88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
egy érdekes dolog
Nevetséges lenne azt feltételezni hogy nincs 80 es BOT farmer a szerveren.
Mégis Jaredi az első 80 as??? nevetséges... -
megkell murdelni a parkoló őröket... -
Sanca az tök tuti lenne csak háth Cata elég sok területet elfoglalt beleértve pagant is tehát elég nehéz lenne ott exp-lni,úgyhogy nekünk maradt mos,meg egy pár terület de az ők keze alatt van az összes questes lvl 80 körüli rész néha el lehet csípni pár órát de általában egyből jön a hero zerg....Múlt héten magyarok jóvoltából hozzám került a Zariche....
amint leértem pagansba beloggolt egy summoner egy tiszta részen ahova egyből le tudta summonálni a 76+++-os tőröst és ez nem csak ott fordult elő hanem mso-ban is sl ők fel vannak készülve rendesen.... -
Röviden és tömören: ide nem lehet írni ilyen szarokat, kkthxbye. -
EEHHH
Valaki nézen már utána milyen alternatívák vannak parkolási dijjakra. Mert megérkezett egy új törvény által kisámolt díjazás és aztat mondja:
Az ön egyenlege 211.232FT
Ide nekem a kibúvokat:)
-
Sanca #58251 Miert nem csinaltok 5 vagy 9 man pagan grpoupokat? Mi azt szoktuk, es atlag 1.1-1.2% jon orankent lvl 77-en, ami kurvajo, es 1 OOP recharger boven eleg, ha perfekt a parti akkor az sem kell. -
Anahita #58250 Gordi szerintem kicsit felindult lettél csak emiatt, aludj rá és térj vissza.
én 65-ig húztam Asan-t úgy, hogy a két kezemen meg tudom számolni hányszor voltam partiban. 40 felett egyszer sem!! akárhányszor LFG-ot írtam a chatbe, soha senki nem válaszolt. A városban ott álltak a gk-nál a magyar botbufferek, soha egyetlenegyszer nem kaptam még buffot sem.(talán 1x). siegen kidobtak a partiból mert a havernak kellett a hely. mobozás közben arra jött xy negyedmagával, bufferrel, köszönés nélkül elvágtatott mellettem.
volt jópár ember akiket csíptem, de jópár utálatos egyén is van a magyarok közt.
úgyhogy fel a fejjel, te azt a pofont kaptad most amit én 6 hónapig minden nap, mégsem adtam fel és nyomtam. gyakorlatilag egymagam parti és buff nélkül jutottam el 65-ig.
kicsit nem is bánom, hogy ncsoft bácsi ennek végetvetett.
-
KABALL #58249
-
Igen igen nevetséges.
Bishop, se, pr, he, th, SWS, BD, WC, EE ez csak az aki gyakorlatilag éjjel nappal játszik és emberek party nélkül ülnek.. MERT MoS group 2 emberrel az a jó vagy külső bufferes saints group huhu de jó.
Detto Frag aztán nehogy rájjöjetek ez csapatjáték. -
remélem hogy ez a kis incidens nem bontja szét a csapatot (bár a klikkesedés jelei már láthatóak :( )
vannak a szerencsések akik partyból logolnak ki partyba logolnak be és amikor nincsenek ott akkor is bent van a kariuk és vannak akik számára ez a sajnálatos esemény ami veled is történt mindennapos....1-2 szerencsétlen pillanatért kár lenne ketté oszatani a társaságot.
(lennének még páran akik jogosan nyafoghatnának, csak akkor még kevésbé vinnék őket...)
Remélem 1-2 nap és túl leszünk ezen ezen és nem kell abbahagynom nekem sem a gamét amiatt mert az a kevés magyar is aki van egymásnak esik...elég azt a real "life-ban" nap mint nap megélni...
engem is "csak" a csapat tart itt és ha kell 10 órán át shotolok allyn 10 percenként hogy lfg..ha nincs nincs ennyi addig meg dumcsi a ventrin, mostanában ott is keveset vagy... -
Nyilván mindneki örül neki mint ahogy én is de azért 8mbit mellé 512 kbps lefelé GG ^^ -
bővítés -
"A "PrePaid" csomagok éves előfizetési díját egyösszegben számlázza ki az Externet" -
PhoenixKnight #58243 Blunt jobb szintelésre mert többet sebzek a szörnyeknek amiknek van phys attack resistanceuk( mert a bluntra ez nem érvényes + tele van blunt weak point mobokkal a terep ) ráadásul sword weak point csak 5-6 szörnynek van -
MEGÉRKEZETT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ADSL
-
tetkókkal csinálsz belőle dd-t, adsz neki valami focusos kardot és keresel sword weakness-es mobokat :)
a herbeknek köszönhetően elég jól lehet szólózni bármilyen karival -
Ez a jelenség nem egyedi :)
sajnos énsem sokat partyztam c4 be , de most bezzeg allandoan van , aminek mondjuk örülök is .9
jelenleg 1 BD vel /áll azt néha dancel/ meg 1 PR el /ss nélkül /
partyzok, de ez igy van rendjén :))))
-
PhoenixKnight #58239 Van 1 olyan érzésem hogy a Dark avengerrel én iscsalodni fogok sokszor amikor partyt keresek ... -
nem is rád értettem:S
-
ErrOrHUN #58237 Gordi én imádlak :D -
lawl hát söndi én is kaptam már olyan választ magyar 4fős partytól hogy "Allychaten sokan LFG-ztek" hát mondom köff tudtam hogy rendes vagy de hogy ennyira:D remélem tudja ki mondta:) Sok emberrel elszállt a ló és csak azt nézik mennyi az xp/hrs mutató és minden mást leszarnak. GG -
JAAA és gyorsan eloszlatok egy tévhitet. 62-64 volt a Gweny mikor utoljára partyztunk :(:( lemondtunk rola, hogy gyorsabban fejlodjön és noblee pontokat adhason át nekünk.... -
Tudod te hány pm et irtam az utóbi 1 hónapban???
csak amiota acro bannolva....
Mindegy hidd el söndö nem vagyok béna de nincs party. Nuker SE nélkül= bd dual nélkül. -
Háth hidd el hogy nekem rohadtul nem mert más is csinájla és minnél többször pm-ezel annál több az esélyed egy helyre a partyban hiszen mindig cserélődik a társaság!szóval ez légyszi ne tartson vissza -
Sondi vagom es nem egy emberel dumaltam hidd el de nem fogok 5 percenkent konyorogni vigyetek , van e party stb ezer egy embernek elmondtam ha van party szoljatok mert a kis ujjambol nem tudom kiszivni hogy ti partyztok vagy nemtudom hhidd el ha 1 het mulva megkerdezlek es kozbe naponta 20-30 pm-t kuldok : na van party??? kicsit idegesito lesz... -
Akhi én sem akartam ezzel senkit se megbántai hidd el és meg is beszéltem/beszélem gordival ezt a dolgot csak mivel általában gwenyvel exp-zett ezért nem gondolunk rá és ez baj sőt el is mondtam hogy köcsögség volt főleg mert ő live volt kaylyn boxolt(egyébként inixle karija csak néha énnis viszem.)teljesen jogos/de ezt a party dolgot nem értem pl hányszor pm eztél rám:hogy tső nincs vmi jó kis party?vagy vmi?mert egyszer sem, én pm eztem rád hogy nem akarsz-e jönni,akkor elmaradt de azóta egyszer se:S beszélni kell az emberekkel pm-ezgetni ahogy énnis csináltam régen pedig gladiator nem pont egy nagy dd és mégis vittek és ijász subbal nem egyszer vinnének szinte mindenhova,IMO és nem akartalak ezzel megbántani egyébként magyar partyk a mai napig vannak...
BM~ -
Sajnos Gordi az embert erik az eletben ilyen pofonok, ha baratoktol jon akkor bizony hangot kell adni neki es megkerdezni szemtol szembe hogy biztosan igy gondoljak -e ezt a dolgot, mert ez neked szarul esik nem is kicsit!
Ezek utan ha baratok akkor elgondolkoznak es bocsanatot kernek ha nem is a bocsanatot kerek szavakat hasznalva. Emberek vagyunk soxor tevesen itelunk meg dolgokat, rosszul dontunk szamunkra bagatell kerdesekben, de lehet azzal masban varakat rombolunk le.
Mindenki emberbol van. Ez van, ez jutott. Adj nekik eselyt nem szabad elitelni, amikor te hibazol neked is meg fognak bocsajtani, ez biztos.
Menj nezz meg egy filmet a plazaba, kajcsiz zegy jot, beszelgess, es pihenj.
Majd gyere vissza:) Varunk. -
Én cska egy okot tudok/akarok mondani: ICA
Beválaszotak a leader grp-ba amit el is fogadtál :)
Szerintem ezért kéne félre tenned az ilyen konfliktusokat. -
nyugi, ilyen nemcsak veled történt, és még történni is fog, aludni kell egyet rá, nagylevegő, aztán csinálni tovább. egy idő után hozzászokik az ember. én már hozzászoktam 2-3 év mmozás után -
Újabban visszatért Zatutic-hoz.És Kaylynt boxolják. -
Látom találkoztál az OL-ek átkával :D Pedig még te WC is vagy :)
nah no comment. Csupa nagybetűvel: A barátságra és a barátokra mindig oda kellene figyelni. Most megúszátok egy ejnye-bejnyével :)
Gordy egy hónap múlva shanway-jel xp újra :) (hulye vaok, akarom mondani 1 het
).
Egy szó mint száz, sok SIKERT!

-
kaylin az most inxile-nek a main karija nem? -
Hát ez elég gáz...
Ugyan nemjátszok már offon, de ez elég szar dolog szal megértelek. -
Ehh Gordi aludj ra meg 1 -t aztan kedves magyarok meg beszeljek meg hogy mi az a party baratsag stb,Nincs itt nagy gond csak neha nem az ember szintjet kene nezni,hanem ki van a karakter mogott.Miota vissza jottem nekem is megvaltozot par emberol a velemenyem.Anno minden nap volt fulloos partym nem volt olyan alkalom hogy soloba mentem volna,es ezel a tudatal jottem vissza. Csak sajnos nem az lett mint amit vartam.Talan regeben csak azert voltam anyira fontos mert Magamal hurcibaltam egy csomo buffert es uber kocka voltam, vagy nemtom de valami van az tuti 1 honap alatt 2 szer partyztam 1 raideltem tobbi mind solos EGY MMORPG JATEKBAN.Es az se baj ha ket buffer van szerintem tok mindegy milyen kaszt az istenit lenyeg a jatek!!!!!Vagy mindenki 80/80/80/80 akkar lenni? es ha eleri ezt akkor korbe nezhet mert egyedul lesz!Meg kell tommni a partyt baratokal ismerosokel es talan nem lesz uncsi a szint kuzdes....(Ezel nem akkartam senkit se megserteni csak elmondtam a frankot) -
Egyáltalán hol vannak ezek az infók angolul? -
Hát te döntésed és teljesen egyetértek ezzel a party-s esettel, nekem is nagyon rosszul esett volna, gondolom többször is előfordult nem most az 1xer. Nem kérem, hogy maradj, mert te vagy az egyik legjobb magyar játékos, meg mert most jön az interlude, mert ha döntöttél döntöttél. Mindenesetre véleményem annyi lenne, hogy szerintem eladni semmiféleképp ne add el, tarts egy kis szünetet aztán 2 hónap múlva nézz vissza. Lehet megint megjön a kedved hozzá, és partyt is találsz.
U.i.: Utólag is köszönöm, amit kaptam tőled segítséget még kezdéskor (1misi TOP NG-re, meg némi DSS, no meg a kölcsön D-s fegyó (vagy azt mAilka adta? :/ )) -
Valaki ra er egy kicsit beszamolot tarthatna a c6 -s uj skillekrol azoknak akik gyengek angolbol erdekelne minden faj kaszt skillje,klan ujitasok pvp stb Elore is koszi Barkinek -
Sziasztok!
Meg szeretnék osztani veletek pár gondolatot.
A Lineage egy életforma és ami abban vagy az lehetsz az életben de lehetsz telyesen más is.
Arra a döntésre jutottam abbahagyom, el is mondom az okát. Olyan embereket ismertem meg akiket nagyon megkedveltem akikkel barátságot kötöttem a játék jóvoltábol.
Új emberi kapcsolatokkal lettem gazdagabb. Mégis olyan dolgok történnek amiket nem értek.
Vak voltam és igazán most nyilt ki a szemem, most mert tegnap egy olyn fájdalommal kellet szembenéznem amit senkinek nem ajánlok. Mielőt folytatnám röviden ismertetem az én nézőpontomból jelenleg a játékban, hogy élem meg az életem.
2007.01.07. 23:xx
MoS (Monesteri of Silence) party építésén dolgoznak a barátaim miközben én lázasan LFG zek alli chaten. Miután telyesen lemondtam SpS em fejlesztéséről (erre még kitérek) ezért a 2.dik subom xpztetésével foglalkoztam azzal még néha van esély partyzni(WarCryer). Igy ezen a subon probáltam partyt találni mikor Detto (az életben is pécsi barátom) érdeklődött esetleg van e buffer aki tudna jönni (WC a legkivállób party buffer őtvözi a proféta, elven elder és shilien elder minden kiválo buffját) igy jeleztem, igen én szeretnék. Ami ezután következik azt senkinek nem kivánom:
Ventrilló:
Detto: Jó akkor minden megvan már csak ezt kell eldönteni Shanwayt vigyük vagy Kaiylint(kb ez a neve).
- ez a kaiyliakárki egy box proféta valakinek a profétája valószínüleg egy vásárolt kari-
Azt hiszem már itt megértitek milyen óriási fájdalom volt szembesülni hogy közel 1,5 éves karakteremnek a barátaim előtt egy idegen box prpjével kell versenyezni.
BlackManta: Hát csak pár százalék kell neki már behoztam 9x% on van.
(szeretném azt hinni ezzel arra utalt huzuk rajta fel a szintet és utána(UTÁNA!) esetleg megszánjuk azt a szerencsétlent...)
De tulajdon képpen mindegy hissz ezzel le is tudták a dolgot és party nélkül maradtam.
Röviden ez volt az utolsó csepp melyben (barátaim csupa kis betüvel) bizonyithaták elsöprő erejü emberésgüket.
Amire büszke vagyok:
Shanway az egyék legjobb dolog az életemben egy szerencsés kedves elf varázsló aki késsőb gonosz enjével(subNecro) szintén felhivta magára a figyelmet.
Sok kalandon esett már át velem és nagyon sokan ismerik és úgy gondolom szeretik. Hosszú alvás nélküli napok munkája fexik benne. És igen nem a bot beállytásárol beszélek Shanway közel 77es MM és 67 Necromanta volt mikor először a nagy magyar klán Raidjei miatt futattam Sétálóból. De ez mitsem számít nem csak a szintje az ami Shanwayt azá teszi ami. Mind az RS alapító tagja azthiszem oriási munkával és odaadásal kivivta az emberek szeretetét. Nagyon szeretm ezt a karaktert, sok gyönyörű emlék fűz hozzá. Kaland ,háború ,barátség és szerelem. Ezért is gondolom úgy sosem hagynám őt el örökre. Most visszont leállítottam az account fizetését. Nem játszik tovább. Semmi kedve képmutató emberek társaságában létezni. Elege lett és nekem is.
Tudom nagyon sokan nagyon sok dolgot tudnak mondani, hogy miért ne.
Én is. De sajnos nincs kedvem. Nem először döntök igy. Akkor maradtam mert nagyon sokan nagyon kedvesen kérték de most ez nem megy.
Nincs kedvem most tovább írni majd lehet befejezem még. -
na azt nem is figyeltem :) -
az aláírása némi támpontot jelenthet ;D