88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Gordi, sajnalom... viszont remelem, hamarosan megcsinaljak ezeket a szar bugokat, es akkor ha betartod amit mondtal, visszajossz megint aktivan jatszani. En erre jatszom, ezt varom, remelem nem kell sokaig varnom. :) -
en meg csak 76os vagyok Mystic Musekent, es csak 26%on allok, szoval eleg bena a karim, arrol nem beszelve hogy dc szettem van a fegyom meg Gordi kolcson SOMja. van perpill 4 millam, ebbol herokent az S-grades shotra se nagyon fogja futni... summa summarum, szep dolog a csillivilli hero feny de egy ICA szintu klanban, a klan elvarasainak sem szintben, sem targyban, sem pvp rutinban nem felelek meg. Igy tehat en nem akarok Hero lenni, a hero channel nem eleg vonzo az allando shittalkingert cserebe. Akhi, ha ugy alakul, az olimpian szivesen feedeltetlek a pontjaimmal - mar amennyim van ugyebar. :) -
Sorbon #61955 Sajnálom srácok de a ti döntésetek és tudomásul kell venni....sok szerencsét Franzon és folytonos tudósítást kérünk 

Ui:Meoh a plated setted még nálam van, kinek adjam vagy beloggolsz majd érte???? -
Háth én nagyon sajnálom srácok:<
Gordi ezt a skillbaros dolgot elég könnyen meg lehet oldani ha pl subon másik skillbarokat használsz ez nem fog bekövetkezni és nem halsz meg miatta,tudom hogy ez nem segít hogy meggondold:/
Meoh neked meg sok cseresznyét meg pévépét!
ja és gordi mi lesz a sok cuccal az accomon ami téged illet, át kellene pakolni őket....! -
Hmm… Ugy latszik ez a nap a bucsuk napja Szoval: Kedves Barataim! Ma en is meghoztam a vegso dontest, amit mar honapok ota erleltem magamban, elhagyom a Sieghardtot. Jo ideje mar csak a tarsasag miatt osztottam a buffokat, de ugy erzem itt a vege. Nem erzem hogy lenne ertelme, hogy tovabb itt jatszak. Sajna nekem sok az a 7ora idoeltolodas. Ostromokra, pvpezni alig tudtam menni ez miatt. Es igy ertelmetlen grindolas, meg ha „konnyu xp” is volt neha:P En nem tudom es nem is akarom atvenni az ejjeli bagoly szerepet… Nem titok a Franzon folytatom tovabb, az elmult par napban nagyon elveztem ott, kap 1 eselyt. Ha pedig nem, akko tenyleg ennyi volt az 1xrate…
Respekt Fragstarnak a necrofill papnak es csapatkapitanynak, es Dettonak, a gimp eSeRnek, sokat koszonhetek nektek. Udv Gordi, Mailka, Drizz, Endaer, SzekiBa, Csuzli, Spidi, Razi, Santa, Sorbon, Ventel, es meg nagyon sok nev, akik kozul mar sokan nem is jatszanak velunk de nem felejtettem oket... Szoval pusszantas mindenkinek!!!
Ui: Remelem nem lett tul csepegos…
Ui2: A saskaknak: nem adok oda semmi cuccot …
Ui3: Nem haltam meg, az accom aktiv, miutan allva elenekeltettek a himnuszt, itt, msnen siman elertek, es talan neha ventrin is, de most meg nem megyek, mert meg konnyen visszacsabulnek…:P
-
Ez a kisebik rosz!!
Ha subot váltasz elvesznek a skillek... telyesen ures a skill bar ahány sub anyi bukás..
és elegem van ma meghaltam mert belogoltam rosz helyen és ránkagroztak a mobok a skillbáron nem volt hp poti elixir bsoe és chant of life
3-4ora xp 1% és meghalok ez miatt a fos miat bukok 3% ot a kurva anyát azt...
Akkor mehetek freere is ha szopni akarok... -
Gordi milyen Bug? es mi ez hogy dobjunk ki?:) endaer beszeljuk meg:P -
Köszi -ááá, nem olvasok én olyanokat hogy honlap...
-
PhoenixKnight #61949 Békében fejlödhettetek míg mi szivtunk és Patanegrat se az én klánom sem Heartbreakers nem akarta csak hát Lefaps ugy döntött hogy megcsinálja azt az Immortal allyt emiatt vagyunk békében és amint látom van eredménye ( tegnapi siege) 1ébként meg True monta nekünk hogy nem lesz több ien hogy RM oldalrol átáll 1 klán a mienkre . 1esével mint nem LoD tagok persze hogy tudtok csatlakozni a másik oldalhoz de mint LoD az egész klán azt soha :)
Az összes klán maradt waron akik eddig voltak bár jo sok klán könyörgött truenak a békéért. LoD meg azért marad mert szimplán utáljuk immot és a klánt -
A fejlesztők által ismert hiba, amire figyelmeztetik is a játékosokat a honlapon. Párszor megnyomod a TAB gombot, és az ékszerek ikonjai ismét láthatóvá válnak. -
Nektek volt olyan bug hogy városon kívül adott karitokon csak a lánca van, semmi egyéb ékszer????
Konkrétan bo set, ha kimegyek a városból "eltűnik", (inventoryban sem látszik sehol) csak a lánc marad -a városban meg látszólag rajta van az egész set...
-
Drága barátim:):)!
L2 pályafutásám beszuntettem a mai nappal még 4 napig éll az accom bárkinek bármi kell a közeli csapatombol:) jelezze és megkapja használhatja amig jól esik! A báium gyűrűt mailkának adom azt ne kérjétek:)
2 hét után belogoltam, hogy játszak és egy bugos szar fogadot én nem vagyok hajlandó pénzt adni ezért akkor ott a free ha bugban akarok úszni.
u.i.: Természetesen amint minden hibát kijavítottak visszatérek:)
Akhi és Endaer(anilee) légyszi dobjatok ki legyen a hero ketőtök közül! Mert ha nem lesz jó a gáme ti lesztek azok.
Ventrin természetesen meg meg jelenek időnként. -
Rorgosh #61945 És ahhoz képest, hogy milyen elvhűek vagytok, és nem az RM-et akarjátok beszivatni, mégis az egykori RM tábor egyik legerősebb - és kétségkívül legjobb szervezőképességű - klánját rekordidő alatt tekintitek hirtelen barátnak.
Ami nem baj, ez a józan logika, csak légyszíves ne add a szentet. Mert ha komolyan gondolnátok a dolgaitokat, akkor a PN se került volna közétek, hanem harmadik erővé szerveződött volna - amire még így is van esély. Az, hogy a LoD pedig miért is marad továbbra is az ellenségetek, egyszerű: eléggé gyenge ahhoz, hogy jó repu pont forrás legyen. -
Rorgosh #61944 Sziasztok! :)
Excal1bur, nem értem igazán miről beszélsz... A klánok nem feltétlenül azért álltak a RM oldalára nno, mert így békében fejlődhettek, hiszen Batmannel mindíg le lehetett tárgyalni, hogy legyen béke (és én erről személyes tapasztalatból beszélek).
Az persze megint más kérdés, hogy amikor még a BH-al allyt kerestünk, akkor csak az egyik oldal reagált erre, a másik - a tiétek - csak fenyegetőzött. A LoD hívott minket ostromra, ti nem. Szóval esélyünk se volt anno az oldalatokra állni.
Most a RM politikát váltott, és erre a hozzá tartozó szövetségi rendszer széthullott. Egyes klánok gyorsan és jól reagáltak erre, mások - pédául a LoD - nem, és a LoD-nak ezzel most egy időre vége is. A maradék aktív játékosok - köztük én is - kiléptek, vagy rövidesen kilépnek, keresnek, keresünk más, aktívabb klánt. -
mesélj -
ventel #61942 Mi volt ILU? -
pfff mi ment ma a siege után az ICA ventrin.... SZÁNALOM -
oppps akkor csak neked :/ -
Sorbon #61939 Csak nekem halt be a ventri meg game vagy nektek is Szeki, mailka, Spidi?
Van vagy 60000-es pingem és mindjárt siege:(:(:(:( -
de csak most beruházott a klán 3 AQ ringre vmit bizniszeltek :D -
Sanca #61937 Nalatok nem kempelik a farmerek a spawnt 3-4 grp-al? -
Nem az volt hogy ez titok? 
Gratz
-
Sorbon #61935 Jaja grats Detto!!!
WTB DC gloves reci, vagy WTT DC csizmára pm ingame pls.
-
Hehe Gratz Detto for AQ:P -
igen olyasmi:D:DD
Egyébként ezt megis mondtam hogy addig nem fogom szeretni a gladit amíg meg nem lépem 78-at...úgyhogy most pvp pont farmolás van!!!! -
StSanya #61932 Hali!
A B és C grade clan skill itemekkel (pl: Egg Of Earth: B-Grade/C-Grade, Dragon's Heart: B-Grade/C-Grade stb.) pontosan mit is lehet kezdeni, hogy is megy ez? -
PhoenixKnight #61931 RM és PN között is szoros kapcsolatok voltak ...:p 1ébként meg LoD rajta van a top 3 as "gyülöljük" listán :D Mi nem RM legyőzéséértz vagyunk a szerveren hanem az ellenfelek legyőzéséért szoval tul sok értelme nem lenne ha msot az összes bandwagoner klánt ,akik 6 honapig nyaliztak RM nek hogy felfejlődjenek békében, magunk mellé állitanánk xD -
pedig anno hogy szidta
-
solo pvp isten lettel?:P -
Erotikus #61928 Hi! Valki nemtudja hogy hol van lveirva a warsmith küldinek a 3madik szakasza magyarul ? sajna angol nem megy:( vagy ha vlaki letudna forditana azt is megköszönöm! :)
Elöre is kösszi -
háth nem akartam de muszály elhanyagolni mivel el kellett adnom a ruháit így talán lesz pénzem drac helmetre:)ha meglesz full drac akkor talán néha megyek mjad vele is funnolni de sonic raggel gladin elég dúúrván lehet küldeni a pvp-t:P -
Ez a kerdes nem hiszem, hogy ilyen egyszeru volna.... Ez mar nem csak politika. Mindenesetre osztom Bie kivancsisagat. PN es LOD kozott elegge szoros baratsag volt, mar csak a klanvezetes nemzetisege miatt is... Rune elfoglalasaban is a mi allynk segitett nekik. Ami jelenleg a kerdest taplalja az az, hogy ImMo jelenleg ritkan online RL miatt....
Szal majd meglatjuk mi sul ki az egeszbol.. -
do0m #61925 Hi all! Interludeal lenne problémam [Mikor karaktert akarok csinalni akkor criticalt kapok ez miert van???? -
PhoenixKnight #61924 még ha akartok se tudtok a mi oldalunkra állni :) PN is necces volt meg infernal de a többi az maradjon ahol most van :P bandwagon klán . Már jo ideje nem arra megyünk hogy RM t hogy tudjuk megszivatni , hanem arra hogy jok legyenek a mi oldalunkon... -
na mivan ocsi !
hanyagolod a th t?:)
meselj miket sebzel? uber allatt lett a gladi? -
Rorgosh #61922 Szia! :)
Én azt hallottam, hogy a RM üzent hadat a Patanegra-nak (gondolom Rune miatt)...
Én meg most azt várom, hogy ImMo döntsön, melyik oldalra állunk. Bár én biztos nem fogok a Patanegra elleni oldalra állni (van ott néhány ember, akivel többet partyztam mint másokkal együttvéve)... -
asszem 1 bankkártyáról max 2-3 account mehet, többet nemenged plaync. ilyenkor vagy timecard vagy kerestek valakit akinek még elbírja a kártyája. -
nagggyooon jó a gladi 78-on most már énnis ezt mondom szal megyek 79 re is...kúúúúúúúva nehéz lesz de valahogy meglesz.ma is pvpzgettünk faszán lehet vele tolni.
és nálad mivan azon kívül hogy nem nagyon játszol?:( -
HAHAHAHAH MM CRAFT HACK meglesz a luuut hack is meglásd:) -
lol ezt mondom lol, hogy osszegyurtok azert ilyen a szine kek zold piros lett egybegyurve.