88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• meszitibi
    WTS LVL 52SE /Avadon Set, Cg ékszer szett, Homu Acu /
    Ez az acc 13.-ig aktiv, ha valakit érdekelne akkor szóljon és megbeszéljük az árát. Játékba Tibcse vagy msn : [email protected]

Van még kis Adena is eladó (400Mill)
    100Mill / 9000HUF
  • PhoenixKnight
    Nem, de elvileg elég sokan szoktak harcolni érte
  • Jungle
    janem dc-t elszámoltam bah
  • Jungle
    dc szet minden része +3, ékszereknél van ami +4
    tényleg csak sieghardton használják az ilyen összevont enchant jelölést?
  • TruBy
    Phoenix hallod, nemtod melyik clan clanhall-ja a forest of the death-os villa? :)
  • Sanca
    "(+12 dc light, +19 maj exerek,"

hmm?
  • PhoenixKnight
    Ok megtaláltam hivatalos oldalon az infot :P Ha szintet ugrok 44 re huzok oda de addig is 38as szintü 1/2hpju szörnyek field of silencnél
  • daemonervosa
    50-51 ha jol emlékszem,
    aggrok,szocok és varazsol is némelyik, amugy jo xp és jolnéznek ki a mobok xD
  • PhoenixKnight
    hmm köszi! A pavel ruins jol hangzik .. :P
    Remélema best farm clan hallbol lehet oda teleportálni mert sokat segitene ha buff lenen rajtam mindig
    Yaksa macem van szoval azok pont jó szörnyek
    Kb hanyas szintüek a szörnyek pavel ruins alatt?
  • pite
    SS

Shuttgart-tól délre Pavel Ruins
    teleport a városból/ az NPC-nél felveszed a questet (500db quest item kell - B fegyó recit ad)- aztán golemeket irtasz - hand-to-hand weapon weakpoint/blunt weak point - healer jó ha van seggedben, mert szocik

Ha van Coin quested is
    Dragon Valley bejárata - Shackle/Cave Servantok - Holy weapon buff jól jön ide
    Ivory környéke - Formor/Formor Elder + Bugbearek

SS nélkül
    Death Pass és Dragon Valley északi része
    - Fettered Soul

Északabbra Plains of the Lizardmen
    - Leto Lizardman Overlord
  • PhoenixKnight
    Néztem a Den of Evilt ami c5ös terület csak nemtudom hogy jo-e az xp és adena + kb mien elrendezében vannak a szörnyek ott(csoportba vagy 1esével)
  • PhoenixKnight
    Szerintetetek hol érdemes szintelni 43as szinten?( Top c m van mindenben )
  • GamerAdams007
    Szerintem nincs jó armorod azért
  • gPROject
    nahát erről ne is beszéljünk..
    most lvl53 a sh-m +9-es sowd-om van, de 2-3 fehér mobtól simán behalok
    hiába a bsps+greater acumen, sleep nélkül lehetetlen 2 mobnál többet megölni vele
    mobok elől elfutni nem lehet, ha nem ölöm meg őket mire hozzám érnek(egynél több) végem
    simán kiütnek a castból és akkor a kevesebb, mint 2k hp-m kb 3mp-ig se tart
  • Nethyrrea
    jókat dropolnak vagy miért? xD
  • Sámán
    Már nem...
    Végzett velük a kergegiatnskór
    Miért ne lennének? Mostanában megint tünögetnek el?
  • Sámán
    Jó, hát aki übertápcsitter
    Egyébként meg csak tipp volt, fogalmam sincs Pagani mobokról, még csak az előszobáig sikerült eljutnom, eddig midnig bsoe lett a vége vagy fekvés
  • Szekijoe
    Valaki volt az utóbbi időben GC legméllyén? Élnek még lenn botok?
  • Sámán
    Na igen. Vazsikkal ez a sleep nerf iszonyat kicseszés, főleg hogy se nem kapott trance-t. Azt hiszik ki tudják kényszeríteni hogy nemcsak élő healerrel menj huntolni, de kapásból kettőt vigyél (empi ugye muszáj, trance meg most már kell) -ami egy nukernek álom, csak éppen iszonyat ritkán jön össze
    Így is néha marha unalmas volt Cerit felhúzni (meg Vipit), dead forestbe tudtunk egyedül normálisan haladni, sokszor feküdtünk még sleeppel is, na de anélkül... (2-3 távtámadásos mobot nem túl gazdaságos állandóan túlhealelni)
    Ettől függetlenül egy tőrössel bele se kezdenék ilyen helybe, főleg egyedül.
    Magasabb szinten zöldeket ütni talán majd jobban meg fogja érni. Legalábbis mikor zöldek lettek, ékszertől függetlnül rajtunk rengeteg failedet lőttek, root se igazán jött be rajtunk, pedig ugyanúgy bo-ban szintlépéssel 1-2vel jobb mdeffel gyaktuk őket.
  • xt198
    c6 = lvl82? vagy mi :D
  • daemonervosa
    Én tuti idegbajt kapnék ha nem lehetne adenat vanni :)
  • GamerAdams007
    Azt meg hogy a fenébe csináltad? Donate-eltél, vagy más módon szereztél annyi pénzt?
  • gPROject
    lvl61 aw-m van full ugyanez a cucc(+12 dc light, +19 maj exerek, focus bo) ennek ellenére azért szépen tudnak sebezni a nuker mobok
    a leggázabb amikor életszívást használnak az agró mobok és 2-3 támad egyszerre, na akkor gáz van
    és ez még csak lvl60 körüli mobok, ezért csodálkozom hogyan lehet életben maradni bo éxer szettel lvl70 környékén
  • dadas9999
    ez ilyen jó game? nem is tudtam :D
    egész barátságos grafika meg minden
  • daemonervosa
    JOhát SR pownz :)

Laths : Télleg dune elött volt , eszembejutott, de viszont akkor nemtudom hogy mivol az amire eredetileg gondoltam o.O
  • Nethyrrea
    MOS-ra a könyvtárszobára gondoltam konkrétan^^
  • Sanca
    Hmm, engem a paganos 9man roomban levo 85+ mobok 99 damagere szivtak le, annyira nem lehet gaz az a 2.5x:)
  • Gumbo
    n ektek miért voltak olyan giga robotjaitok, és az ellenségeknek miért nem ? :D
  • Endaer
    nekem a felszerelesemmel nincs bajom, lvl61en megvan a dc light szett, a focusos BO, az unsealelt maja ekszerszett... csupan kikoptak mellolem a partizni tudo, szintben hozzam kozeli emberek.

Guys, lvl61 plainswalker LFG
  • Sámán
    Jó hát aki Paganba jár -már ha ottaniakra gondolsz
    Vérvörös mobtól meg 2.5x krit is gáz
  • Sámán
    Egyébként tudom javasolni még mindig a coinozást! Goddard mellett 68+ 1/2 hp-s mobokat egyedül is lehet írtani, bőven dobálnak herbákat, és dől belőlük a coin is. (most átlag 4kért veszik őket 5-7kért árulják, de ha tovább szórakozik velük az ember beváltva mégjobban megéri)
    Nem egy iszonyat bevétel, de lehet haladni velük és az ss + potik ára is bőven visszajön
    Mondjuk asszem sem Ic-s sem cata-s logoval nem életbiztosítás egyedül farmolgatni Goddard mellett -elég ha egyszer szúr ki valaki, utána mindig meg fogják nézni ott vagy-e
  • Nethyrrea
    hát ahogy nézem a suicid hajlamú szerzetesek még ígyis elég hamar megfektetnek pár embert ha critelnek (shieva már nemtomhányszor hanyattesett tőle)
  • Sámán
    Hosszú az a grade, de nekünk sem voltak a-s ékszereink, érdemesebb s-setre gyúrni. Amióta m kritek nem 4x hanem "csak" 2.5x sebeznek annyira nem gáz bo 70 felett sem. Amikor a ketrás küldit csináltuk 75-ön még 4x krit volt, ketra sámli max hp-n simán 1 krit lövéssel lefektette Vipit meg Cerit, akire épp ráagrózott -most azért túlélhető bo-ban is.
  • Nethyrrea
    mi (mármint a redemption alliance) először csak független voltunk, bár tény hogy kezdetek óta az akkori darkstorm oldallal szimpatizáltak főnökék, émmeg nemnagyon törődtem vele xD

project, nyugi, nekemis még sokáig BO éxerem lesz, tán még 78-on is :D ahogy nézem az avadon szetem is még egy jódarabig maradnifog...
  • Nethyrrea
    úgykezdődik a recept általában hogy "véééégy párszáz millát".
  • gPROject
    fasza éxereid vannak :P
    beújíthatnál egy elven szetet :PP
  • PhoenixKnight
    Akkor Franz nincs annyira lemaradva :D Van néhány LVL6 és a jobbaknak van Royal guardja (max 6 klán) én abból a 6 klánból az 1ik be vagyok:P
  • Cobra.
    Áhh, kicsit elnéztem
  • mAilkaEVO3
    lvl8as 1 van a Catalyst tudtommal lvl7es pedig a mienk is a NovaVita(ICA) de lehet 7es van több de nem biztos ha van is csak egy pár nem sok.
  • Tufa
    de az egy bd