88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
asszem csak 1 részben tod leszenni fileplanet-ről egy zip vagy rar ban ha jól tom :S -
yay Sziaaa:D bocsi hogy csak most :S
sztem nincs mediában pécsett legalábbis én nem láttam. Online tod megrendelni BP-ről.
ui:
WTB: régi hajnali piacolos beszélgetős NFes idők szerintem :PP -
jack crever #62155 lécci segítsetek 
-
jack crever #62154 csácsá tudna valaki segíteni hogy honnan tudnám letölteni a lineage 2 részekben pl 3Gb -ot 3 részben?
Előre is köszi
FOREVER LINEAGE 2 -
hajnali 4 vagy 16?:) kocka vagyok nekem nem mindegy mert mindkető jo:) -
Fasza elnézek! -
kb 3400ft egy uj acc egy honappal együt!
Nini élek;) -
jack crever #62150 csácsá tudna valaki segíteni hogy honnan tudnám letölteni a lineage 2 részekben pl 3Gb -ot 3 részben?
Előre is köszi
FOREVER LINEAGE 2 HURRAY -
az h 10 euro + ért kapsz egy exkluzív fehér party maszk ot kb ennyi ^^ -
Erotikus #62148 Sziasztok!
Mire jó a makro és hogy kell használni ?:)Kössz elöre is
PÉCSIEK!:
a romai udvarba van egy fantasy fun bolt na ot lesz 1kis lineage találkozo féle kis beszélgetés M.A.G.U.S-ozás meg jóhangulat Holnap (szombaton) 4töl..
-
Asszem nem lehet már ingyen trial accot csinálni de tuti van raktáron pár embernek és akkor azt csak be kell fizetni. -
Mi a kulombseg a ketto kozot? -
jah a fene enné meg:D -
Erdeklodes kepen menyi be faj most egy uj acc? es kapsz hozza meg 1 honapot? anno nekem aszem 10 k korul fajt uj acc valaszokat elore is koszi -
Mana Burn -öcske
-
Nem mondod hogy fullon vagy boss ékszerekkel meg ilyesmi és nincs az nm pajzsod unsealezve... 

(Vagy az nem az??)
Soe sa kira -hasznosabb mint amilyen vackokat szoktak ezek a life stone-ok adni -nem is értem mi olyan marha drága bennük a piacon -persze gondolom akinek van pénze kisérletezik ezerrel, hátha valami übert kap
-
Notót kérdezd meg. Én tőle kaptam 3 napja mert az én IC shield craftom faild lett. -
ez sztem full hasznos nem kell mindig soe t venned meg baromi idegesito amikor kifogy a mezo kozepen aztan unstuck olhatsz ^^ -
Ezt a mákot pont azon agyaltam milyen zsír lenne egy ic shield ^^ Van vkinek darabkája hozzá ?
-
fr0z3n #62138 free SOE sa 
-
igen ez tényleges Bufferekre!!!!igaz is mint pls prophet vagy wc vagy OL.
azt mondják jelen pillanatban wc erősebb mint ppr olympián de kitudja.
egyébként múltkor pvp ztünk kicsit és nolám engem jól lerout-oltak ami nem volt gond addig amíg ki nem futottak range-ből utána szívtam,úgyhogy annyira nem is rossz egy buffer/healer főleg! pvp ben -
Necro=summoner éppen ezért subol minden mage necrot -
Főleg a buffolatlan vazsik ellen...
-
Én csak abból indultam ki, hogy Hero olimpián elég erősek a bufferek varázslók ellen az eddigi leírások alapján. -
Dallie #62133
-
LaWMaN #62132 !wtb IMBA gomb
#wtb IMBA gomb
-
Dallie #62131 Hát igen, ork testőrséggel ilyesmin nem kellett gondolkodnod
-
LaWMaN #62130 Én azért kíváncsi lennék arra, hogy a bishop mely skillekkel teszi el láb alól a varázslót
.
Az odáig ok, hogy mondjuk egy kis mázlival le tudom trancelni, nagyon kis mázlival rootolni (bár azt meg minek), valamint ha van summonja, azt az erase elintézi. Ezen kívül a manáját tudom elégetni, ami Interlude óta már tranceből is feléleszti, ráadásul mondjuk nem 2-3 manaburn kell ahhoz, hogy üres legyen az ellenfélnek a manabarja (tehát 3 lövést lazán belémnyom addig), ok, tudom healelni magam, és ha jól csinálom lehet neki fogy el előbb a manája (kivéve, ha kapok egy magic critet). Szóval amíg van manám, addig meg tudom védeni magam, sőt még nagy nehézségek áran, kb fél órás csatában 1v1-ben talán le is győzhetem (persze, csak ha van egy jó kis fegyverem bonuszba, lehetőleg íj). Így ha kifogyott a manából, akkor válthatok light páncélra és íjra, lövöldözhetünk egy picit, közben meg talán még healelhetem magam. És ekkor még kihagytam a számításból azt a temérdek potit (HP, CP, Mana) amit elihat az ellenfél is, és a végén úgyis elsoézik, ha már nincs más választása, mert ugye egy bishoptól kikapni... úgysem hiszi el senki
.
Bár lehet az is, hogy csak én nem látom a lehetőséget és túl defenzíven használom a karakterem. -
jah, a necro az tipikus ideális powerlevel subclassnak :D -
nemigazán hallottam ilyesmiről. -
Még csak nem is summoner 

Ravenstormrage elemental summoner és necro a szubja -nekró az nekró.. csak úgy van
-
Még egy kérdés a subb rendszerel kapcsolatban.
Olyt meséltek nekem, mit nehezen hittem, hogy egy adott szint után a két(vagy több) sub skilljei összeolvadnak. Ilyen lehetséges?
(Ui. nem a DN szerverekről beszélek hanem offról) -
Igen, de a necro nem igazan nuker, hanem 1 tultapolt summoner. Igaza van Nettynek. SPS, nem vehet fel SH vagy Sorci subot, es persze ez oda vissza igaz.
Igen Guggy, neked szantam!!! -
Nethy, gondoltal mar arra, hogy a haverod (haverunk), Shanway Mystic Muse fokaszton, es utana nekrora subbolt, ami szinten nuker? :) -
vagypedig a piac általában fosásig van B-s cuccokkal, talán kicsit már alacsonyabb áron (mert épp alig veszik)
ami a subclass megkötéseket illeti:
ennenséges fajt nemválaszthatsz. ez ha jólemlékszem csak elf/darkelf esetén van: ha DE vagy, nem választhatsz elfeknél lévő kasztot és vice versa.ha nuker volt a főclassod akkor másik nukert ha jóltudom nemválaszthatsz, ugyanez az azonos osztályba tartozó többik kaszttal is ígyvan (tőrös, íjász).
2 kaszt van amit semmiképp nem választhatsz subclassnak: a warsmith és az overlord.
ha megszerzed a subclasst, akkor a lvl 40-es skillekkel együtt minden alapból meg lesz tanulva addig neked, csak utána kell folytatni. -
Monotonnak: A Bishop támadó skillje csak undead mobra hat (aminek a neve alatti ikonoknál ott van egy olyan, hogy undead, vagy valami ilyesmi, már rég játszottam). Cserébe C5-től kapott elég jó skilleket, amivel ha előbb támadsz, akkor jó eséllyel megölsz egy varázslót.
AC2: Lvl75-öt kell elérned és megcsinálnod a questeket, utána át tudsz váltani egy tetszőlegesen választott (kisebb megkötésekkel) másik 2nd classra (tehát lesz egy ugyanolyan nevű és kinézetű másmilyen karaktered). B-s felszerelést NPC-től nem tudsz venni, csak questtel szerezni (Ivory Tower-ben van a quest, sok-sok mobot kell ölni ToI-ban és a questitemeket be tudod váltani B-s darabokra vagy akár egész cipő/kesztyűre meg talán ékszerre is). -
AC2 #62121 Valaki el tudná nekem magyarázni hogy hogy müködik a sub-class dolog? (Hány skillt lehet megtanulni, ezeket milyen szinten, hányas szint kell h felvehessek egy sub-classt stb.)
És lehet-e venni B-s cuccokat hivatalos árusoknál? ha igen hol?
előre is thx -
Monoton #62120 bar vannak ezek az uj skillek
mindenhova eza unded van irva :D hat hasznalni nem tudtam DDD (igen free server de mukodnak csak en vok bena :DDDD) -
Monoton #62119 kosz az nfo kat -
Monoton #62118 bishop ot valasztottam :D