88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Sanca #61032 Frintezza kis tanctanitvanya 25 perc alatt dobta be ma a derekat:) -
var #61031 Lineage 3-ról mit lehet tudni, mondjuk mikor jelenik meg? van vmi oldala?
thx -
Gratty!
-
-
Azert, irtam hogy 3-4 honap. 1et ertek Nethyvel lassan nem sok kulonbseg lesz franz es a tobbi szerver. Jo pelde erre az adena arak... -
franzon is már mindenki szarrábotolta magát, szóval ilyenformán nemigazán lehet már különbséget tenni szerver és szerver között, max a játékosok tapasztalatában. bartz meg sieghardt a 2 nagy öreg. -
Mardwollk #61026 Amugy azert nemszeretnenk [ jövünk vagy 7-8 an ] Sh ra , Bartz ra menni mert ugye ott már mindenki über tápos high level hero meg minden és mi esetleg nemcsak azert megyünk a szerverre , hogy legyünk... :) -
Mardwollk #61025 Phoenix 1 msnt tudnal adni...? -
PhoenixKnight #61024 Franzon asszem kashej már a 3ik subot is 7xre vitte meg JP is de ez nem biztos :D Ha magyarokkal akarsz játszani akkor SH a legjobb sztem vagy Teon , ha drámát akarsz akkor franz az tökéletes .Mivel Franzon játszom elmondom mien : 2 oldalu szerver vagyisa szerver 90% a 1 oldal a maradék 10 a másik , sok a bot , sok az orosz , sztem max 3000ezren vannak (priv szerveren voltak 3 ezrenm és ott több ember ült adenben kb 10szer több :D ) de 1ébként Franz átlagos szintje kb 60-70 -
csak 10-20 noobless van , és 78/76 csak elvétve van vagy nem tudok róla -
Nem akarlak befolyasolni, de sztem Teon jobb szerver, marcsak abbol itelve, hogy az 1etlen parmaheavy. Frantzon is vannak mar herok, noblessek, igazabol 3-4 honap es ott tartanak, ahol a tobbi szerver. Sztem. -
KB 10k-15k player.
KB 30-50 magyar
KB 78/76 a legnagyobb kari de eből szerintem van szarásig. -
2006 szept 6 ha jól emléxem -
Mardwollk #61019 jah mégvalami
mikor is indult a Franz ?
Mert én ugytudom , hogy körülbelül fél éve [2006.sept]
Thx... -
Mardwollk #61018 hy all ,
Lenne 1 két kérdeésem ha szabad xD
Franz szervern kb menyi a playerek száma , kb mennyi ebböl a magyar , mekkorák a legnagyobbak ... ienek
előre is kösz a helpet!
Wert
leendő Franz player
[Warlord] -
Én segitek. -
Jah, meglettek a tollaskalap recik! PM me ingame ma kb este 9 után leszek! -
Jó eséllyel mindegyik ICA-s magyar fel van iratkozva. Válassz 1et pm-ezz rá, ha éppen partyzik akkor ventrin tuti talál olyat aki éppen városban van
-
Dallie #61014 Keresek valakit, aki tudna segíteni 5 percre, becserélni a mammonnál egy fegyót, mert nem játszottam az elmúlt napokban és nem iratkoztam fel sajnos. -
pts nem? :P
nekem az tetszett amikor osztogatták c4 pts-en a +15 meg +20as s-grade fegyókat stb :D -
zerintem zárjuk le ezt a témát :) ha nincs probléma mindek generálni? -
PhoenixKnight #61011 néhány klánból leöltünk 1-2 emebrt aztán már 4-6party jött ellenünk különböző klánokból ... de szerencsére Aventure segit nekünk most(RB farmer klán) adoot buffokat (prophecy of watert):P -
P.S. War az War nem kell itt sirni 1% loss az picsa mondom én 78+on is^^ és sajnos sehol nem várják meg hoyg betöltsön a kliensed:S ez a war :) nálunk is ez megy nem sirni kell ezen ha meglátsz egy WAR tag-et löni :P GFG :P -
WOW WOW WOW
Srácok szappan opera többi részét PM vagy e-mail pls KÖFF :D -
Sanca #61008 War az war, ennyi. Az igazi "war" sem tisztesseges. Nem kene annyit sirni ha gankolnak. -
Lol GM Debuff
-
bobbii #61006 Egyebkent meg meg mindig
WTB Dark Crystal Breastplate :) -
bobbii #61005 Err0rHUN orulok h teccetek :)
A tiszteletrol meg latom mas fogalmaink vannak. -
PhoenixKnight #61004 Mivel én még alacsony vagyok emiatt az új skillek nem izgatnak annyira csak a shield mdef , meg az új cursed weapon :P erről meg az jut eszembe hogy nálunk van zarich és DC necroba tudja magát gond nélkül szintelni:P -
ErrOrHUN #61003 nem, én spec azon lovagolok, hogy a magánügyeteket kiteszitek egy fórumra. ez a totális tisztelet hiánya, holott ellenfelek vagytok. és minket sem tiszteltek, mert senkit sem érdekel, hogy bajotok van egymással. beszéljétek meg egymással pm-ben, de garantálom, hogy semmi sem fog történni, mivel a többi karakter mögött nem ő ül.
btw az az 1 megjegyzésed is több, mint felesleges volt(azaz 1 mellesleg 4 komment lett, mikor szóltak, hogy ebből elég)
(ez az "iqhuszar" meg a "haggyad mar magad" duma megmosolyogtat) -
PhoenixKnight #61002 Na jo nekem csak néhány hozzászolásom van ezzela témával kapcsolatban :D : miért kezdted el ezt az egészet ? Én 1 büdös szót nemirtam arról hogy büszke vagyok hogy 5x karikat ölök .
2. Multkor 4 emebert nyirtatok ki blackscreen alatt (ez a blackscreenes dolog azért hülyeség mert off on nincs erre szabály : én pvt szerverröl jöttem ahol bann járt érte és ezért én csak akkor csinálom ha wartag és látom hogy sokkal erősebb szoval 1enlővé teszem :)
3. Nem az én allym tehet róla hogy 90%a a szervernek 1 oldalon áll ellenünk (és ami a legvicesebb hogy az ellenség monta nemrég hogy nem izgalmas a siege amiről nem mi tehetünk mert csak mi vagyunk támadok szoval ha vhol megjelenünk akkor sietnünk kell mert az öszes klán indul értünk ) multkor megöltük a nobless RB t mert kelett 1 srácnak +megprobáltuk megölni anakimot de nem sikerült ---ez mind siege alatt :)
error: kösz . uccsó 10 percben nyertük meg mert elötte 200ponnttal vezetett dawn :P Jó látni hogy az összes catacomb üres szoval van hely rendesen
Tegnap toi RB nagytakaritást tartottunk : végigmentünk az összes szinten és asszem az összes létező toi RB t kinyirtuk , anakim kidobott 1 Dragon slayer Axeot szóval nem volt rossz :P
-
bobbii #61001 en 1 1mondatos megjegyzest irtam hogy ne legyen mar ojan buszke magara... azota ti lovagoltok ezen az 1 mondaton.... es nem volt semmi kerdes semmit nem vartam csak hogy ne legyen annyira elgedett magaval... o nem botozik nem veszi az adenat??? es?? most azt hiszi 1dul van??? ti meg jottok ezzel a "nem itt kene ezt megbeszelni" szoveggel... 10 kommentett generaltatok mar ezzel... az enyem 1 mondat volt iq huszar..... -
ErrOrHUN #61000 asszem ti jöttetek ide ezzel a "szarral", hogy titeket blackoutban ölnek, Exc csak annyit írt, hogy megnyerték a 7signs. asszem elég jól tudjuk, hogy milyen ezekbe belecsúszni, mégsem írunk itt ezekről. ha nagyon bánt a dolog menjetek blah-ra, ott van értelme drámázni, itt ez senkitsem érdekel. jah és grat Exc a győzelemhez, szép munka
amúgy mi értelmeset vártatok erre? ejnyebejnye Exc, nem illik ilyet csinálni? l2j ftw -
Engem nem zavar, hogy kifingatnak, szo sincs errol. Ami zavar az az, hogy ha valaki buszke a lent leirt levágási formákra. Ha zavarna hogy levagnak, nem lennek olyan klanban, aki masik 15el all warban... De latom itt mindenki akkora szent, hogy csodalkozom hogy nem kaptatok meg szobrot, es senki se utkozott olyan temaba, amire ne valaszolt volna olyat, ami esetleg nem tetszik a nezokozonsegnek.... -
bobbii #60998 akkor nem kell lovagolni a teman :) ennyi mi 2 kommentbe elinteztuk onnantol masok nyenyeregnek es osszak az eszt "hogy ezt mashol kene".
jaj sracok... unatkoztok ? tudom hogy maintenance van :) de ertelmesen is hozza lehet szolni... "vegyel jobb gepet".. haggyad mar magad.... -
Igen az L2rol szolo topic. De ez csak 2toket erint... A szemelyes ellenteteket pmben vagy ingameben rendezni. -
ErrOrHUN #60996 ... hogy én mennyire rühellek magyarok ellen l2őzni... asszittem legalább offon megúszom ezt, de úgytűnik, ha csíp a pisi egyből anyuciért kiállt mindenki. szokjátok meg, hoyg warban nem teleportáltok sehova vakon, mert abból borulás lesz, vagy kell egy jobb gép és lecsökken a blackout 1-2 secre.
és ez a topic a lineage2ről szól és nem arról, hoyg nehezen viseled, ha kifingatnak -
Nem azt mondtam, h Excal1bur sirt, hanem a klanjabol az emberek...
Nem kotozkodni akarok, de sehol nem volt leirva az hogy ebben topicban mit lehet beirni, es mit nem...
De ha az ez a topic azt a temat rejti, hogy lineage news, akkor en kerek elnezest a figyelmetlensegemert.
-
bobbii #60994 lehet itt osztani a nezopontot meg az eszt de ez egy forum... nincs kikotve a cimben hogy ujdonsagok es erdekessegek...
es akkor mar WTB dark crystal breastplate 7kk-ert -
olvasd vissza amit irtál és gondold végig újra ezt az ők sírnak dolgot, és nem azért szoltam bele mert beleszolhatnékom van,hanem csupán azért mert szhtem nem ez a megfelelő hely erre,és aki idejön h elolvassa az uj infokat,érdekességeket, végig kell h olvassa ezt a sok fölösleges,számára érdektelen beszélgetést.
Még mingíg WTS +4 dual kesh!!!