88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
:) ezen jót nevettem :P -
bobbii #61756 kétkezes ... általában vari fegyó :))) -
ErrOrHUN #61755 mi az a bot? -
bobbii #61754 ok -
Gumbo #61753 Az a bajod, hogy nem ismered Gokut :D Goku botozó hírében áll, a régiek tudják ezt és sztem vették a poént:D -
Dallie #61752 /jumps the paintrain -
bobbii #61751 mekkora kiraj vagy ocsem... hogy ez masnak meg nem jutott eszebe... es majd popcornal a kezedbe nezed a gep elott hogy a botok hogy partyznak... ocsem te aztan tudod mitol doglik a legy... te iqhuszar. -
Jaja! Ugy sincs eleg beloluk a servereken! Kimegyek fejlodni es nincs mob a terkepen csak bot mindenhol! Ez akkora fun!
-
Köszi, hogy jól szórakozol, de az ilyenek miatt nem lehet a kezdőfalukban fejlődni.... -
BaalKain #61748 nubyy!
Neked sikerült valamit csinálni a fagyásokkal? Az a Factory def. a routeren bejött? -
Na jo Funbol inditok egy bot partyt :D kivancsi vagyok 2 het alat mekorak lesznek :D -
jaja lecsiptem öket én is elég brutál:) -
Apád tökét :P én ismerek egy über BDt :P :P :P -
EZ a video fun volt:)) nagyon jo!Neked pedig Grat Sondi! -
kev #61743 14 napos Lineage 2 official, trial reg. itt :
http://eu.lineage2.com/interlude/eu
kev
Karakter neve : Kekszakall - öö..nem Dark Elf mágus..)
Server : Franz (euro)
-
j0hNnY #61742 Na végre sikerült köszi az infot :) -
kev #61741 Töltsd le a lineage2 Interlude-ot. Szerintem te a test szerverhez való játékot szedted le.
Lineage2 - Interlude :
http://www.gamershell.com/download_18458.shtml -
Ez eléggé PTS gyanús.
A tesztszerverre élesítetted a trialt szerintem. -
j0hNnY #61739 Hi all!
Nekem olyan gondom van, hogy csináltam trial accountot l2-re fel is enged vele a játékba de csak bartz online a többi szerver off bartzon meg kb összefutottam 3 emberrel, giránba senki sincs :((
Ha valaki tudja a választ, hogy ez miért van az pls írja le előre is köszi! -
AC2 #61738 Akkor kitanulom, mert így már látom értelmét. Egyébként elég sokat sokat szoktunk partyzni a haverjaimmal és egyenlőre még nincs is más tank a csapatban. -
PhoenixKnight #61737 raid boss partyba már 20as szinttől hivnak -
PhoenixKnight #61736 SOkat segit a szronyek megtartásában az is ha te is csinálsz vmi jo sebzést szoval DD tank vagy... 1ébként tankokat csak magas szinten szoktak hivni partyba vagy raid bossra mert 1 archer simán lehet tank xD -
"Tankoknak" alapskill! Azért jó ha minél erősebb, mert ha pl rádhealelnek az összes mob leugrik rólad -a healerre, vagy üt a dd 1-2 nagyobb krittet és rá 
A tanknak, (de főleg a partynak partynak) meg ugye nem árt, ha történjen bármi, az összes mob őt üti
-
Sanca #61734 Beast farm, es tudja spoilolni a maj meg dc helmet reciket:) -
Hali!
Egy 66os spoilos doomban healthes DLEvel megfelelo pp se buffab merre tud jol xpzni ill olni?
thx -
Typh00n #61732 Erotikus,neked mi a kasztod 1általán? -
kev #61731 Másfél év játék után (tört szervereken), lehet hogy áttérek én is az Officialra. Elegem van a tört, nemműködő, bugos stb. "free" szerverekből.
(14 napos trial van most, az európaiaknak.)
A Franz (euro) - szerveren kezdtem, ha előfizetek, valszeg ott is fogom tolni tovább.
-
C5 óta van kétkezes blunt fegyó harcosok számára. -
Erotikusnak: mi vagy? 2 kezes blunt tudtommal csak varázslóbotként létezik, szóval ha nem varázsló vagy, akkor azt felejtsd el. Ha törpe vagy ork vagy, akkor meg ne aggódj az evasion miatt, még Tempered Mithril Setben se nagyon fogod kikerülni a támadásokat :)
AC2-nek: ha valaki megtámad egy szörnyet (illetve aggro moboknál elég a közelébe menni), akkro minden támadással nő az agression értéke feléd. Partyban viszont aki többet sebez rá, az több agressziópontot ad a mobnak, így át fog állni a mob a támadással a másikra. A magas sebzést bevivő karakterek meg általában nem nagyon bírják az ütlegelést, szóval az agressionnal magadon kel tartanod a mobot, mert beléd jóval kevesebbet sebez. -
Az erősségtől függ, mennyire tudod magadon tartani a szörnyeket. -
az enyém is gyér ^^ -
Sorbon #61726 GRAT!!! -
AC2 #61725 Nemrég kezdtem el nyomni a gammát és lenne egy kérdésem. lvl 30-as human knight vok és van az agression nevű képesség. Szvsz a következőt jelenti: arra ösztönzi az ellenfelet h támadjon. Mennyivel tud ez a skill többet 1-es szinten, mint 5-ön? Csak a power értéke növekszik, de ennek az erőssége miben mutatkozik meg? És ráadásul olyan drága mint a heavy armor mastery... -
Erotikus #61724 Halli!
Szerintetekek mien fegot vegyek c-gradeba 2kezes bluntot vagy polarmot ? gondolom az 1kezes blunt és pajzs parositás nem a legjobb az evansionak vagy ? -
Köszi mindenkinek!
Ne félj nethy már van és hogy ne legyen a pvp statod olyan gyér te leszel a bd aki jön velem:P -
Chear #61722 A Teon-on újra próbálunk egy működőképes magyar klánt összehozni. 6-8 aktív tag részvétele már alakul. Akit esetleg érdekelne a lehetőség az irjon privit, vagy ingame keresse Kormika-t, vagy Shienis-t. -
LOOOOL Söndi OWWWWWNAGE!
Gratula!
Ha valakit érdekel, hogy milyen PVP-s képeségekkel bír söndi az vessen egy pillantást erre!
Komolyan mondom én félek tőled
!
-
frapsot telepíts fel :D -
Gratula -
GRATULÁLOK AZ ÜBER OWNAGE 78 AS GLADIDHOZ!!!