88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Igen, ez nagyon fontos volt, tényleg. -
Star Buster b-grade (Health, Haste, Rsk.Focus)
Ice Storm Hammer b-grade (Focus, Anger, Crt.Bleed)
Hammer of Destroyer a-grade (Health, Haste, Crt.Drain)
Doom Crusher a-grade (Health, Anger, Rsk.Haste)
Eclipse Axe c-grade (Conversion, Magic Power, Magic Hold)
Bone of Kaim Vanul b-grade (Mana up, Magic Silence, Conversion)
Eye of Soul a-grade (Mana Up, Magic Poison, Acumen)
Dragon Flame Head a-grade (Acumen, Magic Power, Magic Silence)
persze ez nem az összes a low gradek lemaradtak -
aki még nem látta volna az összes c5 fegyvert(én nem láttam
):
Sword of Paagrio c-grade (Focus, Health, Crt.Drain)
Guardians Sword b-grade (Health, Crt.Drain, Crt.Bleed)
Inferno Master a-grade (Focus, Crt.Damage, Haste)
Mystery Sword c-grade (Acumen, Magic Power, Magic Weakness)
Sword of Eclipse c-grade (Empower, Magic Power, Magic Silence)
Tears of Wizard b-grade (Acumen, Magic Power, Conversion)
Dwarven Hammer c-grade (Health, Anger, Crt.Bleed)
-
Sorbon #59301 pfffff!!!!! -
Részvétem...
-
Részvétem. Ilyenkor legalább e-mailben megindokolják, hogy miért lettél letiltva? -
fr0z3n #59298 
-
ouch -
Sajnálatos módon hiába irtam,hogy vigyázzunk a botozással egy darabig nem halgattam magamra.
Gattaca 75ppr/46Warlock BANNED
Cukipofa 56WS a legjobb krafter BANNED
MoSQuIto 59 AW BANNEd
R.I.P.
Kizárolag Ingame Walker!! -
Adre #59295 Ha van vkinek a kártyáján mégegy hely, legyen szíves PM-ben értesíteni itt vagy játékban. Köszönöm -
vodi
Nézd meg a torrent leírását, mert valószínű, hogy valamelyik free-szerverhez tartozó módosított klienst töltöttél le. Rengeteg szerver tesz fel ilyen klienseket fájlmegosztó oldalakra. Ajánlom figyelmedbe a hivatalos L2 oldal által ajánlott letöltési lehetőségeket! -
most el am:) -
lehetseges hoyg neha pvp:P -
a pontjaimat barki at tudja adni:) -
Vodi a hosts file-odat nézd meg (főleg ha játszottál L2j-n).
És azt ugye nem felejtetted el, hogy először egy PlayNC accountot csinálsz és utána azon belül kell ey L2 acc-ot csinálni. -
nubyy #59289 Hm, azt meg nem is neztem:D -
Igen lassan le is jár a 24 ora:) és 0 lesz:) -
PhoenixKnight #59287 A lag 1re roszabb :( Az a fura hogy a Counter Strike meg tökéletesen megy és jo a pingem -
Azonnal nem tudják megváltoztatni (vagy igen?) -én úgytudom 24 óra mire "jóváhagyódik, és utána megint 24 óra mire lehet változtatni újra
-
már csak arra várok hogy így is legyen -
#59284 Alul kiírja hogy ehhez a felhasználónévhez ez a jelszó nem stimmel. -
Amikor beírod a felhasználónevet és a jelszót, majd rákattintasz a Log In gombra akkor mit csinál? Kiír alul valami szöveget vagy semmit nem csinál? -
#59282 Sziasztok !
Letöltöttem a játékot és nem tudok belépni, leírnám hogy csináltam hátha valaki felfedezi a hibát: online vettem meg magát a játékot és kaptam egy serialt aminek a segítségével tudtam accountot csinálni magamnak. Beállítottam hitelkártyát mindent de valamiért nem enged be a játékba.
Ahol a hibát elkövethettem talán az hogy torrentről szedtem le a gamet "Lineage 2 C5" volt a filenév és szépen települt és egy halom upgrade után tudtam START-ot nyomni. A belépőképernyőig szépen eljutottam de ott a felhasználónevemmel és jelszómmal nem enged be.
Már reseteltem is a jelszót párszor hátha valami gáz van vele de nem enged, azt írja hogy ehhez a felhasználónévhez nem jó a jelszó.
Szerverválasztás vagy valami más gebasz lehet? WOW-ozok már két éve ott is elég cifra az account gyártás de ami ott sikerült az itt nem :)
valami ötlet? -
nubyy #59281 Vettem észre:S:S Kegyetlen gaz:S Remélem a vasárnap reggeli kapacitás növelés majd megoldja... -
Köszi Diniz. Az a helyzet ohgy nem mehetsz el,mert most jön az,hogy mind az 5 dc nooblesz.és olimpia! és hero! Úgyohogy sajnos ez még nem jelenti a véget :( -
tegnap 3500spirit oret használtam el a világ érdekében :D nekem azt hiszem ez pont elég :D -
BaalKain #59278 Mit lehet ott venni soul meg spirit oren kívül? -
Minden magyarnak végre sikerult megyöznöm a vezetőséget 1 napig nincs ado törpe világban gogogogo vásároljatok keresetek sook pénzt. -
PhoenixKnight #59276 oh és WTS Great sword és Stormbringer Franzon -
PhoenixKnight #59275 Grat mindenkinek mindenhez :p
Imwithfuzzyrol annyit hogy sztem ha 1szer botozott azután is fog...
Az ember hétvégén játszana de nem tud mert TVnetnél kisebb műszaki problémák vannak emiatt néha megáll a net :D kb fél percenként 10 másodperc lag l2ben...:D Tegnap mentem pvpzni ,éppen futunk a srácokra amikor megáll a net és mire visszajött már minden ellenség halot volt.
Jah és <3 Syndicate war :P -
Sorbon #59274 Nekem meg van hozzá pengém 11 vagy 12 db. Szóval ha érdekel vkit pm bátran...! -
6 dik som is betort:( aszem MM kap egy homut aztan kesz mast nem erdemel... lassan mar egy macet megtudtam volna venni a craftok arabol -
HÉJ HÉJ HÉJ!
Dájnáz nem vonulhatsz vissza csak járh be pvp-zni mert az 24/7-be van vagy nemtom!!! -
kerem a téteket
-
ELADO egy GUARDIAN's SWORD reci 100%os --->pm Sylvan4ss este 23ora utan!!! -
Lol:) nem ally Covot kapot :):P Szerintem szukseg van minden Cov mestere, nem am eltunsz:P -
Csari!
Gratulalok a COV hoz:)
Kitartas kislany, az eddig sem kicsi nepszeruseged ezzel ugraszseruen noni fog:) Isten hozott a PVP vilagaban:) (mert hogy ezentul menni kell majd lesz rengeteg fun:)))
Asszem igy mar teljes nyugalommal visszavonulhatok.
-
lawl :) -
February 02, 2007
Online IP Theft Is Not a Game
The Federal Bureau of Investigation shares information about the recent shutdown of a Lineage II private server. NCsoft continues to be diligent in protecting our intellectual property and making the game enjoyable for our players.
-
Azal megtudlak venni hogy nem olek meg?:D