Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Most így nézek, csak gondoltam berakok már magamról egy képet, a sok duma közé.
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
Sajna több infóm nincs
Shaere lvl 78 Eva\'s Saint/79 Sagitarius/70 sps (Sieghard)sleep
S=Spoils
1. Majestic
1) Plate armour : TOI - Hallate's Guardian (D),
Platinum Guardian Prefect (D)
2) Leather mail : Antharas Cave - Pytan (D),
Bloody Banshee (S)
3) Robe : Forest of the dead - Bone Sweeper(D),
Vampire Magician (S)
4) Circlet : Beast Farm - Alpen Cougar (D,S)
5) Guantlets : Argos Wall - Homunculus (D)
5) Boots : Argos Wall - Buffalo Slave (D)
EyE of Watchman (D)
2. Tallum
1) Plate armour : TOI- Slaughter Bathin (D),
Mul's Knight (S)
2) Leather mail : Anthras Cave - Malruk Berserker (D)
3) Tunic : Forest of the dead - Corrupted Knight (D)
Resurrected Knight (D)
Trampled Man (S)
4) Stockings : Forest of the dead - Corrupted Guard (D),
Slaughter Executioner (S)
5) Helmet : Beast Farm - Alpen Buffalo (S)
6) Gloves : Valley of saint - Judge of Light (D),
Wailing of Splendor (D)
3. Dark Crystal
1) Brestplate : TOI - Hallate's Warrior (D),
Platinum Tribe Soldier (S)
2) Gaiters : TOI - Hallate's Knight (D),
Hallate's Commander (S)
3) Leather mail : Antharas Cave - Plando (D)
4) Leggings : Antharas Cave - Cave Howler (D)
5) Robe : Forest of the dead - Trampled Man (D,S)
Valley of saint - Alliance of Splendor (S)
6) Helmet : Beast Farm - Alpen Buffalo (S)
7) Gloves : Valley of saint - Punishment of Splendor (D),
Judge of Splendor (D)
Boots : Beast Farm - Alpen Kookaburra (D),
Alpen Buffalo (S)
4. Nightmare
1) Armour : TOI - Platinum Tribe Warrior (D),
Bound Warrior (D)
2) Leather mail : Antharas Cave - Pytan Knight (D),
Bloody Keeper (S)
3) Robe : Forest of the dead - Requiem Lord (D),
Vampire Wizard (S)
4) Helmet : Beast Farm - Alpen Cougar (D,S)
5) Guantlets : Argos Wall - Gaze of Nightmare (D)
6) Boots : Argos Wall - Sly Hound Dog (D),
Beast Farm - Alpen Kookaburra (D,S)
7) Shield : Alpen Cougar (D,S)
és gl rsnek
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
in memorian lv65 SPS, lv52 Prophet, lv35 Dwarf
Az RS-nek még idõt kell biztosítani a fejõdéshez. Amíg nem erõsödik meg az RS addig nem érdemes belefolyni a magaspolitikába, még lapulnia kell és fejlõdni.
Amit a magyar politikusok nem tudnak megcsinálni az az L2-ben már megoldható szépen át lehet adni a vezetést.
A klán leaderséget át lehet adni minden joggal együtt másik karakternek most legjobb tudomásom szerint Spider lesz a leader. És viszi tovább az RS zászlót!
Akik pedig kocka mód pvpzni akarnak azok egy ideig untaggedként vagy valameik pvpklánban tuti találnak helyet. Így a kecske és a káposzta is jól jár.
Ventri pedig tudom, hogy igen jó dolog, használtam is WoW-ban, de kizárólag hallgatni, mert valamiért nálam egy ventrilóval sem sikerült normális mûködésre bírni a mikrofonomat, MSN-en és más voicecommal pedig tökéletesen mûködnek - szóval ezért nem voltam.
Dallie, lvl 68 orc destroyer, SenkiAlfonz lvl 3x orc shaman, Timangi lvl 3x elven oracle Ez az account eladó, keress meg PM-ben ha érdekel. Cabal Online - Dallie, force blader, Mercury
FeketeVipera 77 SS
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
phil-co
erdos
sage
12346
wOlkOw
UfoKislány
pharao
Guer
Viszlát
csuripi
Lilithn
bjhori
irma
Maykika
TruBy
FGB
niptuck
HUNFlash
sry, nem akartam megzavarni a vitat...
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Ugyanis nem megyek sehova... itt leszek csak a logom lesz más tudod eddig is aden-goddard-rune volt az othonom ahogy neked giran-oren-hunters. Tehát a magyarok nem mennek sehova attol mert másik klánban leszünk a ti érdeketegben.
Ja és ventrilo eszes kis találmány érdemes kiprobálni talán nem itt tartanánk ha mindenki itt lenne.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
de mar muxik
tok huje ez az update szarsag egy masik meghajton inditottam el es az eredeti L2 ot frissitette
na mind1
Nem veletlen amd dual magos a procid?
kicsereltem a gepem es most allt fgel a renccer
apdeteltem a l2 t es amikor raverek a start gombra akkor egy error ablak jon fel de csak egy picike es mincs benne semmi szoveg csak le tom okezni es kesz kilove a gama...
mi a pocsom ez?
full update megvoot
Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512
Sajna abban igazad van, ahol sok magyar osszegyulik, ott tutti lesz legalabb 2 garda, vagy meg tobb, akik vmiert nem szeretik 1mast. Es igy nem lesz nagy magyar Ally, sajna ilyenek vagyunk... Mi itt megprobaltuk.
Tisztelettel: MeoH
Ui: a Cata-heros dolog nem mese, tudnanak meselni az ICesek...
fuck mmo's..i.,
the world is mine
BlackManta lvl 78 Duelist-lvl 75 Treasure Hunter Noodle
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Chara - lvl78 Doomcryer/lvl 63Spellhowler (Official ~ Sieghardt) --> TO REST \"A szemet-szemért az egész világot vakká teheti\" - Gandhi
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
TDU2 nick: milka -Mitsubishi Galant V6 24V- Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesülyedsz az ö szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!