88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
ventel #59144 hum.. :)))) -
LineageII #59143 ][_,([])][_, XD -
Asszem ez elmond mindent:D EVOwned!!! :P -
Jah és akkor már volt klánja? benn volt vmelyikbe? -
PhoenixKnight #59140 ImwithFuzzy nemtudom hogy OGD be vagy Tribunalba van de azért olyan pocsék dumát amit ő mondott: Blahn felraktak 1 képet ahol még Franz indulása után 1-2 héttel 1 bot partyban van , és erre azt mondta a srác hogy ő csak scatlakozott a botpartyhoz de ő maga nem volt bot :D -
Miért is?
Még az esti vagy később? -
Dallie #59138 Szép :) -
Thx Shanway
-
A kép self buffokkal, készült -de amíg a prophet buffok tartottak nem értem rá fotózni, uni pástétomot csinált hames orkokból
-
68-as uni egy kis prophet rásegítéssel 

-
Dallie #59134 :< -
59-es a Soulless Wild Boar, és ha Dallie vitte be a legtöbb sebzést, akkor örüljetek, hogy bármit is dobott. Ahhoz, hogy dobjon valamit max 2 szinttel lehet nagyobb a legtöbbet sebző. -
ventel #59132 key matit kaptunk semmi mást :( -
Csak nem piritott olimpian? En asszondom, inkabb velumk legyen mint ellenunk:P O 1 ujabb kis plusz, hogy seggbe billentsuk LianLifele Jezus szive brigadot. -
Ez a XhaxorX kész van^^ -
Nekem anno azt a filet 4oran keresztul töltötte .Azt hiszem az össezs updatem volt 16 óra.Én is azt hittem meg sem moccan.PErsze nem tuti hogy nálad is csak ennyiről lenne szó
-
gratu :) -
fr0z3n #59127 Gratu a Bosshoz!! 
az elöző sem dobott semmit?
-
Dallie #59126 Lehet, sokakat nem érdekel, de nekem nagy élmény volt, úgyhogy csakazértis leírom:).
A mai raiden (a tegnapi tapasztalatokra építve) új taktikát próbáltunk ki - raid boss hagyományos tank nélkül. Mivel tegnap is tapadt rám a dög, gondoltuk teszünk egy próbát úgy, hogy én a sword singerünk befut kezdésnél, hate+UD, és utána én megpróbálom átvenni tőle az egészet. Az eredmény minden várakozásomat felülmúlta: kb. 3-4 másodperc kellett ahhoz, hogy átvegyem az aggrot, és utána végig rajtam maradt a boss és a csicskásai is. Mivel már az elején leütöttek alacsony HP-ra, ezért a kb. 5-6 perces harc alatt kétszer nyomtam el a frenzyt, tehát 3 percig ebben a módban voltam. Kicsit későn jutott eszembe képet lopni (itt halt meg a boss, és ekkor fogyott el a manám a viscious stancetől, addig 2800 körül ütöttem, BD táncok nélkül):
Ha jól emlékszem, a bossnak úgy 500 ezer HP-ja van, így gyors számolgatás alapján csak a critekkel leütöttem vagy 120k-t belőle (<3 song of hunter és focusos fegyó), összesen pedig talán 160-200 ezret, azaz úgy 30%-ot - egyedül. Nem tudok mit hozzátenni:)
Köszönet Pyrosnak a fantasztikus gyógyításért, és a többieknek gratula az újabb sikeres raidért, kezd összerázódni a kis csapat! Szerdán megyünk még egy kört! -
A mi bandánk már valahogy letett a BOT mint fogalom használatáról!! :)
1. Párunkat elérte a ban kalapács
2. olyan klánban vagyunk, ahol benne van a szabályzatban, hogy bot= kick a klánból...
3. Ha belépsz játékba, egyből jön a party invite ^^
4. Sok az enemy...
De szerencsére mi is látunk MAGYAR botosokat Franzon...khm khm Brotherhood vezere Jama, és a többiek
Jah és Gordy! LEGYÉL HERO!!! mert ha nem....baj lesz
-
és van aki mind3at csinálja:_D:D -
PhoenixKnight #59123 Sztem Official L2 90% a walkerezik vagy 100% (kivéve én) :D
De a walker az elég nagy szivás ha ellened használják és neked nincs :( -
Benn van játékban:)
-
Nem mondanád ha a te servered is light lenne... és nem tudnál semmit venni mert az árak az egekben és a haverjaidat banálják holot a szerver 80%+ a botozik. Nem egy magyart bannoltak mar franzrol de tobb ezer külföldit is csak ott még érdemes ujrakezdeni:)
-
ha elkezdi az update-et de nem jut el a végéig akkor szvsz nem a router-el van baj... de hogy biztos legyél benne kösd direktbe a géped az ADSL modem-el (már amennyiben ADSL-ed van) és meglátjik router nélkül hogy megy -
PhoenixKnight #59119 Mivel én nem használok walkert és nem botozok emiatt nekem jo ha bannolják azokat akik legalább az 1iket csinálják/használják -
Tényleg mázlisták vagyunk, a magyarok kb fele már legalább 1x banolva volt -vagy inkább többen... 
De szerintem Franzon játszó magyarok is tudnának mit mesélni a "nembanolásról"...
Nem tudom mi alapján banolnak -egyáltalán nem számít hogy kit hányszor nyomnak fel petíciókban, inkább ilyen propagandaszerűen 1-2x kivágnak több emberkét, aztán aki pont kimaradt a szórásból vígan botozik tovább. A GM haverok is vígan botoznak tovább -bár ezt tagadják mindenhol.
Elcseszett egy játék L2 -de hát van aki cigizik, van aki kábszerezik, van aki játszik...

-
valahova nagyon beírja magát persze próbálkozni lehet de a registry ből nem elég ha kitörlöd máshonnan is ki kell -
Akkor asszem ha megadja, akkor utánna mehet is egy Win reinstall xD és amúgy ez miért van? úgy nem működik, hogy kitörlöm a registry-ből a benne lévő fraps-es cuccokat és utánna felrakom? -
Szerintem ott is bannolnak, csak mivel így is úgy is új karit kell kezdenie, hogyha folytatni akarja a botozást, ezért az is a Franzra megy botozni, aki addig Sieghardt-on volt, elvégre ott a legdrágább az adena, nagyobb a haszon. Így szerintem akit a másik szerverről kirúgnak az a Franzon fogja folytatni. -
milkanak van tőle próbálj meg strihelni én is tőle kaptam és süti. De azt jobb ha tudod h ha friss winre nem az ő verzióját rakod vagy próbálkozol más verziókkal is akkor nem fog működni csak ha újrarakod a wing megint vagy megveszed eredetiben. -
PhoenixKnight #59113 Franzon nem bannolják a botokat... Mázlisták vagytok. Franz=majdnem több bot mint játékos -
Valakinek nincs egy működőképes regisztrált (vagy crackelt) Fraps-e? Már letöltöttem több féle változatot is, de amikor a parancsikonra kattintok akkor semmi nem történik... Ha valaki rendelkezik egy jól működő verzióval az küldene nekem egy linket hozzá PM-ben, vagy valami hasonló? Egész nap google-t vizslatom, de nem találok működőképeset... 

-
Sorbon #59111 Ráadásul tök lassú kb. mennyi ideig kéne updatelni nem emlékesztek???
Nekem ezt az egy fáljt tölti vagy másfél órát... -
Sorbon #59110 Igen letölt par fájlt de az alsó total progress csik meg se moccan. És mindig a lineagenpcs.ukx nevű fálj háromnegyedéig megy a letöltés és onnantol kezdve semmi. -
ventel #59109 Tölt le valamit? -
ventel #59108 8 után ha gáz van meg mindig TS en fent leszek. Online talán egyszerbb megoldani a gondokat. -
Sorbon #59107 Azt jelenti elkezd updatelni de megáll a letöltő csik és vége. D-LINK router-em van. Mit és hogy kell beállítani ehhez a részéhez elég béna vagyok... -
Sorbon mit jelent a se kép, se hang, lefagy a gép update-nél, vagy nem megy az update? A jobb routerek nem zavarhatnak be, de ha nem megy a letöltés, akkor az update idejére kapcsold be a routerben a gépedre a DMZ-t (ha ez enabled-en van, akkor semmilyen szűrést nem használ a kiválasztott gép felé). -
Sorbon #59098 Tegnap full winchester format, L2 újból feltesz eddig nincs is gond. De amikor inditom update kozben egyszerűen megáll és se kép se hang. Tűzfal kilőve, routerem van de azt nem vágom azzal mit kell csinálni hogy ne zavarjon be. Gondolom az lehet a gond. Help pls addig nemtudok játszani.......