88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
PhoenixKnight #61997 Én legalább 10 szer haltam meg immo miatt mert bekempelte port spotot , Norb elöl meg soha nem futottam el és 1szer használtam bsoet amikor cp potiont nyomta mint az állat . mind a 2en b gardesek vagyunk és ugyanazon a helyen vagyunk szoval nem hiszem hogy olyan nagy szintkülönbség lenne közöttünk , másrészt radirt meg brigittát ugyis lenyomtam hogy port spotot kempelték mind2en -
Rorgosh #61996 Sziasztok! :)
Hát ja, bár láttam én már furcsa dolgokat a Franzon... :) Szerencsére nem mindenki elvakult fanatikus háború ügyileg... :) -
:D abbol se party lett volna... -
Rorgosh #61994 Szia!
ImMo összesen 1, azaz egyetlen 1-szer kempelte be a port spotot - miután ti bekempeltétek. Jó lenne ezt nem elfeledni. Én nem fogom, az biztos.
Lehet, hogy szegény Radirt lenyomod, hiszen jó 6-10 szinttel alattad van, és CDL-el fejlődik, szóval folyamatosan 30% hp alatt van. Csoda lenne ha ő nyerne.
Norb ellen meg amint hallom, leginkább futni, meg Bsoe-zni szoktál, de persze időnként te is meglepheted őt... És nem értem mi a baj a CP potival. Vegyél te is.
A 4%-os téma pedig az, hogy ment a klánwaros csata, mire de minket vele vágattak le, hogy ne 1, hanem 5%-ot veszítsünk. Tisztára korrekt. Neki még hadat se lehet üzenni, és ha lenyomjuk, akkor mi pirosodunk. Ez ám a korrektség! Nektek klános emberek száltak be a pvp-be, szóval legalább klánwart hirdethettetek ellenük... De látom nem akarod érteni... -
Megy ám a Franz-os észosztás, Még cseresznye, hogy még nem áltam át a patanegrába, pedig 1 hete még ezt fontolgattam ><. Szép is lett volna 2 war jellel a fejem fölött RM-esekkel party-zni :P -
PhoenixKnight #61992 jah általában 3v1 ben bukni szoktam mert immo mindig jön és bekempeli port spotot vagy csak simán addig futtok amig immo teleportál és lelő :D RadIrt eddig mindig megöltem Norb ellen meg hagytam az egészet mert nem volt cp potionom mig ő már a 60ikat használta fel :D
A 4% os dolog meg teljesen más azért wart inditani hogy ne veszits 4 % ot mint 4% ot adni az ellenségnek amiatt mert kilépsz a klánból -
Amugy minden klanba jutnak "erdekes" felfogasú emberek, és ezalol ti sem vagytok kivetel. Amig ez a jatek nem alapszik semmiféle ismerettségre, csupan a neten ismeritek egymast kivedhetetlen hogy ne keruljon be egy-egy balfék is a klanba, aki adott esetben kepet alkot a teljes közösségrol. -
Rorgosh #61990 Szia! :)
Ja, a sleepers nem üzent nekünk hadat, csak a szövetségeseitek. És amúgy szerencsétlen Jama előtte 2 hétig óbégatott körbe, meg írt pm-et boldog-boldogtalannak, többek közt a ti allytoknak és barátaitoknak is. Csak ImMo válaszolt, ti nem, illetve a barátaitok annyival, hogy megfenyegettek bennünket.
A kilép a klánból, hogy adjon 4%-ot miért baj? Mert gennyes dolog, ráadásul épp te panaszkodtál itt, hogy a RM barátai, szövetségesei lepvp-ztek titeket, így 4%-ot vesztettetek. Hogy is van ez?! Ha veletek teszik akkor bunkóság, ha ti csináljátok akkor meg "mi bajod ezzel?" ??!!!
És nem tudom miből indulsz ki Giru-ék megítélése terén, hiszen nem beszéltél, chateltél, partyztál velük. Egyáltalán nem ismered őket. Vagy csak az fáj, hogy ők velem ellentétben pvp karaktereket tolnak, és lenyomnak pvp-ben?! Bizony van ilyen... -
Köszönöm! Igaz, mar csak mint volt LODos teszem ezt. -
PhoenixKnight #61988 giru pm re reagálva kijavitom az előző postomat : nem az összes LoD s paraszt csak némelyik -
erre a megnyilvanulasra megkaptad a PMem.
Ez lett ezzel a postal a velemenyem rolad.... -
PhoenixKnight #61986 Brotherhood soha sem volt war alatt ( sleepers) csak LoD és én kétlem hogy ti megkerestetek volna minket , ezenkivül invincible allyhoz csak később csatlakoztunk azelött warba voltunk velük . Az hogy vki kilép a klánbol hogy 4 % ot adjon azzal mi a baj? True meg nem a bálványom mivel én nem örülök hogy leszedte a warokat , Snyder a leaderem és ő tényleg jo arc. Lehet hogy nem fogom fel de legalább nem vagyok olyan paraszt a játékban mint ti (kivéve biehielle) -
Rorgosh #61985 Szia! :)
Rune védelmére mennyien voltak? Csak a Patanegra és allyja, vagy valaki más is? Igazából az ilyen részletek érdekelnének... -
Bebonak ad oda a rucit. Estenkent online. -
ja bevettük ennyi aztán húztunk giranba de már nem volt esélyünk annyian voltak meg már kicsit szervezetlenné váltunk -
Rorgosh #61982 Szia! :)
Nem adom fel egykönnyen.. :) Ráadásul legalább a többieknek lehetőségük lesz egy picit árnyaltabb képet kapni a szerver klánjainak viszonyairól.. :) Tényleg, ott volt valaki Rune-nél? Érdekelne mi volt ott pontosan... -
Bie, szeritem felesleges ezt tovabb nyujtani! Olyan csolatassal, ami Exc-nek van fel se fogja amit irsz neki.... Sorry Exc, de ez van...
Ez a tipikus esete annak, hogy elvakitott egy imadat, ami ebben az esetben true kepviseleteben egy tökéletes sleepers és allyja a te fejedben...
Neha kicsit a dolgok moge tudnal nezni maris kicsit mas lenne a helyzet.
Olyanokat irsz neha, és olyanokra vagy büszke, amit sokszor jobb lett volna ha le se irsz... -
Rorgosh #61980 Szia! :)
Érdekes amit írsz. Bár nem tudom, hogy anno a Brotherhood kinek segített pvp-ben... Meg tudnád mondani??!! Mert senkinek. Mégis, szóba se álltatok velünk, amikor szövetséget, vagy ostromon való részvételi lehetőséget kerestünk. A LoD szóba állt velünk. Erre tőletek csak fenyegetőzést, meg war-okat kaptunk. Hát, sok választási lehetőséget nekünk nem hagytatok...
Aztán olyan is megesett, hogy épp partyztam Patanegrásokkal, amikor barátaitok rácsaptatok. Én nem is láttam, hogy mi van, de mint healer, persze gyógyítottam -> lila lettem -> le is lettem vágva. Szerinted nekem akkor jól esett az 5% exp bukás?! Meg amikor klántársaid direkt egy klánon kívüli karakterrel vágattak le engem, a több xp vesztés érdekében?! Mert ezekről te sohasem beszélsz...
Rune: az npc-k ellen a PN vette be. Az ő érdemük, hogy a kellő erőt, támogatót össze bírták szedni. Ott voltam, mégsem az én érdemem. Ők hívtak, tehát az övéké.
Tegnap sajnos nem tudtam játszani, így nem lehettem ott megint, de Rune elvesztése sokat mesél rólatok, meg a kialakult politikai helyzetről... -
xD -
Remélem mihamarabb viszontlátunk.
-
EZEN szarrá röhögtem magam köszi:) amugy megen felriadtam:)
Nagy vagy Sirch:)
-
A nem fizetős (free) szerverekkel kapcsolatban a free fórumon keres információt. A topik olvasói nem tudnak semmit a free szerverekről ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Amúgy azért, mert ha otthon a garázsban akarsz mercédeszt építeni, lehet, hogy nem fog ugyanúgy működni, mint az eredeti, hiába néz úgy ki... -
"A topik olvasói nem tudnak semmit a free szerverekről ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte."
Nem tudom, melyik része nem világos ennek a szövegnek, illetve azt se értem, miért gondolod, hogy az officalon játszó játékosok bármelyike is ismerné az L2j programkódját, hogy kellően kimerítő választ adhasson neked. Éppen ezért én megteszem helyettük:
Az L2PetIstance.JAVA 116-dik programsorában indított kivételkezelésbe ágyazott ciklusok között van a hiba. Remélem ennél többet nem vársz tőlem, hisz ha tudnám a pontos választ, már rég kiküszöböltem volna a bugot a fejlesztők legnagyobb örömére. -
AC2 #61974 De ez mitől van? -
na jó de a te bugod csak idegesítő és egy cseppet időigényes semmi más -
A számbol vettétek ki:) d4e az off is bugos ne gyere át.... -
Gumbo #61971 akkor azért -
AC2 #61970 aha -
free szerver? -
AC2 #61968 Mitől van az h veszek a pet-nek több ezer "zacskó" kaját, mégis hamar befalja? Adagolni kell neki? Mindig csak egy-egy zacsi? A 30-at ugyanolyan gyorsan eszi meg mint at 1500-at. -
Dallie #61967 Van egy eladó L2 accom, ha érdekel valakit, dobjon egy üzit. -
PhoenixKnight #61966 Azért waroztunk mindenkivel mert pvpben segitették RM t, nem túl jo dolog mindig 4 %ot kapni emiatt. Rune meg nem patanegra érdeme hanem azoké akik segitettek szoval kivéve mi és RM de már el is vesztették ^^ most már RM érdeme. Mi meg azért nem adunk első esélyt se mert általában elötte már kinyirtak minket, hidd el nem poénból vannak a warok és nem vagyunk azok akik adnak 2.ik esélyt :D
Üdv Franzon -
koszi endaer:) ha megersz szivesen adom az en karim is hogy hero ligy:) -
Üdv Meoh Franz-on! Még mindíg kivácsi vagyok a nevedre!!!!! PM ingame FlashXP vagy MSN! >.< -
Mivel soha egyetlen szó se volt hivatalos oldalról kariátvitelről, ezért szerintem felejtős... -
Jah üdv franz-on majd msn-en keress meg
-
ErrOrHUN #61961 lesz valami a kari átvitelből? -
Bandwagoner!!!
Üdv Francon!
-
Rorgosh #61959 Üdvüzlünk a Franzon! :)
Keress meg minket, szivesen látunk minden hazánkfiát a szerveren! :) Van egy kissebb magyar klán, tök semleges, szerintem oda állj be, amíg el nem döntöd, hogy melyik oldalra állsz... Pm-ezz ránk, ha bent vagyunk, mondunk majd részleteket! :) -
Rorgosh #61958 Szia! :)
Először is: egyik war klán sem fejlődött békében. Ugyanis mnket is gankeltek, csak nem a RM, hanem ti és szövetségeseitek... A héten naponta átlag 5-ször kaptak el, volt olyan nap, amikor ez közelebb volt a 10-hez... Ez békében fejlődés??!! Egyszerűen csak a másik oldalon álltunk, és mi ott szívtunk. Nem kell ezt megideologizálni. Egyes klánok az RM-el voltak jó viszonyban, más klánok pedig veletek.
Amúgy: én kétszer jártam ki békét a RM-nél, szóval lehet, hogy Batman normálisabb nálatok?! Mert ugye vele legalább lehetett tárgyalni... Persze ha valaki eleve a RM elszánt ellenségeként határozza meg magát, akkor persze vállalja a következményeit...
Egyébbként RM oldala: legalább annyira volt az a Patanegrá-é is... Nem véletlenül történt az, hogy nekik sikerült, ami a RM-nek nem: Rune
Egyébként megvan hova megyünk, és majd meglátjuk milyen lesz a viszony veletek....