88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• phalanx
    ezt csak a "hogy mindenkit egyen a franc :)" mondatod miatt raktam be nem pedig a képek miatt
  • daemonervosa
    dragonnetwork

DÉENSSUB bameg DÉENSUB

:DDD
  • PhoenixKnight
    Jók voltak azok a képek :D Vmeik priv szerver hirdetésében láttam dual daggert is
  • TruBy
    Én mondtam, hogy rohogtem...:)
  • Looooser
    I'm not realy be amused....
    ----
    az ember mutatna vmi poént erre még le is hurrogják... elmehettek ti is a...
  • phalanx
  • GamerAdams007
    Köszi a bíztatást, ma már nem állok neki, 5.45kor kelek holnap, de délután keményen belehúzok.
  • MeoH #59833
    Nem sirni, jatszani. Miota esnek a herbek, nukerral low szinten megallas nelkul lehet tolni, plana hogy Ds-manapotit a boltban is kapsz. Tolni kell , szint legyen azt cucc majd csak lesz. Bananszet helyett pedig knowledge kellett volna, a plusz matck miatt. Szoval kockulni kell, az a titok. Ugy hogy hajra.
  • Looooser
    idézet "A nem fizetős (free) szerverekkel kapcsolatban a free fórumon keres információt. A topik olvasói nem tudnak semmit a free szerverekről ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte."
    nos ahogy elnézem a hsz nem voltbenne egy kérdés sem csak képek amiket megmutattam, szvl nincs értelme pattognod....
  • GamerAdams007
    Kösz, megnézem.
  • GamerAdams007
    Lol látom nagyon nem sikerült értelmezni amit írok... egyáltalán nem "sajnáltatom magam", ha neked úgy tűnt, akkor bocsánat, és amúgy pont arról volt szó, hogy most semmi cucc gondom nincsen, baromi jól megvagyok, épp a Demons Set-re gyűjtök pénzt :) Amúgy meg a Devotion Setről csak annyit, hogy azt azért említettem meg, hogy miért nem lenne az jó egész 40ig, mert már nemtom ki azt mondta. Már rég megvan a TOP D, halászattal rohadt jól keresek. A delevel meg csak 1 Orc Raider-es AA farmolási terv volt, de letettem róla egyébként...
    Szoval... nemtom kinek mi jött le a commentjeimből, de lényeg, hogy egyáltalán nincs most cuccbeli gondom, 25ösön már a fél C-s cuccra megvan a lóvé, és xp is megy, 25ből holnap 27-28 lesz, mert végre Bsps-re is van pénzem. Nem sajnáltatni jöttem ide magam, ha úgy tűnt akkor bocs.
    Sieghardton azért fejeztem be, mert lejárt az accról a lóvé, és perpillanat nem volt rá keret reactiválni, ezenkívül én suliba járok, nem tudom megtenni, hogy hajnali 3kor mennyek siegere majd a későbbiekben. Na ezért jöttem át Teonra, ahol most jól elvagyok.
    Mindenkitől sorry, akit itt zavartam...
  • VipJoco
    Haver ki van írva valahol, hogy FREE szerver foruma ez itt (sg.hu)?
    Nah akkor hurcolkodj el innen ameddig jó kedvemben találsz!
  • TruBy
    XD hat engem ezek a kepek lattan a rohoges fogott el...megette oket a fene
  • Looooser
    hogy mindenkit egyen a franc :)

nem offic szeró c5-c6 vegyítéssel....
  • pharao
    Grat-Grat!
  • pharao
    Mi lenne ha nem itt sajnáltadnád magad fölöslegessen, talán szolhatna valami másrol is ez a fórum... Nem sűrűn irkálok be ide, de ha már lassan 2 oldal szól erről a cucc, meg delvl meg egyébb gondjaidról, akkor kezd egy kicsit az agyamra menni és lehet, hogy nem vagyok egyedül. Vipi-nek igaza van, SH-n biztos megvolt mindened és még segítettek volna fejlődni is, pillanatok alatt meglett volna a 40 és azután még nagyobb szintek is, de ha neked 20db 25-ös kari kell, akkor sztem a hiba az ön készülékében van...(a delvl emlegetésével tényleg az az ide benéző emberek első véleménye, hogy ennek elment az esze ) További jó játékot mindenkinek!
  • PhoenixKnight
    ÉÉÉÉS végre 58 :P új panther
    Mai események : PVP 1 Soul bowos OGD taggal (2szer is) és midn2szer kilépett pvp közben :D
  • ZsuzS
    cruma mocsár
  • Sámán
    Csinálj egy summonert, akármilyet! Annak nem kell se fegyi, se cucc, és 40től egy pillanat alatt visszajön summon skill és folyamatosan tudsz farmolni ha ez minden vágyad! 1 d-krisóért több mint egy órát gyakhatsz, nagyon hangyányit fejlődni is fogsz, de nem kell delevelni sem, herbás helyen megállás nélkül gyűjthetsz pl coinokat. Elven wizardodból akár elemental summoner is lehet -ha állandóan ilyen cucc bajaid vannak tudom javasolni!
    Csak úgy mellékesen megjegyzem hogy amikor 2 karid is full klán armorral volt támogatva és fegyit is kaptál, te akkor sem voltál hajlandó játszani velük...
  • GamerAdams007
    2 lövés 46 MP, Devotionnel ugy 500 körül vok MaxMP-ből, szal ugy 10-12 mob, hogyha nem esik herb, és úgy 3-5 perc amig feltoltodik. De mostmar nem erdekes, megvan az Elven Mithril Set, úgyhogy most megy am rendesen Abandoned Camp-ben ologetek 25-ösön. Valaki tud esetleg jobb XP helyet?
  • Gumbo
    varázslóval simán lehet olyan mobokat találni, ami 2 max 3 lövés, szal nem üt meg, és ha hamar elfogy a manád akkor hamar fel is töltődik nem?
  • GamerAdams007
    Kaptam D-set, egyik klántársam pont lecserélte az övét C-sre, és elkértem a D-sét.
  • Chear
    Jól működik a quest-elt NG pecám, vagy vettél már D grade-est? :P
    Látom rájöttél, hogy lehet pénzt keresni is nem csak várni, hogy a klán felruházzon. :D
  • GamerAdams007
    Devotion set-be 2 ütés vagyok 1 mobnak, és az MPm is hamar elfogy, ezért vettem "banán set"-et. Egyébként meg most van pénzem D-re, sőt +2,5kk-m van mellé, meg ha eladom sok Jade-t 5 misim lesz, csak az előző karikkal nem volt. De most elég jól megy ezzel az Elven Wizard-al.
  • TruBy
    lol sky...tegnap tobbet fejlodtel mint mi...en bekaptam meg 1 halalt is szoval nc :)
  • VipJoco
    Jah tudod Truby városban állt a restokk után mert lement fánkot enni nekem meg kelett 0.5% körül így egyedül kimentem! Tudod kinek volt kedve kimenni ezért 2 kliensel!
  • mAilkaEVO3
    opps oWned :P
  • Facek
    Persze vaze buff rajtatok van de hogy ki hiányzik a partybol... találja ki mindeki
  • ZsuzS
    jaj TE meg miért tűnsz el teljesen?
  • PhoenixKnight
    Banhammer elég keményem lecspott Franzra mostanában
    Először láttam franzot light állapotba(kivétel szerverrestart után)
  • TruBy
    1 honap mulva meg nagyobbak leszunk
    de majd meglatjuk...:)
  • PhoenixKnight
    Olyan rossz hogy warba vagyunk :) szivesen partyznék veletek ah egyszer utolérlek :P sztem holnap 58 leszek aztán már csak 1 honap ...:)
  • Gumbo
    ha mondjuk nem ilyen baromságokra költenéd el a pénzed mint banán set, meg elven mithril gloves, akkor lenne pénzed D-re bőven. 40ig simán jó a devonition set.
  • Cobra.
    Én úgy tudom, hogy ha delevelt kapsz, akkor visszaesnek a skill szintek is.
  • Ogrus
    én is had grat flesjocó
  • VipJoco
    Köcce nektek! a Képen meg a törpe olyan mint ha a karácsonyfa melett álna és így "megnött"
  • Sorbon
    Lol repülő törpeXD...Grt Joco!!!
  • xt198
    hát én meg teledobálom akkor "gz" -vel a forumot :D
  • VipJoco
    Csak hogy teledobáljam képekel a forumot
  • pharao
    Egy kérdés: Ahelyett, hogy delvl-en töröd a fejed, miért nem húzol inkább és az elven wizardodat tolod fel 80-ra, vagy minimum 40-re? sztem jobban járnál, mert sztem így csak max hight rate-n lesz magas karid és én ezért nem nagyon adnák ki pénzt...