88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Endaer
    Igen, ez nagyon fontos volt, tényleg.
  • gPROject
    Star Buster b-grade (Health, Haste, Rsk.Focus)

Ice Storm Hammer b-grade (Focus, Anger, Crt.Bleed)

Hammer of Destroyer a-grade (Health, Haste, Crt.Drain)

Doom Crusher a-grade (Health, Anger, Rsk.Haste)

Eclipse Axe c-grade (Conversion, Magic Power, Magic Hold)

Bone of Kaim Vanul b-grade (Mana up, Magic Silence, Conversion)

Eye of Soul a-grade (Mana Up, Magic Poison, Acumen)

Dragon Flame Head a-grade (Acumen, Magic Power, Magic Silence)

persze ez nem az összes a low gradek lemaradtak
  • gPROject
    aki még nem látta volna az összes c5 fegyvert(én nem láttam):

Sword of Paagrio c-grade (Focus, Health, Crt.Drain)

Guardians Sword b-grade (Health, Crt.Drain, Crt.Bleed)

Inferno Master a-grade (Focus, Crt.Damage, Haste)

Mystery Sword c-grade (Acumen, Magic Power, Magic Weakness)

Sword of Eclipse c-grade (Empower, Magic Power, Magic Silence)

Tears of Wizard b-grade (Acumen, Magic Power, Conversion)

Dwarven Hammer c-grade (Health, Anger, Crt.Bleed)

• Sorbon
    pfffff!!!!!
  • Endaer
    Részvétem...
  • Cobra.
    Részvétem. Ilyenkor legalább e-mailben megindokolják, hogy miért lettél letiltva?
  • fr0z3n
  • phalanx
    ouch
  • Gordis2k
    Sajnálatos módon hiába irtam,hogy vigyázzunk a botozással egy darabig nem halgattam magamra.

Gattaca 75ppr/46Warlock BANNED
    Cukipofa 56WS a legjobb krafter BANNED
    MoSQuIto 59 AW BANNEd

R.I.P.

Kizárolag Ingame Walker!!
  • Adre
    Ha van vkinek a kártyáján mégegy hely, legyen szíves PM-ben értesíteni itt vagy játékban. Köszönöm
  • Sirch
    vodi
    Nézd meg a torrent leírását, mert valószínű, hogy valamelyik free-szerverhez tartozó módosított klienst töltöttél le. Rengeteg szerver tesz fel ilyen klienseket fájlmegosztó oldalakra. Ajánlom figyelmedbe a hivatalos L2 oldal által ajánlott letöltési lehetőségeket!
  • B@lu
    most el am:)
  • B@lu
    lehetseges hoyg neha pvp:P
  • B@lu
    a pontjaimat barki at tudja adni:)
  • Cobra.
    Vodi a hosts file-odat nézd meg (főleg ha játszottál L2j-n).
    És azt ugye nem felejtetted el, hogy először egy PlayNC accountot csinálsz és utána azon belül kell ey L2 acc-ot csinálni.
  • nubyy
    Hm, azt meg nem is neztem:D
  • Gordis2k
    Igen lassan le is jár a 24 ora:) és 0 lesz:)
  • PhoenixKnight
    A lag 1re roszabb :( Az a fura hogy a Counter Strike meg tökéletesen megy és jo a pingem
  • Sámán
    Azonnal nem tudják megváltoztatni (vagy igen?) -én úgytudom 24 óra mire "jóváhagyódik, és utána megint 24 óra mire lehet változtatni újra
  • Nethyrrea
    már csak arra várok hogy így is legyen
    Alul kiírja hogy ehhez a felhasználónévhez ez a jelszó nem stimmel.
  • GamerAdams007
    Amikor beírod a felhasználónevet és a jelszót, majd rákattintasz a Log In gombra akkor mit csinál? Kiír alul valami szöveget vagy semmit nem csinál?
    Sziasztok !

Letöltöttem a játékot és nem tudok belépni, leírnám hogy csináltam hátha valaki felfedezi a hibát: online vettem meg magát a játékot és kaptam egy serialt aminek a segítségével tudtam accountot csinálni magamnak. Beállítottam hitelkártyát mindent de valamiért nem enged be a játékba.
    Ahol a hibát elkövethettem talán az hogy torrentről szedtem le a gamet "Lineage 2 C5" volt a filenév és szépen települt és egy halom upgrade után tudtam START-ot nyomni. A belépőképernyőig szépen eljutottam de ott a felhasználónevemmel és jelszómmal nem enged be.
    Már reseteltem is a jelszót párszor hátha valami gáz van vele de nem enged, azt írja hogy ehhez a felhasználónévhez nem jó a jelszó.
    Szerverválasztás vagy valami más gebasz lehet? WOW-ozok már két éve ott is elég cifra az account gyártás de ami ott sikerült az itt nem :)
    valami ötlet?
  • nubyy
    Vettem észre:S:S Kegyetlen gaz:S Remélem a vasárnap reggeli kapacitás növelés majd megoldja...
  • ZsuzS
    Köszi Diniz. Az a helyzet ohgy nem mehetsz el,mert most jön az,hogy mind az 5 dc nooblesz.és olimpia! és hero! Úgyohogy sajnos ez még nem jelenti a véget :(
  • ZsuzS
    tegnap 3500spirit oret használtam el a világ érdekében :D nekem azt hiszem ez pont elég :D
  • BaalKain
    Mit lehet ott venni soul meg spirit oren kívül?
  • Gordis2k
    Minden magyarnak végre sikerult megyöznöm a vezetőséget 1 napig nincs ado törpe világban gogogogo vásároljatok keresetek sook pénzt.
  • PhoenixKnight
    oh és WTS Great sword és Stormbringer Franzon
  • PhoenixKnight
    Grat mindenkinek mindenhez :p
    Imwithfuzzyrol annyit hogy sztem ha 1szer botozott azután is fog...
    Az ember hétvégén játszana de nem tud mert TVnetnél kisebb műszaki problémák vannak emiatt néha megáll a net :D kb fél percenként 10 másodperc lag l2ben...:D Tegnap mentem pvpzni ,éppen futunk a srácokra amikor megáll a net és mire visszajött már minden ellenség halot volt.
    Jah és <3 Syndicate war :P
  • Sorbon
    Nekem meg van hozzá pengém 11 vagy 12 db. Szóval ha érdekel vkit pm bátran...!
  • Akhi
    6 dik som is betort:( aszem MM kap egy homut aztan kesz mast nem erdemel... lassan mar egy macet megtudtam volna venni a craftok arabol
  • Padidiver
    HÉJ HÉJ HÉJ!
    Dájnáz nem vonulhatsz vissza csak járh be pvp-zni mert az 24/7-be van vagy nemtom!!!
  • ooorrrsss
    kerem a téteket
  • ooorrrsss
    ELADO egy GUARDIAN's SWORD reci 100%os --->pm Sylvan4ss este 23ora utan!!!
  • Akhi
    Lol:) nem ally Covot kapot :):P Szerintem szukseg van minden Cov mestere, nem am eltunsz:P
  • B@lu
    Csari!

Gratulalok a COV hoz:)

Kitartas kislany, az eddig sem kicsi nepszeruseged ezzel ugraszseruen noni fog:) Isten hozott a PVP vilagaban:) (mert hogy ezentul menni kell majd lesz rengeteg fun:)))

Asszem igy mar teljes nyugalommal visszavonulhatok.

• xt198
    lawl :)
  • gPROject
    February 02, 2007
    Online IP Theft Is Not a Game
    The Federal Bureau of Investigation shares information about the recent shutdown of a Lineage II private server. NCsoft continues to be diligent in protecting our intellectual property and making the game enjoyable for our players.

• Akhi
    Azal megtudlak venni hogy nem olek meg?:D