Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen, az.

Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury

Ez az az uj D-s clan armor amit a reputacio pointokbol lehet venni?

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Nekem meg esett maj sapi pagan templeban😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

GamerAdams007
Hali! <#wave>

Most így nézek, csak gondoltam berakok már magamról egy képet, a sok duma közé.

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

GAthersw
A szemetek 😄

01110000 01110010 00110000

matamm
azzal se😄😄

NedTer a szabadságharcos 77Destro/75 Pengetáncos/61+ Hawkeye I love Netty

GAthersw
De, Cancellel 😛

01110000 01110010 00110000

Sámán
Nekem még semmivel se sikerült... <#nemtudom><#buck>

FeketeVipera 77 SS

mAilkaEVO3
yup BSZ az örköknek öö izé ikrek 😛

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

Sanko
😄D

a mohának mindig a déli oldala fás

TruBy
Köszöntük minenkinek 😛

Szekijoe
Ah akkor én elég szerencsés vagyok mert az uccsó(tartalék toi setem kiadta ful reci sort) és sikerült is megkraftolni.
Sajna több infóm nincs

Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep

Ez mind szep es jo, en is bekopiztam ezt ide kb 100 hozzaszolassal ezelott😊 Csak ugye az a problema, hogy az alpen cougarnak, es az alpen buffalonak fejenkent 17 formaja letezik(4x lehet oket etetni 2 kulonbozo etellel, azaz 2^4 + 1(base form)), es mind-mind mas dolgokat droppol/spoilol.

Szekijoe
D=Drops
S=Spoils

1. Majestic
1) Plate armour : TOI - Hallate's Guardian (D),
Platinum Guardian Prefect (D)
2) Leather mail : Antharas Cave - Pytan (D),
Bloody Banshee (S)
3) Robe : Forest of the dead - Bone Sweeper(D),
Vampire Magician (S)
4) Circlet : Beast Farm - Alpen Cougar (D,S)
5) Guantlets : Argos Wall - Homunculus (D)
5) Boots : Argos Wall - Buffalo Slave (D)
EyE of Watchman (D)

2. Tallum
1) Plate armour : TOI- Slaughter Bathin (D),
Mul's Knight (S)
2) Leather mail : Anthras Cave - Malruk Berserker (D)
3) Tunic : Forest of the dead - Corrupted Knight (D)
Resurrected Knight (D)
Trampled Man (S)
4) Stockings : Forest of the dead - Corrupted Guard (D),
Slaughter Executioner (S)
5) Helmet : Beast Farm - Alpen Buffalo (S)
6) Gloves : Valley of saint - Judge of Light (D),
Wailing of Splendor (D)

3. Dark Crystal
1) Brestplate : TOI - Hallate's Warrior (D),
Platinum Tribe Soldier (S)
2) Gaiters : TOI - Hallate's Knight (D),
Hallate's Commander (S)
3) Leather mail : Antharas Cave - Plando (D)
4) Leggings : Antharas Cave - Cave Howler (D)
5) Robe : Forest of the dead - Trampled Man (D,S)
Valley of saint - Alliance of Splendor (S)
6) Helmet : Beast Farm - Alpen Buffalo (S)
7) Gloves : Valley of saint - Punishment of Splendor (D),
Judge of Splendor (D)
Boots : Beast Farm - Alpen Kookaburra (D),
Alpen Buffalo (S)

4. Nightmare
1) Armour : TOI - Platinum Tribe Warrior (D),
Bound Warrior (D)
2) Leather mail : Antharas Cave - Pytan Knight (D),
Bloody Keeper (S)
3) Robe : Forest of the dead - Requiem Lord (D),
Vampire Wizard (S)
4) Helmet : Beast Farm - Alpen Cougar (D,S)
5) Guantlets : Argos Wall - Gaze of Nightmare (D)
6) Boots : Argos Wall - Sly Hound Dog (D),
Beast Farm - Alpen Kookaburra (D,S)
7) Shield : Alpen Cougar (D,S)

MeoH
BSZ ikrek!

fuck mmo's..i.,

xt198
bsz!
és gl rsnek

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

Gordis2k
Nagyon remélem, hogy ez másnak is ilyen egyértelmû és remélem spidi beváltja a hozzá fûzött reményeket és remélem kitertanak mellette hiszen ezt akarták most már nem kell viszakozni!! Ismétlem itt vagyunk csak segitünk kicsit nyugisabban fejlõdni.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

mob által dobott Flame átkot nem lehet semmivel leszedni?

in memorian lv65 SPS, lv52 Prophet, lv35 Dwarf

Szekijoe
BSZ és HBD minden szülinaposnak<#integet2>

Szekijoe
Eddig aktuálisan én annyit tudok: az RS élt, az RS él, az RS élni fog!
Az RS-nek még idõt kell biztosítani a fejõdéshez. Amíg nem erõsödik meg az RS addig nem érdemes belefolyni a magaspolitikába, még lapulnia kell és fejlõdni.
Amit a magyar politikusok nem tudnak megcsinálni az az L2-ben már megoldható szépen át lehet adni a vezetést.
A klán leaderséget át lehet adni minden joggal együtt másik karakternek most legjobb tudomásom szerint Spider lesz a leader. És viszi tovább az RS zászlót!
Akik pedig kocka mód pvpzni akarnak azok egy ideig untaggedként vagy valameik pvpklánban tuti találnak helyet. Így a kecske és a káposzta is jól jár.

Úgy értettem, ahogy Vipi mondta.
Ventri pedig tudom, hogy igen jó dolog, használtam is WoW-ban, de kizárólag hallgatni, mert valamiért nálam egy ventrilóval sem sikerült normális mûködésre bírni a mikrofonomat, MSN-en és más voicecommal pedig tökéletesen mûködnek - szóval ezért nem voltam.

Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury

Sámán
<#idiota>

FeketeVipera 77 SS

Sámán
Nem rólad van szó -te ha jól emlékszem írtál alli csatiba egy kicsi elköszönés féleséget -de van aki ennyire se volt képes -leállás után nagyjából a helyzetkép: beloggoltam, sorba loggoltak be az emberek -és annak ellenére hogy épp dumáltunk is alli csatiban -nem néma kuss volt- jópáran beloggoltak aztán kiléptek a klánból -kb 1-2 órán keresztül láthattuk ahogy néha ki-ki lépeget valaki egy szó nélkül... Persze kinek mennyit jelent egy ilyen dolog... <#crazya><#nemtudom>

FeketeVipera 77 SS

pharao
A HUNFlasht en biggyesztettem oda 😛

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

pharao
Mai szülinaposok

phil-co
erdos
sage
12346
wOlkOw
UfoKislány
pharao
Guer
Viszlát
csuripi
Lilithn
bjhori
irma
Maykika
TruBy
FGB
niptuck
HUNFlash

sry, nem akartam megzavarni a vitat...

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

Gordis2k
Én elköszöntem volna de itt egy kis tévedés lehet!!!!

Ugyanis nem megyek sehova... itt leszek csak a logom lesz más tudod eddig is aden-goddard-rune volt az othonom ahogy neked giran-oren-hunters. Tehát a magyarok nem mennek sehova attol mert másik klánban leszünk a ti érdeketegben.
Ja és ventrilo eszes kis találmány érdemes kiprobálni talán nem itt tartanánk ha mindenki itt lenne.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

na akkor köszönj el 😛

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

Btw, bocs, de nem tudom megállni, hogy ne "köszönjek" el azoktól, akik egy nyamvadt sziasztokat sem tudtak kinyögni a kilépés elõtt, és csak a logban láthattuk, hogy lépett.

Jó utat! Addig delevelezünk 76-ra <#hehe>

B@lu
Jovo hetig elutazok addig is mindenkinek minden jot csaaaaa

B@lu
core 2 duo
de mar muxik
tok huje ez az update szarsag egy masik meghajton inditottam el es az eredeti L2 ot frissitette
na mind1

Full check nem oldja meg?
Nem veletlen amd dual magos a procid?

B@lu
Csovi all
kicsereltem a gepem es most allt fgel a renccer
apdeteltem a l2 t es amikor raverek a start gombra akkor egy error ablak jon fel de csak egy picike es mincs benne semmi szoveg csak le tom okezni es kesz kilove a gama...
mi a pocsom ez?
full update megvoot

Tudja vki hogy melyik alpen buffalo es alpen cougar spoilolja a majestic es dc helmetet?

xt198
majd szeki megmondja a frankót 😊

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

MeoH
Udv Midas! Te nem ismersz engem es en sem teged. Hidd el en sem 1 honapja jatszok. Amugy nincs nekem semmi bajom veled, csak olyan dolgokhoz szolsz hozza amirol lovesed sincs. Sztem ez nem csak engem zavar es felesleges is.
Sajna abban igazad van, ahol sok magyar osszegyulik, ott tutti lesz legalabb 2 garda, vagy meg tobb, akik vmiert nem szeretik 1mast. Es igy nem lesz nagy magyar Ally, sajna ilyenek vagyunk... Mi itt megprobaltuk.
Tisztelettel: MeoH
Ui: a Cata-heros dolog nem mese, tudnanak meselni az ICesek...

fuck mmo's..i.,

ez az meoh most azán megmontad. ez kb olyan mint ha az mxg-t meglátjuk akkor föl kell tenni a napszemüveget és azért bukunk el mindent mert nálluk van az összes hero stb. egy pöpp ideje én is foglalkozgatom a gammel és szoktam dumálni pár emberrel mivel nekem nincs anyi idõm manapság hogy játszak de 1 dolog állandó miota van ez a game kb 2 éve, sikerül mindig marni egymást akinek segitettél vhol megmutattad a gamet az sokkal okosabb lesz nállad kis idõ mulva. és a nagyobb magyar közösségek sehova nem vezetnek. mert mindig van aki okosabb és ha nagyon akarsz elmehetsz l2jre.

the world is mine

Padidiver
Ha abbahagyod L2-t ne ezért hagyd abba sztem egyébként meg nenmtom miért mondod alig beszélgettél allychaten néha-néha elvétve egy két mondatot és létezik pm is

BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle

GamerAdams007
te meg gyere vissza! <#felkialtas>

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

ZsuzS
van még másik 25 magyar a klánban .. velük is lehet beszélgetni 😊

Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi

GamerAdams007
jah allychat mostmár tájékozódtam... de mindenki kilép ez már így k*rva szar... asszem abbahagyom l2-t offon, ez már így nem a régi l2 off számomra... eddig jól szórakoztam itt, volt magyar akivel lehetett allychaten beszelni, de ennek most lett vége, és erre nekem már nincs szükségem... még nemtom lehet, hogy folytatom és itt maradok, de nem látok rá sok esélyt...

van RS csak Spider a fõnöke

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

GamerAdams007
jah de látom van mostmár be lehet lépni Siegre

GamerAdams007
leszetted az odáig oké, de miért, nincs többé RS?

mAilkaEVO3
szted ?

TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

GamerAdams007
kb semmi 😊 de amúgy hova lett a logód?

mAilkaEVO3
lol ennek miköze hozzá? 😊

MeoH
Hat mert sapadtarcu vagy, fenybenjaro... Na,nem mintha rajtam szebb lenne😛

fuck mmo's..i.,

GamerAdams007
nemtom ezt hogy a fenébe sikerült megduplázni, fõleg hogy még a sorszáma is megegyezik, de mind1...

GamerAdams007
figy rossz fórumba vagy