88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Majd mesélj a fejleményekről, SK se lehet rossz a karddal :) -
Dallie #58055 Ismerős a páncél Drizzten, nem volt túl nagy rá?:) -
PhoenixKnight #58054 Siegharton már van lvl 7es vagy 8as klán? -
PhoenixKnight #58053 Excal1bur -
Na hát nem kiesett^^ -
malcom #58051 Hello! Plz kellen egy kis help! Hogy lehet ClanHallt venni? Addig ok hogy kell licitalni meg kell clan lvl 3. De hogy megy maga a licitalas? PLZ help.
-
jaj tenyleg a WaR ... emlekszem en meg nagy lelkesen rohangaltam Gludio korul amikor ok mar durvakemenyek voltak es oltek a kis nubokat mint en :D ... meg kiabalgattak hogy SmashT meg az egyebb hasonlo elmes dolgaikat :D -
haha kicsit elkezdtem keresgélni a neten és erre bukkantam ... RIP megcélozta az AION-t, erre kíváncsi leszek
-
WAR volt elősször, miattunk alakult meg az IC + csatlakozott még a WAR elleni harchoz a TR a DoO és a KoS, aztán pont a nagy zerg ellensúlyozására alakultatok meg ti, mint darkstorm 
-
tenyleg ha mar regi szep idok :D ... letezik meg a KoS clan ... anno nagy IC baratok voltak es most nemistom miert ok jutottak eszembe , mindegy :DD -
KABALL #58046 LOOLLLL ez ami az anyám füle?????
Durva egyébként,így elsőre.....Bár a robot monoton ütögetése elég ótvar ! ^^ -
klatty erre frag -
NAh franzra csinaltam karit....
tudsz adni vlmi ingame nevet?:) -
az egy joval késöbbi server:P én HSC-n kezdtem. rofal ha jól emléxem az új dune volt^^ nah abbahagytam az offolűst mert a free serverek nem ide tartoznak:P -
én az első törtszerveren kezdtem, kb :) talán rofal volt a neve vagymi ,de lehet az már késöbb volt :)
szóvaj ény még pici vagyok :( -
IC még bétában kezdte, mondjuk azt nemtom hogy ők voltak e először vagy a WAR. mindenesetre ennek a kettőnek voltak elsőként táp cuccai. pont a múltkorjában találtam meg néhány régi l2-s screenshotomat a gépen, nosztalgiáztam kicsit xD -
Valaki sz1gorítsa be nekem azt a lineage es képregényt (inkább comic) már vagy fél éve nem néztem biztos van egy csomó új része. kthx -
Sieghardton kezdtem egy SWS t amit egy kedves baratom, 9 nap alatt huzoo 0-51 re, mondjuk 40 milla kezdopenz is volt, valamint egy masik srac aki egynapon kezdte a sws el 10 nap alatt lett 53, party egy EE vel aki ugyancsak 53 -
PhoenixKnight #58038 Ja 1ébként én csak azért mentem Franzra mert sztem számit a ping hogy 200 vagy 40 de ez csak néhány embert zavar :D -
PhoenixKnight #58037 A régi szervereken mindenképpen gyorsabba fejlődsz mivel ott a b grade meg az a garde nem olyan nagy dolog már míg Franzon az
Franz az elég nehéz szerver emrt még pocsék piaca van és az a skin emg ezek 400 adenat érnek legfeljebb :D
De ha netán Franzra jössz akkor van 1 magyar klán aminek brotherhood a neve és asszem jama a cl -
Hát én is DA-n gondolkodtam vagy BD-n..
Ja és melyik szerveren érdems elkezdeni, amin magyarok is vannak, és kulturált a közösség is? -
PhoenixKnight #58035 Ha tank leszel akkor számits arra hogy elég nehezen keresel pénzt : ha manorozol akkor nem olyan rossz de az meg elveszi a full droppot ami elég fontos része a játékélménynek :p ) 42es szinten már eljutottam odáig hogy + pénzt szerzek ha használok ss t mert 40 alatt volt amikor 40k minuszt csináltam ss miatt -
PhoenixKnight #58034 Ha van ember aki támogat téged( cuccokkal) akkor sztem mind1ik gyors kivéve a bufferek... Én franzon játszok és senki nem segitett eddig csak 1 srac aki adot 1 sword of revolutiont meg clan oath armort :D
Én napi 2-3 orát játszok és 42es vagyok (kb 2 honapja kezdtem) és DA vagyok ami az 1ik leglassabban fejlődö kari mivel a panther nem éri meg mert sok krstályt zabál...
Franz 4-5 honapja indult és már van subclassos srác meg csomo 70+os szoval meg lehet valahogy csinálni:D ( bár ahogy néztem a legjobb tank 6x es :D mivel majdnem minden tank abbahagyja és kezd 1 uj karit ) -
az ős ic-sek akkor még állandóan együtt nyomták partyban, nem egyedül csinálta azt meg
az ügyesebbek már akkor is boxoltak és acc share is meg volt a nagyobb társaságokban
sokan betaban kezdtük a karijainkat, aztán jött a prelude(03/09) és a c1(04/01) csak kb 4 hónapra rá
ha jól emléxem már betaban vagy prelude elején megalakult az ic és már akkor is játszottak tharganék, szóval ő sem 3 hónap alatt lett lvl70 szerintem
mi cukipofát kezdtük prelude elején, mert nem volt a magyar klánnak crafterja -előtte betaban MosQuiTo(assasin) és HUNnia(human knight) karijaink voltak tesómmal- és őt tudtuk c1-re felhúzni lvl52-re -igaz rengeteget craftoltunk- és nem is voltunk lemaradva az átlagtól, felszerélben és craftban meg az ic után picivel jöttünk
az icsek-nek volt meg szinte minden először, full plate, bw szet stb.
amikor nekik bw-jük volt mi akkor raktuk össze cukinak a zubei heavy-t ami még akkor tökre úgy nézett ki, mint a törpék alap ruhája csak éppen ez full kék volt :))
régi szép idők... ::) -
OKsa hát akkor megpróbálom... és a grindelés mehet vagy questelgesek is inkabb..bevallom engem inkabb a high lvl jatek erdekel csak nem e gáz pénzugyileg meg stb ha nem questelek csak high lvlen? -
Bladedancer az én tippem -
Nah már updateli a gamet...:)
Szerintetek milyen kasztot érdemes indítani, amivel konnyu partyt talalni, és nem healer:)
És vegig grindeljek csak a kasztvalto kuldiket csinaljam meg? -
attól függ melyik. ha a golem blueprintről beszélsz akkor azt a crafterek használják. ha a TOI blueprintekről, akkor azokat ha az összes emeletét összeszeded (soksikert
) akkor asszem A grade armor reciket kapsz érte? ha jólemlékszem
-
van itt olyan aki tud bannolni a ventriröl? -
BaalKain #58027 Prophethez képest nem rossz. Asszem c1ben nehezebb volt még fejlődni.
Nekem 2 karival duoban volt 35 nap a 60as szint kasztváltókkal, mindennel. Persze akkor még kézzel :) (márc 24-től ápr 29ig) -
A fejlődéssel kapcsolatban...C1-be:
Prophet - 70 - Tharghan - Sieghardt*
i belive this is the first lv70 prophet of L2NA. if you're wondering how long it took... an average of 10hrs of daily grinding.
20 -> 2 april
30 -> 9 april
prophet -> 21 april
50 -> 8 may
55 -> 23 may
60 -> 19 june
65 -> 23 july
-
Monoton #58025 hy mire jok a tervrajzok? -
KABALL #58024 De van olyan is aki 3 hónap alatt szarra se jutott.
-
Nem egy sétagalopp. De van aki 3 hónap alatt az elitben landolt. CSak játék kérdése. -
Chear #58022 Ha elkezded és netán a Teon szervert választod keresd a HunNOIR klánból Shienis-t. :) -
napi 5-6 ora az lazan megy:) ha kocka nap van akkor több is:) -
KABALL #58020 Napi hány órát tucc jáccani anélkül hogy felálni maximum 5 percnél többre? 
Ha meg van a napi 6-7 óra sajátbevallás alapján akkor itt a helyed köztünk!

-
hát igazsag szerint rohadt nagy kocka vok^^ -
Ez csak attól függ mennyire vagy kocka 
-
Sziasztok!
Kiprobaltam az L2 free serveren.. és nagyon bejött...
Szerintetek ha offcialt elkezdenem nem lenne nagy a lemaradásom az átlag playerekhez képest??