88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Nem, ez nem a legújabb, de csak ez kompatibilis az L2-vel -
KABALL #57559 WTB MAJA LIGHT SETT!! AND SOUL BOW!!!! 
PM:::KABALLK
A
-
és akkor a belépés is menni fog?
amúgy amit írtál, ez a legfrissebb? -
Diniz ez majdnem így is volt amikor porth mondta hogy fut föl akkor fordultam vissza akkor mondta ventrin hogy szúrjam le 5 szúrásból bejött miközben beakadtam a falba dasheltem szúrtam nem jött be szúrtam bejött akkor ért föl a mezőre ott jöttek a többiek,de háth látod dash és minden nélkül is hyorsabb volt hiába aza +5 dex + dash.. -
Akármelyik healer felrezeli neked sima rez skillel -vagy vehetsz neki sima rez scrollt, esetleg a mammonnál pet brez scrollt
-
Kekszakall #57555 Hi!
WTB Guardian Sword Reci!
Keress itt, vagy jatekban Okoska neven!
Koszi!
Szaki -
sziasztok! lenne egy problémám! szereztem egy petet (olyan kétfejű madarat) és az a helyzet hogy elpusztult.. na azt hogy lehetne újra életképessé tenni, mert mindig követ a hullája :D köszi előre is a segítséget -
igen az utolso 10 perc arrol a szaros 1 dagger herorol szolt, amit egy 77 es BD egy 77 es MM es egy 7x es th nak kellett volna feltartani ami meg is tortent, no meg persze nem elfelejtendo az az aprosag sem hogy a varban a folyoson ott allt meg egy par hero koztuk healer necro wc satobbi kiszamolja mert nekik van az OSSZES herojuk kiveve a Tyrant:)
es ugy 1 ora 50 perc totalis kudarc utan kurvara felporogtunk hogy vegre van egy kis eselyunk amit szerintem senki nem hitt el az utolso percig..
Gordi csak azt emelte ki ami az este legeslegfontosabb 5 perce volt -
Driver probléma...használ ezt a drivert! 6-8_xp-2k_dd_35179 -
Nem vágom :) -
szerintem is L1 térkép :D -
Sziasztok!
van egy ilyen problémám:
belépni se tudok, aztán mikor kilépek ezt dobja ki. gondolom ez lehet a gond. tudtok javasolni valamit? esetlleg egy újratelepítés megoldhatja a problémát? -
fr0z3n #57547 WTS... 

-
Gumbo #57546 sztem ez a Lineage 1 térképe :S -
Ha megkéred Gathert tuti kijavíthatod:) előre is köszi:) Én gyorasan ennyit tudok:P -
Japánba tolják a lineage 3-mat
aden térképe
gép igény( japán oldalról szedtem le szvl bocsi az olvashatatlanság ért)
§@·~¨t²Î
Windows¤¤¤åª© 98SE/ME/2000/XP
DirectX
DirectX 8.0
DirectX 9.0©Î¡H¤W
CPU
Pentium II 800MHz
Pentium 4 1GHz©Î¡H¤W
°OµÐÅé
256 MB
512 MB©Î¡H¤W
µwºÐªÅ¶·
4GB©Î¡H¤W
Åã¡Ü¡d
800 x 60032MB RAM¡H¤W
µ®Ä¡d
¤ä´©DirectXªºµ®Ä¡d
ºőµ¸³s½u
56K MODEM©Î¥eÀW
¥eÀW¤Wºő
és az oldal sajna japán de proba cseresznye -
jaja :D -
a szép c1 :)) -
jah mikor teleraktátok a várat adenával és a lagtol nem lehett bemenni? -
ha már ittvagyok, egy kis nosztalgia ^^
asszem erre még emlékeztek is páran
-
mellékhatás, bocsi xD -
mosolyogtattok* gpélése nWogea :DDDDDDDDDDDDd -
hihi engem meg ti mosolyogtattog meg O.o :D <3 all and WORLDPEACE :D -
BaalKain #57536 Engem meg az mosolyogtat meg, hogy ezt úgy írod, mintha attól, hogy hamarabb kezdtél el játszani, valamint hamarabb hagytál abba egy idióta mmorpg-t, mint a másik, többet érsz nála.
Csak felvilágosítalak, hogy nem :P -
veled ellentétben ők ismernek engem jobbára, már azelőtt abbahagytam az L2-t sieghardton hogy te elkezdted volna, csak felvilágosítalak :)
amúgy pedig nem kötözködtem csak megmosolyogtam :) -
*kössünk* -
jaj ezt ne kezdjétek el megint hogy kösünk bele mindenbe.karácsony van szeressétek egymást :) -
"mér"? Ha már ekkora nyelvész professzor vagy, akkor írd ki rendesen, igy: "miért?" 
Csak azért, mert kötözködhetnéked van, és találsz ehhez valami fogodzót, még nem biztos, hogy feltétlenül szükséges belemarnod és azon szájzárat kapnod... ha úgy érzed, több vagy, mint akit véleményezel, akkor ezt a külső szemlélőknek látnia kellene - ez az a pont, ahol viszont te elvérzel.
-
nem igazán, rf-et kezdem hanyagolni, főleg rappelz-t tolom most (free mmo), meg kaptam invite-ot a cabal online final closed bétájához, azt fogom újévig nyüstölni, aztán ha jó, lehet áttérek, míg warhammer ki nem jön. -
mér, nincsigazam? :D fél szöveg egy ömlesztett valami :P -
látom nem sokat változtál
-
szép, gz -
a mi heronk akkor futott be a kapunk, amikor 2perce vége volt a siege-nek :)
ennyit a heroic valor-ról :( -
Gordi talán az volt a szerencsénk hogy a trónterembe spawnoltak vissza az ujraéledő herok.És akármilyen jó a gépük a buffokat még a noble buffot sem volt idejük ujranyomni.Még a hero UDt sem sikerült egyeseknek.Csak aztán mindenki kiabált hogy menjünk Porthioshoz azért keltek fel.de akkor már késő volt ^^.
Diniz rajtam cska a saját buffjaim voltak se empo se semmi.De mégis szépeket sebeztem rá én is.Ő meg semmi mást nem csinált cska odajött és a fogpiszkálójával csapkodott :D
U.i.: Sosem gondoltam hogy ennyi midnenre elég az MPm -
Sanca #57525 En nem tudom mit paraztok ennyire a herok ellen, 1 non-mage(azaz melee, archer) hero tok olyan mint 1 atlagos pc, csak van 30mp-s heroUD-ja kb 10 percenkent, szerintem az meg nem a vilag vege...
Heroic valorotok gondolom meg nektek is van, es az meg csak +500 pdef, magek ellen szart sem er, mas ellen sem er tul sokat, kb 30%-ot.
Egyedul a heroic fear a para, meg talan a gradenour, de olyat csak a magek tudnak castolni, es ahogy olvastam Gordi irasaban, 1 szaros daggertol ment a para, akinek ugye csak heroUD-ja van az ido 5%-aban. -
meg mindig rf? :p -
Jó, hát a nagy izgalom... 
-
mondattagolás rulez -
Igen de tokmindegy mert ölhetetlenek.
Én nem tagadom ig nélkül nem is siegelek mert egy a noblee buff azonnal kell 2 nincs az az isten , hogy tuléld a rust a cp hp detekt nélkül olyan lagban:(
De akkor is meghalok.. de ezek ezek nem baszák meg...
Porthiost megolték a legrosszabkor és a városba került velem igy én kisértem runátol a várig. Amikor a hídra értünk porth elkezdet orditani ventrin hero hero SoulCaiber basza meg fuk fuk fuk Shanway pls kill him pls pls. Huh baszod de szar volt a legbrutálab gyilkos Hero TH dasban a leaderemen és ha meghal mindenek vége... a csapat küzd a várért de már a fél csapat eleset és az enemy meg a várban spownol... én nem is irtém milka chara gwen szeki és diniz hogy birtak 10+ hero ellen.. mindegy rálotem ice vortexet faild 230dmg.. hero ud közben porthios elkezte lerakni a zászlot canceleztem és mákom volt ami védelem létezik mágikos azt elvesztette, 4000 hydro crit azzonal rámfordul és szurt bestunolt de a második szurása filed (200hp huh) porth végzet a zászloval a töbiek benn abban a pilben massres:) és fot soulcaiber utna
potipotipoti ami létezik
és lövöm
light vortex 2k dmg solar 1,9k dmg icevortex land+2k dmg surend to water land, frezing strike land ezzel megfeleztem a futospeedjét
hydro kb 5x 1,8k dmg... és nem hal meg semmi csak fut igy pont olyan gyors mind én. De hero elnyomja a hero zerket+dash kifut a rangeböl.. egyre közeleb porthoz mondom vége basza meg.. porthios üvölt shanway pls kill him fuk lag beakad az ajtonál és soul utoléri. de én is 2k 1,8k 3x. Bekanyarodnak nem látom futnak felfelé kanyar kanyar hátan kb mindenem remeg. Telyesn kész vagyok. Ventrillo: Manta fuk help omg mant kill him kill pls kill.. huh baz itt van manta nyird ki szr de semi ujra nem hal meg de annyira feltartja, hogy én is utolérjem és a felfelé vezető utonvégig löjem 2k 1,8k 5x... semmi.. nem hiszem el már kb elájulok de porth mantának hála egérutat nyert beérnek a tronterembe ahhol mindenki harcol mindent belead a hero zerkkel szemben xp nem számit... Mailka stunolja és kinyirják. 5 perc a felolvasás 6 perc van a siegéböl...
Mindenki koncentrál és a 4dik percben megjonnek a herok özönlenek mindenhonnan spam battleheal porthioson üvölt soul up gwydion down oldgray res him gogogogo near end omg omg omg és abban a pillanatban mikor a termet elözönlik a catások... NYERTÜNK pár másodpercel a vége előtt.
Csodálatos sieg volt és fantastikus volt a csapat 100x tulerő de nem adtuk fel... olyan szinten inba elenség elen aki 30 emberrel ajtón kivűl tartot 100+ embert a fél szervert a hero skillekkel..
Gratulálok a Magyaroknak nélkülünk nem ment volna azt hiszem ezt ők is mind tudják:) (milka csokolam azt a stunt:))
-
legutobb Goddard is csak par percen mulott, ugyhogy ez gyonyoru visszavagas volt :) Ma este sajnos nem tudom, sikerul-e normalis idoben hazaernem (valszeg nem), de az elso adando alkalommal majd szeretnek egy elmenybeszamolot kerni! :) Gratulalok! :)