88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Sanca
    1-2-3%/30p wtf? Nem is tudtam hogy lvl 74 vagy, kb ott jon 2%/30p alatt.
    Ha meg lvl 30- vagy es ennyi jon ott vmi nem koser, nekem 30p volt 35->36 az altommal.
  • ZsuzS
    a mi mai siegekenk is eszméletlen volt.
    goddard körül ügyködtünk,de úgy elrepült ez a 2 óra mintha csak 20perc lett ovlna.Képeim nicns enek de biztos lesz aki csinált.
    Először a várhoz mentünk majd hátraarc és lezergeltük a catalystot :D az egészet herostól mindenestől.Aztán vissza a várhoz ahol a noblehouse nem birta volna (vesztettek vagy 300rep pontot) ha nem ön vissza segiteni a catalyst.Utána elcsaltuk a catalystot a vártól adenig... Majd vissza.Lezergeltük NHt is :Dmár olvastuk fel a könyvet mikor ismét megjelent a catalyst és az utolsó 5percben kisegitette az NHt :D
    De ennek ellenére nagyon jó hangulata volt. És végre oylan groupot kaptam ahol figyeltek egymásra és nem rohangáltak el a buffjaim elől :D
    Élveztem
  • mAilkaEVO3
    l2wh a barátod:D
  • Sirch
    Ne használj semmit!
  • PhoenixKnight
    A HP kijelzős walkerért szokott nc bannolni? ha csak arra használod és semmi bot
  • TruBy
    Hali all!
    Valaki nem tudna adni egy linket a C5-os ultra zoom letöltéséhez?
    próbáltam vackokon, de az csak C4-es és folyton kiír valami errort.
    a válaszokat előre is köszöntem
  • pharao
    Halottam hírét.. a srác 5X-ről lett visszaveretve 9-re :P A BH meg átált valami LOD-ba akiknek segítettünk bevenni dion-t... még szerencse, hogy nem találkoztunk :D
  • PhoenixKnight
    Hát jah én csak néztem mert fél 6 kor indult a vonatom és már nem mentem ...
    Mi is(marmint a klanom) rusholtunk dominionnal meg invinciblel
    Azért a szintkülönbségek még látszanak :D

Franzon lévő magyarokrol meg annyit hogy volt 1 egész klán ,de már 1beolvadtak egy másikkal és 1 kis incidens miatt utálnak engem :D

Bár volt olyan magyar aki 5k rep pontot bukott még a régi klánban(brotherhood):D este botozott és ellenség megölte annyiszor
  • mAilkaEVO3
    Diniz eelg sokan :) ing 79en bukott 20%on Vacxe delvl 75re lost Sg mastery szal nem egyedul ö bukott enyit. es hidd el sajnálom hoyg kiestem ez jó fun lett volna :( <3
  • B@lu
    MILKA

Akinek nem inge nem veszi magara szal ezt nem kellett volna....
    (tudom regi de itt 100% ul a dolog :P)

SANTA

Tuti bunkosag volt hogy kirugtak en szarnek a fejukre.
    Kickeljenek mindenkit es majd mehet a solo RAID GG

Ez GG

Bazdmeg...De azert megvarta a raid veget es azutan kickelt.. mertnem az elejen????????????????????????????????????????????????????????????????

Megneznem rajtad kivul ki bukott 18 % ot.

• Sámán
    Dede történt, tegnap egész nap meló, aztán még mindig próbálok magamra találni az éjszakai buli óta
    L2 téren csak 1 buffot játszottam egyik kiskarimmal -gondoltam ez nem annyira lényeges -de ha már így megkérdezted...
  • Sámán
    Neked is szivi
  • GamerAdams007
    Mintha üvegből lennél Amúgy nájszos kép
  • pharao
    Hi all!
    A mai Giran siege iszonyat pörgősre sikeredett, nagynehezen sikerült megvédenie az ally-nak a kétszer annyi lelket számláló enemy-től. Az elején szétuntuk magunkat de a siege 20. percében megjelent a russoló lefapos tömeg néhány barátallyval és a trónteremig behatoltak, de nem volt szerencséjük, az olvasóteremig senki nem jutott el :P
    Siege utánn az Oreni várbol a town-ba gyalogló war-ban lévő ellent ápoltuk meg és kergettük be a városba... (poshel na huy Lefap)
    Sajnos két heal között nem volt idők képet csinálni, giran melett a siege kezdetekkor löttem el 1 képet, de csak a feeling kedvéért:P
    Elég átlátszó vagyok rajta, de nekem tetszik.
  • Sorbon
    Na mi ez a nagy csönd a fórumon??? Senkivel nem történt semmi hétvégén??? Na jó akkor beszurok én egy-két képet a tegnapi ténykedésűnkről...(Siegre sajna nem jött el az enemy de remélem mai goddard ostrom már kicsit "véresebb" lessz:)

• ZsuzS
    Én is köszi :)
  • Sámán
    Szivi
  • Nethyrrea
    régin, de megváltozott infóval.
  • GamerAdams007
    Köszi az infót!!
  • Sámán
    Huh... kicsit hosszú lett...
  • Sámán
    Igazából 40 alatt nem olyan jók az unik, én rechargezóst használtam, de most hogy vannak herbák már az is tök felesleges -elég gyorsan ellövöd amit visszatölt és utána már csak xp-t vesz le, na meg krisót. 40felett minden uni több mint 1 óráig tart -attól függően csökken a "zöld csíkja" hogy mennyit gyaksz vele -ha folyamatosan tud gyakni és nem kell fél órát futkosnia 2 mob között, akkor kb 3 buff után tűnik el. A skill pár másodperc alatt visszajön, ha idézés után véletlenül kinyiffantod, azonnal tudsz újat csinálni.
    De ha sikerül egy jó fegyit szerezned eleinte 40 felett is csak láb alatt lesz, kb 60 után szokott egy vazsi egyedül bajban lenni,főleg ha nincs pénze übertop fegyire (egyedül alatt azt értem hogy semmi utánfutó, semmi healer)
    Ha egyedül akarsz játszani, szumóval 60felett minden szólóhelyen megmaradsz -herbáknak hála szinte folyamatosan max manával -de ennek köze nincs farmoláshoz, keményen nyomni kell petnek is beast ss-t!
    Farmolni ss, minden nélkül fehér, de inkább zöld mobokat érdemes -pl coinozni, mert ha gáz van egy pillanat alatt belehealeled petbe az összes manádat -pet pdefje (legalábbis uninak) iszonyat gyenge -most 68as uninak van servitor buffokkal 500felett -eddig 500alatt volt
    Viszont mdef ügyileg jók! Ha vazsi mobot gyaksz vele keményebben állja a sarat.
    Viszont ss-el olyan gyorsan öl, hogy ami heal kéne az herbába visszajön, egyébként ss-nélkül lassú és mellette jó ha te is ütöd a mobot -unit érdemes előre zavarni, aztán gyakás közben heal ha kell.
    40 felett 90%os uni is több mint 1 óráig tart, szintén egyből visszajön a skill, szinttől függetlenül csak 1 d-krisóba kerül és azért bright servitor buff empower3nak megfelelően növeli matk-ját -szóval kapásból lelövi a vele egy szintű mob hp-jának kb negyedét -most így 68nál 1500+patk 1600+matk -csak servitor buffokkal!
  • GamerAdams007
    nem ez most még 40 alatt van
  • Facek
    ráadásul később már nem is tudod magad lőni a mobot...
  • laths
    csak 40+on működik,ha azvagy akkor nemtom hol rontottad el,de a 3 órás downtimebol itélve nemvagy summoner
  • GamerAdams007
    Te amúgy hogyan farmolsz unival, te is ütöd a mobot, vagy csak a pacit küldöd rá? Én kipróbáltam a 90%-os pacit, hogy farmoljak némi quest-itemet, mielőtt még túl magas lennék, és nem jönne EXP a mobokból, de jobban jártam, ha továbbra is én löttem a mobokat, csak volt a hátsómon a ló. 30 percig van, és 3 óra a reuse azthiszem. Ha simán az unit küldöm rá, akkor tény, hogy 'no-downtime' mód van a herbek miatt, meg amúgy is, viszont ha csak a paci üt, akkor baromi kevés mobot ütök le ezalatt a 30p alatt. Megnéztem EXP-ben számolva: ha csak a paci üt: 1%/30p, ha én is melee-be ütöm a mobot: 2-3%/30p, és ha a paci csak exp-elvonás miatt van, és továbbra is én lövöldözöm a mobokat:5-6%/30p. Na és akkor szóval hogy ez a te szinteden hogy megy?
  • Sámán
    Minden szummoner 56nál kap "party pet"-et. ES-nek akkor jön seraphim uni -rögtön tud buffolni. De eleinte például nagyon kevés manája van -állandóan rechargézni kell hogy a partyn folyamatosan rajta legyen a buffja (persze summoner partyban megoldja magának uni rechargét -másra úgysem kell neki nagyon mana). Ahogy a seraphim uni szintje nő, időnként nő a buff lvl is. Sajna nem szintenként. 66-on (uni skill lvl6) -és "csak" lvl2 a manaregje/spell recovery csökkentése. 68-on még nem idéztem
  • Sámán
    Szegény Tata... Nyílván jóba vagytok -neki ezt állandóan el kell viselni...
  • KABALL
    Na most az ujjon vagy a régin vagyunk?
    A benfentesek értik azt csá
  • Akuman
    értem, köszi neked is
  • mAilkaEVO3
    sieghardt és franzon vannak a legtöbben közölünk de páran vannak a teon-onis.
    letöltéshez meg reggelned kell a Fileplaneten ami ingyenes :D
    játékhoz ha nicns meg eredetiben akkor szükséged lesz egy Dombornyomott bankkártyára hogy megvedd a serialt amivel tudsz játszani. utánna kb 2500-3000ft /hó
  • Akuman
    köszi szépen
  • GamerAdams007
    Sieghardton vannak legtöbben, aztán Franz, és végül Teonon is vagyunk úgy 5-10en. No meg biztos vannak más szervereken is magyarok, akikről nem tudunk.
  • Akuman
    rendben, köszi

még annyit hogy melyik szerveren vannak magyarok nagyobb számban? (már ha van olyan)
  • GamerAdams007
    A 'Fileplanet' nevezetű linkre rákattintasz, és ott letöltöd.
  • Akuman
    Hello mindenki

segítség kéne: honnan tudom letölteni a játékot? (nem krekkelt stb...) hanem az eredetit a honlapukról? akárhogy keresten nemtaláltam

szeretném kiprobálni, légyszi segítsetek, köszi
  • Akhi
    igy mar ertem bocs hogy igy belebofogtem a temaba csak a "Nagyok dolgahoz meg nem ertek"
  • mAilkaEVO3
    frag én csak a célozgatésra válaszoltam :D
  • mAilkaEVO3
    senki nem ondta hogy MIATTA nem sikerült... sokan estek ki ahogy hallom 4-5 ember és mind kulcs bd,sws stb az miatt nem sikerült.

és igen RAIDen főleg ekkorán nincs ilyenre idő
  • mAilkaEVO3
    AKhi azon a raiden az SWS menti meg az embereket a 1 hit haláltól. song/dance setup az volt hoyg 5 song 2 dance szted mennyire votl fontos az sws? Vitalyti,hunter,innov,hunter és még nem tom mi volt az 5. nekem fury,fire. és raid elött direkt elmondták aki tud szerezzen,kérjen HPs fegyót és nyomatékossan mondták ACCEPT REZ!!!!!!
    Ha egy klánba/allyba vagy és mondanak valamit hogy drop grp mert ide és ide kellesz akkor nem kérded meg miert csak csinálod. lehet értetlenkedni de annak válás lesz a vége.
  • FragStaR
    igen sajnos ugye meg kell várni amíg odajön egy élő személy akire rá tudsz trédelni és kurvára ráér + még sokkal tovább tart maga brezelés és soksszor nincs erre idő