88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
KABALL #57360 Ez hihetetlen...........elmegy az ember kedve az egésztől...végre vért izzadva megtalálunk pár ilyen mocskos dögöt.......
Erre megölünk 3 talán 3mat jó esetbe 4-et,de mire azt is megütöd mit lácc......hát persze hogy az összes 75+-os ott van a picsádba és 2-3 lövésből darája befelé azt amire x-ideje vártál már egésznap meg kerested,és megszenvettél vele....
Amibe Gordiék,Fragek Szekiék és a többiek segítettek azt köszönöm szépen,de......hát ez egy vicc sokkal egyszerűbb lenne ha az ilyen tipusú eventek egész egyszerűen 70+-osan lehet jelentkezni.Akkor legalább nem nyomnáfel az ember agyát hogy a kiskaris játékos egész egyszerűn életképtelen....meg nem menne el a kedve az egész mocskos *****-tól....... -
cries -
Ohh sorry ^^ -
Midas #57357 Kinek mi jön be, én szivesen játszom mindkettővel.
-
#57351 -
az a "gumimacis grafika" az ami szerintem nagyon sz@r benne, egyszerűen elveszi a kedvem a játéktól, és ha a többi része tetszik is, de olyan érzésem van mintha Micimackó legújabb kalandjaival játszanék... -
KABALL #57354
-
mindketto szar , de nem is errol volt szo :P -
helyes, a wow jó, l2 is, de most wow jobban tetszik mint l2 :D -
mind1 akkor is másik topicba való úgyhogy én itt le is szálltam a témáról -
amennyi offtopic post volt mar itt is , nem hinnem hogy ez a par hozzaszollas lenne a legnagyobb problema -
ez nem wow topik, 1-2 üzi elég volt belőle szerintem, haggyuk itt abba -
nem tehetem =) -
na gyere wowozni -
nem lehet mindenki tokeletes
-
Én elkezdtem wow-ozni, és fel se tudtam fogni hogy azt elkezdtem, mentem gyorsan vissza l2-höz. -
ugyan , elkezdesz wowozni es fel se fog tunni hogy napok ota nem l2ztel xD -
Midas #57343 Sztem most is remeg a kezed
-
Vajjon én meddig bírom még az L2 megvonást??? 

-
Csak nem hianyoztam?:P IRLben kicsit elfoglalt voltam, de reszkessetek, meg megeshet, hogy meg ma este visszaterek MUHAHAHA...
Ui: ha ma nem akko holnap...Es n00blest csinalhatok belolom:P -
Meoh:
1. Igen 41 steel 40milláért:) ez volt az első...
2. Miért kell felidegesítened azzal hogy nem játszol??????:)^^ -
meoh gyere van event sz1gor megint -
Hat meg mindig olcsobban megusztad, mint a 40egynehany kattintast, az 1millas kraftra...
-
-
Tesókáim!
Itt az ideje hogy elkezdjetek gondolkodni mi kerül a fa alá!!
Hadd segítek! Én új armor setre, fegyóra, éxer szerte és sok sok finomségra gondoltam!!
Ha meg akarod valósítani ÁLMOD csak nyugodtan szólj nekem és adok el neked sok-sok csillogó arany ADENÁT hogy megvehesd rajta a saját DRÁGASZÁGOD!!!!!! ÚÚÚÚGY IRIGYELLEK !!!!!!!!!!! :) -
Dallie #57335 Gordi, én majdnem (nagyon kevesen múlott:)) így jártam amikor 20-25 milláért akartam A crystalt venni, és csak tök véletlenül vettem észre -valami mást akartam klikkelni és véletlenül rávittem a pointert a cuccra -, hogy nem A cry, hanem soul ore...
Grat az arkán macidhoz, akkuval:) -
ErrOrHUN #57334 mitörtént? -
Grat Gordi !!!
-
Csak megesett a szived szegény csórón és hagytad hogy legyen egy kis sikeréléménye egyszer az életben -persze ha váletlenül rájössz ki az PKPK!!!! 
Egyébként Grat!!!
-
Tegnap hagytam magam átverni...
Hajnalban kapkodtam és 240k ba vettem S gemet.
De jó ár na de nem BO nyaklánc matiért...
-20m a fene.
Továbra is figyelmesen.
Kész az acumenes arcana macém:)
-
CSak leegyszerüsiti:)
-
ohh :( -
Sanca #57328 :DDDDDDDDDDDD
L2-ben is mindig sziklak meg sarkok moge bujok(bar gugolni nem lehet :((( ), szal nem kell bennem csalodniuk a Q3-as halopolgartarsaimnak :D
@dragster: felvettelek msn-re -
dragster #57327 Mondjuk ahogy a male dworf szétesik a double shottól az készenvan :D -
dragster #57326 Miért csinált ő mást is? Csalódtam is amikor nem törpét csinált :D
Nexus -
még mindig sokat gugol?^^ -
dragster #57324 Ahoj srácok!
Sanca nevű egyént keresek ASAP! Buta Q3mas liga miatt keresem időpont1eztetés miatt. Ha valaki látja szóljon már neki vegyen fel MSNre : [email protected] címen. Köszönöm.
Közérdekű közleményünket látták!
Nexus -
Annyira nevetséges... -
kedves hálópolgártársak :D
amit mondtak a wowrol kb. fele olyan faszság :D na mind1
mi mást vártunk volna -
^^