88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Erotikus
    Tud már megszoktam a haveroktol a fírkálást az írás olvasásom miat de ök már poénbol csináják mert vágják hogy igy születem :) tod vannak ien betegségek :)diszlexia és társai...én csak 13(még 17nap és 14 :D )éves vagyok szoval gyogyszert még nem szedhetek (RITALINT)a gyogytorna amelet hogy unalmas szerintem semmit nem ér nemtom mér írtam ezt le de ez az igaság..
    aszem mutkor is te szoltál be meg azelöt is..
  • Erotikus
    hehe
  • Erotikus
    Köszönöm szépen a mentést :)
  • Tufa
    Innen gyorsan lejön!
  • Erotikus
    Hi!! Végre megkaptam az új gépemet! :) de sajna a régi vinyom nem megy bele mert nincs benne áram kábel valami uj cucc van hejete.. biztos vágjátok minde1 a lényeg a lényeg hogy most nincs L2-öm :S és persze nem írtam ki az l2-t :( Ha Letöltöm a az interlude PTS-t és átkonvertálom akór jólesz ugye és sok idöt nyerek nem ? updatevel nekem 5ora volt :) nem akakrok enyit várni megint :D Tutok linket addni Interlude PTS-röl :) plss help :D
  • GamerAdams007
    :D
  • PhoenixKnight
    Imádom l2blaht :D azért mert keveset játszom és már 1 honapja frozen labyrinthba szintelek máris bot vagyok ...
  • Mardwollk
    joh ha widle blow osa fegyomakokr igen...de amugy..:S
  • PhoenixKnight
    ha fal mellé állsz akkor megoldhato hogy normális legyen
  • Mardwollk
    Hát ígymár erősen gondolkodom h neaz legyek... még van modnjuk jövőhét csüt/péntekig időm :P :S
  • Mardwollk
    F*szom az ncsoft ba...
  • PhoenixKnight
    De 1ébként sajnálom a warlordokat mert pve volt az 1etlen amiben tényleg jok voltak erre ez a szörny AI frissités ... körulveszneka szörnyek elég nagy hülyeség ...:D én is polet használok szintelésre szoval falhoz kell mindig futnom
  • Mardwollk
    Barátom más skillemis van ellene...
  • PhoenixKnight
    ezért használnak a tankok ijat ...:D 1ebkent meg tudlak stunolni mivel csak 1 percig tart a lionheart ha jol tudom
  • Mardwollk
    Warlord powwwwwwaaaaaaaaaaaaaa
  • GamerAdams007
    látom nagyon odavagy a Warlordér :D:D
  • Mardwollk
    Nana ... Warlord... Batleroar ... revival ... plusz nemtudsz stunolni...
  • PhoenixKnight
    Hát jah tankokat jól megszivaták hogy crit dmget csökkentették ami az 1 etlen jo dolog volt pvpbe :) pdef et már jó rég elrontották mert sztem a tanknak 10x több pdefnek kéne lennie mint 1 varinak mostmár midnen melee megöli a tankokta a soulshot boost miatt .... És DA az 1etlen tank aki kapott vmit hogy ezt 1ensúlyozza a shield of revenge elég durva skill miután a lethal strikeot is visszaadja + általában többet reflektál mint 100%. Shield mdef az annyit jelent hogy msotmár 5 másodpercel továbbélek vari ellen . Deflect arrow boost : hát mostmár a 76+os s gardes ijász csak azért nyer ellenem (lvl 6x) mert nagy az evasionje , doubleshot aminek ugye 2szeres a sebzese interludeban 300at sebez nekem és én BW heavybe vagyok a srác meg drac bowwal :D Tankok (kivéve da/paladin 77 után) csak ijász ellen jó , talán warlord ellen is :D
  • Sorbon
    WTB EAB pm ingame plx!
  • Mardwollk
    Köcce az infot
  • Mardwollk
    ahammmmm :)
  • GamerAdams007
    asszem 7 kari / acc / szerver
  • Sorbon
    hmm inkabb hany account:)
  • Mardwollk
    hmm sracok hany karakter / account?
  • Gordis2k
    ezt nem értem:(
    Miért?
  • Gordis2k
    Hát olyankor általában drac armor+drac bow focus+ant queen+baium+zaken full prophet+sws78+bd78+COV semmi extra:)):):)
  • Atrium
    és ez milyen armorral weaponnal és buffal van ? :o
  • Mardwollk
    NAH ezért nem megyek én Sieghard-t ra xPPPPP
  • Gordis2k
    JAJA én meg egy destroyert és nem melékesen egy lvl 77 es Ijjássz is rendelkezésemre áll:):)):
  • Sorbon
    LoL egyszerű a megoldás emberek van egy majdnem isten SPS-em és lesubboltam egy hawkeyet
  • Gordis2k
    Ja és egy nuker group volt és 5!!! íjjász:)
  • Gordis2k
    OKÉÉ akkor lássuk csinálj egy ijjász groupot kihivom a nuker groupommal!!
  • ErrOrHUN
    ez valami csak nukerek+némi melee pvp volt? mert a végére nem maradtam ott és én íjászt nem nagyon látok :D mellesleg alap, hogy a pizsamással kell kezdeni :D (meg zea sem cancel stickel rohangált ahogy néztem :D:D)
  • Szekijoe
    Nem azért hogy a nukerek szarvát letörjem de tegnap rácuppantunk kb 2 cata grp-ra 2 ICA grp-pal (kb ugyanannyian voltunk) mi szerintem 1 nuker +1 ijjász grp nekik meg 1 melee+ 1 ijjászgrpjuk volt szerintem (nyugodtan ki lehet javítani ha nem így volt arról viszont nem nyitok vitát hogy kb ugyanannyian voltunk) úgy elpicsáztak minket hogy csak na jah és úgy tünt senkit nem öltünk meg. Mondjuk tényleg érdekel majd így interlude-ban az egyből visszatargetelés miatt hogyan alakul majd a verseny. Mert az ijjászok 1000-es rangeja iszonyat nagynak tűnik.
    Huh még egy utolsó gondolat, hogy is van ez még C5 ben az "Superman"-es mindentbeállítós enemy, akkor a nukerek a 900as rangeel mit tudnak csinálni?
  • Mardwollk
    Mondom már mindent letöltöttem az odallrol kivéve wc3 [mert emgvan] meg az rzr....
  • Mardwollk
    Jah bocs ....:S:'(
    Eddig ezcsak freen volt igy h varik mindent vernek:D
  • Gordis2k
    De mostantol lesz bőven sorbonnal elkezdünk sorozatgyártani:) addig ott a mass pvp ha még nem láttad 14 group egymás ellen siegen
  • Gordis2k
    1500 arcane robeban:):) DCben 1700+ lol:)
  • Mardwollk
    Nemakartok vlami uj videot felrakni ? .... mar mindet megnéztem :D jöhetne valami friss:P
  • Mardwollk
    1500 as cast speed mellet?:D