88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Atrium
    mi az hogy donált? nem mondjátok komolyan hogy official szerveren is meg lehet venni bármit pénzért?! :S
  • GamerAdams007
    Ja és 10 perc catázás után megjelent a BS ott ahol voltunk, én meg már előre bekészítettem magamnak az AA-t, úgyhogy unsealed DC Robe setbe futkarozok vegre :/ Jah és C-s ékszer Rulez
  • ZsuzS
    töröld ki a GG könyvtárat
  • GamerAdams007
    WWOOOAAAA Life Stone: Level 76 Drop :DDD

Hát ráraktam az Arcana Mace-re, 25 C-s Gemstone kellett még hozzá. Nem lett valami nagyon nagy szám :/
  • GamerAdams007
    enyhén gazdag
  • daemonervosa
    nincs bortonbe mert lerakta az ovadekot. 200.000 $ t

amugy a srác a legdurvább l2 player. :/
  • xt198
    lol :D ugykell neki
  • Facek
    dvp egy srác aki kicsit sokat donált(legtöbb skillje +9es) oe darconid bow,set stb és csinált pvp moviekat asszem most börtönbe van de ebbe nem vagyok biztos
  • Padidiver
    Na mer természetesen törös/íjász party az alap még ezekhez nem pedig nuuker meg gladiator.
  • PhoenixKnight
    mi az a dvp? :D épp msot öltem emg 1 tyrantot csak cp veszteséggel olympiadon :)
  • daemonervosa
    En dvp januári muviba jottem rá hogy a DA ugyanugy megkapja 2k t mint minden más. :=/
  • PhoenixKnight
    Én PTS en jöttem rá hogy DA minden közelharcost és ijászt képes megölni (még destrot is) 77es szinten ... és még 78 on van a ToD
    már csak 76 os a DA m de focus Forgotten bladdel és +4str -5 con dyeal elég erős :) csak a necro meg a summoner a probléma :S
  • Nethyrrea
    mondjuk azt hogykicsit gyorsan töltődik vissza
  • Atrium
    király a videó! amikor a manát kell nézni akkor mi is történik? azt nem értettem sajnos :/ viszon a kedvenc részem "szombat este saturday night" elősször fel sem tűnt , azt hittem a rádiót hallgatom :D de most már furcsa volt ^^
    amúgy had kérdezzem már meg hogy ha ezt te fraps-el veszed fel, és ha jól látom igen csak konvergál a full grafikához a játék, akkor milyen erőműved van neked? :):)
  • GamerAdams007
    LoL most vettem észre, hogy rajta vagyok a videón :PP
  • Gordis2k
    Hát ez az:) anélkül felejtős.
    BD bishop vagy EE es cov pof esetleg SE pow. Atobbi meg legyen elős:)
  • GamerAdams007
    Ehm, jah, Profecy/CoV az nem volt :/
  • Szekijoe
    LOL ebből a mondatból leszűrve sosem volt rajtad 78as buff (mivel a pts-en mindenki 77-es ennek következtében most sem) Ha van egy partyn 78as buff(wc vagy pp vagy se, nukerpartyn ee) AKKOR a party hatékonysága 1,5-szeres tehát ami mobot 10-15 mp megölni azt kb 6-10 így már azért jobb eséllyel lehet indulni bárhol.
  • Facek
    hát kaball elég béna voltál :) 4-5 skillből ki kellett volna csinálnod =)
  • GamerAdams007
    Nem buff nélkül mentem, PP + EE + BD buffok voltak rajtunk!
  • Szekijoe
    lvl 78 as buff nélkül tuti hogy öngyilkosság oda menni, ez eddig is köztudott volt.
  • nubyy
    Szoval te voltal Impersonator:D:D Hiaba kerdeztem Spidit tegnap nem igazan figyelt ts-en:) Faxa vid. grt:):)
  • fr0z3n
    ehh szoval ezer nem tok en belepni :S
  • GamerAdams007
    Ohh majd valamikor napközbe rádPMezek szorítanátok helyet a Soultakeremnek a partyba? (esetleg a klánba is)
  • FragStaR
    Pts videó pár új cucc amit eddig láttam pts.avi
  • GamerAdams007
    Cool, az én Frapsem (2.5.5) nem is műxik Interlude PTS alatt XF
  • KABALL
    Készül a Frag Vs KABALLKA vedejóóó
  • GamerAdams007
    party window bal felso sarkaba a kereten van egy kis ikon amin van 4 feher kocka, na arra ráböksz
  • Monoton
    engem az erdekelne hogy hol van a beallitasoknal az hogy lathassam a party tarsak skilljeit mintahogya kepen van

vagy a moboket
  • GamerAdams007
    Ha Bartz szerveren játszol akkor nem tud senki adni mert te vagy az egyedüli magyar aki ott játszik! (legalábbis a fórumozók közül)
  • norbi17
    Hali.
    Kéne nekem 200.000 adena.
    Nagyon megköszönném!!!!!!!!!
    Jelenleg itt vok:::
    Bartz szerver,a város Town of Giran.
    Aki segítene,erre a címre írjon:[email protected]
    Köszi!!!!!!!!!!!!!!
  • gPROject
    aw silent move+veil
  • GamerAdams007
    Egyenlőre ezekkel tok szolgálni, action közbe nem volt időm fotózni, szal olyan most nincs...

• phalanx
    nekem tetszik hogy ilyen kemény az új hely
  • malter
    pár képet tolhatnátok ha lehet:)
  • ErrOrHUN
    naccerű, akkor húzd át a segged vagy teon vagy franz vagy sieghardtra, mert ott vannak magyarok. amúgy kvesztelj
  • Hydroceph
    :AS:D:ASD
  • Sirch
    Erre van a public test, hogy az ilyeneket beállítsák. De az irányelv érezhető: A Primeval Isle nem magányos harcosoknak meg botcsapatoknak készült. Néha kell a moboknak is a sikerélmény...
  • norbi17
    Hali.
    Kéne nekem kb 200.000 adena.
    Nagyon megköszönném!!!!!!!!!
    Jelenleg itt vok:::
    Bartz szerver,a város Elven Village.
    Aki segítene,erre a címre írjon:[email protected]
    Köszi!!!!!!!!!!!!!!
  • GamerAdams007
    PRIMEVAL ISLE SSSSUUUCCKKSSS!!!!!!!!
    40% EXP veszteség úgy 11.20 óta... Full Party (Necro, Warlord, EE, Bishop, Prophet, BD, 2 Gladiator, meg meg valami) semmit nem ér ide! 1 (igen, EGY) mob támadott ránk és az egész partyt full buffban leírtotta. Rám pl. AOE 3k damage-et nyomot a Velociraptor, 1bol behaltam... Remélem NC kicsit lejjebb veszi ezt a helyet, mert a questeket nem lehet megcsinálni... Olyan gyorsak a mobok, hogy egyszerűen élve nem jutok el oda, ahol beszélnem kéne vmi muksóval... Akinek sikerült az plz írja le a partyját, meg a taktikát, mer én már vagy 10 féle partyba voltam, egyikse volt jó... kegyetlen. Kihoztak egy Velociraptort a dockhoz: 3-4 full party ütötte, alig bírtam betargetolni a sok embertől, és még így is vagy 10-15 mp volt mire meghalt a mob... Hát sok szerencsét mindenkinek, és RESPECT annak aki megbírja ezeket a questeket csinálni... Ehh na mind1 mentem vissza hátha sikerül összehozni hogy valami norm partyba kerüljek.
    btw: 6.00 AM-kor frissül a szerver database onnantól lehet majd tolni aki most reactivál