88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• phalanx
    lol official lol
    hát ez elég szánalmas volt komolyan mondom a C4-es free szerveren sokkal élvezetesebb a pvp mint az offon, kb 7x haltam ezen az aden siege-en abból 3x feart kaptam 3x kaptam physcical silence-t (hero gradu akármicsoda), amikor meg nem kaptam be egyből a hero debuffokat a 8k-s magic crit végzett velem mielőtt bárkit megüthettem volna
  • Nethyrrea
    hát, mitmondjak, az utsó 30 perc kevésbé volt unalmas mint a többi :D ez a hero fear tényleg egy überxar skill, remélem kiveszik előbbutóbb.
  • nubyy
    Pénteken:D
  • nubyy
    Nincs, csütörtökön nem jött össze:(
  • Dallie
    Én meg hadd köszönjem meg neked a buffokat, főleg a noblesse-t, hozott nekem egy bosst :)

Továbbá köszönet mindenkinek aki eljött ma, a végére egész jól mentek a dolgok, a második boss mondhatni csont nélkül borult meg.

És végül hadd köszönjem meg az NC soft-nak, amiért megalkotta az ork destroyert, imádom:)
  • Ogrus
    gratú a szép szintekhez és a sikerekhez
  • TruBy
    Lol gratu!
    Télleg és Epidemic-nek van már clan hall-ja? Így a raidelésről eszembejutott...
  • Gordis2k
    Had gratulaljak elsőként az epidemicnek a sikeres raidekhez.
    Szép kezdet csak igy tovább!
  • ZsuzS
    Pmben a lelőhely
  • ZsuzS
    Én megvettem a heti betevő qhpmet porthiostól.Ott voltam a Rune Bossnál akinek sikerült elkapnia.Valamiért nem szereti a buffereket meg a healereket a dög.Pedig én nem bántottam.Aztán lementmem még 1 órát MoSba.Ezután 3tól szorítottam álmomban nektek hogy nyerjetek :D szval én sem vittem túlzásba
  • _Neo
    Van erről nagyobb felbontású másolat? nekem nagyon tetszik :) ORC POWA RULZ! :)
  • Nethyrrea
    oké. siege kezdete előtt pár perccel kijelentettem hogy énmárpedig ha megszakadok se bírom tovább ébren szóval jóccakát, kilőttem a gépet, hátramentem az ágyamhoz és aludtam egy jó 10-11 órát. :D
  • Padidiver
    Na én olyan szinten voltam álmos és olyan szinten laggoltam hogy a siegre el se jutottam persze álmomban elfoglaltuk az összes várat de kúúúl volt!
  • GibboRamone
    Eddig a te storyd a legjobb!
  • Gordis2k
    Akkor én is mesélek:
    3 óra előtt kicsivel befejeztem gwenyvel a pvpt mert port anyázot, hogy hol vagyok. Befutottam a várba és lestunoltam tanomot aki ezen sokkot kapot mert ot még senki és lol és probaljam ujra na nem tudom mi volt rajta de 15ből 0 stun...
    Ezután jött az igazi durva nagy izgalom keményen lövöldöztünk fojt a vér mindenki cpje nullán ÉS!! ekkor még nem is volt enemy!!:D:D
    Na ezután huh na az volt a durva mert ugyan 1 órán át semmi izgalom nem volt, DE!! kb 4 óra 16kor aludtam kelemesen a várfalon:) na az milyen izgalmas volt mikor a dögünalombabelealvásbol felriadtam 4:46 kor a ventrin üvöltő emberekre aztán jokat nevettem a harcon és végul 4:56 kor kisoéztam a klánházba és édesdeden aludtam egy jót!! Na ezt übereljétek!
  • Sorbon
    Végre jo kis siege volt a tegnapi. Én group-om schuttgartnál támadott (katon fele nuker grp). Két SE-vel hála istennek nem volt gondunk manával. A tegnapi és ma hajnali összesitett eredmény: 16pvp/3halál. Igaz csak noblehouse-al meg csatlósaival harcoltunk, minket elkerült a catalyst....
  • mAilkaEVO3
    lololol jó kis fun volt de a mi grpunk Dion-nál funolt. Jött infó hogy SOE és támadni Diont ok mindenki giran nyugati kapujánál van csak az SWSünk van még a Rune várban. ehh kisebb noszogatásra visszatért a géphez odajött hozzánk de ez a kis baki pont elég volt hogy egy Cata-s kém lefüleljen minket. mind1 azért elindultunk Dionhoz. Odaértünk egy Unity-sel találkoztünk szegény vesztére 1-2 ijjászunk ráugrott meghót. A vár mögörr voltünk oks regrp és balról go előre. Megindulunk picit megtorpantunk mikor 2-3 unity-s grp volt elöttünk de CoV+Valor Szeki jóvóltábol és go FUN:DDD hát meglepődtünk de tőlünk senki sem halt meg és már csak 1 unitys sumoner élt :D akit lelödtem cegeényt (BD-vel nethy kb 3-5 embert öltem szal lehet mókázni:D). utánna bementünk várna life towereket leöltük be a trónterembe csak nem volt ott aki felolvashatta volna a cuccos-muccost igy vártunk. Vesztünkre jött kb2-2,5 grp cata hero zerg GG de minnyá vége a siegenek :D figholtunk de a 3v4 hero vs 1hero kevés volt:( kb ennyi
  • Nethyrrea
    plusz, a karaktered tulajdonságai is a választott subnak megfelelően változnak.

pl:

elfet indítottál. az elfek alapból gyengébbek de ügyesebbek (kisebb STR, nagyobb DEX, ilyesmi.)

subként indítasz egy ork destroyert (orkok ugye erősebbek de ügyetlenebbek, stb, tehát magasabb STR, kisebb DEX, több HP). akármikor átváltasz subra, az adott kaszthoz tartozó faj tulajdonságait is megkapod stb stb
  • Endaer
    2007.01.25. 04:00 (am), remélem elég pontos igy
  • Facek
    igen, skillek megvannak tanulva(1-40), sp 0, a karid kinézete nem változik, ja és kell h noobless lehess.
  • Atrium
    hát ez jó ^^ én is ismerem a hivatalos oldalt köszönöm szépen. a baj csak annyi hogy hol van az én angol tudásom :S sajna nem vagyok perfekt és nem értem . de akkor elmondom hogy mire gondolok és majd rámodnjátok hogy igen vagy nem. szóval kb annyi a lényege hogy nem kell egy új karit kezdeni a nulláról, hanem lehet 40ről? ennyi lenne? :s
  • Gordis2k
    HEHEHE ez tuti iszonyat fun volt:)
    Én csak halgattam de szét röhögtem magam:)
  • xt198
    :) akkor izgalmas volt a siege :D
  • Akhi
    Schuttgart csapat: En ebbe a csapatba kerultem hat roviden ami tortent vagyis amit en latam:)(hozza kell tenem angolul anyit tudok hi:) ) 3 kor kezdotok a siege 5 kor volt vege. 4:45 anyit meg erteme a party chatbol go Schuttgart ok :) oda meg eltudok menni. 4:51 meg csak buffolunk a varosba , hm van 9 perc ez lol lesz. Buff kesz mindenkinek kiveve nekem ,ordibalok pm zek a profetnek buffoljon , nagy nehezen felbuffolt, kicsit lemaradtam a tobbiektol. Oda erek a varhoz kozbe ok megbeszeltek angolul jobbrol tamadnak, na hat en ezt nem ertetem vagyis kinai szoveg amit irnak:D megallnak jobb oldalt en mint egyszemelyeskomando:D be rontok balrol:D futok futok osszes npc ram hm:) akkor mar kezdtem gondolkozni itt gaz van egyszer csak korbe nezek hm nekem mas logom van mint az ittaloknak hooop mondom spuri vissza, az osszes noblehous-es a nyakamba a var kapuhoz erek jon a fel mento sereg :D meg menekultem istenem.Akkor a Schuttgart csapat vegig rombolt a nh-n npc-kel nem foglalkozva be a tron terem en kimaradtam vedeni a segguket V12 vel bent mi tortent nem tudom de meg lett a var:) utolso 30 perc FUN VOLT:)
  • Gordis2k
    Lol minden siegen eggyel több várunk lesz?
    Ez érdekes lesz:)
    Északi hatalom lettünk:)
    Runa
    Goddard
    Schuttgart
    LOL
    Ráadásul ilyen zöldsapkás osztaggal foglaljuk el őket..
    Mailka mesély légyszi):
  • Sámán
    Na jó, vegyél vissza kicsit abból a nagy arcodból!!!
  • ventel
    TE milyóta vagy IC s?
  • Endaer
    ha már exhibicionizmus, akkor had én is :P pár kép hajnalról
  • mAilkaEVO3
    WOOHOO jobban nézek ki mint te :PPPP
  • Nethyrrea
    jah, ez nekemis lemaradt, elfelejtettem screenshotot nyomni :D

• TruBy
    Grat Laths! Csak így tovább!
    BSZ Szeki mester! Csak így tovább!
  • ZsuzS