88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
DE willageben 15oson felveheto a WHban egy quest, el kell futni gludioba, majd gludinba. (22k adena) Elven village (DE kivetelevel csinalhato) egyik guarnal quest (13k adena) Orc villageban felveheto egy quest, EAD-t kapsz cserebe (40-50Kert el lehet adni dionban) Ugyanilyen quest van talking islanden is. Ezen kivul van egy quest 21 en, aminek 40K a rewardja. DE kivetelevel felveheto. Ha DE vagy ne buslakodj, nekik van egy quest ami 100Kt ad. Ezen kivül minden kasztnak van fegyveres kuldetese (15-20K erteku fegyokkal) vagy hasznalhatod a shadow cuccokat is fejlodesre viszonyleg bago erteku felszereles. Es meg van egy jo par quest, amit erdemes csinalni.
Ezt figyelembeveve szerintem siman lehet boldogulni! -
ErrOrHUN #61636 csináld meg a fegyverkvesztet -
Dallie #61635 Nem tudom, mi ellen véd, C5-től a paralysis, fear, sleep, root stb. debuffot okozó spellek elleni védelmi módosító a MEN és nem a WIT, azt pedig fighter kasztok nem tudnak felrakni. Valszeg az Entangle miatt van neki:) -
Hmm értem én mire célzól és csinálgatttam is jó párat hidd el de alacsony szinten a guest haszna az hogy a még ölöm a guest mobot dobja az adenat lásd kapok egy roundshildet ami okés is lenne mert 3.5k a boltba de csak egyszer lehet megcsinálni... a többi guest rewards meg hogy is mondjam inkább mókás mint hasznos persze jó dolog csak a vele eltöltött idő és a reward nem áll egészen arányban.. de köszi a segítséget utánna fogok nézni jobban mien guest mit ad.
-
ErrOrHUN #61633 van egy rakat kveszt, miért nem csinálod őket? -
Sziasztok lehet nem ez a legmefelelőbb hely arra hogy elsírjam a bánatom, de megteszem ha valamilyen forum szabályzatot sért ugy is törlitek ez esetben bocsánat.
Szóval nem is köntörfalazok koldulni jöttem, van egy lvl 19-es fighterem már kész a kaszt váltó küldi, de lassan arra sincs pénzem, hogy ss-t vegyek 2 napja kezdtem a karit eddig minden szép, és jó volt most már kezd kiszaladni a lábam alol a talaj.
Elfogadnék bármi nemű támogatást bármi koloncot ami nektek nem kell estleg d-s armort vagy fegyot de már pár k adena is sokat dobna rajtam.
Karim : AkidnaKndr server : Sieghardt
-
Valószínüleg az Entagle vagy mi a szösz kasztolási idő miatt van fent neki!
-
ErrOrHUN #61630 minden szar ellen véd :D -
Sanca Az ms-n +4wit-4int lecci lecci ezt magyarazd meg kocci:)) -
Grat az ekszer szetthez :))))) -
Sanca #61627 -
szerintem mindenkinek ez szúrt szemet ..."Ha te nem donatolsz vagy botolsz akkor kb értelmetlen officialon játszanod."
-
Sry a felreertesert, de elegge ezt sugalltad. Dallie-nek meg teljesen igaza van, ez mind megvalosithato a jatekban... -
Ehhez már én is irnék pár sort... Én sem vettem soha adenát,nem volt még rá szükségem. eventekből és kisebb segitségekből össze tudtam szedni magamnak annyit hogy meglegyenek a cuccaim.és mégis van egy 78as karakterem.Aki mellesleg kőkemény kockulással lett ekkora nem 2hónap alatt lett felbotolva :)
-
wolf000 #61623 Dallie grat 1 sikeres pályafutásod van akkor. Tisztességes játékkal nem gondoltam volna hogy létezik ilyen :) Giru én 1 szóval nem mondtam hogy az a követendő példa! Nem botozok nem donátolok egyszerűen félreértettél. -
Dallie #61622 Néhány megjegyzés, csak, hogy tudd, mit és mit nem lehet elérni egy elég keveset játszó embernek. Tehát, menjünk szépen sorban.
1. 2006. augusztusában kezdtem el, a legjobb barátom csábított az L2 világába, neki akkor már volt egy 53-as gladiátora, de mivel én destroyert kezdtem, bevárta kis alt, lvl20 körüli bishopjával, és onnantól kezdve duóztunk.
2. Az akkori eventből szerzett 20 millió adenát, tehát ennyi kezdőtőkével vágtunk neki, úgy, hogy tudtuk, mindig 2 karaktert kell felszerelnünk párhuzamosan.
3. Amikor elértük a 40-et, már mindkettőnknek megvolt a top c-grade páncélja és fegyvere, ékszerre nem volt érdemes pazarolni b-gradeig.
4. 52-re mindkét karin top B, valamint teljes black ore ékszerszett.
5. 62-re a destroyer tallum heavyben, dragonslayerrel mászkált, a bishop maja robe szettben, acumenes A grade fegyóval.
Aktuális helyzet (3 napja ez volt, akkor hagytam abba, mert nincs időm játszani):
Mindketten 68-asok, a destron +6-os, focusos Infernal Master, amit eladva simán tudnék már most S gradet venni magamnak (csak kardot, de az S grade armor úgy szar titannak ahogy van). 45 millió adena kp, emellett legalább ugyanennyi áll a WH-ban scrollok, receptek, alapanyagok, könyvek és egyéb dolgok formájában, amit csak pénzzé kéne tenni pár nap alatt.
Emellett non-gradetől A gradeig több szettnyi(elven,briga,FP,divine,BW,avadon) páncél (a mi cuccainkban nőtt fel az új játékosok fele), fegyver, ékszerszettek.
Egy időközben felhúzott 53-as warsmith, FP szettben, BO ékszerekkel, +6 Yaksa Mace-el.
Nincs kedvem tovább sorolni. Az elmúlt 8-9 hónap alatt 20 millióból (ha mindent beleszámolok, a sok betört A-grade craftot, a legalább ugyanennyi elbukott OE fegyót is amit tovább akartunk húzni), szóval 20 millióból nagyjából 800-900 millió lett. Mindez igen "casualnak" felfogható játékidővel, és kereken 0 forintnyi adenavétellel. Emelett simán lehetnék 76+, mindössze nem játszottam annyit vele, mert nem volt kedvem/időm/játékmackóm rá. Annyi pénz hever a girani piacokon amennyit nem szégyellsz felszedni - pedig a Sieghardti az elmúlt 1 évben szar volt, az utóbbi 4-5 hónapban sikerült fossá hígulnia.
Nincs nekem veled semmi bajom, de utálom a korlátoltságot és a szűklátókörűséget. -
Ezzel azt mondod, hogy az a normalis hogy az ember botolja szet az agyat, hogy PvPben ő legyen a fasza gyerek? Szép felfogás. Olyan magyaros.... Ha en nem a szomszed se, ha neki van nekem is legyen... Sokat elmondtal ezzel a postal szerintem....
Amugy az allaspontodra csak annyit, hogy nagyon ugy nez ki, hogy a kovetkezo gradet elerve ha minden jol megy meglesznek a cuccaim, ugyanis a clanom segit kiutogetni meg lecraftolni oket.... ENNYI -
bobbii #61619 wolf ezzel csak 1 baj van.... te meg mindig 1 emberes jatekban gondolkodsz... ez pedig nem az. Ez barmennyire is meglepo csapatjatek ezert lehet benne klanokat alkotni... akik mondjuk ugy hogy jobb esetben segitik egymast.... de ez megint nezopont kerdese. -
wolf000 #61618 Giru ezzel csak 1 gond van! !SZvSZ! Ha te nem donatolsz vagy botolsz akkor kb értelmetlen officialon játszanod.
Nem tudom te hogy vagy vele de én olyan típus vagyok hogyha elkezdek játszani akkor szeretném ha az élvonalba lenne a karakterem és nem csak elvegetál a serveren, jelen esetben siegre menni PvP-ben nem a földön feküdni.... Azt hiszem ezek normális elvárások és javarészt ezért játszanak az emberek. Tehát az mind szép és jó hogy te nem botozol,donátolsz de ha a többi 10000 ember igen akkor te mindig ezek az emberek mögött fogsz kullogni. Ráadásul amiket ide belinkelnek Scrshotokat az mind mese! 76+ szinten még mindig az A-s cuccokat fogod farmolni és egy lvl 61es kari röhögve fog kinyírni a szarráenchantolt cuccaival amit frissen vett mert elérte az A-grade szintet. ennyi -
Rombol a videó ! -
Kamael infopage, persze kor-e-a-i-u-l -
http://soltys.ziu.info/l2.html -
Sajnálom hogy elmész Dallie
, bizom benne hogy visszatérsz majd elöbb utobb...
-
var #61609 mikor nyúlták le az acc-od, és hogy? -
:) igen 2 szer pedig tudod hanyas lennek mar ha nem nyuljak le az acom? :P es nem olsz le 2 szer? :D -
LoL
nagyon tetszik a nagyapas hasonlat :) -
Ha emlékeim nem csalnak, Cobra régi motoros offon. Csak azért provokáltam, mert felesleges beadni azt a maszlagot itt mindenkinek, hogy csak bottal lehet boldogulni az életben. Ez a nagyapám szájából hitelesen hangzott, az L2 játékosokéból viszont nem. -
Ebben igazad van, nem is firtatom, de en a jatekelmenyert jatszom, es szeritem ez kene hogy legyen a normal szemlelet. -
Cobra, igen en offon jatszom, de a hozzaszolasodat figyelembevéve, nagyon remélem, hogy te nem :D -
bobbii #61603 masik meg a cucc farmolas meg a botolas ... egyaltalan nincs rajuk szukseg amennyiben 1 normalis clanba vagy, ahol segitik is egymast a tagok es nem csak a sajat fejlodesuket nezik az emberek..... -
bobbii #61602 osztanam Sirch kérdését.... elmondanam lvl25ig tokeletes a topNG cucc. Az pedig konnyeden osszehozhato akar lvl17-lvl18 kornyekere ... fuggoen attol hogy mijen questeket csinalsz.
Masik meg szerintem eleg nagy a map ahoz hogy ne valjon teljesen monotonna es unalmassa a fejlodes... neked is 1x meg kene nezned az officalt.... -
És te játszottál már offon?
-
Giru te már játszottál offon?
Tudod ahol nincs 5-1000x XP szorzó, ott eléggé unalmas a fejlődés, a felszerelés farmolásról nem is beszélve.
Persze csalás ez is, de szinte szükséges a használata a botnak, ha nem akar 2 hónappal a kezdés után is topNG-ben lvl30-on lenni az ember. -
ha pénzt akarsz csinálni, akkor arra az l2 nagyon is alkalmas botozással. persze a kockázat ottvan hogy banolják a cuccaidat és akkor buktad. de rengetegen gazdagodtak már meg ebből, lásd farmerek is, és jópár "normál" játékos. -
Ez halalosan igaz, ez egy hardware-es Bot :)
En ehhez meg annyit tennek hozza, hogy az ilyen emberek minek veszik meg egyaltalan a jetekot. Mert hogy nem jatszani az is biztos :) Ez a tipikus vettem a gepemnek egy jatekot, had jatszon hamar en nem teszem. Az egytlen lehetseges opcio erre, ha valaki csak verni akarja a mellet a 7xes karijara.... Akar Lineage2 Light is lehetne a neve! Maximum szint No hozzáadott érték! -
Ugyanúgy kivágnak érte a szerverről, ha rádbizonyítják.
Az OG-t valahogy logolják, az IG-t peticiók és megfigyelések alapján szűrik. Ha ez a kütyü jól működik, az első veszély nem fenyeget, de a második alapján ugyanúgy simán kitiltanak. Úgyhogy marhára mindegy, hogy most egy ingyen letöltött programmal csalsz, vagy pénzt fizetsz a tamagochiért. -
Ezekszerint ha a gameguard nem eszleli akkor legit??? Érdekes felfogás :) -
SkandarGr #61595 ol én arra emlékszem egy hónappal ezelöttről hogy a legközelebbi belogolásodnál összeszeded rampm-ezel és odaadod:P Cucc meg csak a recit szedte ki mivel spoilos -
...és még mindig spoilos vagyok! 

-
KABALL #61593 Hát 648 millioszor voltam már minden hunfele erre arra amara már a Gemet meg az atya uristen is megvettem ami kellet hoza,egyebkent nem cuccnal lett kraftolva? :)