88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
CSak így továb mér csak 900x ennyi xp és hipli hopli subos avgy:) -
Gumbo #60209 AMAGAD!!! Ezt hogy sikerült elérni??!?!?!?!?! Ez igazán megért egy videót!! -
PhoenixKnight #60208 Azt gondoltam :D csak a nevekre vagyok kiváncsi de holnap már nem kell addigra fel tudok menni remélem:P -
Az összes hero a mi allynkban van így téged nem érint 
De holnap leírom ha leszek most lépek BB -
PhoenixKnight #60206 Mivel nem tudok játszani valaki tudna nekem Franz heroe listát irni? előre is köszönöm -
Diniiiiiiiiizzzz<3
:> -
Ugyeee?
-
Gyönyörű -
Bow WoW WoW Yippie Yo Yippie Yay 

Mielőtt megkérdeznétek, azért videót linkelek kép helyett, mert elfelejtettem screenshotot csinálni.
-
PhoenixKnight #60201 Grat mindenkinek mindenhez! Trubynak szintlépéshez többieknek pedig az olympiadhoz -
én azon lepődtem meg hogy szekinek nem jött össze, hanem annak a totál b*zi inevitablenek. -
PhoenixKnight #60199 Irtam support centerbe(ask a question) és már vissza is irt 1 emberke (nem auto message) :p -
Hát nagon jó kis hónap lesz ez:).
Viszont foggalmam nincs hogy tudták megnyerni idrialnak ill van. Eggyetlen egy féle képpen lehetséges ha valamikor mégis tudták feedeni és 56 pontal idult neki minimum a class basednek. Akkor 80+ pontja lett. Viszont ha tudták feedelni akkor sokkal sokkal több pontot feedeltek rá szerintem:) És mikor nyertem ellene nem kb egyforma pontunk volt és ezért adot +14 pontot hanem neki sokkal több volt:).
Legközelebb -
PhoenixKnight #60197 1 darab 3 jegyű kód van a kártyámon én azt tippelem cvv nek
a hitelkárty szám pedig 4*4 vagyis xxxx-xxxx-xxxx-xxxx meltte cvv xxx
+ expiration date xx/xx -
PhoenixKnight #60196 tegnap vagy 10 szer beirtam és mindig jol kivéve 1szer
aztán késöbb kiderült hogy nincs pénz a kártyán -
Ez a 24 órás várakoztatás nálam valahogy sosem történt meg... Mondjuk hogy iszonyat sokszor bénáztam vele, és amikor kiírta hogy "csalás gyanús" tényleg mindig volt még valami hiba vele...
Pl a cw kódom a kártya hátulján nem látszik rendesen -volt hogy 10x is próbálkoztam mire eltaláltam, vagy szimplán, ha volt is pénz a kártyán, előfordult hogy a kártya még nem volt aktiválva, vagy a napi fizetési limitjét már átléptük -persze sosem írta ki konkrétan mi a baj, csak hogy "gyanús" -és találgass...
Szerintem érdemes tovább próbálkozni -esetleg a banktól megkérdezni mi lehet a gixer -de dönts úgy ahogy neked szimpi, ha a 24 órát választod hátha rendbejön, akkor tedd azt -ez hogy ami "gyanús" az 24óra múlva sem oldódik meg, ez csak az én véleményem/tapasztalatom
-
dadas9999 #60194 lehet hogy többször elrontottad a számot és lelockolt. 24 órát várni kell és újra próbálkozhatsz, addig ne, mert mindig újraindul a 24 óra. -
PhoenixKnight #60193 Valaki légyszi segitsen : Plaync n megadtam a hitelkárty számot meg midnent van is rajta 4ezer forint de azt irja ki hogy Fraud Suspicion vagyis csalás gyanus DE NEM ÉRTEM MIÉRT :( -
gz -
OWNED! Grat! -
Sanca #60190 Egyebkent kosz a gratokat, es grat az ICA-nak, jo latni hogy mar nem cata ownol mindent. -
Sanca #60189 170 pontom volt, azt 28.an 00:00 orakor kaptam meg 3 pontot igy lett 173:) Class basedbe toltam vegig, eloszor allybol osszeszedtunk 5 SR noblesst, es feltoltunk engem kb 50 pontra, ekkora az nmy eszrevette, gyorsab felsignoltak, de szerencsere ownoltam oket es igy lett 87 pontom 26.an. Aztan 27.en nmy kezdte el egymas feedeleset, szoltak is gyorsan ram msn-en, gyorsan belogoltam, megkaptam a competition geart(+5 drac set, +4 drac bow, anth, zaken, baium, aq) es ownoltam megint az nmy-t(szovetseges szinte nem is volt benn ekkorra mar). 130 pont utan meg mar csak akkor mentem be mikor UE-m visszatoltodott, es igy lett 170. 28.an meg nem volt semmi, gondolom azt hittek hogy eleg lesz spirra-nak a 100 pont amit osszekapart, hat nem:D
A 8 veresegbol osszesen 3x vesztettem igazabol, a tobbi 5 az 1-2 pontos ally SR-ek feedelese miatt volt, szal ezert lett ilyen sok pontom. Ha kikaptam volna spirrat es nyertem volna siman 200 felett lennek, de nem hozott minket ossze a sors:P -
Sanca #60188 Nekem is atlag 20-30 fps-em van, ahol 60 fps van ott alig kellett megjeleniteni vmit, 10000 rangeben 1 db player sem volt. Siegen meg 5 fps-em van, szal nem tul jo a gepem. Aki sok fps-t akar annak tudom ajanlani az intel dual core procikat, minel nagyobb mhz-ben persze, vga-bol eleg 1 kozepes, es rambol min 1gb. -
Én már nagyon várom :D -
Experience the first chapter of Lineage II: The Chaotic Throne when Interlude comes to the Public Test Server on March 8! Venture to Primeval Isle, augment your weapons, and more in the latest major game update. Stay tuned to the Public Test Server forum on the official message board for more information and news about testing Interlude. -
E havi herolista:
SlickFifty (1) - Adventurer
Tarmara (1) - Arcana Lord
X2KVinz (9) - Arch Mage
Johnn (1) - Cardinal
Jaredi (4) - Dominator
ZeroMagic (1) - Doomcryer
sauceque (4) - Dreadnought
XHaxorX (1) - Duelist
LiLiLocks ( - Elemental Master
Inevitable (1) - Eva's Saint
Coldwrath (2) - Eva's Templar
StormBlaze (2) - Fortune Seeker
Vacxe (1) - Ghost Hunter
LianLi (1) - Ghost Sentinel
GiZzie (1) - Grand Khavatari
JiraF (2) - Hell Knight
Gwyddion (12) - Hierophant
AquaLunger (2) - Maestro
FayeTality (1) - Moonlight Sentinel
Idrial (4) - Mystic Muse
CharlieM ( - Phoenix Knight
JackSpicer (1) - Sagittarius
Qwalme (1) - Shillen Saint
Icre8nrg (9) - Shillien Templar
Monroe (1) - Soultaker
Lucil (1) - Spectral Dancer
Aluur (3) - Spectral Master
Connex (1) - Storm Screamer
flcon16 (3) - Sword Muse
Orkor (12) - Titan
vLordChronicx (1) - Wind Rider
A 12 hero az oldalunkon pedig jol hangzik. Grt. -
Sorbon #60184 :( akkor megint Idrial lett az sps hero gondolom. Nembaj gordi legközelebb tuti sikerül mostmár megvan 5 nooble sps szal csak idő kérdése. 12 hero:) előre várom a jövő heti sieget:):):) -
zOMG Gordi,szeki :( buzd ezt hogy csinálták? O.o tuti csalnak.. de mit néztünk el? igaz szarul jött ki hogy az uccsó napra jöttek össze az SPSek:/
BTW BIG BIG gratz to ICA 12 heros :D 10 NovaVita 2 First GG guya ez jó honap lesz :D
-
12 heronk van. Mind a legerősebb kasztból minden törös):. Sajnos telyesen érthetetlen módon nem lettem hero. Ezek ninják.): -
Sorbon #60181 Gz minden szintlépőnek, nem tudtam ma hajnalban online lenni meló miatt, mi lett az olimpia erdeménye??? Lehet gratulálni??? -
Sorbon #60180 Így van ennyi a titok: Blazing Swamp-ben van egy csatorna rész ahol soha nem jár az enemy mert nagyon nagy kerülő lenne tp helyről. Oda kicammogok egy SE-vel (Gordi jóvoltából) aki adja a buffot és csak darálni kell. Minden mob két lövés over-hittel 10-14k xp/mob. Néha néha kell egy-két pvp-t nyomni a helyért de az enemy zergelésétől nem kell tartani. De most pipán vagyok éppen mert 3.class váltóhoz HS-ben kell darálni és kb 2 mob megölése után egy pvp az enemyvel ez az átlag... 
-
GZ -
LOL Photoshopped!!
Aimful neked meg GZGZ
-
Na de kérem...
-
uccsó kép :D:( :(
-
woops akkor maradt régebbről mert a képen 170point van :D my baad:D sry -
zOMG gratz to HERO :DDD nicenice 173 pontod volt? :D clas basedbe csinaltatok vagy regularba? hoyg megy ez nalatok ennyi clan/allyval?
ps: Én élveztem igy is a heróságot bár egy DDvel tuti többet lehet funolni :D:D:D -
Aimful hogy csinálod ? nekem átlag 20 fpsem szokott lenni...3500+ os amd, 1g ram ,256mb os x1600 as videókari... -
Sanca #60172
-
Viu !
Ha még nem láttad volna : új paci