint te sem nagyon érted mi az mikornem ölhetsz? Egy untaged vagy 1 nulla felelőségű karival simán öldöshetsz. De a legnagyobb pvp királyok offon 80 as szinten is 1-2 ezerel büszkélkednek érdekes nem?
  • ladylilien
    és mivan ha szándékosan nemakar többet 56 pvp pontnál?
  • ingy3nfr3g
    azé 56 pvp még freen is kevés :P
    jobb arena napon én freen 100 pvp-t gyüjtök be...
    offon vagy pár ezer pvp az alap egy 70+os karinak
  • Gordis2k
    Te arc mester van neket bármi fikarcnyi fogalmad is arról mi az a politika? Tudod te hány honapig nem tehetünk semmit mert kötöt a kicsik védelme. Na nagyfejű osszad neked mennyi pvpd van lvl 77en offon?
    Gyere a 77 es kariddal megmutatod menyi pvpd van aztán meg megmutatod, hogyan kell pvpzni it várlak officiálon arénában éjfélkor. De ha akarod johetsz a subodon is akkor én is azzal jövök jó?

• darkmenx
    ilyen "admirer of vacxe" lofaszoktol mar akkor is sirtam mikor meglattam a szerveren nemhogy meg itt megprobalsz oltani AHHAHA

nah gogo tovabb forum-warriorok legalabb a post count legyen nagyobb mint a pvp :D

lol @ 56 pvp / lvl77
  • ooorrrsss
    Engem replay érdekelne!!! akinek van vmi jooo raid vagy pvp repje az megoszthatna velem
  • ingy3nfr3g
    hogyne lenne jó
    érdekel minden jó kép
  • ladylilien
    sziasztok!
    továbbra is van 1 eladó L2 accom jelképes összegért vihető. Szép díszdobozban van 30 nap ajándék játékkal :D(szóval még nincs elindítva) érdeklődni PM-ben vagy msn:[email protected]
  • LineageII
    ha kijön a c6 lehet én is megyek offra
  • Endaer
    Ejnye már, Kaball! Te kiröhögsz egy fogyatékost? Nem illik, hisz' nem tehet róla, te is tudod jól...!
  • ooorrrsss
  • phalanx
    régiek is jók? újakkal már sajnos nemigen tudok szolgálni
  • KABALL
    A dagatt gecit?
  • BEAST #56989
    mennyi sok gonosz ember ... miert bantjatok szegeny szegeny dmx-et?