Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

geri777
amit bekel másolni a mappába azt honnan tölthetem le ??

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

GamerAdams007
Vagy 1 adenasokbol kirakja, hogy "NO ENTRY" <#idiota>

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Hát arra gondolok hogy egy terembe beszabadul egy party akkor az ajtóba letesz egy adenát.
GamerAdams007
Mer kiléptél az RSbõl

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Nincs server😞

sztem nem akarod hallani 😄

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

Gordis2k
Mi a tökömért nézek ki ilyen szarul DC lightben......

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

MeoH
He... Par napot nem vagyok azt kitor a forradalom itt is?
Midas baratom idezlek: "most ha én offra mennék...persze nem játszok fönt..." STFU es menj, posztolj az L2j topikba, ne itt oszd a eszet... Kellett 1 oldalt valasztanunk, es mi az IC melle alltunk magatol erthetodo okok miatt. De ha a masik oldalon kotunk ki, akkor sem jartunk volna sokkal jobban ( JON QuickShot, LOGOUT...😛). Ez ilyen jatek.
Gordi te meg ne orulj meg,megint... Hallgass Szekiba'ra 😛

fuck mmo's..i.,

ott fent látsz egy olyat, hogy free server fórum, megnyomod és have fun

Sámán
Királyság hogy máris mennyien kiléptek RS-bõl, dehát mindenki maga dönti el hol és hogy akar játszani -ahhoz képest mennyien utálnak minket nem áll(t)unk túl rosszul <#crazya><#buck>
[/img]
Mindegy, úgytûnik az elfojtott indulatait mindenki most szándékozik elszabadítani -IC-nek meg amennyire jól áll a szénája még a végén be is vesznek minden magyart -remélem azért IC egybe fog maradni utána is <#eplus2><#nevetes2>

FeketeVipera 77 SS

geri777
szoiasztok letöltötem a Lineage 2 töt hol regizek valmi jo ingyens szervert irjatok le köszi

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

During the maintenance period on Tuesday, September 19, between 10:30 AM and 12:30 PM CDT, the following changes will be made:

NPCs

A raid boss named High Priest van Halter has been added to the Pagan Temple.
The 2nd and the 3rd floors of the Altar where the Pagan Temple raid bosses appear have been designated as no re-start zone. If a player doesn't connect within 10 minutes after disconnecting, they will be moved to the closest town.
Because some of the skills of monster Ol Mahum Transcender have been removed, the acquired Exp/SP/Reward have slightly decreased.
Corrected an issue where the Guardian of the Holy Land in the Monastery of Silence occasionally stopped attacking.
Fixed a problem where an NPC sometimes failed to receive the Ice Fairy's Blessing buff after hunting the Freya's Gardener during the Ice Queen's Castle encounter.
Corrected a problem where the Guardian of the Grail sometimes failed to self-destruct after recognizing the player and teleporting.
Some skills used by Spiked Stakato Sorcerer, Spiked Stakato Shaman, Solina Lay Brother, Silent Brother, and Guardian of the Holy Land have changed.
In order to ensure smooth raid boss hunting, changes were made to prevent regular monsters from appearing around the raid monsters Turek Mercenary Captain, Greyclaw Kutus, Tirak, Wizard of Storm Teruk, Red Eye Captain Trakia, Nurka's Messenger, Partisan Leader Talakin, Earth Protector Panathen, Retreat Spider Cletu, and Meanas Anor.

Teleportation and Gatekeepers

The arrival location at Grave Robber Hideout in the Schuttgart Castle Town Noblesse teleport list has been changed.
The arrival location at the Shrine of Loyalty, the Center of the Wall of Argos, the Center of the Hot Springs in the Goddard Castle Town Noblesse teleport list have been changed.
The arrival location at the Shrine of Loyalty in the Rainbow Springs Clan Hall teleport list have been changed.
The Ivory Tower area on the Noblesse teleport list of the Town of Aden and Hunters Village has been removed.

Items

It is now possible to obtain A Grade armor recipes with the Spoil skill.
It is now possible to obtain A Grade helmet recipes (60%) through monster hunting. Sealed Majestic Circlets and Sealed Helm of Nightmare recipes can be obtained through the Spoil skill as well.

Clan Halls

Fixed a problem where the clan hall door didn't open properly after the occupation wars of the Devastated Castle and the Fortress of the Dead.
When there are an insufficient number of participating clans in the Rainbow Springs Clan Hall Battle, i.e. when there are fewer than two, changes were made to make the result a tie as soon as the game registration period is over.
When entering the Rainbow Springs Clan Hall Arena, changes were made to make any summoned cubics disappear and they cannot be re-summoned afterwards.

Olympiad

Corrected a problem where Heroes couldn't be selected based on the number of victories first, and then second on the win/loss record when the Olympiad points are the same.
Changes were made to display first, the overall stats, second, the wins, third, the losses, and fourth, the points, when Noblesse characters use the "/olympiadstat" command. (The overall stats have been added.)

Clans

Changes were made so that, even under the condition of mutual war declaration, no clan reputation score transfer occurs when you kill an enemy clan member whose level is 4 or below.

Quests

The number of rewards and required items for The Zero Hour quest have changed.

Before:
10 Durable Metal Plates - 131 Stakato's Fangs
5 Mithril Alloy - 123 Stakato's Fangs
10 Oriharukon - 150 Stakato's Fangs

After:
10 Durable Metal Plates - 150 Stakato's Fangs 10 Mithril Alloy -131 Stakato's Fangs
5 Oriharukon - 123 Stakato's Fangs

Miscellaneous

Various text corrections have been made.
The Heavy Medal event begins today. The Event Gatekeepers portion of the Chronicle 5 launch event has concluded.

jön a dc helmet reci drop es a topA helmet reci spoil juhee😊
gordi mondja, vagy majd te fogod nekünk elõadni? 😄

Szekijoe
Ah már nincs gond beszéltem Gordival MSN-en. LOL Végre az NC-Soft berakott a játékba olyan opciókat amire nem is gondoltam DE így kira érdekes dolgok sülhetnek ki belõle. Tiszta itt a piros hol a piros játékká is válhat akár egy ostrom<#nevetes2>

Szóval szerintem minden jól fog így menni. Az a lényeg hogy az RS fejlõdjön! A felhasznált eszközök tetszenek<#eljen>

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

phalanx
szánalmas ez a hozzállás, behúzod füled farkad és meglapulsz a "nagyok" árnyékában, azt hiszem az ilyenkre mondják hogy carebear <#hehe>

mossátok a redemption fejét 😄

reggel 9-tõl éjfélig játszottam és sosem iszom kv-t. 😊
azért nem vagyok ilyen kocka, átlagban 4 órát játszom egy nap. kivételesen nem volt semmi dolgom aznap és ilyenkor marhán ráérek. van mikor 3 napig nem is vagyok.

in memorian lv65 SPS, lv52 Prophet, lv35 Dwarf

Szekijoe
Neked meg majd jól megmosom a fejed ventrin este.<#boxer>

Szekijoe
Pedig most C5ben 1-40ig aki nem lép be MÁR 1. szinten HA tudja hogy be kellene lépnie(és, hogy ezt most olvassa akkor már tudja) most már az ezzel a döntésével a Klán ellen tesz! Célponttá úgyis csak 50+on válik minden klánwar tag mert akkor kezd el olyan szintû helyekre járni ahol ellenséggel is lehet néha találkozni.
A halálos ítéletrõl meg annyit a logóval 1% vesztés logó nélkül 5%.<#hehe>

Gordis2k
Hát remélem boldogok és erõsek lesztek az uj békés klánban😊
Sok sikert az új magyar klánnak ha segitdég kell szoljatok!

Asan értem én nem és hiába vetted magadra bár igen téged sem láttalak az utolsó néhány siegen.

Na GL skacok itt vagyok csak nem itt ventrin fent vagyok amúgy.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

mAilkaEVO3
Sylvanas már megen nem uncsi még? én már kezdem unni hogy te mindent mindekinél jobban tucc. Fõleg hogy semmi de semmi kib**z közöd az egészhez. Kívúlállóként nem tudhacc semmit szal nem tom megen minek osztasz eszet ??? NC..

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

mAilkaEVO3
idézet:
"legalább 2 hete ott mobozok a környéken, és ma reggel 9 órától ugyanazon a helyen voltam. már 3 órája ott voltam mikor megjelent darknetrone. mobozott 10 percet aztan elment. állandóan belelõtt a mobjaimba. fél óra vagy egy óra múlva megint odajött 10 percre.
aztán este 9-kor eszébe jut szólni nekem, hogy mennyek onnnan mert kell neki a hely."

Hmmz jó sok KV-t ihacc egy nap reggel 9tõl este 9ig ^^ 😛

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

most ha én offra mennék én se lépnék be abba a klánba mivel az a logo egy halálos itélettel fölér.... persze nem játszok fönt de ahogy halottam pár embertöl elég rossz alyba kötöttetek bele.

the world is mine

tudod jól, hoyg nem neked szólt amit írtam, viszont tökéletesen passzolt a tiédhez. azoknak szól pl, akik nekiállnak másik klánt csinálni

GamerAdams007
36os a nagyobbik karim is, azzal mit tudnék segíteni nekik?? Pénzt nem tok berakni a klánba mer nem donate-elek, és annyi meg nem esik, hogy tudjak adni... Suliba járok, 6kor kelek, nemtok felkelni ha 11 után még fent vagyok, ezért Siege-re nem tudok menni. Nekem nem esik full drop, max low nograde kesztyu vagy cipo, az meg nem kell senkinek, így hat nincs is mit kolcsonadnom masnak, hogy segitsek neki. Segítsek menni elfoglalni egy xp-helyet? Már a subjaik is 60+osak, olyan helyre meg be se merészkedek, mer nekik nem segítek azzal, ha meghalok 1 aggro mobtól, ha meg még engem is életbe akarnak tartani, akkor csak gondot okozok nekik. Tehát siege-re menni nem tok, mer rossz idõbe van nekem. Adenat nem tok adni, mer nincs. Kölcsön cuccot nem tok adni mer nincs mit. PvP-be segíteni nem tok, mer kicsi vagyok. De ha van még vmi amibe én, a most 23as Human Knight-ommal tudok segíteni akkor csak mond.

u.i.: bocs, hogy ilyen szerencsétlen és haszontalan vagyok...

mert gordi olyan szent.....

the world is mine

hol volt a klán, mikor Milkának és Gordinak lett volna rátok szüksége?

Szekijoe
<#eljen><#taps>

adena

képet se tudok berakni rendesen...

ez a hely akkor foglalt? 😄D

Shaere, ezzel nincs is semmi baj, tudomásul vettem ezt már régen.
röviden: moboztam egy helyen, oda jött egy tag és megkért, hogy mennyek el. nem mentem. lepkzott. pont. ennyi volt és kész. le volt zárva az ügy részemrõl.
mivel Gordi tudott róla, odajött és szólt hogy mennyek máshova a béke kedvéért. csak aztán jöttek a magyar pm-ek hogy minek keverem a szart.
nem tudhatom Gordi hogy kik a cimboráid, sorry.

Gordi, te tudod legjobban hogy nem kértem meg senkit hogy segítsen, téged sem kértelek. egy szóval nem mondtam, hogy gyere oda és tegyél rendet. bocsi ha ezt félreértetted. annyit kértem hogy ajánlj egy másik jó helyet és már megyek is.
a világért nem kivántam volna, hogy egy haverodat lepkzd. (megvan a screenshot az öszes beszélgetésrõl az elejétõl.)
Valleyben a tegnapival együtt kb 10x lepkztak már.
tegye fel a kezét aki tud róla hogy én sírtam volna is valaha hogy lepkztak és könyörögtem segítségért.
inkább poénnak vettem az egészet. persze volt amikor elborult aggyal ültem a gép elõtt szó se róla.
ha jött valaki segíteni akkor utólag is köszönöm, de általában nem is szóltam, max megjegyeztem. tanorban rámvonatozott 2x egy muki akkor jött Szösszenet és te segiteni. aztán oren alatt egy war-ban levõ egyén pkzott le és Error jött. az összes többi balhét nem is közöltem vagy elvittem egyedül.

a klánsegítséget kérdését magamra veszem. boldog lennék ha segíthetnék a klánnak. de nem tudom miben lehet. nem mondta senki, nem szólt soha senki, sehova nincs leirva. ha raidre kellett menni mindig is ott voltam ha online voltam.
ha siege volt akkor is. innandril siegerõl azért jöttem el mert a támadás elõtt 1 perccel egy bocs Asan mondattal kiraktak a partiból. nem tettem szóvá senkinek mégsem, de buff és parti nélkül értelmetlen lett volna maradnom, hiába nyafogtam a közösbe hogy kérek buffot és partit.
nem egyszer futottam segíteni én sem klántársaknak. amikor ramona eldroppolta az ékszerét 3x nekifutottam a távnak, mert mindig meghaltam mire odaértem 😊

nagyra becsülöm a munkásságodat és nem felejtettem el a segítséget sem amit tõled kaptam az elején. egy nograde cuccot és fegyót kaptam amit tovább is adtam késõbb. ezen kívül én soha senkitõl nem kaptam és nem kértem semmit, max megvételre vagy kölcsön, te tudod igazán, hogy amim van az a sajátom. és persze hálás vagyok a közbenjárásodért amikor szereztél valamit nekem.

nem akarok ünneprontó lenni klánkérdésben, de egy ideig minden matit beraktam a klánraktárba. aztán mikor kellett 5 db cokes a küldihez, senki nem adott, legalábbis aki tudott volna az nem volt online. 2 napig ültem a piacon 5 cokest vásárolni. de ez nem panasz, félre ne értse senki, csak ilyen is volt.

GamerAdams007
Gordi kérlek ne haggy itt minket! A klánnak szüksége van rád!

GAthersw
Köszönjétek MeoHnak

01110000 01110010 00110000

Sámán
Kira a banner <#eljen><#vigyor5>

FeketeVipera 77 SS

_Neo
igen 😊
matthew 55
NF bartzos kép még C3ból? 😄

Celebrimbor

Gordis2k
Nézd nem tudom mit tehetem volna természetesen nem lett volna gond oillanatok alat lezergelni oket 6x es karik egyedül megoltem volna öket Dantedelux régi haverom és tudom jó srác ezt értsd ugy orákon át beszélgettem és partyztam már vele! 1000x jobban ismerem mind téged. Volt idõ mikor a magyarokért egyként 15 nek nekiugrottam volna! De ez elmult elmult mikor látom te és a többi valamikori MAGYAR untagedként rohangál és ha a klánban van egy követ nem mozdit meg érte kivéve a jaj megint megöltek leader bácsi miért nem csinálsz valamit nem tudom magam megvédeni. Cöcö én sem de meg is untam sajnálom de erre nekem nincs energiám. Azt hiszem mindent megtettem ezért a klánért amit lehetett és aki nem igy gondolja el is várom , hogy leirja a véleményét! De itt és most elég számomra a magyar klán megszünt annak lenni ami volt siró nyavajgo emberek gyülekezete akiknek a fele egy követ nem tesz félre a klánért. Nem sorolok fel neveket de akinek nem inge ne vegye magára. 1 évet dolgoztam a klánért az xpzésem rovására! 900millio adénát osztottam szét köztetek és cserbében egyre kevesebben jönnek ha szükséges és én vagyok a rossz ember mert nem szervezek ezt meg azt... hát tisztelettel remélem más jobban boldogul. Ágyõ RisingSun remélem az új klánom nem lesz warban veletek.

_Neo
Mi régen így nyomtuk Dest barátommal:

az zászló helyett mi 1 adenát szoktunk kidobni hogy foglalt a placc 😊
Szekijoe
Nem tudom mi volt de ettõl függetlenül veszem magamnak a bátorságot beleszólni. Fõ alapszabály az életben és észrevételem szerint L2-ben is: Mindíg az erõsebb kutya b...szik. Mindíg azé az xp hely aki meg tudja védeni. Vagy több segítõt tud hívni ahhoz, hogy megvédjék neki a helyet. Pl. a SoA-nak álltalában full grouppot kell hívnia segítségül hogy megtakarítsa FoD-ot.
Az, hogy ki mennyi idõt kalapált egy helyen, azt aki ott akar xp-zni szinte egyáltalán nem fogja érdekelni! Ha éppen valakinek el van borulva az agya akkor szövetségest is leöl a helyért. Engem valamiért álltalában hagynak xp-zni akárhol már 61es az sps-em DE minimum Sgrade-ban van aki jön kinyírni (vagy full party)<#hehe> A jó xpzõ helyekért mindíg vannak harcok. És ezért senki nem jelentheti ki hogy valameik hely az övé. Már az RS is kezd felduzzadni annyira hogy mailkáék full grp-pal tudnak gankelni a nagyobb helyeken. Jah egy tanács alt karaktert érdemes tartani az XP-zõ helyen és azzal nézni hogy ki van ott éppen.

egy percre sem mentem el onnan, amig a manámat töltöttem addig beültem a sarokba biztonságos helyre. nem tehetek ki egy zászlót a placc közepére, hogy heló itt vagyok ám 10 méterre, csak pihenek.
3-an irták? kik voltak azok darknetrone-n kívül? mert én nem láttam ott senkit.
ha valaki tudja hogy hányan voltak ott egész nap, az ÉN vagyok.
milyen érdekes hogy néhányan a magyar allyból, idegenek pedig 3-an is tudják hogy ki volt ott és mi történt, pedig emlékeim szerint ott sem voltak.
most azt írod küzdjek meg a helyért. tegnap azt mondtad mennyek el onnan.
megküzdöttem volna hidd el, de egy fullbuffban lévõ varinak nem ütök vissza fél hp-val, 200 manával, úgy hogy ülök és az ijász subos haverja ott vigyáz rá 20 méterre. inkább legyen piros, az neki rosszabb. ha kaptam volna utána rune-ban buffot más lett volna a helyzet.
de egy másik társaság leverte a karmáját, hogy barátságból vagy spontán azt nem tudom, de õk adták vissza az eldroppolt cuccomat is. utána õk voltak a hely birtoklói is és érdekes módon õket nem akarta megkérni senki hogy huzzanak el onnan.

Gordis2k
Értelek én elhiszem amit mondasz de 3 an irták azt ök vannak ott több orája ha elmész valahonnan és a helyre valaki odamegy ebuktad ez szabály ha nem hát küzdj meg érte.
Én is azt teszem ha egy helyen xpztek valoszinüleg egy szintüek vagytok.

Shanway, tisztázzuk ezt a mai dolgot.
legalább 2 hete ott mobozok a környéken, és ma reggel 9 órától ugyanazon a helyen voltam. már 3 órája ott voltam mikor megjelent darknetrone. mobozott 10 percet aztan elment. állandóan belelõtt a mobjaimba. fél óra vagy egy óra múlva megint odajött 10 percre.
aztán este 9-kor eszébe jut szólni nekem, hogy mennyek onnnan mert kell neki a hely. miért én mennyek? hát nem mentem. lepk-zott 2x.
azt mondod hogy van ennél jobb hely is, ne kavarjak. oké, elmegyek innen, mond a jobb helyet. - nem értelek c. válaszoddal leléptél.
kapom közben a pm-eket, hogy miért csinálom a balhét.
bocs, legközelebb elrohanok mindenhonnan ahol más akar mobozni.

Ja, mdefet is ad, +6os

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

xt198
gondolom a cast speed miatt, pdef, és az (?) mdef miatt 😛

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

Sámán
Tény hogy csak az ad cast speed-et is 😄D
Amúgy én kb azt a repertoárt soroltam fel ami nekem volt -meg a tapasztalataimat vele -bw lájtom sose volt még -elvileg az a +3men meg a heal-t növeli szépen -de majd megírom a véleményem ha lesz más lájt set-em is -sajna mj sem teljes set -viszont nagyon jól néz ki <#nevetes2><#nemtudom>
Pvp-rõl engem fölös faggatni -egyellõre egyik kraival sem az erõsségem -de azt meg tudom mondani milyen grade-ben melyik set a legszebb adott karin <#crazya><#nevetes1>

FeketeVipera 77 SS

Hat nalunk a klanunkban a noblesse/hero ES, aki laposraveri az egesz servert az olimpiakon BW lightot hasznal, de azt nem tom hogy miert😄

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Sámán
ES: attól függ mik a terveid vele <#smile>
Elvileg 61-ig még simán lehet úgy gyakni hogy a mobok csak az unit üssék, kicsit több mana meg nem árt, szóval lehet robe -nekem doom robe volt -ha nem félsz a szörnyûségesen kicsi cast speed-tõl akkor jól is néz ki meg gyorsabb is vagy benne és manareget is javít <#hehe>
Pvp-nél meg agresszívebb moboknál azért jól jön kis pdef is -light set-ek közül nekem +dex miatt doom jött be jobban <#crazya>
De ha 61-tõl mindenképp light set kell (pl mj -stun resist) a 60+ mobok nagyrészt nem érik be az unival és robe-ba könnyen kivégeznek <#hehe>

FeketeVipera 77 SS

GAthersw
Sanca! Valami MSN címet tudsz adni? (priviben persze)

Jah és srácok, bármikor szívesen lecserélem a bannert csak küldjetek képet és berakom 😛PP

01110000 01110010 00110000

Cobra.
L2Vackok-on nézz körül (lila felirat fent)
Nem tudom megy-e C5 alatt is.

Hide and fear, Cobra Commander is here !