88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Gordis2k
    Mindenkinek aki a vazsik nerfjét hangoztatja:

Erős a varázsló igen de csak egyszer az éeletben üljetek le a monitor elé tisztitsátok ki a fejetekből a "NREFELJÖK A VAZSIKAT! NERFELJÜK A VAZSIKAT!" gondolatokat és nézetek körül.
    C5 Raidelés vazsi 0 malee 0,5 archer 1
    C5 Grind vazsi 0 malee 0,5 archer 1+1+1+1(mind c4 ben nuker fulbufban csak 1 szaros prpvel..)
    C5 PVP(porty) vazsi 1+ malee 1(törös a többi 0,5) archer 1
    C5 Mass pvp halotad c5ben egyszeris ezt a mondatot nuker group forming??? nem is fogod amigy a necro 2 a sps 1 az SH meg fél lövés vagy szurás.
    C5 Olympia a kedvencem totális udnoritó esélytelenség tudod mi az?
    nuker vs daggre olympaid start in 3 2 1 U lose
    nuker vs archer olympiad start in 3 2 1 stunshot crit U lose
    nuker vs glad distro tyrant olympiad start in 3 2 1 fuuttááás U lose
    nuker vs prp,bish,EE olympiad start in 3 2 1 Nuke nuke nuke haha meglesz nuke nuke out of mana 30-60 secel későb U lose
    nuker vs idéző nuke debuf fut meghal.. U lose
    Aki esetleg ugy gondolja ez nem igaz az ok közül akiben megbízok itt az accom sirjatok ti is.

ÉÉÉÉSSSS a nagy kedvencem:
    Siege:
    Nuker group forming any se lfg? sry archer 1 2 3 4 5 6 7.. 100 need all buffer box 1.
    Ok ty np.
    Ha mndom HA!!! valami isteni csida fojtán (egyetlen egyszer előfordult) Full bufban siegere jüt a nuker:
    Jobbrol jönnek rush gogoog X hit u for 6k dmg cp hp 0

Aki ugy gondolja nerfelni kéne a nukereket este leszek későn ventrin és elmondhatja miért is.
    Ja és bizonyíthatja igazát a karimmal. Nem vagyok egy kimondott béna ső ugyérzem igen jól pvp zek mégis C5 ben se partym se siegem se raidem. Egyetlen örömöm felbufolok kifutok ide oda megölni a grindelő enemyt... de hidjétek el gweny ijjászával vagy söndi daggerjével ugyan úgy meg tudom tenni..
    Nerfelni a mágusokat? Hova még azt a 2 is vegyük ki a siege vagy raid groupból?

SZVSZ mindenki bekaphatja aki sir, hugy a nuker milyen erős. Egy nagy faszt az. Attól mert a legjobb alatomosan hátbatámado party megölö kari még egy nagy rakás szar. Köszöntem.
  • MeoH #58603
    Igy van BMelvtars! Le a vazsikkal!! Elvenni toluk a +CONdyet es a BSPSt, lecsokkenteni a pdefuk!!!! Na ez nem fog megtorteni soha... De mit nekunk vazsi nerf, ha vegre haszanlhatunk skillhez sst!!! Gyorsabb henteles es xp!!! Azsia baratainknak ez kell!! Ja, hogy a pvp is gyorsabb lesz? Nem baj 1 ember 1 loves/skill, most mar mindenkinek. Nethy, ezutan mar thangae beléd lo 10k-t, azt chiqo beléd lo 8k-t, upsz chiqo lovese, nem talal, mert thangae mar kirobbantott a gatyadbol. Ez a nagy balansz!!!! A pvp meg 1 nagy rakas szar... Igaz, hogy c1-c3at meg freen toltam, de az legalabb pvp volt.
  • Sámán
    Ezeknél is akciódúsabb képeket ritkán látni!
    Ha már shot "verseny" van legalább valami cselekmény is lehetne -vagy max felbontáson már csak ácsorogtok a lagban?
  • Endaer
    cicc, a klienst attol meg tokeletesen mukodik, hogy a free hozzaferest mar lejatszottad! :)
  • Endaer
    gratulalok az arus torpe karakter alkotojanak... :P

vizet ugyan nem screenshotoltam, de szerintem HDR-B-vel egyutt a BW robe nagyon szep a hattal allo SEn :)

és ez szinten tetszett:) :

• Sámán
    Vazsik minden tanulós szintnél kapnak magic resist passzív skillt, meg ki tudja milyen überenchantolt-ékszer volt rajta
  • PhoenixKnight
    volt rajtam 1 haste potion :D de akkor se futhat gyorsabban ha már hamstring is van rajta
  • Sámán
    Nem tudom rajtad milyen buffok/dye-ok voltak, de full buffban mágus/íjász gyors és marha erős -buff nélkül (vagy mondjuk hogy "csak" egyféle healer buffjaival) esélytelen a pvp, lehetsz akármilyen kaszt... (meg ugye boss ékszerek stb...)
  • PhoenixKnight
    Ez most tényleg érdekes: 61+os dark crystalt viselő necronak adok 120dmget és a lvl ~ 50 nek 80 at
    lvl 70+ gladinak meg 65 öt ...
    az a lvl 50es mágus gyanus nekem
  • PhoenixKnight
    Ha gondolkozna ncsoft akkor azt csinálná hogy a mágusoknak a pdefensét a felére vagy a negyedére csökkenti és a közelharcosok speedjét növeli hogy utoltudja érni
    Azért 80at sebezni 1 alacsonyabb vagy max ugyanolyan szintű varázslónak az elég durva 50es szinten
  • Nethyrrea
    tegnapi siege viczes volt....

thangae belémlő 5k-t, chiqo belémlő 4k-t, nethy elfexik...

még azt se tudtam mondani hogy "NI!"
  • PhoenixKnight
    Visszavonom amit montam : a mágusok megérdemlik hogy gyengítsék őket pvpben
    2 szer haltam meg 1 mágustól aki ugyanolyan vagy alacsonyabb szintü mint én : én sebeztem 80 dmget ütésenként míg a mágus 2 ütés alatt nyomota a varázslatokat... 6szor probáltam stunolni és mind1ik sikertelen volt ... A vicc hogy a mágus 2szer olyan gyorsan futott mint én , rányomtam 1 hamstriget és még ugyis gyorsabb volt
    szoval mig én sebeztem 2szer 80at addig ő 900at ugy hogy c gardes jewelrelym van + iron will is volt
  • Padidiver
    Héj Héj L2 sose lesz balanced game ezért próbálják ezt csinálni és sztem nem harcosokat kéne tápolni hanem vazsikat TÉNYLEG nerfelni mert ami eddig volt az lószar volt nem nerf sajna egyébként meg dw hatását is csökkenteni fogják de elviekben soulshottal vmit bügyköltek szal ja de ne hidd hogy ők megpróbálják balancálni
  • Dallie
    a frenzy/rage nagyon kevés p.atk bónuszt ad íj használatakor :( A 10.000 patk-ot most kétkezes karddal lehet megcsinálni, pl.:

http://www.l2guru.com/forum/showthread.php?t=49093
  • Nethyrrea
    jaja, ezaz. miért nem lehet megcsinálni már?
  • Dallie
    Nethy, az régi videó, most már nem lehet megcsinálni sajnos (C5 óta), még Xtreme csinálta, itt megtalálható:

pwning newbs
  • PhoenixKnight
    Kérdés hogy mennyi időre
  • Nethyrrea
    nemkell regelni spawn pointon :) a linken amit küldtem, a leírás alatt van 2 gomb, comments, és download now. ha az utóbbira kattintasz feldob egy kis ablakot ahol megint rákattintasz a download now gombra és már süvít is lefele :)
  • Nethyrrea
    volt anno egy videjó, amikor egy destroyer felvett plated leather setet, meg egy +4-es soul bowot a kezébe, és ment ütni rage/frenzyvel. hátöö.....kicccsit ütős volt :D
  • Dallie
    Shield of Revenge (lvl79 Hell Knight) Reflects damage of melee physical skill to target for a time.

Az összes új skill, leírással együtt megtalálható itt:
    http://www.l2guru.com/forum/showthread.php?t=61401
  • PhoenixKnight
    Sztem már kicsit túlzásba viszik ,hogy a harcosokat próbálják felhozni a mágusok szintjére pvpben... Az ijász igy is az 1ik legjobb pvp kari , 1edül a tank számít fenyegetésnek vele szemben. Bár sztem értelmesebb lett volna ha a soulshotot erősitik ütés közben és akkor minden harcos jol jár... DA al tul sokra nem megyek hogy megnövelték a skillek sebzeset ss el
  • TruBy
    Csak az a baj, hogyha a gladi és a destro skilleket feltolták ennyire az ss használattal való damage-t, akkor sztetek nem fogják ugyanezt bejátszani az ijjászoknál is? már írták, hogy a tun sebzés dmagae-ét már növelni fogják...mi lesz a lather shottal? :P no comment
  • PhoenixKnight
    Úgy emlékszem látam 1 ien skillt , de 79 es szintü szoval ... :D
  • gPROject
    ez komoly?
    apám...

hát én tényleg nem fizetembe többet, kezd nevetségessé válni az egész ezekkel a fejfedőkkel/új fegyverekkel/skillekkel az első kaszt vátóhoz is raid kell rendszerrel
    ááá..

oké mmo, de ennyire azért mégse
  • laths
    cica: 3 mbites feltöltésem van,ha mondasz egy dc servert holnap este felmegyek,és letöltheted rólam az installált verziót. felülírod és mennifog.
  • PhoenixKnight
    A Dark Avenger 100% reflect dmg skill sem lehet rossz interludeban...
  • Looooser
    persze hogy az, de ez még mindig a gépedre optimizált maximális beállítás
    amit én raktam be tegnap képet az egy ati 9550-es karival van...
  • GamerAdams007
    na mégis csak beállítás kérdése volt nem a kártyáé...
  • gPROject
    tudom, de most mi értelme az egésznek?
    ez annyit jelent, mintha a skillek sebzését dupláznák, akkor már miért nem azt csinálták
  • Looooser
    őt ez nem érdekli ő auzt mondja hogy csak akkor fog játszani játékkal ha ojan grafikája lessz mint ezeknek az új Final Fantasy-knek. mondtam neki hogy vegyen X-Box 360-ast de nem akarja... pedig látta már a grafikákat az új gémekben pl Virtua Fighter 5, CoD3
  • Dallie
    Illetve a tőrösöknél nem tudom, hogy van most, de gladi/destronál jelenleg a soulshot nem oszt nem szoroz ha skillt használsz, nem autoattackot.
  • Dallie
    River, a melee skilleknél eddig nem nagyon számított a soulshot (asszem egy kicsit emelt a sebzésen, de lehet, hogy egyáltalán nem). Az interlude-ban viszont duplázza a melee skillek sebzését.
  • gPROject
    faterod tudja, hogy ez a grafikai motor kb. 4 éves? :)
  • Looooser
    na látod hogy most gyönyörű a víz :) faternak meg nem teccik a víz megrajzolása szerinte még mindig nem életszerű a mozgása :-/ hiába mondom nei hogy soha nem lessz a grafikája egy játéknak sem mint bármelyik új Final Fantasy mesének....
    ----
    nos igen ha már a c5-nél tartunk idáig bárhonnan szedtem le a klienst kicsomagolásnál azt írja ki hogy hibás valamilyen file...
  • gPROject
    ez jó baromság, eddig se volt senki aki ss nélkül játszott és használta a skilljeit, leszámítva a farmereket
  • cicanilla
    Lehet, hogy én csinálok rosszul valamit... regisztrálom magam a lapon, majd rákattintok a letöltésre, erre letölt nekem egy 749 bájt nagyságú file-t, ami nem az a C5 kliens, ami kellene... azt írja, hibás a csomagolt file... most már a Gamestaros cdről sem műxik a kliens... :(((
  • GamerAdams007
    Na most milyen a víz? Kikapcsoltam Anti-Aliasing-ot, talán jobb valamivel. Jah meg most van rajta Glow Effect B.
  • Dallie
    Arra meg tippelni sem merek, hogy rage és frenzy használatával ez mennyit fog sebezni, de valahova 6 ezer köré saccolom, mert most ütök Doommal 2500 körül, és csak 63-as vagyok :)
  • KABALL
    remélem én kapok Root-ot és valami tank summont.....Jha meg izét..őőőőőőőő......Anchort
  • Nethyrrea
    próbáld ezt

klatty ide