88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
:S -
Azert lassuk be ez az egyedul voltunk szepen hangzik, de igazandibol az RM volt aki egyedul volt :) Mégiscsak 1 klan VS 1 Allyrol beszelunk :D -
nem, őket egy korábbi dolog miatt említette meg, egyébként keghawk volt (nem elősször csinálta) -
"The truth is, there will always be Altoids, Keghawks, Razeths or Dylans on Sieghardt. People who can brush years of effort and trust by one simple excuse: It is just a game. It helps me realise that us, the real IC are just relics from an age past, and it might just be time for us to fade away."
- ezt allehandra írta.
Ezekszerint Keghawks, Razeths(nemtudom hogy ő ki soha nem láttam) és Dylan (lol el sem hiszem...) lopott?
hát ez gáz....
-
wtf.... gondolom blah-on megint irtak rola egy jo "kis" topicot :S
ezúttal kit? -
hmm folytatodik a scammelés IC megint vesztett pár milliárd adenát, páran megint tuti abbahagyják a játékot
-
hehe :D amúgy az első 30 percben 2 party védte aztán jött venta groupja és kalap, mikor már majdnem elfoglaltátok akkor mondta Bat hogy 1 party menjen Rune-be de aztán azokat is visszahívta :P -
sorry igazad van, én basztam el, DC helyett Dominatort akartam írni... -
Jungle #62559 cov 78as doomcryer skill, c4 óta van.
egyébként szevasztok : ) -
PhoenixKnight #62558 Jah Invincible ally ... segitség csak a védésnél érkezett
tényleg annyiszor hallottam ventrillon hogy target essszkáj :D he is high lvl bishop xD -
Az "egyedül voltatok" alatt azt érted hogy a sleepers meg az allytok ? -
Sorbon fasza a videjo nagyon:)):) főleg a zenék:) meg detto műsora jól tolja a gimp sr:) -
PhoenixKnight #62555 Schutgart Oren Rune :P Rune nál kb 1 -1,5 oráig 1edül voltunk és elfoglaltuk a várat aztán jött GF IA BeHappy segiteni megtartani :) -
c5ös skillek vannak, és biztos hogy van mert már buffoltak vele :S -
ott még DC-nek nincs is... cask interlude óta van ha jól tom lv79-től -
igen, de tudod.... sajnos még egyelőre ratyi freen játszok, és ott c4 van, szal gondolom ott WC-nek van elöbb (asszem 78on) CoV-ja. -
hát az OL tud cpt tolteni de tulajdonképpen mindketőnek van COVja ha elég magas szintű vagy!! -
Erotikus #62550 Jah ok :)
De holkell felveni:)ezrt kivancsi vagyok..
-
úgytudom ez a quest csak bemutatja a Kamaelt, nem lesz olyan karid csak a kövi kiegben -
Erotikus #62548 overlord tudd cp-t tolteni!!
Szoval csak 1 kuldit kel megcsinalnom es lesz 1 kamael-om ? hol kel felveni a kuldit ?:) ez olyasmi mint a sub ? szoval viszavalthatom majd at eredeti fajra magamat ? :D vagy én értelmeztem fére és hulye kerdes :D
-
warcry-er tud CoV-t + cp visszatöltést? vagy az overlord... vagy fordítva, vagy hogy :D -
LOL nem vagyok ideges:):):)) én ilyen bolondos vagyok:) de chara ezt te tudod:)
Csak ennyit mond a többi az arról szól, hogy:
jaj itt vagyok a csoda földjén juj ezek az l2 programozoi(jaj bepisilek) juj adalesek a monitorra jaj. STB STB.
És mint azt már LEIRTAM!!!! (de kivételesen nem telyesen feltönően "faji háborúk olympiák" igen ciklusonként megrendeznek egy tornát és amelyik faj nyer annak szines lesz a neve arany vagy lila meg ilyenek ennyi. -
dadas9999 #62545 egy koreai szervernek mennyi lehet a kapacitása és mennyien lehetnek online? -
Gordi nem mondtam hogy semmit sem ér, csak mint ha ott egy kicsivel jóval hosszabban taglalnák a dolgot, de ha elötte te is leírtad hosszabban akkor bocs nem olvastam. -
Csak győzze kivárni az ember... 
-
A fajháborúról én azt hallottam hogy nem állandóan lesz , hanem vagy csak bizonyos területeken, vagy időszakosaan. (mint pl az olimpia) hogy na most gyertek és ölhetitek egymást is és pontokat kaptok. De majd kiderül ha ideér (ha még itt leszünk akkor) -
Látod? mondtam hogy jönni fog megint valami event ... :( -
Rorgosh #62540 Sziasztok! :)
Excal1bur! Köszi! :) De melyik három várat tartjátok? Rune-t tudom, Gludio a Russians-é, Dion a Jakudzáé, Giran a RM alt klánjáé, Aden az OGD-é... Szóval maradt még oren, Goddard és Schuttgart...
Egyébbként ti is jöttetek segíteni Dion-nál az Appleseed-nek, de szerencsére tudtuk tartani a frontot, és ezúttal (végre valahára) nem volt köze az RM-nek a sikerhez... :) Úgyhogy remélem a szerver lassan többoldalúvá válik.
Az új fajra azért én kiváncsi vagyok. Szóval ha kijön, én mindenképp indítok egy karit, max. hamar törlöm majd... Amúgy ez a lvl 80-as, meg noblesse dolog nekem sántít. Mert ok, nincsen, megcsinálom az új karit - kemény lvl 1 - aztán a rendes karival meg megcsinálomm a noblesses küldit, vagy a lvl 80-at, és akkor mi lesz?
Ha lesznek fajháborúk, az viszont érdekes meglepetés lehet a Lineage2 világában... Nem tudom, a klánok ezt hogy fogják lereagálni... -
relax :) -
"ineage2.comon is ott az interju és a forditása a youtubon lévő videonak ahol a kis páncélos riporter muff megtudja milyen a kamael és a többi cuc...a programozoktol."
Magamtol idéztem... ezt a videot mondtam és youtuben is fent van ird be kamael azt hiszem már angol felirattal is de a blah forumon kamaelre keresve többen is leforditoták keres rá....BÁR HOZÁTESZEM SEMMI ÉRTELME MERT ÉÉÉNNN!! EZT IRTAM LE TEHÁT JÉÉÉ LE VAN MÁR FORDÍTVA LEJJEBB ÖSSZEFOGLALVA!! -
Azért ebben az "új" fajban nem látok olyan iszonyat sok fantáziát...
Az eddigi fajok tényleg tök mások egymáshoz képest -nem tudom én vagyok-e csak így vele, de nem csak a skillek/classok, a kinézet miatt is lett pár karim...
Ez a kamael szép meg minden, de igazából elf/delf hibrid... Ha azt a fél szárnyat leszámítjuk nem sok egyedi van benne... -bármelyik másik 2 fajt egymás mellé rakjuk... hát...
Új terület (soksok új terület) sem ártana...
-
Nem elkalandozó fantázia nézd meg a linket amit adtam a kóreai oldalra várj elget és bejön egy video ahol egy kiscsaj csinál interjút az egyik fejlesztővel sok a zagyva szöveg, de ott vannak ezek a képek is csak más színnel, szal igen így fognak kinézni a Kamael-ek. -
dadas9999 #62535 http://www.fansite.it/index.php?act=Print&client=printer&f=256&t=25931
az oldal közepe táján évő térkép valós terv lehet vagy csak fantáziált valaki?
-
Én le tudom fordítani arabra. De ahhoz nincs megfelelő karakterkészlet a billentyűzetemen.
-
Sokat adnék ha valakinek van egy kóreai magyar ismerőse :D és lefordítaná -
Ezt nézzétek meg tituskával kitúrtuk a kóreai menük közül :D hogy melyik a kamael :) http://lineage2.plaync.co.kr/kamael/main.asp -
BaalKain #62531 Én azt nem értem miért nem tudnak már kitalálni végre valami normális droppot..
Mindig csak a scrollok, kicsit egyhangú. -
Én annyira nem bízom ezekben a levadászós eventekben... Ha egy kupacban jön elő sok event mob akkor többen kellenek hozzá, ha csak elszórva 1-1 akkor pedig megint egy darabot se fogok találni -nekem pl egy béna húsvéti nyuszit sem sikerült kiszúrnom a nyuszis eventen se 

Az event leírás végén ez különösen bíztató:
"Remember, do not try to take down the Raid Boss by yourself. Gather your friends and fight!"
-
Dejóó már tom honnan lesz meg a B-s cuccom
-
Sorbon #62528 A múltkori giran siege-ről itt van a Frapsem ha esetleg érdekel valakit. Igazából végig support kari hiányban szenvedtünk, szóval nemvoltunk túlságosan elenegedve buffokkal
Ventel mi a rák van az FTP-del? Kénytelen voltam filefrontra feltölteni a videt
. A lényeg, igazából 2. videm frapsel szóval ha észrevétel, kritika, javaslat....bármi a videl kapcsolatban szivesen veszem elvégre ebből tanul az ember
. Íme a link:
GIRAN SIEGE
Este EVENT!!!!!!