88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• PhoenixKnight
    piac/farmer különbségek miatt már megvan az a grade ?? Míg a free serveren már 5. szinttől használsz soulshotot és a szörny fedezi is ezt a pénzt addig officialon 32 es szinten se tudok több pénzt szerezni ha használok ss t... piac/farmer különbségek miatt már megvan az a grade 61esen ?? Gyere el Franzra és nézd emg a piacot: 200adenáért veszik be az animal skint és az EWC t jo esetbe 500kert alig van A grades srác a szerveren pedig ha jól tudom akkor már van subclassos srác is és az emebrek nagy része már elérte a 65 t ....
  • Pukkka
    Meg az a masik tobb ezer akit nem =D
  • Dallie
    Biza elég a walker, ezt megerősíthetik azok is, akiket 1 hete bannoltak:)
  • Pukkka
    A piac/farmer különbségek miatt, míg te 61-en mar A grade- ben rohangálsz, low rates free servereken, jó ha megvan a B graded. Szal ez sem így van. És az 1x rathez sem kell tökösség. Ahhoz elég a walker..
  • Dallie
    Jah, nem a pénz tartja vissza, hanem az, hogy nem tud 3 nap alatt 80/80/80 lenni, és meg kell dolgoznia a cuccaiért (márha nem vesz 500 milla adénát). Az 1x ratehez kell a tökösség, nem a tejeléshez.

ui: látom beragadt a billentyűzeteden a T, az A, a R és a D betű :)
  • PhoenixKnight
    Ez a PvP pontos dolog azért hülyeség mert 1 Tank vagy 1 buffernek hogy a francba lenne sok pvp pontja???? Nem aza dolga hogy az embereket ölje hanem hogy mentse a csapattársakat ami ugyanolyan fontos. (Ha jól tudom mass pvpbe is csak azok kapnak pontot akik megölik az embert)Pl ott van a temple knight : hogy a francba szerezzen pvp pontot? vagy a paladin : odaadja az összes HPját a partytagoknak, vagy a Bishop healel és nem támad
    Oké a Dark Avanger az 1 más téma tankoknál de azzal is 20 év alatt ölsz meg valakit
    De ez az egész megfog változni a C6 duel rendzserrel...
  • B@lu
    Nagyon elfajult a tema
    a topic fejlece szerint ez az offosok foruma, nyugodtan szet lehet itt nezni, de kurvara nem kell it tsavazni se oda se vissza mert kibaszottul nem erdekel hogy mi megy a freen meg ki a kemenyebb a frees vagy az offos...

ez itt offos forum tehat ha nem teccik valami akkor kuss az anyadba es takarodj es vissza se gyere ..ennyi...EZT VEGYE MAGARA AKI AKARJA
  • Pukkka
    Milyen szabályokról beszélsz ?
    Attól vagy tökös meg baszakodsz a Destroddal 2 éven keresztül és van 200k pve pontod? Hagyjuk mar.. TARD.
    Ki ezt szereti, ki azt. Egy fikarcnyival sem vagy több azért mert te offon játszol. A legtöbb embert nem az tartja vissza off- tól hogy kifizesse azt a szánalmas 3k-t....
  • Dallie
    Így van, ezek szerint a második opciót válaszottad, ami így hangzott:
    -nem vagy elég tökös gyerek ahhoz, hogy az eredeti szabályok szerint játssz

De legalább vállalod, ez becsülendő.
  • Anahita
    Illu, te nem galacticáztál valamikor? csak a phalanx név miatt kérdem
  • phalanx
  • homeless
    Ha ezt nekem írtad, akkor bocs, de nincs ahoz lelkierőm, hogy napi 1x órába l2-t nyomjak, és még ezért fizessek is. De nem értem, hogy akkor titeket mi motivál? Én amikor játszottam free-n, azért akartam mindig jobb cuccot, meg azért akartam gyorsan fejlődni, hogy jobb legyek pvp-be, nem azért, hogy 1 lövéssel kevesebb legyen a mob.

Ja és nehogy azt hidd, hogy irigykedek rád, mert ki tudsz fizetni szaros 3000 ft-ot havonta. Én soha nem mennék offra az 1x rate miatt, nem a pénz miatt.
  • dadas9999
    én csináltam freen 75-ös karival egy nap 70 pvp-t.
    offon 3 van. most akkor jani vagyok vagy nem? :)
  • Gordis2k
    És garantálom megtudod mi az amitől büszkék vagyunk akár csak 1 pvp pontra adot körülmények között.
  • Taptarap
    hát ez elég prímitiv volt.
  • Tufa
    i am god...
  • Pukkka
    Hja és mögötte még pyros sem fog ott állni !!! =(
  • Dallie
    Jah és a "csinálok egy kiskarit, flagelek vele és agyonveretem 150-szer a mainemmel" nem számít pvp pontnak - merthogy kb. 1 óra alatt csinálok neked olyan screenshotot egy bishoppal amin subclass nélkül lesz ennyi a neve mellett. De majd kirakom neki title-be, "150 pvp I R god", és mindenki leborul majd előtte, "figyeljétek jön a faszacsávó, mindegy, hogy bishoppal játszik, mégis van neki annyi pvp-je, hogy még freen is rettegik a nevét!".
  • Gordis2k
    És garantálom megtudod mi az amitől büszkék vagyunk akár csak 1 pvp pontra adot körülmények között.
  • Dallie
    Szőröstalpú barátom, ugorj be offra pár hónapra (jahogy sajnálod a pénzt; nem vagy elég tökös gyerek ahhoz, hogy az eredeti szabályok szerint játssz; hogy 2 hét után abbahagynád mert nincs pénzed a top cuccokra/SS-re/utálna mindenki mert f*szfej vagy; 70 felett naphosszat sírnál ha többször 4%-ot vesztenél; sírnál, hogy nincs saját buffered és anélkül milyen szar), indíts egy tankot/prophetet/elven eldert/bishopot/BD-t, tehát tőrösön/íjászon és nukeren kívül bármit, nyomd fel 70-ig, de ha nem lesz 150 pvp pontod, akkor haladéktalanul kérj magadnak 40 év szigorított főbelövést, felfüggesztés nélkül, különben a saját elveid szerint a létezésed nem érdemes.
  • phalanx
    freen szerintem nem is ismerik a bsoe-t itt nállunk viszont ha a célpontodban egy pillantra is felmerül a kétség, hogy esetleg vesztesként kerül ki a pvpből, akkor már ba***atod a pvp pontodat
  • ErrOrHUN
    csak egy ötlet, menj be offra, flagelj egy magyarra, visszatámad. menj be bármelyik offmod serverre, mondjuk nightmare, 10ből 9 anyázik miatta. de várlak szívesen nightmarre, hoyg pvp tudást nézegessünk ;)
  • Cobra.
    Mi lenne ha az értelmetlen vitatkozás helyett segítenétek a kérdezőknek?
  • ingy3nfr3g
    én teljesen nyugodtan kifejtem a véleményem erre való a fórum.
  • Gordis2k
    Én azt hisszem ha valaki itt irogatta a pvp élményeit az én vagyok!!

És igen büszke is vagyok igen sok brutális pvpmre. Míg freen az spsemmel megöltem 20 embert gyakorlatilag sérülés nélkül itt ezt nem játszod el! Tudom jobb már a helyzet freen néha én is megyek ha karbantartás van de felejtsd el, hogy ugyan az 2 ora egy héten nálunk ennyit áll a szerver ebben a 2 órában szereztem már 100+ pvpt mailkával meg egyszer egy 40 fős orosz klánt ownoltunk 1 órán át nevetséges skilljeinknek köszönhetően:)
  • Endaer
    jolvan, en csak az utolso 2 honaprol nyilatkoztam. Ellenben, szerintem azt a ket honapot mindenkepp jo lenne megtartani mint minimalis szinvonalat, es abba ez nem fer bele szerintem.
  • ingy3nfr3g
    nem :)
    másrészt kb 1 éve járok ide és igenis sokkszor olvastam a nagy gizda offos pvp keménykedéseket :)
  • Endaer
    Biztos en voltam a figyelmetlen, de most igy hirtelen, munka kozben nem jut eszembe az elmult 2 honapbol (en meg csak ennyi ideje officialozok) olyan, amikor itt ezen a forumon valaki arra lett volna buszke o mekkora pvp bajnok, fuggetlenul a pontjaitol. Lehet, hogy szelektiv memoriam van, es nem jegyzem a nagy baromsagokat, de ha csak az elmult ket napot nezem, hat nem az aktiv officialosok dumaltak a nagy pvp maniarol...

Egyaltalan... amig nem jottem offra, szandekosan nem is irtam erre a forumra... nem igy kene masnak is?
  • ingy3nfr3g
    Hát nemakarok ezzel vitatkozni mármint a pvp-pve-vel (de nem értek eggyet)
    Mértkell találomra én életemben nem kerestem a balhét csak úgy de ha valaki belémcsapott viszaütöttem vagy a bosslopást láttam az ellenfél szemébemn akkor is öltem :) a bsoe meg a legpatkányabb dlog bekéne tiltani a lila/piros kariknál. Amúgy rólad nemgondolja senki hogy nem vágod a pvp-t mert azért 360+ alatt rendesen be lehet gyakorolni én azokon idegesitem fel magam akik mind a 20 pvp pontjukkal akkora gizdák hogy ők már mindent tudnak a pvp-ről :)
  • homeless
    Nekem freen se volt soha 1k pvp pontom. De azért 70+on 10-20 pvp elég karcsú. Azért minimum 100-at illene összeszedni, főleg egy ilyen játékba, ahol a pvp-n van a hangsúly. Persze lehet farmolni reggeltől-estig, de ha nem használod ki a szintet és a cuccot amit összefarmoltál, akkor nem sok értelme van.

Abyss meg nem 7szeres hanem 3szoros.
  • Gordis2k
    PVP és PVE nem hasonlit igaz de a karaktered és szkiljed megismerésére ugyan olyan jó!

Megjegyezném attól mert valakinek 0pvp/pk ja van mind például az én L2 társamnak Gwenynek nem jelenti azt nem pvpzet, de gyere el velem BDként vagy bármilyen bufferként és meglátod még el sem döntöd mivel ölj már halott az elenség. Itt offon te nem fogsz elmeni pvpzgetni találomra csak nukerrel archerel és tőrössel esetleg egy jó tankkal de akkor is 4 óra keresgélés egy egy pvppont és ha nyerésre álsz szépen Bsoe és ugrot a pvppontod (ha a bsoezot elenfeleket is számolná kb 1000+ lenne)mert 75+ on 1 % több óra és a bsoe olcsob mind a brez!!!
  • mAilkaEVO3
    Pedig megfogadtam nem szólok hozzá ehhez a magasröptű eszmecseréhez, de aranytündérbogaram mondjaad már meg nekem melyik off-os emberke állította azt hogy jobb a free-seknél (pvp,pve,l2,stb ben)? mert lehet dobálózni álltalánosságban de ha vmin felhúztad magad akkor az nem álltalánosság. de nem tom mennyi értelme van free-t összehasonlítani off-al. Volt részem mind2ben c2,c3,c4,c5 mindet láttam, jáccottam és tudom miben különböznek.
  • ErrOrHUN
    én is összeszedtem pár tíz pvp pontot, meg Dune-n csináltam 2.5 hónap alatt 156ot, akkor most értek, vagy nem értek a pvphez? :D
  • Tufa
    az a 7-9 legyen inkább 1, max 2...
  • ingy3nfr3g
    a vége azért sántit kicsit mert a pvp meg a pve az még csak ismerettségben sincs nagyon. szal mint eredetileg állítottam nekem nem a politikai meg vérmérséklet a kérdéses..... Én azon akadtam ki hogy aki pár 10 pvp-t összeszedett offon az aztmondja hogy jobb mint aki már pár ezret megélt freen. ennyi
  • xt198
    Na ha már ilyen jó dolog szétoffolni a topicot :D akkor miért ne? :)
    Nos én elég rég óta játszok l2-t (c1 óta) és voltam offon is, igaz nem sokat, de olyan 7-9hónapot biztosan, és volt részem pvp-ben (bd-vel).

Felesleges most olyannal dobálozni hogy "én offos vagyok és én sokkal többet értek hozzá mert fizetek érte" vagy "nekem x1000 pvp pontom van, tuti jobb vagyok pvp-ben". Szerintem ez egy olyan dolog, hogy más fizetősön, és más free-n, ezt mindenki tudja, még ha nem is akarja bevallani, de tudja. A lineage2 az egy STAT játék, több a crit rated, több critet lősz, nagyobb accuracy jobban eltalálod, nyersz.

Mivel offon általában party vs party "mass" pvp van (kivéve siege, ill nagyobb takarítások @ raidboss) ezért ott az győz, aki JOBBAN ért a karakteréhez, esetleg több healer is van, netán tank, meg jópár caster.

Free szerveren meg (általában) donate miatt nagyon cuccfüggő hogy ki nyer. meg ott inkább ilyen nagyobb zergelések vannak, vagy ilyen kisebb 2v5 ilyesmi.

Freen valóban nincs annyira tétje a dolognak, mert télleg hamarabb vissza lehet szerezni a cuccot ha eldobod, vagy gyorsabban megléped a szinted, mint offon, de ettől függetlenül a free szerveren is megszenvedsz a cuccért, max gyorsabban lesz meg, erről felesleges vitatkozni.

Ha egy offos sps-t meg egy free szerveren sps-t összeállítanánk pvp-ben, ugyanolyan cuccokba, ugyanolyan statokkal, ugyanolyan buffban, akkor valószínűleg az győzni, akinek elöbb jön be crit, de inkább az, aki jobban ismeri a karakterét! Na most ugye itt jön az a dolog, hogy a free szerveres (vegyük mondjuk abyss 7x-et) felhúzza a kariját lvl75-re teszemazt 1hónap alatt, addig offon egy másik ember az sps-ét ugyanolyan cuccokba olyanolyan szintre kb. 6-7hónap (kemény kockulással) éri el.
    Ebből adódoan én azt vélem, offon több időt tölt el, jobban kiismeri a karakterét, jobban tudja játszani, persze nem minden esetben van ez így, és mint említettem ez egy STAT harc, szoval ha mákod van és bejön a crit nagy valószínűséggel te nyersz, ha nem, akkor lehet nem, lehet igen.
    Kicsit hosszúra sikeredett sorry :)
  • MeoH #57073
    Huhahaha micsoda vita alakult ki:) Persze mind2 oldalnak van nemi igaza. De aki az eletben nem jatszott offon az ugy se erti ezt meg. Mint ahogy Error is irta ritka itt az igazi masspvp, alt.ban zergeles folyik, oda es vissza. Es nem hiszem, hogy barmelyikunk is kikerulne a pvpt, de az eselytelem harcba minek menjunk bele? 70+ nem boldog az ember, ha beborul, es c4ben ugye meg ott volt a drop eselye, ha elszortam volna a maja satyit, hat kisse megorultem volna. Na persze most jon a duma, hogy feltem a seggem, kocka nyuszika... Hat nemtom ti nagy pvpesek mit csinalnatok, mikor 1 full buffos 78+, nehany heroval kiekelt party futna feled. Persze ott lehet maradni meghalni is, mert igazan nem tart sokaig... Sajna itt annak all a vilag akinek mindene meg van, gondolok itt cuccra, boss ekszere es noblessegre es persze min. 77+. Mi nehany dologgal le vagyunk maradva. De ha tudunk helytallunk, aminnyire tolunk telik. Es nehogy azt hidd Ingyenfrag es Homeless, hogy az a 1k pvp pont olyan konnyen osszejon. ez mar nem c1 ahol konnyen jott a pvp pont... Ha nem vagy 1 eros Ally tagja eldozerolnak teged klanostul.
    Igen a free szerveren tobb a pvp, az adodik a nagyobb rate es a c4 miatt. C5ben a hero dologgal olyan szinten kurtak el, hogy orom nezni. Azota pedig sajna fogynak a playerek, mert nem elvezik a gamet, es elmennek WoWozni, freezni... Persze ott is van politika, csak nincs olyan szerver ami mar 2004 ota megy valtozatlanul, wipe nelkul. Van 4ks szever, ami megint csak jo, mert sajna a Siedhardton jelen pillanatbam megkockaztattom kevesebben vannak, es ezeknek a 80% 61+ karakter. Kezdo varosokban alig par ember, mig freen az van tomeg ott is, lehet low lvlen kezdeni a zuzast. Tehat eloszlanak a jatekosok mindenszintre, offon nem.
    Ez csak par pelda. Ezen lehetne vitatkozni sokat, de amit nem probaltal, arrol ne mondj velemenyt. Mert mi mind jatszottunk/jatszunk freen, te pedig nem offon.

• Gordis2k

Ez én. És nem éppen egy carebaer ember vagyok de ehez kellet egy 77MM/76ST/64WC mert nem tehettem meg ennyi, ezt önző ember nem értheti.

RedSasu pontosan leirta miért nem.
  • ErrOrHUN
    te hajléktalan :D 5 hónapja vagyok offon, de mass pvpt jó ha láttam 2x. Ami pvp van, az vagy minket zergelnek a herok, vagy mi az ellent, de nagyon ritka, hogy úgy pvpzne catalystból valaki, hogy ne lenne mögötte minimum 1 hero. Fal felé fordulva kicsit nehéz pvpzni :D
  • Gordis2k
    Lol köszi akkor nem kell leírnom:) erről van szó:)